chill Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ναι andrip ίσως είναι καλύτερο αυτό το σύστημα dkp που λες, πιο δίκαιο αλλά τότε epic δεν θα έβλεπα ποτέ. Εμάς αναλυτικά το dkp μας είναι -1dkp για κάθε boss -1dkp για κάθε epic drop -2dkp αν είμαστε στην ώρα μας στο dungeon -αν δεν έχουμε το dkp που απαιτείται για ένα item (έχουμε min bid ανάλογα με το slot του item π.χ. chest 45 head 35 legs 45 etc) και δεν το θέλει κανένας άλλος και στην περίπτωση που το disenchant δεν δίνει nexus crystal μπορούμε να το πάρουμε έχοντας όμως αρνητικό dkp πλέον. -Για τα 20man instances δεν έχουμε dkp απλά αν πάρουμε κάποιο item αυτό αφαιρείται από το dkp μας ίσα με το min που απαιτείται για το slot. Όσον αφορά το xpansion τίποτα δεν είναι γνωστό μέχρι ώρας αλλά δεν νομίζω να έχει νόημα η συνέχεια της περιπέτειας χωρίς την προσθήκη του πακέτου επέκτασης.
sarisn Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Σχετικά με το Benediction... εγώ το πήρα πριν κάνα μήνα. Ήμουν τυχερός με το EoS, το οποίο το πήρα μετά από 2 ώρες farming στο Darkwhisper Gorge in Winterspring. Το guild μου, ευτυχώς, δεν χρεώνει καθόλου DKP για το EoD. Πολύ απλά ρολάρουν οι priests που δεν το έχουν και ο καλύτερος κερδίζει. 200 dkp είναι πολύ απλά κοροιδία για ένα item που είναι αποκλειστικά για ένα class... δεν έχει κανένα νόημα από τη στιγμή που θα το πάρουν όλοι αργά η γρήγορα. Σχετικά με το quest, είναι πολύ απλό μετά την 2η προσπάθεια. Γιατί μετά τη δεύτερη; Γιατί πολύ απλά στις 2 πρώτες θα τρέμουν τα χέρια σου από το άγχος για το ποιον θα πρωτοκάνεις heal, πότε πρέπει να πας πίσω για τα επόμενα waves των peasants που έρχονται και άλλα τέτοια. Το timing είναι το σημαντικότερο πράγμα να το ξέρετε. Τα μόνα buffs που είχα ήταν το Cerebral Cortex Compound από το repeatable quest στα Blasted Lands (πολύ απλό, μιλάμε για 30 λεπτά περίπου farmaρισμα) το οποίο δίνει +50 intellect, Oil of Immolation (εγώ είχα καμιά 50αριά πάνω μου από τη στιγμή που τα φτιάχνει τσάμπα ο mage μου , αλλά και με 20-25 θα είστε μια χαρά), κάποια crystals από Un´goro crater που δίνουν healing aura, instant explosion, +spirit (2-3 από το καθένα είναι αρκετά), Lesser Mana Oil (+8 mana per 5) και έναν loladin με την aura που κάνει holy damage, δεν θυμάμαι πως λέγεται αυτή τη στιγμή. Η όλη ιστορία παίρνει 5-6 λεπτά. Το συναίσθημα μόλις τα καταφέρετε; Α-Π-Ε-Ρ-Ι-Γ-Ρ-Α-Π-Τ-Ο !!!
