Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Exei kaneis problima na mpei sti selida tou account management sto wow-europe.com?

eixa kai gw to idio provlhma kai to xa grapsei 1-2 selides pio prin.

5 meres prospa8ousa na bw sto account management na plhrwsw syndromh. telika aganakthsa kai phra thl sthn agglia sto account department. thn wra pou me eixan sthn anamonh (kana 5lepto) pathsa sto account management kai anoi3e kai plhrwsa telika apo to site:P

apo oti diavaza sto forum to provlhma einai sto login tou account management. ama katafereis kai beis dld ola mesa sto management leitourgoun kanonika.

enas sto forum eixe pei ena klassiko tropo gia na kaneis login kai polloi eipan oti doulepse. kaneis spam gia kana misawro kai anoigeis para8yra ka8e 10-20 sec se kapoia fash 8a sou anoi3ei to login. kai ekei pali 8es spam gia na beis.....

pantws nomiza oti to xan ftia3ei giati exei panw apo 1 vdomada pou den doulevei swsta.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eγω θυμαμαι οτι οταν ειχα πρωτοπάρει το παιχνίδι, ΠΡΩΙ σαββατου (πληρωσα εξτρα για delivery σαββατου) κανω εγκατασταση και ΔΕΝ μπορούσα να φτιαξω account ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μέχρι τις 5.30 το πρωι της Κυριακής!!!!!!!!!!!

Φυσικά εννοείται οτι πιο πριν πήγα για καφέ το μεσημέρι και το βράδυ βγηκα (σιγα μη χάσω τη διασκεδαση μου! :P) αλλά ΟΛΗ την υπολοιπη μέρα πάλευα και τίποτα.... Μου έλεγε εχω slow key stroke..... Οπου ειχα καταντήσει να γράφω τα παντα μεσα σε 30 δευτερόλεπτα μαζι ΚΑΙ το serial!!!!!!! LOL!!!!!! Και ομως δεν με εβαζε! Ε κατα τις 5 παρά με εβαλε, και μεχρι να κατεβάσει το update (1.4 full) μου πήρε γυρω στα 45 λεπτα και στις 5.30 ξεκινησα.....!!!! :D

Και κοιμήθηκα στις 10 το πρωι....... LOL!

Δημοσ.

Λοιπόν, δεν άντεξα, το παρήγγειλα (απο το ΠΛΑΙΣΙΟ)!!! Καιρός να παίζω με δικό μου account και όχι του ξαδερφού μου. Έπαιζα μεταμεσονύκτια γιατί ο πιτσιρικάς ήταν μέσα όλη την υπόλοιπη μέρα. Άσε που θα μπορώ να παίζω μαζί του ταυτόγχρονα.

Όμως όπως με ενημέρωσε το ΠΛΑΙΣΙΟ, δεν το έχουν ακόμη (παρόλο που υπάρχει στο site) και μου είπαν οτι αναμένουν να το παραλάβουν απο την αντιπροσωπεία, η οποία τους έχει καθυστερήσει πολύ. Άντε να δω, πότε θα το έχω στα χέρια μου.

Μήπως btw γνωρίζει κανείς κανένα κατάστημα που να το έχει διαθέσιμο;

Δημοσ.

an den ginotan pantos to restart prin apo 2 meres, tha eixe pesei trello dupe logo tou bug pou eixame vrei...ekanes item kai den sou eperne ta materials

• Super Moderators
Δημοσ.

ahahaha bug abuser Toufa :P

edw ta misa alliance guild sto server mas pou kanoun BWL evgazan ton Razorgore me to bug (divine intervention) kai h Blizzard edine aplos proeidopoihseis anti na arxisei na bannarei...

Δημοσ.
Λοιπόν' date=' δεν άντεξα, το παρήγγειλα (απο το ΠΛΑΙΣΙΟ)!!! Καιρός να παίζω με δικό μου account και όχι του ξαδερφού μου. Έπαιζα μεταμεσονύκτια γιατί ο πιτσιρικάς ήταν μέσα όλη την υπόλοιπη μέρα. Άσε που θα μπορώ να παίζω μαζί του ταυτόγχρονα.

Όμως όπως με ενημέρωσε το ΠΛΑΙΣΙΟ, δεν το έχουν ακόμη (παρόλο που υπάρχει στο site) και μου είπαν οτι αναμένουν να το παραλάβουν απο την αντιπροσωπεία, η οποία τους έχει καθυστερήσει πολύ. Άντε να δω, πότε θα το έχω στα χέρια μου.

Μήπως btw γνωρίζει κανείς κανένα κατάστημα που να το έχει διαθέσιμο;[/quote']

-Κεντρικό κατάστημα Πλαισίου, Φαβιέρου 6-8 Μεταμόρφωση.

-www.e-shop.gr

Δημοσ.
-Κεντρικό κατάστημα Πλαισίου' date=' Φαβιέρου 6-8 Μεταμόρφωση.

-www.e-shop.gr[/quote']

Τσου! Already asked! :cry:

Απο οτι εμαθα απο 2-3 μαγαζιά, το αναμένουν μετα τις 17 του μήνα!!! :-( :-( :-(

Δημοσ.

ασε και εγω το ψαχνω απο τις 20 μαρτιου :( και δεν το εχω βρει πουθενα μεχρι και επαρχια εβαλα ατομα να κοιταξουν (κρητη-καρδιτσα-λαρισα) και παλι τιποτα και το σημερινο κουλο ηταν οταν μπηκα στο site της blizzard και ειδα οτι το online store δεν λειτουργει :evil:

υ.γ. παιζει κανεις απο εδω στον khadgar?

Δημοσ.
an den ginotan pantos to restart prin apo 2 meres, tha eixe pesei trello dupe logo tou bug pou eixame vrei...ekanes item kai den sou eperne ta materials

Αυτο ισχυε σε ολα τα professions?? Γιατι προχτες ειχα γεμάτες τσαντες και ειπα να φτιάξω μερικα potions να αδειασω λίγο (τίγκα στα λουλούδια) και φτιάχνω 5 (το 1 slot που είχα αδειο) στο 6 potion μου λέει δεν εχω χώρο. Κανω ενα ετσι, και τα herbs μου φανηκε (χωρις να τον κοβω κιολας) οτι δεν ειχαν μειωθει...

Δεν εδωσα πολυ σημασία όμως.... Μαλακία μου???Μήπως έπρεπε να 300ίσω alchemy μέσα σε 2 ώρες???????? LOL!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Den mas les akrivws ti ekanes na dokimasoyme kai emis?

Δημοσ.
ασε και εγω το ψαχνω απο τις 20 μαρτιου :( και δεν το εχω βρει πουθενα μεχρι και επαρχια εβαλα ατομα να κοιταξουν (κρητη-καρδιτσα-λαρισα) και παλι τιποτα και το σημερινο κουλο ηταν οταν μπηκα στο site της blizzard και ειδα οτι το online store δεν λειτουργει :evil:

υ.γ. παιζει κανεις απο εδω στον khadgar?

Κατ'αρχας καλωσήρθες στο forum! :)

Στα δικά μας τωρα. Εγω Μαιο πέρισυ και ενω πιο πριν απλά δεν ηθελα να ασχοληθω με το παιχνίδι από αντίδραση στο μηνιαίο κόστος (κλασσικός αντιδραστικός έλληνας) αρχισα να διαβάζω reviews & να παρακολουθώ fan sites και έπαθα την πλάκα μου και το έψαχνα σαν τρελός.

Πηρα ΟΛΑ τα γνωστα μαγαζιά, και δεν το είχε κανένα, εγω πέτυχα το τελείωμα της δεύτερης "φουρνιάς" φαντάσου. Ηταν η περίοδος που η Blizzard δεν ειχε προβλέψει σε καμια περίπτωση την ποσότητα που θα χρειαζόταν και τρέχαμε και δεν φτάναμε.

Τελικά με τα πολλά το βρικα, πληρωσα εξτρα για παράδοση σαββάτου και δεν μπορούσα να κάνω account παρά στις 5.30 το ξημέρωμα.

Άποψη μου, μην τρελένεσαι. Τοσο καιρό δεν το είχες, κάντο μια παραγγελία και όταν έρθει. Δηλαδή κ εγω οταν το πήρα φυσικά και είχα πορωθεί αλλά δεν έχει νόημα να μας πιάνει αμόκ! :)

Δημοσ.
Den mas les akrivws ti ekanes na dokimasoyme kai emis?

Στη δικη μου περίπτωση δεν ξέρω καν αν είναι το ίδιο που λέει, αλλά παρατήρησα οτι ενω ειχα λίγα swiftthistle έφτιαξα potions και δεν μειώθηκαν. Θα το παρατηρούσα στάνταρ, πρώτον επειδή τα swiftthistle τα προσέχω λόγω κόστους (γυρω στα 8-9g τα 20) και δεύτερον λόγω του ότι ήθελα να κάνω χώρο και δεν άδειασε.. Αρα προφανώς δεν χρησιμοποιήθηκε το herb αυτο.

Αλλα το περασα στο ντουκου γιατί λεω οκ, μπορεί να είχα περισσότερα και να μην το είχα πάρει πρέφα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...