polaki Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Και μιας και ειπα για gold, εκανα το εξης τωρα στον shaman, εφτιαξα εναν αλλο character που απλα τον πηγα orgrimar και τον έχω αράξει στο ΑΗ. Τον έκανα enchanter με την ΜΟΝΗ λογικη του να σπάει τα green/blue items που βρίσκει ο shaman & να πουλάει τις πέτρες. Στην αρχη ξεκινησα για πλάκα, και εσπαγα αυτα που εβαζα στο ΑΗ και δεν πουλιόντουσαν για 2 φορές, αλλά μετά εκανα το εξης, scannάρω το ΑΗ και κοιτάζω ποια τελειώνουν σε short, και έχουν ξεφτιλα τιμή. Πολλές φορές οι leather workers & blacksmiths μονο και μονο για να ανεβάσουν skill, φτιάχνουν αηδίες και τα δινουν σε ΞΕΦΤΥΛΑ τιμη, φυσικά κανω ενα bid (ποτέ buy out σ'αυτον) και ότι item μου κάτσει, το τσιμπάω. Σαν αποτέλεσμα έχω να δινω 2 gold για bids 8-9 πραγμάτων (μέχρι 15silver δηλαδή) και να μου σκάνε καποιες πέτρες που να φέυγουν 40-50, μέχρι και 1g. Nαι μεν ειναι βαρετό, αλλά σιγα σιγά εχω φτάσει να έχω 13 gold σε λίγες μόνο ωρες με αρχικό κεφάλαιο? Μόνο 3 green BOE items που δεν κατάφερε να πουλήσει ο shaman!!!! Φανταζομαι αργότερα που θα πέφτουν ακομα καλύτερα items, οι πετρες θα ειναι καλύτερες και πιο ακριβές! Οποιος έχει χρόνο και ίσως λίγο αρχικό κεφάλαιο, τα κέρδη ειναι πολλά για LOW LEVEL χαρακτήρα. Φυσικά αν ημουν με τον main δεν θα καθομουν να ασχοληθώ, απλά θα πήγαινα κανα farming για essences και σε μία ωρίτσα θα είχα λογικά γυρω στα 2 μέσο ώρο essence of water (γουστάρω ΦΑΝΑΤΙΚΑ felwood και αράζω πολύ εκεί, και οταν βαριέμαι πάω και θερίζω τους δεμονες για felcloth). Απλα δυστυχώς ο rogue ειναι alliance και δεν μπορούσα να τον έχω στον ίδιο server να του στέλνω λεφτάκια και έπρεπε να βρω μια λύση! Nazre... εχω alch 200 και herbalism 185 νομίζω. Πουλάω διάφορα potions αλλά μου φαίνεται ότι δεν αξίζει ρε φίλε ακόμα.. Δηλαδη οκ, αν πουλήσω τα χορτάρια ξεχωριστά παίρνω πιο πολλά λεφτά έχω την εντύπωση.. Κάνω κάτι λάθος?? Πχ lesser invisibility παει γυρω στα 2.80g τα 5, και αν βαλω τα χόρτα ξεχωριστά πιάνω τα ίδια λεφτά, με δεδομένο οτι καποια herbs φεύγουν απο μόνα τους 40 και 50silver... Το δε mana potion (το απλό, το τετράγωνο μπουκαλάκι φαντασου) τα 5 τα βρίσκω 50-60 silver!!!! Οχι μονο δεν τα πουλάω, αλλά ΕΓΩ τα αγοράζω για μένα στην τιμή αυτή!!!!!!!!!!!!!!! Τα συστατικά ΜΟΝΑ τους κάνουν 50-60silver στον server μου για το *ΕΝΑ* potion, φαντάσου τα 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thefirestarta Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δηλαδη μπορέσατε και συνενοηθήκατε 40 ατομα χωρίς εμπειρία (αντε σου βάζω 10 ατομα να είχαν πάει καποιες φορές) ποιος θα κάνει τί, ποιός θα κάθεται που κλπ κλπ και το βγάλατε όλο? Δεν λέω οτι δεν γινεται, αλλα μου φαίνεται ακραίο. Ούτε ΟΥΚάδες να είσασταν τέτοια πιθαρχεια και αποφασιστικότητα! Ώπα polaki λάθος κατάλαβες!Εννοούσα πως μετα από 3 μήνες προσπάθεια στο MC, πρώτη φορά το guild έκανε τόσο γρήγορο run στο ΜC χωρίς ούτε ένα wipe! (ειμαστε λίγο ξυστο-guild, αλλά τι περιμένεις από ένα guild που έχει κυρίως Ολλανδούς,Νορβηγούς,Τούρκους και Έλληνες; LOL )
chill Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Mιας και αναφέρθηκαν οι chinese gold farmers' date=' με το χέρι στην καρδιά ποιος απο εσάς ΑΝ ΥΠΟΘΕΤΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ θα αγόραζε gold? Επίσης ποιός θα πλήρωνε για να ανέβει ο χαρακτήρας εστω λίγα levels πχ οταν πηγαινε διακοπες ωστε να βρίσκεται στο ιδιο επίπεδο που είναι οι φίλοι του? Εγω ίσως το πρώτο να το έκανα σε alt χαρακτήρα αν έφτανα στο 40 και δεν είχα καθόλου λεφτά για mount και συγχρονως δεν ειχα ενα guild ή καποιους φίλους να με υποστηρίξουν. Με δεδομένο οτι τον alt τον παίζεις έχοντας δει ολο το παιχνίδι, δεν βλέπω το κακό να έδινα πχ 10€ για καμιά 50άρα gold μονο και μόνο για το mount, απτο να περπατάω όταν ολοι οι αλλοι έχουν mount. (δεν εχω ιδεα απο τιμές, μήπως λέω πολλά 10€?) Το δευτερο νομίζω ειναι λιγο ακυρο μιας και το παιχνίδι το παίζεις για τη χαρά του ανεβαίνεις level, αν ειναι να στον ανεβάζει αλλος αστο...[/quote'] Polaki όχι σε όλα. Η οικονομία του παιχνιδιού είναι αν όχι ο πιο σημαντικός ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του παιχνιδιού και κάτι τέτοιο την καταστρέφει. Απορώ τι νόημα βρίσκει ο καθένας να αγοράζει epic χωρίς να έχει "αγωνιστεί" γι'αυτό. Όλο το παιχνίδι χάνει το νόημα του με τέτοιες πρακτικές.
Nazre Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Nazre... εχω alch 200 και herbalism 185 νομίζω. Πουλάω διάφορα potions αλλά μου φαίνεται ότι δεν αξίζει ρε φίλε ακόμα.. Δηλαδη οκ' date=' αν πουλήσω τα χορτάρια ξεχωριστά παίρνω πιο πολλά λεφτά έχω την εντύπωση.. Κάνω κάτι λάθος?? Πχ lesser invisibility παει γυρω στα 2.80g τα 5, και αν βαλω τα χόρτα ξεχωριστά πιάνω τα ίδια λεφτά, με δεδομένο οτι καποια herbs φεύγουν απο μόνα τους 40 και 50silver... Το δε mana potion (το απλό, το τετράγωνο μπουκαλάκι φαντασου) τα 5 τα βρίσκω 50-60 silver!!!! Οχι μονο δεν τα πουλάω, αλλά ΕΓΩ τα αγοράζω για μένα στην τιμή αυτή!!!!!!!!!!!!!!! Τα συστατικά ΜΟΝΑ τους κάνουν 50-60silver στον server μου για το *ΕΝΑ* potion, φαντάσου τα 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote'] Το πρόβλημα αυτό δημιουργείται από την μεγάλη προσφορά. Η πλεονάζουσα προσφορά σε low lvl potions προέρχεται από την ανάγκη να ανεβάσουν όλοι οι alchemist του server γρήγορα το skill τους. Επομένως πουλάνε σε εξεφτελιστικές τιμές, ακολουθώντας μία φθίνουσα ανάπτυξη στο proffesion που ακολουθούν όπως άλλωστε κάνουν όλοι. Παρακολούθησε για παράδειγμα τους enchater. Στο server μου κανένας δεν χρεώνει fee, μόνο mats μέχρι να φτάσει lvl 300. To μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι να ανεβάσουν το skill τους και τίποτε άλλο. Εγώ στην θέση σου θα προσπαθούσα να ανεβάσω το skill μου, όχι να βγάλω λεφτά σε αυτό το επίπεδο από alchemy, εφόσον όμως χρειάζεσαι χρήματα για mount, μάλλον αυτά θα έρθουν από herbalism περισσότερο παρά από alchemy αυτή την στιγμή, ή από άλλες πηγές. Το χρήμα σε αυτό το χαμηλό επίπεδο είναι περισσότερο ευκαιριακό, παρά κάτι σταθερό. Αν θέλεις μπορείς πάντως να μεταφέρεις χρήματα από τον rogue σου, αρκεί να έχεις έναν έμπιστο φίλο σου στους hordes, με τον shamano σου. Βάλε τον φίλο σου να τοποθετήσει ένα grey item στο Gatzesan, ή στο Booty Bay AH, σε τιμή για παράδειγμα 100 gold BO. Ο Rogue θα το αγοράσει και ο φίλος σου θα σου δώσει τα λεφτά. Αυτό που κάνεις με το enchating, είναι πολύ καλό όχι για αυτό το lvl (εξαρτάται από το server), γιατί συνήθως τα πράσινα πουλιούνται πολύ καλύτερα (ειδικά με καλά stats) από' τι να τα shardareis. Τέλειο είναι σε green items lvl 55+, κανένας δεν πρόκειται να αγοράσει το item οπότε, το shardareis και παράγεις αρκετά gold από κει. Εγώ αυτό το ξεκίνησα με ένα Alt που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό, κάνει stock από shards από items που του δινει ο Priest, με όχι και τίποτα σοβαρό, ή τίποτα πολύ ακριβό, πουλώντας το τελευταίο μου μετριούτσικο stock από το Alt και μόνο εισέπραξα 150 gold την τελευταία φορά. Εδώ απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι καμιά φορά τα λεφτά που σου δίνει ο vendor γι'αυτό μπορεί να είναι πιο πολλά. Εδώ με ένα ειδικό add on, ή με thottbot μπορείς να τσεκάρεις πρώτα σε τι shardaretai το item, μετά να κοιτάξεις την τιμή που κερδίσεις άμα πάς από ΑΗ, και την τιμή του vendor και πράττεις αναλόγως. Για παράδειγμα σε πολλές περιπτώσεις ο vendor μπορεί να σου δίνει 3,5 gold για ένα item που shardaretai σε 1 illusion dust, κλπ. Αλλά το να shardareis lvl 20 item για να πάρεις small glimmering shard, (στον server μου πουλάει 15 silver lol), δεν λέει όταν το item μπορείς να το δώσεις 75 silver ή 1 gold.
Toufas Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 nazzre diavase kalitera apo pou prepei na einai ta 45 lepta...
polaki Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Polaki όχι σε όλα. Η οικονομία του παιχνιδιού είναι αν όχι ο πιο σημαντικός ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες του παιχνιδιού και κάτι τέτοιο την καταστρέφει. Απορώ τι νόημα βρίσκει ο καθένας να αγοράζει epic χωρίς να έχει "αγωνιστεί" γι'αυτό. Όλο το παιχνίδι χάνει το νόημα του με τέτοιες πρακτικές. Κοιτα και εγω αυτο πιστευω, απτην στιγμη που το παιχνίδι ειναι παιχνίδι και παίρνεις χαρά με το να σου πέφτει πχ κατι ακριβο και να το πουλάς... αλλά αν δεν ειχα τα χρηματα (ευτυχως με τον shaman ειμαι στα 46g στο level 26 και ανεβαίνουμε συνεχώς οπότε δεν θα έχω πρόβλημα!!!) και ολοι μου οι φιλοι είχαν mount ίσως το έκανα μονο και μονο για να φτασω τα 90 ωστε να μην περπατάω. Λεω ΙΣΩΣ, δεν ξέρω. Για το συγκεκριμένο πράγμα δεν το βρίσκω πολύ παράλογο, εγω οταν ημουν 60 και για πρώτη φορά έφυγα απτο παιχνίδι μοίρασα τα gold μου σε 2 ατομα που ηταν lower level για να τους βοηθήσω... Οποτε ο καθένας τσίμπισε απο μια 100άρα ανετα, και μάλιστα χωρίς να πληρώσει ευρω! Οταν επέστρεψα, αν και ειχαν 60αρίσει και θέλανε να μου τα επιστρέψουν δεν δέχτηκα αφου δεν ειχα αμεση ανάγκη απο χρήματα. Με την ίδια λογική λοιπόν και στη μια και μοναδική περίπτωση που ανέφερα παρα πάνω θα ειναι σα να έχω ενα κινέζο φίλο που θα μου δώσει πχ 30-40gold όσα ενδεχομένως να μου λείπανε δηλαδή ωστε να το πάρω το ριμάδι! Για epic δεν το συζητω, το epic ειναι και λέγεται epic γι'αυτον ακριβώς τον λογο. Ειναι ενα mount/item το οποιο ΔΕΝ ειναι για να το έχουν οι πολλοί, και η χαρά που πήρα όταν το απέκτησα επιτέλους (μετά απο 1 μηνα φαρμαρίσματος περίπου μιας και ξεκινησα απτα 1xx g περίπου) ηταν ακραία. Το να ερχοταν καποιος να μου χάριζε 800g πραγματικα θα με ξενέρωνε παρά θα με έφτιαχνε! Παρόλο που με εκνευρίζει το να μαζέυω χορταράκια και ιστορίες για αγρίους, η ικανοποίηση που παίρνω όταν πχ πετυχαίνω κανενα ξέμπαρκο swiftthistle μεσα στα χορτα ειναι τρελή και σίγουρα αξίζει! Ή τα βράδια αργά, που αρχίζω τις βόλτες να συλλογη χόρτου (επειδη δεν παίζουν πολλοί, τα περισσότερα herbs ειναι εκει και σε περιμένουν!!). Το καλο με τον shaman ειναι η shadow wolf μορφή που παίρνεις και πας 40% πιο γρήγορα, οπότε το ξεχορτάριασμα ειναι σαφως πιο γρήγορο!!! :D Nazre θελω να πιστευω οτι στο 300 το alchemy θα μου δωσει αρκετα λεφτα.. Μιας και ακόμα τωρα τα περισσότερα τα εχω βγάλει μεταπουλώντας items που βρηκα σε ξεφτίλα τιμή απο κάποιους προφανως ανίδεους! PS: Βρικα ενα fishing pole που σου δινει +20!!!!!!!! Ο τυπος το πουλαγε ξεφτιλα λεφτά, και ειδα στο ιντερνετ οτι πουλιέται ακόμα και 25g!!! Το εβαλα 25bid 35 buyout, αλλά και να μην πουληθεί δεν με χαλάει, θα το κρατησω να ψαρεύω!!! Στο κάτω κατω το πήρα 3g νομίζω!!! Νομίζω (χωρις να ειμαι και σιγουρος οτι) ειναι grey item οπότε το πουλάω ανα πάσα στιγμή και καποιος μου ειπε οτι το βρισκεις underwater στην Desolace....... Ξερει κανεις περισσότερα??????????
Nazre Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 nazzre diavase kalitera apo pou prepei na einai ta 45 lepta... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ?
