Dyolf Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ta pio easy money sto game vgenoun apta gathering profs (kai apta dyseureta recipes sta crafting). Twra gia to pu na grindareis, egw tha su proteina na dialexeis mia perioxi opu parallhla tha anevazeis reputation se kapio faction. Px Eastern Plaguelands sto noxious glade sfazeis oti kinite kai anevazeis rep stin argent dawn. Felwood mporeis na farmareis kai gia felcloth episis
polaki Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Eγω με τον rogue επειδή είναι πολύ fast damage πήγαινα 1 ωρίτσα Felwood στα water elementals και οταν βαριόμουν κατέβαινα στους δεμονες που μοιάζουν με όρθιους κένταυρους, όχι στους πάνω όμως αλλά στους δευτερους πιο κάτω, δηλαδή κάτω απο τους Jaedanar orcs που έχει εκει. Οι demons αυτοι ειναι λιγο χαμηλωτερο level και πέφτουν ΤΑΧΥΤΑΤΑ με έναν rogue με blue items, και μάλιστα αν θέλεις να έχεις ελάχιστο downtime η τακτικη (για rogue παντα) ηταν να τους κανω stun ΣΥΝΕΧΩΣ. Ετσι το health μου ήταν πάντα τσίτα παρα μονο σε κάτι φάσεις μετά απο πχ 8-9 mobs, ίσως και παραπάνω, που ετρωγα ενα φαγητο να ανέβω, 15 sec παυση δηλαδη και φύγαμε. Αφου ανεβαινεις πάνω, προχωράς στο βαθος σαν διαδρομο στο δασος φαντασου και φτάνεις σε ενα "ξεφωτο" με μια πηγη που βρισκεται ενας δεμονας με.. ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟ ονομα... Xavic, Xevic, καπως έτσι... LOL!!!! Τον καθαρίζεις και αυτον με συνοπτικές διαδικασίες και επιστρέφεις και κάνεις ακριβως το ίδιο. Στις 3 "γυρες" θα έχεις μαζέψει πιστεύω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 felcloth. Ultra minimum. Φυσικα δεν ειναι το ιδιο ακριβα με το essence of water, αλλά ειναι ΣΑΦΩΣ πιο διασκεδαστικό γιατι τα essences πρεπει να εισαι robot για να εχεις υπομονη να τα φαρμάρεις, + οτι μαζέυεται απειρος κόσμος... Απο αυτους θα πέσει και αρκετό "πρασινατσι" οπότε το πουλάς αυτό η το σπας αν εισαι enchanter και βγαζεις και απο εκει. Tyrs δεν μου αρεσε ποτε, γιατι πρωτον μαζευει τρελο κοσμο, ουτε εγκαίνια το Galea να ειχε... Επίσης ειναι elite τα mobs και ειναι κουραση, ενω felwood για μένα ειναι ισως η πιο ομορφη περιοχη... Τοσο ομορφη που τωρα σαν horde πηγα με level 26 (!!!) και ανοιξα το horde flight path, πεθαίνοντας 5 (!!!!!) φορές... Φυσικα ειχα βγαλει τα items μου, ειχα γινει shadowwolf και ετρεχα οσο μπορούσα αλλα οι αρκούδες και οι γλίτσες μου την πέφτανε απο χιλιομετρα μακρυα....
polaki Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Nazre, and for all the alchemists in here, ειμαι 225 alchemy και μου ειπαν οτι πρέπει να γινω 35 (!!!!) για να ανέβω... ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!!! Ειμαι 28.5 και παλεύω.. δυσκολα ανεβαινει κάποιος solo shaman/druid.... Ενταξει μπορεί να μην πεθαίνουμε αλλά πραγματικά ειμαστε ΤΟΣΟ αργοί στο damage....
chill Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Βεβαίως polaki πρέπει να γίνεις lvl 35 για να μπορέσει να σε εκπαιδεύσει ο artisan trainer. Αυτό ισχύει για όλα τα proffs.
Nazre Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Nazre' date=' and for all the alchemists in here, ειμαι 225 alchemy και μου ειπαν οτι πρέπει να γινω 35 (!!!!) για να ανέβω... ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!!!Ειμαι 28.5 και παλεύω.. δυσκολα ανεβαινει κάποιος solo shaman/druid.... Ενταξει μπορεί να μην πεθαίνουμε αλλά πραγματικά ειμαστε ΤΟΣΟ αργοί στο damage....[/quote'] Πρακτικά πάντως φίλε, δεν θα γίνεις artisan στο 35, αυτό όμως ξέρω θα σου την σπάσει λίγο. Αυτό κυρίως γιατί πρέπει να πας Feralas για να γίνεις artisan, εκτός βέβαια αν βρεις τρόπο να σε περάσει κάποιος εκεί. Εγώ ήμουν πολύ καιρό expert, νομίζω lvl 42 έγινα (?), ή κάτι τέτοιο. Πάντως αφού έχεις το fly path στο fellwood ήδη, κάτι πολύ καλό αυτή την στιγμή μπορείς να περάσεις απέναντι feralas, όταν πας 35.
Nazre Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Πώς μπορώ να κάνω summon τον Duke of Cynders, πρέπει να γίνω friendly με Cenarion Hold?, να έχω 4 set κλπ, και large brilliant shard? lol? Πιο εύκολος τρόπος δεν υπάρχει να βγάλω έναν random, να τελιώνω με το quest? Πήρα το brazier (120 gold), σκότωσα incenius brd, και firelord emp ubrs, και θέλω αυτό το boss τώρα, έλεος......
Nazre Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 omg, διάβασα ότι πρέπει να βρίσκω encrypted scrolls (έχω ήδη 1), και να τα γυρνάω στον Bor, στο Cenarion Hold, αυτό θα μου δίνει 100 rep, μέχρι να γίνω friendly, για κάθε 1 scroll που πηγαίνω......... Μετά θέλω 4 set, 3 για να κάνω summon templars που μου δίνουν abbysal crest, μαζεύω 3 crest, και τα ανταλλάσω με 1 medallion of station (εφόσον έχω γίνει ήδη friendly...), με το medallion και το 1 set, κάνω summon 1 random element (???), duke, οπότε μπορεί να μην μου βγεί ο fire που θέλω (??). Κάποιος άλλος λέει ότι όσο δίνω encrypted scrolls στον Bor, αυτός μου ταχυδρομεί διάφορες βλακείες και κάποια στιγμή ένα scroll of beckoning, που με 1 dark rune και 5 firebloom, φτιάχνω ένα signet, που μπορώ να κάνω summon τον duke που θέλω (???) ΕΛΕΟΣ
andrip Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 εννοείτε οτι άμα κάνεις summon έναν duke δεν μπορείς με καμία να τον βγάλεις μόνος σου έτσι. Τουλάχιστον 4 άτομα και καλά ντυμένα
Nazre Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 εννοείτε οτι άμα κάνεις summon έναν duke δεν μπορείς με καμία να τον βγάλεις μόνος σου έτσι. Τουλάχιστον 4 άτομα και καλά ντυμένα ναι lvl 62 elite ειναι ο fire που θέλω...
Nazre Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ok, είχαμε μείνει στο κομμάτι εκείνο της ιστορίας, όπου μετά την αστρική βροχή του Nald, η οποία έμεινε γνωστή ώς Nexus Rain, διαμορφώνεται η Μέση - Γη, ένας κόσμος, που μεταφορικά αργότερα θα κατοικηθεί από φυλές με την ευρύτερη ονομασία Azeroth. Η θυσία του Naldanio, να ενσωματώσει την ύπαρξή του στον κόσμο του Αzeroth, δεν άφησε άπραγο τον Drakkus, ο οποίος έβλεπε τους ακόλουθούς του να μην είναι πλέον ικανοί μέχρι εκείνη την στιγμή να απορροφήσουν την κρυσταλλική θεική δύναμη. Ο Drakkus, λοιπόν όντας ένα πλανητικό στοιχείο ενέργειας, αποφάσισε να κάνει το ίδιο που έκανε και ο Nald, για να πάρει την εκδίκησή του, δηλαδή να θυσιάσει τον εαυτό του. Σε μία τελετή ενέργειας, (Elemental Seremony), ο Drakkus τελεί θυσία της υπάρξεώς του, διασπόντας τον εαυτό του σε 4 αρχαίους θεούς, και σφραγίζοντας την πράξη αυτή με ένα demonic rune το οποίο φέρει το όνομα Nether. Bασική αποστολή η απορρόφηση κάθε θετικής ενέργειας, και η υποδούλωση όλων των φυλών στην κυριαρχία της σκοτεινής μαγικής διάστασης Nether που σφραγίζεται από την θυσία του Drakk. Ας πάμε τώρα λίγο πίσω έξω στο κοσμικό σύμπαν όπου σε έναν άλλο πλανητικό κύκλο, κυριαρχεί μία συνομοταξία θεών, το Pantheon. Το πλανητικό σχήμα είναι χαώδες και το Pantheon με επικεφαλής θεότητες που ονομάζονταν Titans, προβαίνει στην δημιουργία τάξης σύμπαντος φτιάχνοντας πάνω σε πλανήτες βουνά, θάλασσες, ουρανούς, κλπ. Το Nether όμως κάνει το ακριβώς αντίθετο, δημιουργεί χάος σε κάθε πλανητική διάσταση, αυξάνοντας την παρουσία του τόσο ώστε να γίνει κάποια στιγμή αντιληπτή από τους Titans. Αντιλαμβανόμενοι τις δεμονικές ικανότητες του Nether, οι Titans στέλνουν τον πιο ισχυρό τους warrior, τον Sargeras για την υπεράσπιση του σύμπαντος από τις δαιμονικές δυνάμεις. O Sargeras πολεμά το κακό επί εκατοντάδες χρόνια με επιτυχία, και έτσι το Nether πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιδράσει. Δημιουργεί ένα fraction, λοιπόν, από πολύ ισχυρούς warlocks, με σκοπό να υποδουλώσει όλες τις δαιμονικές δυνάμεις του σύμπαντος και να τις επιστρατεύσει εναντίον του Sargeras. Αυτή η συνομοταξία των warlocks, πήρε την ονομασία Eredar. Οι χαοτικές δαιμονικές δυνάμεις όμως αντιδρούν εναντίον των Eredar και δημιουργούν μία παράταξη δαιμόνων που ονομάστηκε Nathrezim (dreadlords). Φυσικό επακόλουθο είναι ότι κάποια στιγμή ο Sargeras έρχεται αντιμέτωπος και με τις δύο αυτές παρατάξεις όπου τις νικά και τις 2, πρώτα τους Eredar και μετά τους Nathrezim, όμως η δαιμονική δύναμη, και τα δαιμονικά spells, των παρατάξεων αυτών εμποτίζουν τον Sargeras με διαστροφή, που τον βάζει σε μία εποχή θλίψης και απογοήτευσης και απορίας για το τι συμβαίνει στον κόσμο, έρχοντας αντιμέτωπος με τον ίδιο του τον εαυτό. Στο τέλος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι για όλα φταίνε οι Titans, για όλη αυτήν την διαστροφή και τρελένεται. Σπάει λοιπόν όλες τις φυλακές των Eredar και Nathrezim, και αποφασίζει να φτιάξει έναν δικό του στρατό που θα πάρει τον έλεγχο του σύμπαντος από τους Titans. Επιστρατεύει λοιπόν τους 2 μεγαλύτερους warlocks των Eredar, τον Kil Jaedan (The Deciever) και τον Archimonde (The Defiler) για την επίτευξη των σκοπών του. Ο Kil Jaedan αμέσως με την δύναμή του (πρόκειται για τον πιο δυνατό warlock στην ιστορία του wow), υποδουλώνει όλο το fraction των Nathrezim και το έχει υπό την κατοχή του ενώ με την σειρά του επιλέγει έναν πολύ δυνατό Dreadlord τον Tichondrius (The Darkener), για να οργανώνει τις επιθέσεις του. Από την πλευρά του, ο άλλος warlock, ο Archimonde, επιστρατεύει έναν από τους πιο δυνατούς pit lords τον Mannoroth (The Destructor) να πολεμήσει οτιδήποτε είναι πηγή ζωής σε κάθε πλανήτη. Όταν ο Sargeras είδε την οργάνωση αυτή του στρατού του, αποφάσισε να κινήσει μία εκστρατία (unholy campain), που έμεινε γνωστή στην ιστορία ως Burning Legion. Ok, τώρα μεταφερόμαστε πίσω στους Titans όπου κάποια στιγμή μην έχοντας ιδέα που μπορούσε να φτάσει ο Sargeras, διαπιστώνουν σε κοντική πλανητική διάσταση έναν κόσμο, από τον οποίο απορρέει τρομερή ενέργεια, και επικεντρώνουν την προσοχή τους εκεί για τις ανάγκες του πολέμου. Ο κόσμος αυτός φυσικά είναι ο κόσμος του Azeroth εμπλουτισμένος με τους κρυστάλλους του Nald. Ok, συνδέσαμε λοιπόν τα 2 σενάρια και από δω και πέρα αρχίζει μία τρομερή πλοκή. Όπως είπα και πιο πάνω ο Drakk έχει ήδη σφραγίζει το πλανητικό σχήμα με ένα δαιμονικό rune, και έχει δημιουργήσει 4 αρχαίους θεούς (Ancient Gods), στον κόσμο του Azeroth. Αυτοί είναι 4 τρομερά σε δύναμη elemental gods, ο Ragnaros the firelord, Therazane the stonemother, Al Akir the windlord και ο Neptulon the tidehunter. Οι Titans έρχονται αντιμέτωποι με αυτούς τους αρχαίους θεούς και χρησιμοποιώντας θεικά aspects τους νικούν έναν προς έναν, ενώ καταστρέφουν και τους ναούς τους και τους στέλνουν βαθιά κάτω στα έγκατα του κόσμου, σε μία διάσταση που ονομάστηκε abbysal plane, όπου θα έμεναν εκεί καταδικασμένοι για μία αιωνιότητα. Διαπιστώνοντας τώρα την απειλή του Nether, και προληπτικά του Sargeras, οι Titans αρχίζουν να διαμορφώνουν αυτόν τον κόσμο δίνοντας δύναμη σε υπάρχουσες φυλές, ή δημιουργώντας άλλες για να ενδυναμώσουν τον κόσμο αυτό, να ξαναφέρουν την τάξη, την καλή ενέργεια κλπ. Αυτά μέχρι εδώ θα ξαναποστάρω την συνέχεια, καλό διάβασμα
Nazre Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Ο κόσμος μέχρι εκείνη την στιγμή όπως έχουμε δει στο πρώτο post, είναι μία ενιαία ήπειρος, με 2 φεγγάρια, και μεταξύ των πολέμων που έχουν κρατήσει πολλά χρόνια, έχουν παραμείνει οι high elves, οι καταραμένοι drow's, κάποιοι επιζήσαντες από τους low elves, dragons που φυλάνε elemental στοιχεία, orcs που αποτελούν μία συνομοταξία από νομαδικές φυλές, κλπ. Στην πορεία το elfaki αυτό, μετά την θυσία του Nald, επιστρέφει να βρει την Naria, η οποία μετά την αποχώρηση από τον θρόνο του Emperius Rex, είναι πλέον ιέρια των elves γενικά που έχουν επιζήσει από την καταστροφή, και βασικός της στόχος είναι να ενώσει την φυλή σε μία νέα φυλή που πέρνει την ονομασία Kaldorei, "τα παιδιά των άστρων". Οι Kaldorei, μετά από τους τόσους πολέμους και τις καταστροφές, ζούνε μία ειρινική ζωή, πρωτόγονη, κοντά στην φύση, και η Naria παντρεύεται το elfaki, και κάνουν 2 παιδιά, τον Mulfurion, και τον Illidan. Η δύναμη των κρυστάλλων περνάει στον έλεγχο των Titans οι οποίοι όταν διαπιστώνουν την πηγαία δύναμη τους διαμορφώνουν μία τεράστια λίμνη στο κέντρο της ηπείρου με την ονομασία Well of Eternity που από κει θα είναι το κέντρο ελέγχου της δύναμης, από κει θα δίνεται ζωή σε κάθε ύπαρξη στον πλανήτη. Εφόσον τελειώνουν με την δουλειά που είχαν να κάνουν οι Titans αποφασίζουν να αποχωρίσουν από τον πλανήτη που και την ήπειρο που έχουν διαμορφώσει και που της έχουν δώσει την ονομασία Kalimdor "η γη του αιώνιου αστρικού φωτός". Ωστόσο οι θεοί διαπιστώνουν ένα πρόβλημα που θα προκύψει με την απουσία τους, το οποίο είναι το βασικότερο πρόβλημα εξαρχής, ο έλεγχος της δύναμης, δηλαδή ο έλεγχος των στοιχείων (Aspects). Μέχρι τότε οι Dragons, απορροφούσαν ναι μεν τα στοιχεία, αλλά δεν είχαν την δύναμη να χειριστούν μία τέτοια δύναμη, απλά είταν φύλακες των στοιχείων αυτών. Οι Θεοί λοιπόν αποφασίζουν να δώσουν δύναμη σε 5 Dragons, έτσι ώστε όταν φύγουν αυτοί οι 5, να είναι φύλακες των Aspects, και να κρατάνε την ισορροπία στον πλανήτη. Η διαδικασία ενδυνάμωσεις των 5 Dragons, ονομάστηκε Dragonflight, και έγινε ως εξής: -Ο Aman Thul, ο πατέρας των Titans, ενδυναμώνει με κοσμική δύναμη έναν δράκο με την ονομασία Nozdormu. Έδωσε στον δράκο την δύναμη να ελέγχει τον χρόνο και την μοίρα του πλανήτη, και ο Nozdormu σφραγίστηκε με το όνομα "The Timeless One". -Ο Eonar, ο θεός τιτάνας, κάθε ζωής, εισπνέει δύναμη μέσα σε έναν κόκκινο δράκο την Alexstrasza. Η Alexstrasza σφραγίζεται με την δύναμη του τιτάνα, ώς δέσμια κάθε ζωικού στοιχείου στον πλανήτη, μένοντας με την ονομασία "The Life-Binder". -Ο Eonar επίσης ευλογεί και την μικρή αδελφή της Alexstrasza την Ysera σφραγίζοντας την με την δύναμη κάθε φυσικού στοιχείου πάνω στον πλανήτη και κάνοντάς την δέσμια με το όραμα κάθε δημιουργίας, και βασικό βοηθό της Alex, με το όνομα "The Dreamer". -O Norgannon, ο τιτάνας master κάθε αρετής και μαγείας, χρήζει τον μπλέ δράκο Malygos με την μαγική του δύναμη και τον κάνει δέσμιο της μαγείας με το όνομα "The Spell-Weaver". -O Khaz Goroth ο τιτάνας θεός σμηλευτής του κόσμου χαρίζει δύναμη στον μαύρο δράκο Neltharion, και τον κάνει δέσμιο φύλακα της γής, με το όνομα "Earth-Warder". Μετά την δημιουργία του Dragonflight, οι Τιτάνες αποχωρούν. Οι Kaldorei, ζούν πρωτόγονα γύρω από την Well of Eternity, όπου κάποια στιγμή η πηγή τους δίνει δύναμη και αναπτύσσονται σαν φυλή. Η Naria στα γεροντικά της χρόνια παραδίδει τα σκήπτρα της φυλής στην Azhara, η οποία με την σειρά της γίνεται ιέρια της πηγής και πέρνει κοντά της τον Mulfurion και τον Illidan αλλά και άλλους ιερείς. Χτίζονται μεγάλες πόλεις γύρω από την πηγή, και η Azhara χτίζει ένα παλάτι στις όχθες τις, και δημιουργεί έναν κύκλο από ιερείς που ονομάζονται "Highborn". Οι Kaldorei από πρωτόγονη φυλή εξελίσσονται πολύ γρήγορα σε μία πολύ μεγαλύτερη που αργότερα ονομάστηκε Night Elves. Η συνέχεια πιο μετά, καλό διάβασμα ....
chill Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Όταν πας 35 μπορείς να 300αρίσεις, ειδικά αν έχεις main 60άρι!!!! Ο alt μου lock lvl 36 σήμερα λογικά θα φτάσει κοντά στα 300 tailoring (225 είναι τώρα αλλά στο bank έχει 400xrunecloths που φάρμαρε χτες ο main) και στο enchating περιμένω να με πάει κάποιος uldaman να γίνω επίσης artisan. Μέχρι το 40lvl θα είμαι έτοιμος με τα proffs έχω τρελές συνταγές και για τα 2 proffs μιας και ήθελα από την αρχή να κάνω ddealer alt caster με τα συγκεκριμένα proffs οπότε και μάζευα πράγμα. "Των φρωνίμων τα παιδιά......;)". Θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να μου πει αν υπάρχει mod και πως λέγεται έτσι ώστε η sucky να castάρει συνεχώς το seduce σε έναν στόχο. Ο lock μαμάει αλλά αρμόνιο βρε αδερφέ. Έχω βιάσει όποιους horde έχω βρεί στο δρόμο μου, με κορυφαία στιγμή 1 vs 3. Sucky στο έναν fear o άλλος shadowbolts ο τρίτος. Στο τσάκ βέβαια να την πάθαινα γι'αυτό και ψάχνω και το mod. Είμαι lvl 36 με 1800hp και 3500mana καταλαβαίνετε τί φοράω και τι enchants έχω. Όποιος horde με δει παρακαλείτε να φέρει και τους φίλους του (ελπίζω να έχει πολλούς) αν θέλει να επιζήσει. Imba imba imba!!!!!!
Nazre Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Όταν πας 35 μπορείς να 300αρίσεις' date=' ειδικά αν έχεις main 60άρι!!!! Ο alt μου lock lvl 36 σήμερα λογικά θα φτάσει κοντά στα 300 tailoring (225 είναι τώρα αλλά στο bank έχει 400xrunecloths που φάρμαρε χτες ο main) και στο enchating περιμένω να με πάει κάποιος uldaman να γίνω επίσης artisan. Μέχρι το 40lvl θα είμαι έτοιμος με τα proffs έχω τρελές συνταγές και για τα 2 proffs μιας και ήθελα από την αρχή να κάνω ddealer alt caster με τα συγκεκριμένα proffs οπότε και μάζευα πράγμα. "Των φρωνίμων τα παιδιά......;)". Θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να μου πει αν υπάρχει mod και πως λέγεται έτσι ώστε η sucky να castάρει συνεχώς το seduce σε έναν στόχο. Ο lock μαμάει αλλά αρμόνιο βρε αδερφέ. Έχω βιάσει όποιους horde έχω βρεί στο δρόμο μου, με κορυφαία στιγμή 1 vs 3. Sucky στο έναν fear o άλλος shadowbolts ο τρίτος. Στο τσάκ βέβαια να την πάθαινα γι'αυτό και ψάχνω και το mod. Είμαι lvl 36 με 1800hp και 3500mana καταλαβαίνετε τί φοράω και τι enchants έχω. Όποιος horde με δει παρακαλείτε να φέρει και τους φίλους του (ελπίζω να έχει πολλούς) αν θέλει να επιζήσει. Imba imba imba!!!!!![/quote'] μου αρέσεις, έτσι, έτσι θέλουν τα hordakia.. :mrgreen: δεν ξέρω πολλά απο lock, ένας φίλος πάντως χρησιμοποιεί το lazysummo, από cursing.com μπορείς να κάνεις bind σε ένα κουμπί attack pet με ένα συγκεκριμένο spell το target του.
Toufas Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 nazre mipos na rollares se kanan rp server? zeis to saga re paidi mou esi
Nazre Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 nazre mipos na rollares se kanan rp server?zeis to saga re paidi mou esi ehm..., ζω στον κόσμο μου γενικά , ενδιαφέρεται κάποιος να μοιραστούμε μερικά πράγματα (?), ή απλά να με βγάλει από κει (?), ή ότι άλλο θέλω να το ξέρω !!! Και θέλω να το ξέρω τώρα !!!! ...What say you ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις