Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η αναβάθμιση σε ' date='5 δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα. Χρειάζεται πολλά πράγματα και πολύ χρήμα. Ένα παράδειγμα στο τελευταίο part της αναβάθμισης πρέπει να είσαι revered με argent dawn για να μπορέσεις να αγοράσεις ένα συστατικό που έχει 120g......αντίο ζωή. Και αν δεν έχεις ασχοληθεί με το rep προ 1.10 όπου έκανες raids σε strat/scholo καλό κουράγιο. Καλύτερα high lvl dungeons και στο λέω εγώ που θεωρώ αυτή τη διαδικασία πέρα για πέρα κουραστική και βαρετή.

P.s.Ρε παιδιά αυτό το mc σε πόση ώρα το βγάζετε? Εμείς κάνουμε κοντά στο 6ωρο και πραγματικά μετά είμαι πεθαμένος.............Kαι μάλιστα 6ωρο χωρίς το παραμικρό wipe χωρίς χαχανίσματα αργοπορείες κτλ.[/quote']

Honoured πρέπει να είσαι για να αγοράσεις το Brazier (120gold), με argent dawn, κάτι που δεν είναι πολύ δύσκολο.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Polaki mporeis esy i kapoios allos na mou exigisei ti enneoeis otan les oti pairneis epic solarontas sto 1.10?

Paizo WoW apo to noembrio alla me ta high level instances kai raids den exo asxolithei katholou. Apo ti mia to vrisko apisteuta vareto kai apo tin alli afierono oso xrono exo gia to paixnidi sta BG mpas kai ftaso rank 13 (gia 14 den to vlepo).

Loipon ti sistima valane sto 1.10 kai ti einai auta ta dkp? Oi allages pou diavasa gia ta dungeons itan kati gia tier item sets kai periorismoi se merika dungeons mexri 5 atoma

Κοίτα φίλε θα σου δώσω αυτά που ξέρω εγώ μέχρι στιγμής και μέχρι το σημείο που έχω προχωρήσει εγώ, και θα σου πώ πιο είναι το δύσκολο σημείο κατά την γνώμη μου. Πολλοί λένε ότι είναι πολύ δύσκολο, για μένα το πιο δύσκολο σημείο είναι ένα (και φυσικά το χρηματικό), και θα πώ πιο είναι.

Λοιπόν, καταρχίν εγώ είμαι Priest και είχα full Devout. Βασικά δεν χρειάζεσαι full set, για να ξεκινήσεις, απλά από το set που σε ενδιαφέρει, πρέπει να έχεις τα bracers, π.χ. αν είσαι warlock, dreamist, αν είσαι mage magister κλπ, κλπ.

Λοιπόν εφόσον έχεις τα bracers θα πάρεις ένα bird και θα πας IF (Iron Forge), από κει που σε αφήνει το bird, θα πάς βόρια, και μετά βοριο-ανατολικά, και στο αριστερό σου χέρι θα μπείς μέσα στο Throne Room, εκεί στο αριστερό σου χέρι θα συναντήσεις μία κοπέλα με όνομα Daniela, αυτή θα σου δώσει το πρώτο quest, από την αλυσίδα. Τώρα από κει και πέρα.

1ον Πετάς για Methredil Harbor. Και από κει περνάς στο Theramore.

2oν Από κει πετάς για Everlook. Μόλις φτάσεις Everlook, πηγαίνεις βόρια, μέχρι να φτάσεις στο βοριότερο μέρος του χάρτη. Εκεί θα συναντήσεις sabers, (κάποια άσπρα τιγράκια) (lvl 56-59 non elite), εδώ τα σκοτώνουμε και συγκεντρώνουμε 15 blood samples.

3ον Με τα blood samples και 20 gold και το bracers, (wrist), από το set μας πηγαίνουμε πίσω στην Daniela και της τα δίνουμε και μας δίνει το αναβαθμισμένο wrist (blue item), από το set μας.

----Από δω και πέρα υπομονή αρκετή χρειάζεται γιατί τα επόμενα αναβαθμισμένα 2 κομμάτια του set που θα πάρεις θα τα πάρεις αρκετές ώρες μετά.