polaki Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Nazre και εγω το skill προσπαθώ να ανεβάσω, αλλά κάποια potions δεν τα χρειάζομαι (πχ lesser invisibility) οπότε τα πουλάω και βλέπω οτι δεν φτουράνε! Απλα ετσι κ αλλιως πρέπει να τα φτιάξω έστω και με κόστος, ώστε να ανεβει το skill. Αλλα ενταξει νομιζω level 26 να εχω 46g (καπου εκει) και 200 alchemy νομίζω ειμαι σε καλο δρομο σιγα σιγα! Τωρα να σκεφτεις ειμαι σε φάση που οι περιοχές που παω δεν εχουν τα χορτα που χρειάζομαι για να ανέβω!! Στον shaman δεν μπορω να δωσω λεφτα γιατι ειναι σε αλλον server. O rogue ειναι στον Genjuros και ο shaman στον Mazrigos. Both PvP οπότε δεν γινεται να εχω και alliance & horde δυστυχως......... Οσο για τα shards, και εγω τον undead warlock γι'αυτο τον ανέβασα!! Μονο για dis-enchanting! Τα 6 levels τα πήρα για πλάκα στην περιοχή των undead, μεχρι να φτασω στο zeppelin εξω απο Undercity που με πάει εξω απο Orgrimar. Παντως ενταξει σε υψηλα levels όντως τα shards ειναι πιο ακριβα, αλλά σκέψου οτι κανω bid εσκεμμένα χάλια items που τελειώνουν σε short time, τα παίρνω με maximum 15 silver ξέρω γω και τα shards ΠΑΝΤΑ πουλιούνται παραπάνω! Εδω να σκεφτεις απο item που αγόρασα 6 και 7 silver, πουλησα shards 90s η μια! Kαι ναι μεν φαίνονται ψιχουλα, αλλα στο level που ειμαι ακόμα και τα ψιχουλα βοηθάνε τρελά! PS: Ποιο ειναι το ονομα του addon που σου δείχνει συνηθως σε τί σπάνε τα items καθως και πόσο τα παίρνει ο vendor? (το δευτερο το ειχα βρει καπου)
Nazre Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Nazre θελω να πιστευω οτι στο 300 το alchemy θα μου δωσει αρκετα λεφτα.. Μιας και ακόμα τωρα τα περισσότερα τα εχω βγάλει μεταπουλώντας items που βρηκα σε ξεφτίλα τιμή απο κάποιους προφανως ανίδεους! PS: Βρικα ενα fishing pole που σου δινει +20!!!!!!!! Ο τυπος το πουλαγε ξεφτιλα λεφτά' date=' και ειδα στο ιντερνετ οτι πουλιέται ακόμα και 25g!!! Το εβαλα 25bid 35 buyout, αλλά και να μην πουληθεί δεν με χαλάει, θα το κρατησω να ψαρεύω!!! Στο κάτω κατω το πήρα 3g νομίζω!!! Νομίζω (χωρις να ειμαι και σιγουρος οτι) ειναι grey item οπότε το πουλάω ανα πάσα στιγμή και καποιος μου ειπε οτι το βρισκεις underwater στην Desolace....... Ξερει κανεις περισσότερα??????????[/quote'] Το alchemy 300 είναι πολύ γενικό... Το να γίνεις 300 δεν είναι καθόλου δύσκολο, το δύσκολο είναι να γίνεις πολύ καλός alchemist, και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, όχι μόνο γιατί εξαρτάσαι από τα drops των πολύ καλών συνταγών, αλλά γιατί πολλές συνταγές και transmutations έρχονται από reputation με συγκεκριμένα fractions, ή από quest sequel κ.ο.κ. Ενας πάρα πολύ καλός alchemist ναι είναι σίγουρο ότι μπορεί να βγάλει χρήματα αρκετά. Για το fishing pole... Αυτό είναι το 2ο καλύτερο στο παιχνίδι και ονομάζεται big iron fishing pole. Από Nijel's Point, Desolace κατέβα νότια τελείως, νοτιο-δυτικά στην ακτή στην άκρη του χάρτη. Πιες ένα underwater breathing potion, και μέσα στον βυθό θα βρεις traps που τα ανοίγεις και κάποιο από αυτό σου δίνει το fishing pole αυτό. Δεν χρειάζεται πάρα πολύ ώρα να το βρεις.. Το καλύτερο fishing pole πάντως δεν είναι αυτό. Είναι ένα +26 που το κερδίζεις από fishing contest, κάθε Κυριακή στο Booty Bay.
Nazre Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Nazre θελω να πιστευω οτι στο 300 το alchemy θα μου δωσει αρκετα λεφτα.. Μιας και ακόμα τωρα τα περισσότερα τα εχω βγάλει μεταπουλώντας items που βρηκα σε ξεφτίλα τιμή απο κάποιους προφανως ανίδεους! PS: Βρικα ενα fishing pole που σου δινει +20!!!!!!!! Ο τυπος το πουλαγε ξεφτιλα λεφτά' date=' και ειδα στο ιντερνετ οτι πουλιέται ακόμα και 25g!!! Το εβαλα 25bid 35 buyout, αλλά και να μην πουληθεί δεν με χαλάει, θα το κρατησω να ψαρεύω!!! Στο κάτω κατω το πήρα 3g νομίζω!!! Νομίζω (χωρις να ειμαι και σιγουρος οτι) ειναι grey item οπότε το πουλάω ανα πάσα στιγμή και καποιος μου ειπε οτι το βρισκεις underwater στην Desolace....... Ξερει κανεις περισσότερα??????????[/quote'] Το alchemy 300 είναι πολύ γενικό... Το να γίνεις 300 δεν είναι καθόλου δύσκολο, το δύσκολο είναι να γίνεις πολύ καλός alchemist, και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, όχι μόνο γιατί εξαρτάσαι από τα drops των πολύ καλών συνταγών, αλλά γιατί πολλές συνταγές και transmutations έρχονται από reputation με συγκεκριμένα fractions, ή από quest sequel κ.ο.κ. Ενας πάρα πολύ καλός alchemist ναι είναι σίγουρο ότι μπορεί να βγάλει χρήματα αρκετά. Για το fishing pole... Αυτό είναι το 2ο καλύτερο στο παιχνίδι και ονομάζεται big iron fishing pole. Από Nijel's Point, Desolace κατέβα νότια τελείως, νοτιο-δυτικά στην ακτή στην άκρη του χάρτη. Πιες ένα underwater breathing potion, και μέσα στον βυθό θα βρεις traps που τα ανοίγεις και κάποιο από αυτό σου δίνει το fishing pole αυτό. Δεν χρειάζεται πάρα πολύ ώρα να το βρεις.. Το καλύτερο fishing pole πάντως δεν είναι αυτό. Είναι ένα +26 που το κερδίζεις από fishing contest, κάθε Κυριακή στο Booty Bay.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 +35 einai to kalytero fishing Pole http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=19970
polaki Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Το alchemy 300 είναι πολύ γενικό... Το να γίνεις 300 δεν είναι καθόλου δύσκολο' date=' το δύσκολο είναι να γίνεις πολύ καλός alchemist, και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο, όχι μόνο γιατί εξαρτάσαι από τα drops των πολύ καλών συνταγών, αλλά γιατί πολλές συνταγές και transmutations έρχονται από reputation με συγκεκριμένα fractions, ή από quest sequel κ.ο.κ. Ενας πάρα πολύ καλός alchemist ναι είναι σίγουρο ότι μπορεί να βγάλει χρήματα αρκετά.[/quote'] Για transmute πιο πιστευεις βολεύει καλύτερα απο θέμα χρημάτων? Το λεω γιατι στο auction house παιζουν ΠΟΛΛΕΣ συνταγές για transmute, αλλά με ξενερώνει οτι εχει 48ωρες cooldown το ΕΝΑ!...
chill Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Arcanite trasmutation σαφώς. Μην πουλάς το trasmute όμως. Αγόραζε arcane crystals και μια 20άδα thorium bars. Για τα arcane bars να δίνεις έως και 16g και να πουλάς τους arcanite crystals over 30. 14g κάθε 2 μέρες για 30sec εργασία είναι πολύ μα πολύ καλά. Εγώ μια μέρα πούλησα 5 για 200g πολύ απλά γιατί το άτομο αγόραζε για πρώτη φορά το ah ήταν άδειο και δεν ήξερε πόσα να μου δώσει .
paularas Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Paidia i lisi einai mia ( autin pu ekana egw ) . Dm run , pame parea, i parea se ena simeio feugei. egw kathomai monos mou , solarw merika terata kai peftei libram of protection . to pulaw 550 g kai eimai mia xara . I lisi No 2 gia lefta einai na pas na farmareis gia to proffecion sou. Se 2 week liwsimatos exeis ta 1000g sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις