polaki Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Καλα για τον Π**** η blizzard.. Στα τελευταία 10 λεπτα πριν πέσει ο server πεταγα απο orgrimar στην Undercity να μάθω τo alchemy 225 που έλεγα, και εκει που ημουν ΜΠΡΟΣΤΑ στον αλχημιστη, τωρα που μπηκα με εβγαλε... ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΖΕΠΕΛΙΝ!!!! ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ.
polaki Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Πολυ καλός οδηγός για χορταράκια υπάρχει εδώ! http://www.worldofwar.net/professions/herbalism/herblist.php Γραφει σε ποιές περιοχές έχει τί,αλλά και πού ακριβώς στο χάρτι. Επισης για κάποιο λόγο 2 φορές είπα οτι το Swiftthistle ειναι για το Blind ability του Rogue... Κρίμα στον 60άρη που έχω! Προφανώς και δεν είναι, oπως καταλαβαίνει κάποιος και απτο ονομα, ειναι για το Thistle Tea του rogue. Για το blind ειναι το Fadeleaf, το οποίο και αυτό ειναι πανάκριβο!
chill Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Καλα για τον Π**** η blizzard.. . Αργείς αλλά τα πιάνεις ..............Είναι γνωστό ότι την ημέρα του maintance δεν πρέπει να παίζεις με το game!!!!!!
polaki Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Αργείς αλλά τα πιάνεις ..............Είναι γνωστό ότι την ημέρα του maintance δεν πρέπει να παίζεις με το game!!!!!! Ναι αλλα το maintenance ειναι σημερα, εγω για χτες το απόγευμα ελεγα! LOL
HaPagan Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Καλά εντωμεταξύ χθες όταν έβγαλε η Blizzard το μήνυμα "SERVER 15.00 shut down" όλου μουρλάθηκαν ... Ένας έλεγε ότι όλοι θα πεθάνουμε, σβήνω, λιώνω... Χαχαχα !!! Άσε που είχαν μαζευτεί όλοι στις μεγάλες πόλεις και γινόταν πανικός !!!!
kaiowas Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 eixe champions league thn lyon xtes kai mallon oi texnikoi tis blizzard eipan na parageiloun pitses kai byres kai na doun kana matsaki.
thefirestarta Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Καλά εντωμεταξύ χθες όταν έβγαλε η Blizzard το μήνυμα "SERVER 15.00 shut down" όλου μουρλάθηκαν ... Ένας έλεγε ότι όλοι θα πεθάνουμε' date=' σβήνω, λιώνω... Χαχαχα !!! Άσε που είχαν μαζευτεί όλοι στις μεγάλες πόλεις και γινόταν πανικός !!!![/quote'] Σιγά τη δουλειά...Όταν βλέπω τέτοιες κινήσεις πανικού, τότε σπαμάρω στο chat OMG ITS THE END OF TEH WORLD και το βουλώνουνε όλοι.Έλεος, παιχνίδι είναι :S
mindtrapper Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 http://rapidshare.de/files/17246566/Guides.rar.html Gia ta professions kai ena txt gia fishing. An endiaferetai kaneis...
Nazre Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 To πιο ωραίο με αυτό το super maintance είναι ότι μετά από 1 ώρα που ανέβηκε πάλι ο server, όσοι κάνανε instances και είχαν την ατυχία του wipe, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ INSTANCE, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ RELOG. Περιπλανόμενα φαντάσματα ένα πράγμα... Πάνω να βγάλω σήμερα το wisp μου απο το BRD, lol, ήθελα να κάνω ο κακόμοιρος 4-group emp run. super lol, που να το ήξερα.
polaki Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 To πιο ωραίο με αυτό το super maintance είναι ότι μετά από 1 ώρα που ανέβηκε πάλι ο server' date=' όσοι κάνανε instances και είχαν την ατυχία του wipe, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ INSTANCE, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ RELOG. Περιπλανόμενα φαντάσματα ένα πράγμα... Πάνω να βγάλω σήμερα το wisp μου απο το BRD, lol, ήθελα να κάνω ο κακόμοιρος 4-group emp run. super lol, που να το ήξερα.[/quote'] Μα απ'οτι ξερω γι'αυτον τον λογω ριξανε τους server, και μετα οταν μπηκα ηταν οκ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 1 wra ekane esas? emas anoi3e super fast
mindtrapper Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Exei kaneis problima na mpei sti selida tou account management sto wow-europe.com?
chill Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Το wow δεν έχει προβλήματα το european wow έχει προβλήματα (απότι διαβάζω και γω ο καημένος). NERF ONXYIA έλεος 5 wipes σήμερα!!!!! FFS!!!!!!! I AM n00b again ;/
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Κοιτα κατα την αποψη μου καλα κανανε και την δυσκολέψανε λίγο... Ενταξει μην την κάνουν και imba, αλλά οκ παρα ήταν ευκολη πιστεύω, ειδικά αν σκεφτεί κανεις ότι κάνεις ολόκληρο ταξίδι (ειδικά οι alliance) για ΕΝΑ boss.
Προτεινόμενες αναρτήσεις