Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα για τον Π**** η blizzard.. Στα τελευταία 10 λεπτα πριν πέσει ο server πεταγα απο orgrimar στην Undercity να μάθω τo alchemy 225 που έλεγα, και εκει που ημουν ΜΠΡΟΣΤΑ στον αλχημιστη, τωρα που μπηκα με εβγαλε... ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΖΕΠΕΛΙΝ!!!! ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ καλός οδηγός για χορταράκια υπάρχει εδώ!

http://www.worldofwar.net/professions/herbalism/herblist.php

Γραφει σε ποιές περιοχές έχει τί,αλλά και πού ακριβώς στο χάρτι.

Επισης για κάποιο λόγο 2 φορές είπα οτι το Swiftthistle ειναι για το Blind ability του Rogue...

Κρίμα στον 60άρη που έχω! :D

Προφανώς και δεν είναι, oπως καταλαβαίνει κάποιος και απτο ονομα, ειναι για το Thistle Tea του rogue. Για το blind ειναι το Fadeleaf, το οποίο και αυτό ειναι πανάκριβο! :)

Δημοσ.
Καλα για τον Π**** η blizzard.. .

Αργείς αλλά τα πιάνεις ;) ..............Είναι γνωστό ότι την ημέρα του maintance δεν πρέπει να παίζεις με το game!!!!!!

Δημοσ.
Αργείς αλλά τα πιάνεις ;) ..............Είναι γνωστό ότι την ημέρα του maintance δεν πρέπει να παίζεις με το game!!!!!!

Ναι αλλα το maintenance ειναι σημερα, εγω για χτες το απόγευμα ελεγα! LOL :)

Δημοσ.

Καλά εντωμεταξύ χθες όταν έβγαλε η Blizzard το μήνυμα "SERVER 15.00 shut down" όλου μουρλάθηκαν ... Ένας έλεγε ότι όλοι θα πεθάνουμε, σβήνω, λιώνω... Χαχαχα !!!

Άσε που είχαν μαζευτεί όλοι στις μεγάλες πόλεις και γινόταν πανικός !!!!

Δημοσ.
Καλά εντωμεταξύ χθες όταν έβγαλε η Blizzard το μήνυμα "SERVER 15.00 shut down" όλου μουρλάθηκαν ... Ένας έλεγε ότι όλοι θα πεθάνουμε' date=' σβήνω, λιώνω... Χαχαχα !!!

Άσε που είχαν μαζευτεί όλοι στις μεγάλες πόλεις και γινόταν πανικός !!!![/quote']

Σιγά τη δουλειά...Όταν βλέπω τέτοιες κινήσεις πανικού, τότε σπαμάρω στο chat OMG ITS THE END OF TEH WORLD και το βουλώνουνε όλοι.Έλεος, παιχνίδι είναι :S

Δημοσ.

To πιο ωραίο με αυτό το super maintance είναι ότι μετά από 1 ώρα που ανέβηκε πάλι ο server, όσοι κάνανε instances και είχαν την ατυχία του wipe, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ INSTANCE, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ RELOG. Περιπλανόμενα φαντάσματα ένα πράγμα...

Πάνω να βγάλω σήμερα το wisp μου απο το BRD, lol, ήθελα να κάνω ο κακόμοιρος 4-group emp run. super lol, που να το ήξερα.

Δημοσ.
To πιο ωραίο με αυτό το super maintance είναι ότι μετά από 1 ώρα που ανέβηκε πάλι ο server' date=' όσοι κάνανε instances και είχαν την ατυχία του wipe, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ INSTANCE, και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ RELOG. Περιπλανόμενα φαντάσματα ένα πράγμα...

Πάνω να βγάλω σήμερα το wisp μου απο το BRD, lol, ήθελα να κάνω ο κακόμοιρος 4-group emp run. super lol, που να το ήξερα.[/quote']

Μα απ'οτι ξερω γι'αυτον τον λογω ριξανε τους server, και μετα οταν μπηκα ηταν οκ! :)

Δημοσ.

Το wow δεν έχει προβλήματα το european wow έχει προβλήματα (απότι διαβάζω και γω ο καημένος).

NERF ONXYIA έλεος 5 wipes σήμερα!!!!! FFS!!!!!!! I AM n00b again ;/

Δημοσ.

Κοιτα κατα την αποψη μου καλα κανανε και την δυσκολέψανε λίγο... Ενταξει μην την κάνουν και imba, αλλά οκ παρα ήταν ευκολη πιστεύω, ειδικά αν σκεφτεί κανεις ότι κάνεις ολόκληρο ταξίδι (ειδικά οι alliance) για ΕΝΑ boss.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...