4ον H Daniela σε στέλνει Gadzesan, Tanaris, οπότε πετάς από κει πάλι Menthredil-Theramore-Gadzesan. Μπαίνεις μέσα στην πόλη και στο βοριο-ανατολικό άκρο, υπάρχει ένα μικρό δωματιάκι, με έναν engeneer, εκεί, αυτός θα σου ζητήσει να φτιάξεται μία συσκευή, και για να την φτιάξετε θα πρέπει να του φέρεις κάποια υλικά που χρειάζεται και χρήματα. Τα υλικά που πρέπει να μαζέψεις είναι:

-4 Greater Eternal Essence. Εγώ τα αγόρασα από AH, περίπου 6 gold το 1.

-10 Stonescale oil. Αν έχεις fishing και είσαι alchemist (όπως εγώ), πήγαινε feralas και ψάρεψέ τα stonescale eil, και τα μετατρέπεις μετά σε oil's. Αν όχι AH, στον δικό μου server έχουν 2,5 gold το ένα.

-Delicate Arcanite Converter. Εδώ και πάλι εγώ είμαι alchemist, αγόρασα 1 arcane crystal από AH (16-19 gold), και 1 thorium bar (25 silver) και τα μετέτρεψα σε 1 acranite bar (48 hours cool down, arcanite transmute). Με το arcanite bar και 1 iron web spider silk (2-3 gold το 1), βρίσκεις 1 engeneer, να σου το μετατρέψει σε arcanite converter, (δεν έχει cool down) οπότε δεν ξέρω πόσο θα σε χρεώσει, βασικά εγώ σε φίλο μου το έδωσα δεν με χρέωσε κάτι. Τώρα αν δεν είσαι alchemist θα πρέπει με τα υλικά αυτά να βρείς πρώτα κάποιον να σου κάνει το transmute, και σε χρεώνει περίπου 3 gold λόγω του cool down. Υπόψιν εδώ δεν σε συμφέρει να αγοράσεις κατευθείαν arcanite bar από ΑΗ, είναι πιο ακριβό.

-25 Lava Mud. Πήγενε πίσω Theramore-Menthredil-Burning Steppes. Εκεί κατέβα βοριο-δυτικά στο αριστερό σου χέρι, και κοίτα στον χάρτι ένα ρυάκι από λάβα, πλησίασέ το και ακολούθησε την διαδρομή, μέσα στο ρυάκι αυτό θα βρείς πολλά muds, τα σηκώνεις και τα μαζεύεις μέχρι να φτάσεις 25, συναντάς μικρή δυσκολία, mobs lvl 52-55 κλπ.

-40 gold.

5ον Με όλα τα υλικά πήγαίνεις πίσω Gadzesan, στον τύπο αυτόν και του τα δίνεις και του δίνεις και 40 gold. Αυτό σου δίνει έναν πράσινο σάκο και το επόμενο quest. Ανοίγεις τον σάκο και μέσα βρίσκεις:

-μία συσκευή που θα σου χρησιμεύσει στο quest.

-8 goblin rocket fuels που θα τα χρησιμοποιήσεις ως reagents για την συσκευή.

-2 άλλα αντικείμενα που δεν θα σου χρησιμεύσουν στο quest (ένας δυναμίτης και κάτι άλλο), οπότε τα κάνεις ότι θέλεις, εγώ προσωπικά τα πούλησα στο AH.

To quest αυτό σου ζητάει να μαζέψεις ectoplasm's από 3 διαφορετικά είδη undeads:

α. Undeads Silithus. Λοιπόν πάς Silithus. Αν δεν έχεις το fly path, πήγαινε Tanaris, από κει δυτικά πέρνα στο Un Goro Crater, και από κει βόρια ακριβώς στο πάνω μέσο μέρος του χάρτη υπάρχει ένα μονοπάτι που σε βγάζει Silithus εκεί στο βοριότερο μέρος του χάρτη θα βρεις το Cenarion Hold και το fly path. Από το Cenarion Hold κατέβα νότια, νότιο δυτικά , σε έναν ναό. Εκεί υπάρχουν undead druids, sentinels. Λοιπόν εδώ αν μπορεί να έρθει και κάποιος άλλος να σε βοηθήσει (εγώ είχα έναν pala 60αρι και κάναμε μαζί όλο το quest σέ όλες τις περιοχές) ακόμα καλύτερα, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις πολλά reagents (goblin rocket fuel's = 3 gold το 1), και βασικά προσπάθησε να βρίσκεις μέρη στα οποία βλέπεις τουλάχιστον 2-3 undead's μετά χρησιμοποιείς την συσκευή και του κάνεις pull, όσους περισσότερους μπορείς για να μαζέψεις γρήγορα ectoplasm's. Η μόνη δυσκολία είναι ότι η συσκευή πρέπει να είναι ενεργοποιημένη αλλιώς δεν ρίχνουν αυτό που θέλεις. Οι druids, κάνουν heal στον εαυτό τους αν δεν τους σκοτώσεις γρήγορα, εγώ εδώ είχα τον pala που τους έκανε stun (1min cool down), όταν προσπαθούσαν να κάνουν heal. Επίσης οι druids εδώ μόλις πεθάνουν, κάνουν spawn 1-2 flying insects lvl 58-59, απλά αγνόησε τα κάνοντας loot πρώτα αυτό που θέλεις μετά άσε τον φίλο σου να τα σκοτώσει και κάνε pull το επόμενο mob, κλπ.

β. Undead Winterspring. Πέτα πίσω στο Everlook, από κει νότια, νότιο δυτικά περίπου στο μέσο του χάρτη υπάρχει μία παγωμένη λίμνη, γύρω από την λίμνη υπάρχουν undeads που θέλεις. Πιο εύκολη υπόθεση από Silithus, γενικά εδώ δεν θα δυσκολευτείς καθόλου.

γ. Undead Eastern Plague Lands, πέτα EPL, αναζήτησε ένα camp περίπου στην μέση του χάρτη και το ίδιο και δω. Εδώ η μόνη δυσκολία είναι ότι κυκλοφορούν πολλά random mobs στα οποία κερδίζεις aggro εύκολα και υπάρχουν και random casters που σου την πέφτουν, ενώ γενικά όταν χτυπάς κάποιο undead mob αυτό κάνει cry for help, και σου την πέφτουν 4-5 mob επιπλέον, όχι όμως δύσκολη υπόθεση.

----Σημείωση: Μεγάλη προσοχή στο EPL, αλλά και στο Silithus, χρειάζεται γιατί υπάρχει και στις 2 περιοχές ένα περιπλάνόμενο πολύ δυνατό patrol από 7-8 elite 60. Αν πέσει πάνω σου είσαι κλινικά νεκρός, και χάνεις πάρα πολύ χρόνο. Ειδικά το patrol στην Silithus, δεν περπατάει αλλά τρέχει πάνω σε άλογα, αρκετά γρήγορα.

--- Σημείωση χρειαζόμαστε 12 ectoplasm από κάθε είδος, συνολικά 36 ectoplasms. Προσοχή η συσκευή θέλει regeant και διαθέτεις μόνο 8, για να μην χρειαστεί να ξαναγοράσεις και να χαλάσεις περισσότερα χρήματα προσπάθησε να κάνεις pull πολλά μαζί για να μαζεύεις πολλά ectoplasms, γενικά δεν ξέρω την διάρκεια της συσκευής, η εντύπωσή μου είναι ότι κρατάει 2 min.

6ον Με όλα τα ectoplasms πηγαίνεις πίσω στον τύπο στο Gadzesan. Πριν του τα δώσεις όμως βεβαιώσου ότι δεν κρατάς πάνω σου goblin rocket fuel's, άστα στην τράπεζα ή πούλα τα στο ΑΗ, γιατί ο τύπος θα σου τα κρατήσει και αυτά (bug) και θα χάσεις χρήματα. Αυτός σου ζητάει να βρεις έναν imp trader στο Winterspring, σε μία σπηλιά που βρίσκεται στην είσοδο μίας περιοχής που ονομάζεται Dragonwhisper Cave. Βασικά πετάς πάλι Everlook, πηγαίνει όλο νότια, μέχρι να φτάσεις έξω από το Dragonwhisper, μην μπεις μέσα (η περιοχή αυτή έχει όλο 59-60 elite), απλά στο δεξί σου χέρι ανέβα πάνω στον βράχο θα δεις την είσοδο μίας μικρής σπηλιάς εκεί μπροστά, μπροστά υπάρχει ένα φλεγόμενο impaki, πληρώνεις 50 gold και πέρνεις αυτό το rod που χρειάζεσαι.

----Σημείωση: Σε διάφορα στάδια της αλυσίδας, και εφόσον είναι lvl 60, κάθε φορά πέρνεις 3-4 gold πίσω παράδίδοντας μόνο τα quest, εφόσον με το καινούργιο patch όποιος 60αρις κάνει quests, τα πέρνει σε χρήματα αντί για εμπειρία.

7oν Mε το rod, γυρνάς πίσω Gatzesan, το δίνεις πίσω στον τύπο, και σε στέλνει ξανά Burning steppes, πρέπει να βρεις έναν Lava Lord (non elite lvl 60), πετάς Burning Steppes, και πηγαίνεις όλο δυτικά σε ένα pit μεγαλούτσικο, στο χάρτη δείχνει σαν μια μικρή λιμνούλα από lava, θα τον βρείς, πίσω του έχει αρκετά adds, τα οποία όμως δεν κάνουν aggro όταν τον κάνεις pull, οπότε είναι αρκετά εύκολο, τον σκοτώνεις πέρνεις το μπουκαλάκι από πάνω του και γυρνάς πίσω Gatzesan.

8oν Μόλις γυρίσεις πίσω ο τύπος πλέον σου λέει ότι τελειώσατε, και σου δίνει μία συσκευή να την γυρίσεις στην Daniela. Την πέρνεις και γυρίσεις στην Daniela στο ΙF. Αυτή σου ζητάει τα gloves, και belt από το set και 5 επιπλέον gold. Και σου δίνει epic gloves, blue belt. Οπότε πέρνεις και το 1ο σου epic, βασικά epic θα πάρεις ακόμα το crown, chest, boots, και blue pants, shoulders.

9ον H Daniela σου δίνει την συσκευή του τύπου από gadzesan, και σου ζητάει να πάς έξω από stratholme, να την χρησιμοποιήσεις για να μιλήσεις σε ένα ghost.

10ον Πηγαίνεις με την συσκευή EPL, και ακολούθησε τον δρόμο βόρια, βόριο δυτικά, μπές μέσα στην ερημωμένη πόλη, και ακριβώς έξω από το instance χρησιμοποίησε την συσκευή, εκεί θα εμφανιστεί ένας τύπος σου δίνει το quest το οποίο ονομάζεται Dead Man's Plea.

Μέχρι εδώ έχω κάνει εγώ. Το δύσκολο σήμείο του quest είναι αυτό δηλαδή το Dead Man's Plea. Είναι ένα 45 min Baron Run. Εδώ θα πώ σε άλλο post, γιατί δεν ξέρω ακριβώς, πάντως είναι 5-man και πρέπει να φτάσετε baron κάνοντας skip αρκετά mobs το πολύ σε 45 min για να κάνεις ένα rescue, την γυναίκα αυτού του τύπου που μίλησες.

Αυτά αν βρω κάτι άλλο θα ποστάρω.

Δημοσ.
4 ώρες.Πρώτη φορά χωρίς κανένα wipe. :D

Πρωτη φορα που πηγες εσυ ή πρωτη φορά γενικά του guild?

Γιατί εμείς πρώτη φορά κάτσαμε 6.5 ώρες μέχρι τον Magma όπου φάγαμε 4 wipes και το αφήσαμε...

Αλλο αν τωρα ειναι βολτουλα το θέμα.

Δημοσ.

Εχω μία απορία, κάποιος αν έχει εμπειρία από αυτό το Deck. Βασικά παρακολουθούσα τις τιμές από τα διάφορα deck και ενώ από 2-8 τα έβρισκες AH μέχρι το πολύ 15 gold, με κάποια να έχουν και 3-4 gold, κατά αρεά χρονικά διαστήματα έβλεπες το Ace of Portals σε κάτι εξωφρενικές τιμές τύπου 800 gold κλπ. Κάποια στιγμή μαθαίνω για τo Darkmoon Fairie, ότι έρχεται σήμερα το πρωί και ξαφνικά το Σάββατο το βράδυ ένας τύπος βγαίνει trade channel και ανακοινώνει ότι θέλει να πουλήσει Portal's Deck.

Από δω και πέρα του κάνω αμέσως whisper, και του λέω 200 gold. Και μου λέει ΟΚ ! Το πέρνω, σήμερα το πρωί πήρα το trinket.

Ρε παιδιά αξίζει αυτό το trnket τα λεφτά του ? Κάνει proc το 10% ? Αυτό ας μου πει κάποιος γιατί έσκασα 200 gold lol.

Δημοσ.

πω, πω τι σκαρφίζεται ο κόσμος για να κρατήσει τους πελάτες του . Με δέκα τέτοια q , που θα πάει θα περάσει ο καιρός μέχρι να βγει το expansion και ξανά μανά τα ίδια. Με το MC έπρεπε να φροντίσεις για FR , μετά με ZG για NR , όταν ανοίξουν καινούργια instances σίγουρα θα θέλει frost res (στο Winterspring θα είναι αυτό σίγουρα) και μετά θα θέλει arcane res . Άντε ξαναμάζεψε res εξοπλισμό και για να είσαι σίγουρος ότι θα σε πάρουν πρέπει να έχεις τουλάχιστον 100 res στην κάθε κατηγορία . Σε δουλειά να βρισκόμαστε . Παίξε με τις ώρες να μαζέψεις το ανάλογο gear . Εδώ πλέον παύει να μιλάμε για παιχνίδι και γίνετε καταναγκασμός .

Τι να πει κανείς .

Δημοσ.

Μέχρι εδώ έχω κάνει εγώ. Αυτά αν βρω κάτι άλλο θα ποστάρω.

Ιδρωσα και μόνο που τα ακουγα, μου φαίνεται θα συνεχίσω τον shaman παρά θα ανεβάσω τον rogue με τα quests αυτα! Παντως επιτελους απέκτησε λίγο ενδιαφέρον η υπόθεση για quests στο 60 και σιγουρα θα ασχοληθω αργότερα ωστε με το expansion να έχω κάποια items.

Ρε συ "zfour" (sorry αλλά ετσι σε έμαθα και έτσι θα σε λέω!LOL!!) τί δυσάρεστα είναι αυτά που ακούω για το guild....

Δημοσ.

file asta... exei ginei megalos xamos gia to guild kai iparxei megali periptwsi apla na kanei ena wraiotato mpam. Autin tin stigmi pu milame to guild einai koutso ( xwris dld to main tank No1 na iparxei pia , kai na exoume 1 tank ntimeno kai oloi oi alloi... ) . Figane polli kaloi locks episis kai exei pesei megali atonia sto guild.

Ti na sou pw oti einai na ginei as ginei. Eksasfalismeni thesi panta exw/exoume ean thes na ertheis gia kapu ;)

Nazre epeidi exw to en logo trincket den procarei sixna alla prokarei se vathmo wste na les " ok kala kanw kai to exw" . I diafora den einai megali oso akougetai apla einai ena kaloutsiko sin sto dmg ( kai anti na exeis vlakeies trinckets exeis kai ena " epic " ) .

Δημοσ.
πω' date=' πω τι σκαρφίζεται ο κόσμος για να κρατήσει τους πελάτες του . Με δέκα τέτοια q , που θα πάει θα περάσει ο καιρός μέχρι να βγει το expansion και ξανά μανά τα ίδια. Με το MC έπρεπε να φροντίσεις για FR , μετά με ZG για NR , όταν ανοίξουν καινούργια instances σίγουρα θα θέλει frost res (στο Winterspring θα είναι αυτό σίγουρα) και μετά θα θέλει arcane res . Άντε ξαναμάζεψε res εξοπλισμό και για να είσαι σίγουρος ότι θα σε πάρουν πρέπει να έχεις τουλάχιστον 100 res στην κάθε κατηγορία . Σε δουλειά να βρισκόμαστε . Παίξε με τις ώρες να μαζέψεις το ανάλογο gear . Εδώ πλέον παύει να μιλάμε για παιχνίδι και γίνετε καταναγκασμός .

Τι να πει κανείς .[/quote']

Κοιτα αυτο το εχω συζητησει και εγω πολλές φορές και εδω και σε αλλα topics. Ουσιαστικά ειναι μια βιομηχανία, απλά εμάς μας βολεύει να το λέμε παιχνίδι γιατί δεν ειμαστε εμείς απτην πλευρά που τσεπώνει το χρήμα. Από κει και πέρα ο καθένας αν θέλει παίζει αν θέλει το αφήνει. Εγω πέρασα από φάσεις λιωσίματος και 2 φάσεις cancel account, και τελικά κατέλειξα οτι μ'αρεσει υπερβολικά το παιχνίδι αλλά δεν μ'αρεσει (και δεν μπορώ να ακολουθησω) τους ρυθμούς στο end game content.

Οπότε απλά εκανα εναν shaman να δω και αυτός πως πάει, και μ'αρεσει τρελά το horde κομμάτι, αν και τον rogue παντα θα τον "αγαπάω" περισσότερο. Ουσιαστικά τώρα μπορώ και παίζω όσες ώρες εγω μπορώ, με το αποτέλεσμα να ειναι αμεσο, ενω πχ στο 60 για να έχεις κάποιο αποτέλεσμα επρεπε να παιζεις μονο σε instances, αν και βέβαια δεν εχεις πρόβλημα να βρεις group αλλά οπως και να το κάνουμε ειναι λιγο δεσμευτικό.

Τωρα για την τακτική της blizzard, εταιρία ειναι και καλά κανει και προσφέρει διαφοροποίηση στους πελάτες της, ειδικά τωρα με τα solo quests με κανει να σκέφτομαι να ξαναασχοληθώ με τον 60άρη σε καποια φαση οταν ανέβει λιγο ο shaman. Δεν το θεωρώ καταναγκασμό, και πλέον ακόμα και σε instances επειδη ειμαι semi-healer και μου κανουν συνεχώς wispers όταν είναι να παω, τους λέω απο πριν "παιδιά σε 1.5 ωρα φευγω" και αν δεκτουν παμε, αλλιως questάρω. Ενω παλιά θα έπαιρνα τηλέφωνο και θα έλεγα "ξερεις θα αργήσω μιση ωρα, μία ωρα, να το κανονίσουμε πιο μετα" αν είχα καποιο ραντεβου.

Δημοσ.
file asta... exei ginei megalos xamos gia to guild kai iparxei megali periptwsi apla na kanei ena wraiotato mpam. Autin tin stigmi pu milame to guild einai koutso ( xwris dld to main tank No1 na iparxei pia ' date=' kai na exoume 1 tank ntimeno kai oloi oi alloi... ) . Figane polli kaloi locks episis kai exei pesei megali atonia sto guild.

Ti na sou pw oti einai na ginei as ginei. Eksasfalismeni thesi panta exw/exoume ean thes na ertheis gia kapu ;)

Nazre epeidi exw to en logo trincket den procarei sixna alla prokarei se vathmo wste na les " ok kala kanw kai to exw" . I diafora den einai megali oso akougetai apla einai ena kaloutsiko sin sto dmg ( kai anti na exeis vlakeies trinckets exeis kai ena " epic " ) .[/quote']

Δεν μου γράφει dmg, μόνο το 10% proc ress, και έπρεπε να βγάλω από πάνω μου το +22 healing +30 mana / per sec for 10 sec, για να το βάλω, και έχω κρατήσει το +29 healing/dmg και αυτό.........

Να το βάζω μόνο όταν βλέπω wipe? Θα προλαβαίνει να ενεργοποιείται από cool down? Η δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε combat mode? Δεν ξέρω με απογοητεύει το γεγονός ότι έσκασα τόσα λεφτά και δεν κάνει proc συχνά, απλά επειδή είμαι Priest το θεώρησα σημαντικό να το έχω, για περιπτώσεις wipe.

Δημοσ.
file asta... exei ginei megalos xamos gia to guild kai iparxei megali periptwsi apla na kanei ena wraiotato mpam. Autin tin stigmi pu milame to guild einai koutso ( xwris dld to main tank No1 na iparxei pia ' date=' kai na exoume 1 tank ntimeno kai oloi oi alloi... ) . Figane polli kaloi locks episis kai exei pesei megali atonia sto guild.

Nazre epeidi exw to en logo trincket den procarei sixna alla prokarei se vathmo wste na les " ok kala kanw kai to exw" . I diafora den einai megali oso akougetai apla einai ena kaloutsiko sin sto dmg ( kai anti na exeis vlakeies trinckets exeis kai ena " epic " ) .[/quote']

Εχτες μιλαγα με τον Eogon και ηταν να μπω να τον βοηθησω για κατι που ηθελε απο BRD (νομίζω σου είχε πει και σενα αλλα ήσουν σε φάση διαπραγμάτευσης με Vailen και δεν μπορούσες) και γενικά μου τα λέει. Ελπίζω να σου είχε δωσει και χαιρετισματα μια φορά πριν 3-4 μέρες που τον πήρα ενω εισασταν σε raid. Παντως μου ειπε οτι μονο ο Καλοκαιρινος εχει μείνει απο σοβαρά tanks, και οτι πολλοί την κανουν με το που ντυθούν για αλλα guilds.. ε μαλακια..

Εντομεταξυ μολις τωρα πηγα site πλαίσιο και ειδα προπαραγγελία για Burning crusade και αποφάσισα οτι ΠΡΕΠΕΙ να ανεβάσω rogue λίγο!!!!!! :D

Τωρα με τα tier 0.5 θα μπω, ουσιαστικά με τον shaman παίζω μόνο οταν οι 2 μου φιλοι ειναι online για να εχουμε ίδιο level οπότε σημερα η αυριο θα τα ξαναπούμε, αντε γιατί καλό το heal του shaman αλλά αν δεν κάνεις και λίγο damage τί να λέει........... :D :D :D Θα σου στείλω οταν μπω ενα wisper για invite (όσο κρατήσει το guild που ελπίζω να κρατήσει) γιατί φαντάζομαι οτι λόγω του πολύ καιρού που δεν εχω μπει θα με εχει βγαλει ο vailen.

plaisio2ks.jpg

Δημοσ.

Και κάτι άλλο στο Darkmoon Fairie , σήμερα το πρωί ο vendor πούλαγε για 5 gold bop ένα amulet +6 int, +6 mana per 5 sec.

Εγώ διαθέτω 2 amulet's 1 horizon chocker +14 int, +spirit, +stamina,

και 1 +7int, +1% spell crit, και αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το chocker.

Αξίζει να το αντικαταστήσω με το +mana per sec? θα χάσω όμως το int bonus του chocker.

Δημοσ.
Εχτες μιλαγα με τον Eogon και ηταν να μπω να τον βοηθησω για κατι που ηθελε απο BRD (νομίζω σου είχε πει και σενα αλλα ήσουν σε φάση διαπραγμάτευσης με Vailen και δεν μπορούσες) και γενικά μου τα λέει. Ελπίζω να σου είχε δωσει και χαιρετισματα μια φορά πριν 3-4 μέρες που τον πήρα ενω εισασταν σε raid. Παντως μου ειπε οτι μονο ο Καλοκαιρινος εχει μείνει απο σοβαρά tanks' date=' και οτι πολλοί την κανουν με το που ντυθούν για αλλα guilds.. ε μαλακια..

Εντομεταξυ μολις τωρα πηγα site πλαίσιο και ειδα προπαραγγελία για Burning crusade και αποφάσισα οτι ΠΡΕΠΕΙ να ανεβάσω rogue λίγο!!!!!! :D

Τωρα με τα tier 0.5 θα μπω, ουσιαστικά με τον shaman παίζω μόνο οταν οι 2 μου φιλοι ειναι online για να εχουμε ίδιο level οπότε σημερα η αυριο θα τα ξαναπούμε, αντε γιατί καλό το heal του shaman αλλά αν δεν κάνεις και λίγο damage τί να λέει........... :D :D :D Θα σου στείλω οταν μπω ενα wisper για invite (όσο κρατήσει το guild που ελπίζω να κρατήσει) γιατί φαντάζομαι οτι λόγω του πολύ καιρού που δεν εχω μπει θα με εχει βγαλει ο vailen.

[img']http://img117.imageshack.us/img117/5249/plaisio2ks.jpg[/img]

Μόλις το παράγγειλα και γω:P Γιατί είναι τόσο φτηνό ??

Δημοσ.
Γιατί ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή απο την Blizzard. Μην ανυσηχείς, δεν θα το πάρεις σε αυτή την τιμη.... :D :D :D

αααααααααααα SUPER LOL είπα και γω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

to exei kai to amazon...http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000ENRFLK/qid=1144660771/sr=8-3/ref=pd_ka_3/202-6852804-9203849

This item will be released on November 1, 2006.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...