Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 man baron???? Με καμια παναγία. Σήμερα κάναμε 1'30 ώρα και τελικά baron δεν βγάλαμε. Είμασταν 4 βέβαια και χωρίς wipe μέχρι baron αλλά σε 45 με τίποτα. Δεν πήγαμε για την αναβάθμιση σε 0.5 αλλά για έναν περίεργο τρόπο μας έβγαλε χρονομέτρηση. Εμείς τον baron slain θέλαμε για να παίρναμε το argent crusader αλλά τον ήπιαμε τρεις φορές. Άλλαξε τίποτα ρε παιδιά? Δεν είχαμε pally στο group αλλά ήμαστε άτομα που παίζουμε πολύ καιρό μαζί και για περίεργο τρόπο μας ξέσκισε.

Το timer βγαίνει έτσι και αλλιώς είτε έχεις το quest είτε όχι. Στον Baron όταν φτάνεις εκεί, πηγαίνει όλο το group στην αριστερή γωνία και κάνει full rest. Μετά ο Priest και ο Mage μένουν εκεί, και ο Warrior πάει και πέρνει το aggro πάνω στον Baron, στο σημείο που στέκεται ο Baron και δεν τον φέρνει πιο κοντά. Όλοι οι υπόλοιποι (Rogue, Pala), την πέφτουν στον Baron στο σημείο που στέκεται αρχικά και μόνο ο Priest και ο Mage μένουν στην αριστερή αρχική γωνία. Από την στιγμή που ξεκινάει το aggro, ΟΛΟΙ κάνουν dps, ακόμα και ο Priest βάζει dots, και ο Priest στην συνέχεια κάνει prayer of healing όπου χρειάζεται για να τραβήξει aggro από τα σκελετάκια, σε αυτό ακριβώς το σημείο ο Baron κάνει summon πολλά σκελετάκια που τα στέλνει πάνω στον Priest (εδώ ο Priest πρέπει να έχει τραβήξει το aggro από αυτά), και εδώ ο μάγος δίπλα στον Priest κάνει ΑΟΕ στα σκελετάκια, και έτσι πέφτει πολύ γρήγορα, απλά θέλει πολύ dps και ο mage να προστατεύει τον priest (εκτός αν έχει holy nova, αλλά καλύτερα να μην χαλάσει mana σε αυτό). Αν δεν τραβηχτούν τα σκελετάκια από τον Priest (με prayer of healing), για να τα κάνει ΑΟΕ ο mage, αυτά μετά από μερικά δευτερόλεπτα γιατρεύουν τον Baron.

Εχτές 5 άτομα, Priest, Pala, Warrior (Half Epic), Rogue (Half Epic), Mage, φτάσαμε με death run και ο pala να μου κάνει εκεί DI, στο abomination area έχοντας 10 min, να φάμε όλα τα abomination, το abomination boss, τα skeleton minions, και τα skeleton guards, όταν βγήκαν τα skeleton guards έπρεπε να τα φάμε σε λιγότερο από 1 λεπτό, οπότε ΔΕΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ παρά το ότι ήταν ένα πολύ καλό run.:( :( Βασικά είμασταν off ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Από που αρχίζει ρε παιδιά ο μετρητής για 45 min Baron Run?Δεν έχω πάει Strat μετά το patch.

Btw' date=' Razorgore & Vael down :P[/quote']

To timer αρχίζει ακριβώς μόλις ανοίξεις το δεύτερο gate. Δεν παίζει όμως κανένα ρόλο αν δεν έχεις το quest, μπορείς να κάνεις κανονικά το run και να αγνοήσεις το timer. Σε περίπτωση που είσαι στο quest και κάποιο μέλος ή όλο το party, πεθάνει, τότε το timer εξαφανίζεται ναι μεν, αλλά συνεχίζει να μετράει κανονικά και εμφανίζεται στα 10 υπολοιπόμενα λεπτά, και μετά στα 5 υπολοιπόμενα λεπτά.

Δημοσ.
hmmm eimai Druid me 46 Talent Points sto Restoration...(kai ta alla 5 sto Balance) ti leme twra...eimai h proswpopoihsh tou argou farming...

Ναι, πόσο dmg κάνεις/casting time, και πόσο mana χαλάς ? Εσύ έχεις και transformation κλπ εγώ όχι. Crit hit κάνω μέχρι το πολύ 700, χαλόντας πολύ mana και με πολύ casting time, ενώ κάθε dot θέλει 850 mana. Νομίζω πέρνω το βραβείο του χειρότερου soloer εγώ και όχι εσύ, γιατί έχω επενδύσει πάρα πολύ σε healing spec (30 holy/ 21 disp). Αλλά το disp είναι mana efficiency, και protection και όχι κάτι άλλο.

Τα Druidakia, τα οποία συμπαθώ ιδιαίτερα, ενώ κάνουν πολύ καλό healing, με ένα καλούτσικο dmg staff, και υπάρχουν τέτοια πολλά, μπορούν να αλλάξουν σε τιγράκι ή αρκουδάκι κλπ κλπ, έχουν roots, έχουν sleeps, έχουν άλλη ικανότητα στο soloing, με ωραιότατα debuffs σε mellee mobs, με ταχύτητα, με stealth να μεταφέρονται σε δύσκολες περιοχές κλπ. Ο Priest, όταν είναι heavy healing build, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ενώ κάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ DMG, τα dots του μένουν ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ στο mobs, κοστίζουν ακριβά, ενώ λόγω έλλειψης talents, γίνονται πολύ συχνά resist. Οπότε αυτό που μας μένει είναι να σολάρουμε 1vs1 mob και να χρησιμοποιούμε dots, smites, wand, κάτι που είναι πιο αργό και από το replay. Ενοείτε ότι αδιάζουμε όλο το mana pool εναντίον elite αντίστοιχου lvl, και φυσικά δεν εξυπακούεται ότι θα το φάμε κιόλας.

Συνδύασε όλα αυτά που σου λέω με το γεγονός ότι ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΝΟΝ ELITE mob lvl 60, έχει τουλάχιοστον 3000+ hp, και θα διαπιστώσεις ΠΟΣΟ ΑΡΓΟ είναι το soloing ενός PRIEST. H απλά κάνε party με 1 priest και πηγαίντε για grind. Χρησιμοποιήσε dmg meter και θα ΔΕΙΣ ΟΤΙ θα πέσει κάτω από 7% λιγότερο ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ακόμα και αν εχει πολύ συμπαθητικό εξοπλισμό.

Δεν πιστεύω αυτό που λες να το κάτω από το prisma ΕΝΟΣ EPIC DRUID ? E, εντάξυ καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να έχουμε μέτρο σύγκρισης εδώ. Μην συγκρίνουμε καταστάσεις και χαρακτήρες κλπ, όταν ο δικός μου εξοπλισμός είναι απλά αστείος μπροστά στον δικό σου.

Να σου πώ και κάτι άλλο γιατί έχω περάσει από πάρα πολλά builds δοκιμάζοντας πράγματα. Αν εξαιρέσουμε τον shadow που είναι πάρα πολύ καλός soloer, και κάνει απίστευτο dmg, κάτι το οποίο δεν μπορώ να γίνω αυτήν την στιγμή, αλλά υπήρξα shadow και ξέρω πάρα πολύ καλά και πως να τον παίζω και τι δυνατότητες έχει. Προσπάθησα σε κάποιο build να κάνω build που να επικεντρώνεται πάρα πολύ στο dmg, ένα 80% σχεδόν. ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ HOLY ΚΑΙ ΤΟ DISP ΤREE ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, καταλήγεις σε εναν τύπο ο οποίος ξεγελάει τον εαυτό του ότι ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ DMG, αλλά και πάλι το dmg που κάνει είναι αστείο μπροστά σε αυτό που κάνουν οι άλλοι, και ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΝΑ. SUPER LOL κατάσταση.

Δημοσ.

A ρε Nazre... Γιατί πας και κάνεις alliance ρε παιδί μου και μάλιστα στον ίδιο server με μένα και μάλιστα και Night Elf? Ενώ τα λες τόσο καλά και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! :P

Εγώ λέγομαι Senpriun και είμαι lvl 60 UD Priest στον TH... Να βρεθούμε καμιά μέρα για κανα Duel... Κι εγώ disc/holy 21/30 ειμαί!

Και ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαστε οι χειρότεροι farmers. Προσωπικά όποτε πρέπει να πάω κάπου να βγάλω λεφτά παίρνω μαζί μου ένα φίλο mage... :P 10-10 τα πάμε τα mobs!

Δημοσ.
A ρε Nazre... Γιατί πας και κάνεις alliance ρε παιδί μου και μάλιστα στον ίδιο server με μένα και μάλιστα και Night Elf? Ενώ τα λες τόσο καλά και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! :P

Εγώ λέγομαι Senpriun και είμαι lvl 60 UD Priest στον TH... Να βρεθούμε καμιά μέρα για κανα Duel... Κι εγώ disc/holy 21/30 ειμαί!

Και ναι έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαστε οι χειρότεροι farmers. Προσωπικά όποτε πρέπει να πάω κάπου να βγάλω λεφτά παίρνω μαζί μου ένα φίλο mage... :P 10-10 τα πάμε τα mobs!

Δεν κάνω duel's καθόλου, ούτε με ally, ούτε με hordes, με αυτό το build που έχω αυτή την στιγμή, δεν πηγαίνω καν BG's. Επειδή βρίσκω όμως πολύ ενοχλητικό το γεγονός ότι μου την πέφτουν συνέχεια, με 5/5 spell warding, 3/3 bless recovery, έχω πάντα πάνω μου πολλά lesser invunerabilty pots, και απλά έχω καταφέρει σε περιπτώσεις gank να αποφεύγω ένα 80% των περιπτώσεων, και αυτό και μόνο το γεγονός με κάνει ευτυχισμένο, να μπορώ να κινούμε άνετα σε περιοχές...

Δεν κάνω duel's ούτε για πλάκα, το βρίσκω ανούσιο να μην έχω κανέναν utility pvp, και να ασχολούμε με κάτι τέτοιο. Το μόνο που τυχαίνει κάποιες φορές να βοήθω party-raid members από κάποιο ganking, σε αυτό ναι, μου αρέσει να βοηθάω άλλους και σε αυτό είμαι πολύ καλός. Και αυτό γιατί στον server μας εγκυμονεί ένα απίστευτο μίσος μεταξύ ally-horde, γιατί απλά το fraction σας ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ GANKING, CORPSE CAMPING, DOOR INSTANCE GANKING, κ.οκ. κλπ. Για παράδειγμα κάτι το οποίο ποτέ μα ποτέ δεν κάνουν οι ally, οι δικοί σας μπορεί να ασχοληθούν 1 ολόκληρη μέρα με το να gankaroun groups που προσπαθούν να μπουν UBRS. Αυτό έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο μίσος για hordes, αλλά ακόμα και πάλι για θέματα νοοτροπίας, εγώ ποτέ δεν θα βαρέσω έναν low lvl horde, και συνήθως το μόνο που προσπαθώ να κάνω ως holy, είναι να αποφεύγω το gank, κάτι στο οποίο με κάποια potions κλπ έχω γίνει expert σχεδόν. Βασικά αν ο άλλος δεν είναι epic, δεν με ρίχνει με τίποτα και προλαβαίνω πάντα να ξεφεύγω, και φυσικά αν ξέρει να κινήσε σε περιοχές δεν πας να πέσεις με τα μούτρα μέσα σε ένα BWL Ganking Squad, για παράδειγμα, όπως αυτά που συναντάμε ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ μπροστά μας καθημερινά και ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ στα έξω από τα instances που προσπαθούμε να πάμε. Δεν μπορώ να το πώ πιο απλά I JUST HATE HORDES AND I WILL NEVER BE ONE OF THEM!!!

Εhm, χαίρομε που είσαι στον ίδιο server, αλλά είμαι μισητός εχθρός των UD's. Όταν ήμουν Shadow, UD's ήταν το 1ο target για μένα. Μου προκαλούν μία απίστευτη μανία σε pvp, αλλά όχι τώρα που είμαι holy.

Έτσι και αλλιώς από πλευρά αισθητικής, που δεν είναι η μοναδική πλευρά, γιατί παίζουν και θέματα φιλοσοφίας, είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω πάρα πολύ τα rpg's και παίζω από τα 15 μου, με θέματα φαντασίας και διανόησης, στον χώρο της μαγείας, της δύναμης του φωτός, των δράκων, το spellcasting, και η οντότητα της inner δύναμης, που όλα αυτά μαζί φτιάχνουν αυτό που αισθάνεσαι, νιώθεις, για το παιχνίδι αυτό. Η αισθητική πλευρά λοιπόν εμένα δεν θα μου έλεγε ποτέ να κυκλοφορώ στον δρόμο και η μία μου μασέλα να είναι μερικές ίντσες κοντά στην μέση μου ενώ ξέχασα να κόψω τα 5 μέτρα νύχια μου(UD's), να μασάω μαζί με την υπόλοιπη τροφή μου και τους 2 μεγάλους μου χαβλιόδοντες ενώ δεν αισθάνομαι καμμία ενόχληση ενώ καμπουριάζω συνέχεια (Troll's), να πρασινίζω όχι από το κακό μου αλλά γιατί είναι το φυσικό μου χρώμα, ενώ αν γελάω ή κλαίω αυτό δεν κάνει καμμία διαφορά σε αυτούς που με συναντάνε (Orc's), να προσπαθώ να πείσω τους υπόλοιπους ότι πάω μαζί τους να πολεμήσω, και αυτή να μου δείχνουν το λιβάδι για να βοσκήσω μαζί με τις υπόλοιπες αγελαδίτσες, ενώ πολλοί άλλοι να μην με βαράνε κάν ή να μην ασχολούνται μαζί μου για οικολογικούς και μόνο λόγους (Tauren). Όχι προτιμώ τον οίκτο από αυτό το συναίσθημα. Αλλά η αισθητική είναι 1 πράγμα.

Δημοσ.
να προσπαθώ να πίσω τους υπόλοιπους ότι πάω μαζί τους να πολεμήσω, και αυτή να μου δείχνουν το λιβάδι για να βοσκήσω μαζί με τις υπόλοιπες αγελαδίτσες, ενώ πολλοί άλλοι να μην με βαράνε κάν ή να μην ασχολούνται μαζί μου για οικολογικούς και μόνο λόγους (Tauren). Όχι προτιμώ τον οίκτο από αυτό το συναίσθημα. Αλλά η αισθητική είναι 1 πράγμα.

χαχαχα!!! Ο tauren μου οταν κανω ενα /silly μερικές φορές λεει

MOOOOO!!!...... Are you happy now.......?

Οπότε και εγω σου λέω ενα ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ να (με το συμπάθιο!!!)!!!!

Εντάξει δεκτό το θέμα της αισθητικής, αλλά αν εξαιρέσεις τους humans και τους night elves (αλήθεια το πράσινο χρώμα σε χάλασε στους horde αλλά στους ΝΕ όχι? Η τα αυτάκια?) οι dwarves & οι gnomes, ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ GNOMES ειναι μπάζα!! :D

ALL GNOMES MUST DIE!!!! :P

Προσωπικά για μενα η αναποδη σειρά συμπάθειας είναι η εξής..

Trolls

Gnomes

Orcs

Dwarves

Undead

Tauren

NE

Humans

Απτην άλλη δεν υπάρχει πιο κ@βλα από εναν Undead rogue, Undead Warlock και απο μια Human Priest! O tauren shaman ειναι πολύ cult πρόσωπο και κακώς είναι horde (για όσους έχουν ασχοληθεί, θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν alliance).

Επίσης επειδή κ εγω ειμαι εδώ και 11.5 μηνες alliance και 1 μηνα horde, oi καφρίλες που κάνουν οι alliance δεν παλεύονται. Βεβαια αυτο ίσως είναι απο server σε server, αλλά εχω παει σε 4 instance μεχρι τώρα από 4-5 φορές το καθένα, και δεν έχει γινει ΟΥΤΕ ΜΙΑ παρεξήγηση, κάτι που σε τετοιο χαμηλο level όταν ημουν alliance ήταν καθημερινο φαινόμενο!

Επισης χτες ειμασταν 3 ατομα στη εισοδο ενος instance και βγαινει ενας alliance και τον χαιρεταμε κλπ. Χαιρεταει κ αυτος, και μας χόρευε και μετα απο 2-3 λεπτα βγαινουν οι δικοί του και κανει αυτος την πρώτη κινηση να μας ορμίξει και φυσικά 3 vs 5 τον ίπιαμε...... Ε οκ, έλεος? Εμείς φταίμε που δεν του πατήσαμε το κεφάλι κάτω.....Δεν σημαίνει τίποτα αυτό, στο κατω κατω γι'αυτο επελεξα pvp...απλά σου λέω ότι αν και alliance 1 χρονο σχεδον πιστευω οτι μαλλον εμείς ειμαστε οι κάφροι παρά τα χορντάκια... :D

Δημοσ.

Α ρε Nazre...πόσο άδικο έχεις.Undead FTW :P

-Γιατί είναι ρεμάλια (από άποψη lore)

-Γιατι undead male έχουν το καλύτερο /dance emote

Και το λέει αυτό ένας human lock/Ne rogue. ;)

Βέβαια από Horde είναι λίγο πιο δύσκολο να δείς endgame content.Απ' ότι παρατηρώ τα guilds που καθαρίζουν BWL και είναι σε κάποιο status σε bosses στο AQ είναι σε αναλογία πενταπλάσια Aliance από Horde.Αν όμως υφίσταται guild Horde με πολύ καλή endgame παρουσία σε ένα server, τότε σημαίνει πως οι παίχτες αυτοί είναι πραγματικά imba.

Γενικώς, χωρίς Fear Ward & Blessings δε νοείται instancing για μένα και μπράβο στους Horde που το καταφέρνουν. :D

Δημοσ.

Απτην άλλη δεν υπάρχει πιο κ@βλα από εναν Undead rogue' date=' Undead Warlock ....[/quote']

Second that.Έκανα λάθος τελικά...

Και το λέει αυτό ένας human lock/Ne rogue.

Και μην πούμε για το μέσο όρο ηλικίας alliance/horde' date=' έχει εξαντληθεί νομίζω.Πάω Maraudon με τη rogue μου, για πότε από 5 άτομα μείναμε 3 "sorry i gotta go" , ούτε που κατάλαβα. ** :S

Α, και Orgrimmar > Ironforge

καθώς και

Thunder Bluff > All :D

**edit: ο ένας από τους 2 που την κοπάνησε [b']δεν ήξερε που πέφτει το Desolace το χαϊβάνι!!!![/b]Nuff said.

Δημοσ.

Εγώ ως disc/holy 30/21 και έχοντας gear blues (στα 2 epics είμαι) για κάθε περίσταση μπορώ να κάνω τα πάντα. PVP - Solo - Mana Regen - +Healing. Aπλά κάθε τρείς και λίγο πρέπει να αλλάζω για την κάθε περίσταση αυτό είναι το μόνο κουραστικό. Χτες έκανα 50 και kills EP στους argent dawn όλα τα classes χωρίς να πεθάνω ούτε μια φορά. Με 5k και κάτι hp άντε βγάλε με. Necrophile vestments FTW. Χωρίς να είμαι full holy spec έχω κάνει main healer σε mc στο καλύτερο run του guild μου. Για grind προχτές heartglen/tyrs hand όλα τα elites πλην τον high lord των scarlets solo (δύσκολα μέν αλλά solo). Ο παπάς κάνει παπάδες, τελεία και παύλα (αρκεί να έχει τις τσάντες του γεμάτες gear 50/80 slots μου είναι gear χωρίς υπερβολές).

Εγώ σαν priest ότι undead δω ντου με την μια. Γενικα πιστεύω ότι οι undead είναι οι πιο lame chars. Και horde όταν έπαιζα μου την έσπαγαν σε απίστευτο βαθμό (τότε την έπεφτα στους loladins αλλά πλέον τους έχω λατρέψει). Τα gnomes είναι γλυκούλια ειδικά τα female με τα ροζ μαλάκια και τα κοτσιδάκια εχω ένα warrior με όνομα που του ταιριάζει : Kalomiragosu (hehehehe). Τα male gnomakia έχουν το καλύτερο cry ingame γουστάρω με τα χίλια.

Δημοσ.

Α και μιας και το θυμήθηκα.......Έκανα το epic trinket των Portals για να μου το διαλύει το spirit of redemption??? FFS αν είναι δυνατόν. Χτες proccάρει το trinket βγαίνει καπάκι το spirit και όταν έληξε το spirit μου βγάζει realease spirit!!!!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή ΕΛΕΟΣ. FIX this ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!!!!!

Δημοσ.

Πραγματικά Nazre λυπάμαι που το βλέπεις έτσι... Τη γνώμη σου δε μπορώ και ούτε θα προσπαθήσω να την αλλάξω. Απλά θα σου πω ότι αυτά που ακριβώς λέτε εσείς για τη Horde λέει και η Horde για τους Allies...

Ξέρεις πόσες φορές με έχουν Gankάρει εμένα; Ή μήπως νομίζεις ότι όταν δώ κάποιον Low level ally τρέχω να τον σκοτώσω; Δε βγαίνει νόημα έτσι... Και στα δύο μέρη υπάρχουν τύποι που η ζωή τους είναι να κάθονται και να gankaroun. Όσες φορές σου έχει τύχει εσένα να σε gankarουν άλλες τόσες μου έχει τύχει εμένα! Άπειρες φορές περνάνε allies από δίπλα μου, δεν τους πειράζω και μετά από 2-3 λεπτά όταν έχουν μαζευτεί 2-3 με σκοτώνουν... Αυτά συμβαίνουν. Ο server είναι pvp...

Τώρα που το θυμήθηκα! Όταν έχουμε raids μαζευόμαστε στα Badlands Και μετά πάμε στην είσοδο του Blackrock Mountain μέχρι να έρθουν όλοι οι συμμετέχοντες στο raid. Αυτοί που είναι afk κτλ... Ε λογικό έιναι εκεί που είμαστε όλοι αν περάσει κάποιος ally μέσα σε 40 άτομα να μη ζήσει! Η Alliance δεν το κάνει αυτό; Σου είπα ΔΕ βγαίνει άκρη έτσι... Αλλά και πάλι δεν καθόμαστε και 20 ώρες όπως το λες εσύ! :P Το πολύ 5-10 λεπτά μέχρι να ξεκινήσει το raid!

Επίσης άπειρες φορές προσπαθώ να μπω UBRS και υπάρχει μια Alliance Raid που κάνει camping ότι περνάει από εκεί. Δε λέω κι εμείς το κάνουμε καμιά φορά. Αλλά το κάνετε κι εσείς. ΚΑι δεν πρόκειται να αλλάξει! Το να λες ότι η Horde έιναι μισητή γιατί το κάνει αυτό δε στέκει νομίζω γιατί το κάνει και η Alliance! :D

Κάτι άλλο τώρα! Επειδή λέτε για τους UDs. Δε διάλεξα UD γιατί είναι όμορφα όντα. Πίστεψε με κανείς δεν αμφισβιτεί ότι τα Nelfs είναι ωραία (αν και λίγο αδελφίστικα στο στυλ :P). Ο λόγος είναι τα 2 υπερκορυφαία racial abilities... Devouring Plague για UD priest και γενικά για τους UDs το Cannibalize!

Και τέλος να πω κάτι και γι'αυτό που ειπώθηκε παραπάνω ότι είναι δύσκολο για Horde χωρίς fear wards και blessings να κάνει instances. Είμαι στο guild The Dark Realm. Έχουμε ρίξει το Nefarian. Και πιστέψτε με δεν έχω ιδέα από το πόσο πιο εύκολο κάνει ένα instance ένα blessing. Δεν έχω παίξει ποτέ alliance... Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι και τα totem του shaman είναι κορυφαία και πολύ χρήσιμα! :D

Αυτααααααα...

Δημοσ.

A και για του λόγου το αληθές έχω ένα rogue για την πλάκα μου lvl 39. Troll είναι. Σήμερα επί 1.5 ώρα είχα ένα σπαστικό Night Elf Rogue -μαντέψτε lvl- ναι 60 ήταν, πάνω από το πτώμα μου και όποτε έκανα rez με σκότωνε και φτού κι απ την αρχή... Για 1.5 ώρα αυτή η δουλειά! ώσπου τα πήρα και loggara!

Δημοσ.

Na sxoliaso mono oti pleon sto game to inbalance sto PVE Horde-Alliance gernei apelpistika pros Alliance.

Kai an kapoios exei antirrisi i can elaborate. Enas apo tous logous pou paratisa to raiding kai anebazo ton Warlock mou :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...