polaki Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Επειδή δεν ευχαριστιέμαι τα high lvl dungeons (κουράζομαι και μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να τρέχω μια ζωή mc' date='bwl,ony κλπ για.......1-2-5-10 items) αν έχω διαπιστώσει από τα forums μας ή και από συζητήσεις ότι κάποιος θέλει όπωσδήποστε ένα item (στην συγκεκριμένη περίπτωση το eye) bidάρω όλο το dkp μου σε αυτό το συγκεκριμένο item προκειμενου να εξαναγκάσω τον συγκεκριμένο να με overbidάρει τρελά. Είμαι το μοναδικό άτομο στο guild που παίρνει τα items του με το min bid που απαιτείται πολύ απλά γιατί χτυπάω μόνο items που οι άλλοι έχουν ή δεν χρειάζονται. Η "λαμογιστική" ελληνική νοοτροπία κάνει παπάδες στο wow. Και ευτηχώς που είπα ο μοναδικός έλληνας παπάς διότι κανένας δεν μπορεί να πιάσει τις μεθόδους που χρησιμοποιώ. Greek Lamogio FTW!!!!!!![/quote'] Kοιτα εγω ειλικρινα δεν πιστεύω οτι ειναι λαμογιά. Τα dkps ειναι εκεί για κάποιον λόγο, use them fucking wisely. Αν θελει ο αλλος να ξοδέψει 200, ας τα δώσει, δεν βλέπω για ποιον λόγο εσύ θα πρέπει να κάνεις την "κοτα" απτη στιγμη που ειναι ετσι το συστημα. Δηλαδη γιατί εγω να πρέπει για ηθικούς (???) λόγους να αφήσω τον άλλο να πάρει το item? Πες οτι εγω εχω 100 ποντους και ο αλλος 101. Θες να το παρεις? Κοβεις φλέβα? Biddάρω 100 ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ να κάνεις pass και να χρεωθω ΕΓΩ τους 100 points. Αλλά οχι, εσυ θες να το παρεις γιατί σου τη βάρεσε. Ε πλήρωνε! Ετσι ειναι. Δώσε εσυ 101 ποντους, και ελα μετά εσυ να μου πάρεις item ποτε! Σε 1 μήνα και άν! Ετσι ειναι αυτα. Η απληστία πληρώνεται. Τα dkp ειναι για να τα ζυγίζεις και να βλεπεις πόσο αξίζει ενα item. Οταν ο αλλος δεν έχει μυαλό, ε τι να κάνουμε. Η αν ο αλλος εχει 5 items και θέλει το 6ο για να συμπληρώσει το τάδε bonus που του δίνει η 6άδα, ε λογικό ειναι να δωσει περισσότερο. Αν ομως εγω κάνω την καλη πράξη, και τον αφήσω και το πάρει πχ με 40 dkp, μετά θα κοπανάω το κεφαλι μου γιατι μια αλλη φορά ΠΑΛΙ θα μου πάρει item επειδή ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ να κανει bid πολλούς ποντους ή θα με αναγκάσει να δώσω εγω πολλούς πόντους για να το πάρω! Συμφωνω λοιπόν απόλυτα με την τακτική σου, γιατί πολύ απλά το συστημα αυτο αφηνει κενα τα οποια ο ΕΞΥΠΝΟΣ/υπομονετικός ΠΡΕΠΕΙ να τα εκμεταλευτει. Ειναι σα να λέμε κάθεται ο αμυντικός μπροστά μπροστά ωστε να βγει ο επιθετικός offside. Ε ποιον θα κατηγορίσουμε? Τον αμυντικό που εκανε την τακτική του ή τον ανυπόμονο επιθετικό που βγήκε πιο μπροστά? Αυτο το πράγμα το αντιμετωπιζει το συστημα των στανταρ πόντων για κάθε ιτεμ. Πχ tier 1 BOE 40 points, BOP 60, tier 2 80 κλπ κλπ... Απο κει και πέρα έχεις τους ποντους? Το παίρνεις, στους αφαιρούμε και φέυγεις χαρούμενος. Απλά και αυτό το συστημα ειναι κατα την αποψη μου αρνητικό. Γιατι πολυ απλα δεν επιβραβέβεται ο στρατιγικος παίχτης, αλλα ο "λιωμένος". Μπορεί πχ εγω να θέλω σαν τρελός ΕΝΑ συγκεκριμενο item (πχ το eye για σας τους priest) και να μην καίγεστε κιολας για τα ρουχα. Μπορει ρε παιδι μου να θες να πηγαινεις ΜΟΝΟ γι'αυτο, ε οσες φορές και να πας, θα ειναι καποιος αλλος που θα έχει περισσότερους πόντους αν πηγαινει πιο συχνά. Απλά ουσιαστικα και τα guilds λογικο ειναι να θέλουν να υποστηρίξουν τους active players. Παιζεις, ανταμίβεσαι, δεν παίζεις, κάτσε με τα μπλέ σου. Λογικό. Απλά δεν ειναι βολικό για κάποιον που εχει περιορισμένο χρόνο, αλλά οκ το εχουμε πει δεν ειναι ολα τα πράγματα για ολους. Και εγω θα ηθελα να ειχα full epic, αλλά δεν ημουν ποτε διατεθιμένος να κάτσω να λιώσω οπότε φυσικο και επόμενο να αφησω τους αλλους να τα πάρουν. Θέλω να παίξω στις 9.30 επειδη εχτες επαιζε πχ η ΑΕΚ και ηθελα να τη δω. Πιο πολυ χαρα θα μου δωσει το να δω την ΑΕΚ, παρά να παω MC. Its just me, και ειναι ενα τυχαίο παράδειγμα, αλλος ας πουμε μπορεί να θελει εκεινη την ώρα να παει να δει σινεμα, να ηρθε κανας ξαδερφος του επισκεψη, 1000 πραγματα. Γι'αυτο τωρα εδωσε νεο ενδιαφέρον το 1.10, επειδη μπορείς solάροντας να εχεις epic! Δηλαδη ο τυπος που πχ δουλεύει απογευματινη βάρδια τι θα κανει? Αφου και να θελει δεν μπορεί να παρει μερος σε raids! Aρα? