Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι πως θα φαρμάρω στο level 26 DM ρε zfour, LOL! :D

Θέλω mount λεμεεεεεεεεε :P :P :P

Σου ρχομαι σημερα με τον "κλεφτάκο" αν την παλέψω (πεφτω για υπνο γιατί... ΠΕΦΤΩ!!!) αλλιώς αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Γράψε μου μια τα talents σου να κάνω καποιες αλλαγές να testάρω το setup σου! ;) (postare κανα print screen γιατι αλλιως σε βλέπω να γράφεις 3 ωρες...)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xerei kaneis to programma tou darkmoon fair? Xthes irthe sto goldshire sto server mou. Pira epitelous ta trinkets apo ta warlords kai elementals decks. Ematha kai gia ta 1200 tickets gia epic amulet kai exo arxisei na mazeuo. Eimai miner/skinner opote mporo na vro raw materials gia ta panta alla den mporo na ftiaxo tipota. Eutuxos yparxoun panta kalothelites pou ta metatrepoun gia ena kommati psomi.

Poso kathetai sto goldshire kai meta pote xanaemfanizetai sti meria ton horde?

Pos einai dynaton to ace of warlords na yparxei 5-6 fores tautoxrona sto AH gia 5g buyout , kai na exei o kathe seller 2 kai 3 ace? Ti exoun kanei pia me ta drop rate? To eixa agorasei gia 20 prin kanena mina gia mena alla psaxno syxna to AH gia kartes afou exo vgalei polla lefta apla kai mono kanontas broking me autes. Proxtes to vrika gia 3g buyout kai to pira. Trelos leo tha to evale, itan kai proi, mou efexe leo. E de feugei me tipota

Δημοσ.

Έπεσε pattern truefaith vestments , 300/300 tailor crafting priest epic item bop. Λέω ότι είμαι tailor για να rollάρω αλλά χάνω από τον lock. Του εξηγώ ότι είναι bop priest item σαν το robe of the void και το παίρνω. Μου λέει δεν αξίζει πολλά πάρτο. Το στέλνω στον alt για να το βάλει στο ah και το πουλάω 250g. Τα πιο εύκολα χρήματα ever. Έφτασα μια 700άρα σήμερα και το απόγευμα που μπήκα είχα μόλις τα μισα!!!!!

Δημοσ.
Xerei kaneis to programma tou darkmoon fair? Xthes irthe sto goldshire sto server mou. Pira epitelous ta trinkets apo ta warlords kai elementals decks. Ematha kai gia ta 1200 tickets gia epic amulet kai exo arxisei na mazeuo. Eimai miner/skinner opote mporo na vro raw materials gia ta panta alla den mporo na ftiaxo tipota. Eutuxos yparxoun panta kalothelites pou ta metatrepoun gia ena kommati psomi.

Poso kathetai sto goldshire kai meta pote xanaemfanizetai sti meria ton horde?

Pos einai dynaton to ace of warlords na yparxei 5-6 fores tautoxrona sto AH gia 5g buyout ' date=' kai na exei o kathe seller 2 kai 3 ace? Ti exoun kanei pia me ta drop rate? To eixa agorasei gia 20 prin kanena mina gia mena alla psaxno syxna to AH gia kartes afou exo vgalei polla lefta apla kai mono kanontas broking me autes. Proxtes to vrika gia 3g buyout kai to pira. Trelos leo tha to evale, itan kai proi, mou efexe leo. E de feugei me tipota[/quote']

To Darkmoon Faire, ήρθε ξημερώματα Δευτέρας (10 Απριλίου), και κάθεται Gold Shire , ακριβώς 1 εβδομάδα μέχρι τις 17 Απριλίου. Η επόμενη φορά που θα έρθει Gold Shire είναι 12 Ιουνίου και θα καθίσει μέχρι 19 Ιουνίου.

Mulgore θα πάει από 8 Μαϊου έως 15 του ίδιου μήνα. (Horde).

Δημοσ.
Για transmute πιο πιστευεις βολεύει καλύτερα απο θέμα χρημάτων? Το λεω γιατι στο auction house παιζουν ΠΟΛΛΕΣ συνταγές για transmute, αλλά με ξενερώνει οτι εχει 48ωρες cooldown το ΕΝΑ!...

Δεν έχουν όλα τα transmute's 48 ώρες cool down. Βασικά εγώ προσωπικά προτιμώ 1 transute. Undead - Water. Το undead το αγοράζω 2 gold, το water το πουλάω 8 gold., με cool down 24 ώρες.

Καλό είναι και το Arcanite, απλά αυτό έχει 48 ώρες cool down, και στον server μου προς το παρόν δεν με συμφέρει. Κατα καιρούς είχα αγοράσει Arcane Crystal's με 15-16 gold, και κατάφερνα να πουλήσω τα bars, γύρω στα 25 gold, με κέρδος περίπου 10 gold ανά 48 ώρες. Αλλά κάποια στιγμή ανέβηκαν οι τιμές στα crystals και πέσαν στα bars. Δεν βλέπω λοιπόν λόγο να κάνω ένα τόσο υψηλό transmute με τόσο υψηλό cool down, όταν από τα undead-water βγάζω 6 gold την ημέρα.

Ένα άλλο αξιόλογο transmute είναι το heart of fire - 3 X elemental fire. Έχει 10min cool down. Βασικά εξαρτάται από τον server σου. Εγώ αγοράζω 10αδες heart of fire, για περίπου 5-7 gold, αυτό ποικίλει, αλλά πολλές φορές οι τιμές ξεφτιλίζονται. Και πουλάω 1 elemental fire 50 silver. Και αυτό είναι ένα κερδοφόρο transmutation, τα κουβαλάς μαζί σου στο inventory και κάθε 10 λεπτά τα κάνεις transmute, κάποια στιγμή τα πουλάς... Καλό και σου προσφέρει 3πλάσιες ποσότητες από elemental fire από τι τα συνολικά συστατικά που χρησιμοποιείς. Καμιά φορά βέβαια κερδίζεις λίγο ανά elemental fire, αλλά έχεις τόσο μεγάλες ποσότητες που βγάζεις λεφτά.

Αυτό ειδικά το transmute συνδυάζεται πολύ ωραία με ένα οποιοδήποτε 24ωρο transmute (προσωπική μου προτίμηση). Όλη την ώρα που παίζεις κουβαλάς στο inventory σου heart of fire σε μεγαλούτσικη ποσότητα, και τα κάνεις ανά 10 λεπτά transmute σε 3 elemental fire. Στο τέλος του παιχνιδιού και πριν βγείς από το wow, κάνεις 1 24ωρο transmute, όποιο σε συμφέρει περισσότερο. Την επόμενη μέρα που θα πάς να παίξεις το cool down είναι έτοιμο, για να συνεχίσεις κλπ.

Ενα άλλο είναι το earth-living, και πάλι εδώ κοίτα εσένα πως σε συμφέρει γιατι όλα αυτά εξαρτώνται από τις τιμές του server, και αυτό έχει 24 ώρες cool down, τα earth εγώ τα αγοράζω 3-4 gold, τα living πουλιούνται 11 gold.

Βασικά το πολύ χρήμα παίζει στα protection's. Για μένα κάνε LBRS, μέχρι να βρεις greater fire protection, δεν είναι συχνό drop, και θα rollaroun και άλλοι. Εγώ έκανα 10 runs για να το βρω. Από ΑΗ τώρα, τα elemental fire, είναι πάρα πολύ φτηνά στον server μου, περίπου 50 silver και πιο κάτω, 1 dream foil, και 1 crystal vial. 1 Greater fire protection το πουλάω 10 gold.

Και πάλι εδώ συναγωνιστικά, το herbalism σε αυτό το επίπεδο δίνει συγκριτικά πιο πολλά με farmarisma. Εντοπίζεις τις 3 περιοχές που πέφτει το black lotus, με την βοήθεια του gatherer, βρίσκεις την τακτική να το μαζεύεις χωρίς κόπο απο τα mobs που το περιβάλλουν, το πουλάς το 1 20 gold, τέλος.

Δημοσ.

Polaki to addon λέγεται Enchantrix, και θα το βρεις στο cursing.com Αυτό που κάνεις με τα bids, είναι καλό πάντως, σε κάποια υψηλού επιπέδου με χαμηλές τιμές. Τα χαμηλού επιπέδου items σε συμφέρει να τα πουλάς, δεν shardarontai για τίποτα αξιόλογο, και συνήθως χαμηλά πράσινα αγοράζει ο κόσμος για 1-3 gold.

Δημοσ.
Nazre και εγω το skill προσπαθώ να ανεβάσω' date=' αλλά κάποια potions δεν τα χρειάζομαι (πχ lesser invisibility) οπότε τα πουλάω και βλέπω οτι δεν φτουράνε! Απλα ετσι κ αλλιως πρέπει να τα φτιάξω έστω και με κόστος, ώστε να ανεβει το skill. Αλλα ενταξει νομιζω level 26 να εχω 46g (καπου εκει) και 200 alchemy νομίζω ειμαι σε καλο δρομο σιγα σιγα! Τωρα να σκεφτεις ειμαι σε φάση που οι περιοχές που παω δεν εχουν τα χορτα που χρειάζομαι για να ανέβω!! :D

Στον shaman δεν μπορω να δωσω λεφτα γιατι ειναι σε αλλον server. O rogue ειναι στον Genjuros και ο shaman στον Mazrigos. Both PvP οπότε δεν γινεται να εχω και alliance & horde δυστυχως.........

Οσο για τα shards, και εγω τον undead warlock γι'αυτο τον ανέβασα!! Μονο για dis-enchanting! Τα 6 levels τα πήρα για πλάκα στην περιοχή των undead, μεχρι να φτασω στο zeppelin εξω απο Undercity που με πάει εξω απο Orgrimar. :D

Παντως ενταξει σε υψηλα levels όντως τα shards ειναι πιο ακριβα, αλλά σκέψου οτι κανω bid εσκεμμένα χάλια items που τελειώνουν σε short time, τα παίρνω με maximum 15 silver ξέρω γω και τα shards ΠΑΝΤΑ πουλιούνται παραπάνω! :) Εδω να σκεφτεις απο item που αγόρασα 6 και 7 silver, πουλησα shards 90s η μια! :)

Kαι ναι μεν φαίνονται ψιχουλα, αλλα στο level που ειμαι ακόμα και τα ψιχουλα βοηθάνε τρελά!

PS: Ποιο ειναι το ονομα του addon που σου δείχνει συνηθως σε τί σπάνε τα items καθως και πόσο τα παίρνει ο vendor? (το δευτερο το ειχα βρει καπου)[/quote']

Α, νόμιζα ότι έπαιζες shamano, στον ίδιο server... Δεν το ήξερα ότι δεν μπορείς να έχεις και τα 2 fractions... δεν έχω παίξει ποτέ hords και ούτε πρόκειται, μισητοί εχθροί θα μείνουν πάντα...:P, ειδικά με τους undead, ehm, τί να πω, κάτι με πιάνει όταν βλέπω undead μπροστά μου...

Δημοσ.

45 min Baron run..............................................................................

Με τίποτα, με τίποτα, με τίποτα, με τίποτα.............................................

Να έχω προσπαθήσει, ναι αυτό μπορώ να το πώ, μπορώ να πω ότι 6 + 6 ώρες κάνω εδώ και 2 μέρες το ίδιο, μπορώ να πω ότι χρησιμοποιήσα από flask's, μέχρι holy water's, φυσικά απίστευτες ποσότητες από potions/bandages, τι άλλο ? για τα συνεχόμενα pulls χωρίς ανάσα ?, για τα μηδέν λάθη στο aggro ?, για το ότι έφερα μαζί μου full epic lock, rogue?, για το death run με swiftness potions μετά το 3ο boss, και DI από τον pala και ress ?? μήπως και προλάβουμε ??

Με τίποτα, με τίποτα, με τίποτα, με τίποτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!............................

ΕΛΕΟΣ

LOL ΕΧΤΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΜΕ GUILD ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ 45 ΜΙΝ BARON RUN :P, ενώ κάποιος άλλος ανεβάζει team speak server για αυτό τον λόγο. Όλοι έχουμε τσαντιστεί απίστευτα super lol, και περάσαμε στην υπερβολή! Σήμερα τρέχουμε το πρώτο guild run, οπότε καλή τύχη....

Και να πώ ότι πάω για το super set, εντάξει το +97 healing/dmg, εντάξει το +27 mana per 5 sec, αλλά πέφτει το int, πέφτει το spirit, και ανεβαίνει μόνο το stamina. ΕΛΕΟΣ. Σιγά το super set που έχει και την τόσο τρομερή δυσκολία,. που πρέπει να χαλάσεις ολόκληρη περιουσία και ατελείωτες ώρες questing/grinding για να το αποκτήσεις.

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχουν όλα τα transmute's 48 ώρες cool down. Βασικά εγώ προσωπικά προτιμώ 1 transute. Undead - Water. Το undead το αγοράζω 2 gold, το water το πουλάω 8 gold., με cool down 24 ώρες.

to kalytero einai to Water to Air...phgaineis kai farmareis mia xara Water apo Felwood kai ta kaneis Air pou den peftoun me tpt :P sta8erh phgh esodwn :)

kala to 45man Baron ginetai apla prepei na afhseis POLLA mobs kai na eisai arketa prosektikos sta pulls kai sto aggro management...

to set einai mia xara an den eisai se MC/ZG/BWL ktlp ktlp guild...eidika tou Druid (Feralheart) einai to pleon Hybrid set...krima pou den exw gold gia petama (kataramena repairs enchants kai librams of protection :P ) alliws 8a ekana kai egw anava8mish sto Wildheart etsi gia thn plaka :P

Δημοσ.
Δεν έχουν όλα τα transmute's 48 ώρες cool down. Βασικά εγώ προσωπικά προτιμώ 1 transute. Undead - Water. Το undead το αγοράζω 2 gold' date=' το water το πουλάω 8 gold., με cool down 24 ώρες.

to kalytero einai to Water to Air...phgaineis kai farmareis mia xara Water apo Felwood kai ta kaneis Air pou den peftoun me tpt :P sta8erh phgh esodwn :)

kala to 45man Baron ginetai apla prepei na afhseis POLLA mobs kai na eisai arketa prosektikos sta pulls kai sto aggro management...

to set einai mia xara an den eisai se MC/ZG/BWL ktlp ktlp guild...eidika tou Druid (Feralheart) einai to pleon Hybrid set...krima pou den exw gold gia petama (kataramena repairs enchants kai librams of protection :P ) alliws 8a ekana kai egw anava8mish sto Wildheart etsi gia thn plaka :P[/quote']

To κακό στην όλη ιστορία είναι, ότι τα smitofarmarismata με holy priest δεν είναι και ότι πιο γρήγορο, οπότε αυτά που σας λέω για να σας βοηθήσω σαν alchemist, τα λέω πάντα με μοναδική πηγή το AH. Κάνα χορταράκι μαζεύω, αλλά mob farming δεν πολύ κάνω, δεν έχω dmg build, σε προηγούμενο post μου είπα ότι προσπάθησα να φτιάξω ένα dmg/healing και δεν είναι mana efficient, οπότε το γύρισα σε heavy healing build και πάλι...

• Super Moderators
Δημοσ.

hmmm eimai Druid me 46 Talent Points sto Restoration...(kai ta alla 5 sto Balance) ti leme twra...eimai h proswpopoihsh tou argou farming...

Δημοσ.

45 man baron???? Με καμια παναγία. Σήμερα κάναμε 1'30 ώρα και τελικά baron δεν βγάλαμε. Είμασταν 4 βέβαια και χωρίς wipe μέχρι baron αλλά σε 45 με τίποτα. Δεν πήγαμε για την αναβάθμιση σε 0.5 αλλά για έναν περίεργο τρόπο μας έβγαλε χρονομέτρηση. Εμείς τον baron slain θέλαμε για να παίρναμε το argent crusader αλλά τον ήπιαμε τρεις φορές. Άλλαξε τίποτα ρε παιδιά? Δεν είχαμε pally στο group αλλά ήμαστε άτομα που παίζουμε πολύ καιρό μαζί και για περίεργο τρόπο μας ξέσκισε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...