Sorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 This item will be released on November 1, 2006. Άντε ρε! Καλά απο τώρα βγάζουν προπαραγγελίες για ένα προϊόν που θα κυκλοφορήσει στις 1/11/06! Αν φυσικά δεν γίνει καμία καθυστέρηση... Απίστευτο! Να ρωτήσω: Για να συνεχίζεις να παίζεις, είναι υποχρεωτικό να αγοράσεις και το expantion? Γιατί, αν ισχύει, τότε αρχίζει και γίνεται αρκετά ακριβό αυτό το παιχνίδι.
Nazre Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Άντε ρε! Καλά απο τώρα βγάζουν προπαραγγελίες για ένα προϊόν που θα κυκλοφορήσει στις 1/11/06! Αν φυσικά δεν γίνει καμία καθυστέρηση... Απίστευτο! Να ρωτήσω: Για να συνεχίζεις να παίζεις' date=' είναι υποχρεωτικό να αγοράσεις και το expantion? Γιατί, αν ισχύει, τότε αρχίζει και γίνεται αρκετά ακριβό αυτό το παιχνίδι.[/quote'] Είναι και δική μου απορία αυτό, βασικά με το diablo δημιουργήθηκαν ξεχωριστοί servers άλλοι για expansion και άλλοι για normal, δεν ξέρω αν θα κάνουν πάλι το ίδιο.
chill Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Το portals deck ωρέ παυλάρα δεν δίνει dmg απλά έχει ένα 10% να σε ressάρει. Nazre εμένα μια μέρα με ressαρε συνέχεια 100% είχα πάθει πλάκα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν εξακολουθεί να συμβαινει. Δεν είναι trinket που θα φοράς σε instances γιατί εκεί το 10% έχει μικρή πιθανότητα να σώσει το wipe. Εκεί ο lock θα σε ss και είσαι ok για να μην τρέχετε όλοι πίσω με τα ποδαράκια. Το trinket αυτό είναι για solo και για 5man instances στην περίπτωση που δεν υπάρχει lock στο party. Εγώ το έφτιαξα μόνος μου το deck και σίγουρα σε καμία περιπτωση δεν θα πλήρωνα 200g να το αποκτήσω αν και στο trade όταν το είχα βγάλει είχα τρελές προσφορές. Το xpansion το έχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα από παπασωτηρίου και όποτε είναι να έρθει καλώς να ερθεί. wowismylife ? lol
thefirestarta Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Πρωτη φορα που πηγες εσυ ή πρωτη φορά γενικά του guild? Γιατί εμείς πρώτη φορά κάτσαμε 6.5 ώρες μέχρι τον Magma όπου φάγαμε 4 wipes και το αφήσαμε... Αλλο αν τωρα ειναι βολτουλα το θέμα. Γενικά του guild polaki.Ψιλοπάθαμε πλάκα γιατι όλο και καμία μαμακία θα γινότανε, όμως τα παλικάρια στρώσαν και το MC φαρμάρεται άνετα. H rogue lvl 48 και πετάει.Πρώτος στη dmg list για πλάκα. Ο_ο
Nazre Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Το portals deck ωρέ παυλάρα δεν δίνει dmg απλά έχει ένα 10% να σε ressάρει. Nazre εμένα μια μέρα με ressαρε συνέχεια 100% είχα πάθει πλάκα' date=' αλλά δυστυχώς αυτό δεν εξακολουθεί να συμβαινει. Δεν είναι trinket που θα φοράς σε instances γιατί εκεί το 10% έχει μικρή πιθανότητα να σώσει το wipe. Εκεί ο lock θα σε ss και είσαι ok για να μην τρέχετε όλοι πίσω με τα ποδαράκια. Το trinket αυτό είναι για solo και για 5man instances στην περίπτωση που δεν υπάρχει lock στο party. Εγώ το έφτιαξα μόνος μου το deck και σίγουρα σε καμία περιπτωση δεν θα πλήρωνα 200g να το αποκτήσω αν και στο trade όταν το είχα βγάλει είχα τρελές προσφορές. Το xpansion το έχω παραγγείλει εδώ και ένα μήνα από παπασωτηρίου και όποτε είναι να έρθει καλώς να ερθεί. wowismylife ? lol[/quote'] Lalalala, πάνε τα 200 gold lol.
polaki Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Γενικά του guild polaki.Ψιλοπάθαμε πλάκα γιατι όλο και καμία μαμακία θα γινότανε' date=' όμως τα παλικάρια στρώσαν και το MC φαρμάρεται άνετα. H rogue lvl 48 και πετάει.Πρώτος στη dmg list για πλάκα. Ο_ο[/quote'] Δηλαδη μπορέσατε και συνενοηθήκατε 40 ατομα χωρίς εμπειρία (αντε σου βάζω 10 ατομα να είχαν πάει καποιες φορές) ποιος θα κάνει τί, ποιός θα κάθεται που κλπ κλπ και το βγάλατε όλο? Δεν λέω οτι δεν γινεται, αλλα μου φαίνεται ακραίο. Ούτε ΟΥΚάδες να είσασταν τέτοια πιθαρχεια και αποφασιστικότητα! Παντως χαλάλι το 6.5άρωρο, ήταν κορυφαία εμπειρία γιατί το MC το είχα σαν τρελο μύθο και σιγά σιγά εβλεπα οτι θα τα καταφέρουμε! Την επομενη μερα στη δουλειά ήμουν σκουπίδι, αλλά οκ, first time MC ήταν αυτό!!!
paularas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 op signwmi paidia... nomiza oti legate gia to elementals set. to portals to set to exw kanei 2 fores gia na to pulisw. distixws einai to set pu pulietai fthinotera apo ola ta alla logo to gegonotos oti pisteuoun oti den prokarei sixna. to asteio einai oti to exw dei 3 fores na prokarei kai malista mia fora na mas exei swsei apo wipe. To thema einai oti ean exeis to en logo set kai ss kai prokarei to set sou trwei kai to ss ( enw den prepei ) . Egw otan ekana to prwto pisteua oti tha to pulisw kana 400 kai vale g . telika 220 kai 250 ta pulisa antistixa ( btw kai tis 2 fores pu ta ekana , ta eftiaksa epeidi mou epese to ace of portals )
chill Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Είχα και έχω την εντύπωση ότι το portals deck είναι το πιο σπάνιο και αυτό διότι είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να πέσει ο άσσος του. Τελικό boss scholo και πλέον μόνο 5άδα άστα να πάνε. Ξέρω τουλάχιστον 10άτομα από το guild μου που ψάχνουν τον άσσο και δίνουν και πολλά πολλά gold για να τον αποκτήσουν. Α και nazre δεν μπορείς να αλλάξεις εξοπλισμό ενώ βρίσκεσαι σε combat mode.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Nα ρωτήσω: Για να συνεχίζεις να παίζεις, είναι υποχρεωτικό να αγοράσεις και το expantion? Γιατί, αν ισχύει, τότε αρχίζει και γίνεται αρκετά ακριβό αυτό το παιχνίδι. oxi den einai upoxrewtiko apla autoi pou den 8a exoun agorasei/installarei to expansion den 8a mporoun na paroun ta new items h na pane stis nees perioxes h na kanoun ta nea pragmata pou 8a mporoun autoi pou 8a to exoun agorasei... oi servers 8a einai oi idioi afou oi yparxontes xarakthres pou exoume stous servers pou paizoume twra 8a diathrh8oun wste na synexisoume gia to lvl 70 kai gia ola ta upoloipa nea features pou 8a valoun...
sarisn Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Το Portals deck δίνει το πιο ελεεινό trinket του παιχνιδιού... ακόμα κλαίω τα 300 χρυσά που έδωσα... δεν procάρει σχεδόν ποτέ και ποτέ όταν το χρειάζεσαι για να γλιτώσεις κάποιο μόνιμο wipe στη περίπτωση που δεν υπάρχει SS. Μακρυά!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 aa se parakalw to portal kai to beast deck einai apo tous kalyterous tropous na vgaleis lefta eixa poulhsei kai ta 2 Aces kapou ston oktwbrio prin to patch pou ekane pio eukola ta drops...evgala sxedon 600g
mindtrapper Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 oi servers 8a einai oi idioi afou oi yparxontes xarakthres pou exoume stous servers pou paizoume twra 8a diathrh8oun wste na synexisoume gia to lvl 70 kai gia ola ta upoloipa nea features pou 8a valoun... Xoris expansion tha pigainei lvl 70?
chill Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Οι τιμές έχουν ξεφύγει. Gz στους chinese gold farmer και στους καραγκιόζηδες που πάνε και τα αγοράζουν. Έχει χαλάσει όλη η οικονομία του παιχνιδιού από αυτούς τους [λογοκρισία].
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 mindtrapper asfalws kai oxi...
polaki Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Mιας και αναφέρθηκαν οι chinese gold farmers, με το χέρι στην καρδιά ποιος απο εσάς ΑΝ ΥΠΟΘΕΤΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ θα αγόραζε gold? Επίσης ποιός θα πλήρωνε για να ανέβει ο χαρακτήρας εστω λίγα levels πχ οταν πηγαινε διακοπες ωστε να βρίσκεται στο ιδιο επίπεδο που είναι οι φίλοι του? Εγω ίσως το πρώτο να το έκανα σε alt χαρακτήρα αν έφτανα στο 40 και δεν είχα καθόλου λεφτά για mount και συγχρονως δεν ειχα ενα guild ή καποιους φίλους να με υποστηρίξουν. Με δεδομένο οτι τον alt τον παίζεις έχοντας δει ολο το παιχνίδι, δεν βλέπω το κακό να έδινα πχ 10€ για καμιά 50άρα gold μονο και μόνο για το mount, απτο να περπατάω όταν ολοι οι αλλοι έχουν mount. (δεν εχω ιδεα απο τιμές, μήπως λέω πολλά 10€?) Το δευτερο νομίζω ειναι λιγο ακυρο μιας και το παιχνίδι το παίζεις για τη χαρά του ανεβαίνεις level, αν ειναι να στον ανεβάζει αλλος αστο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις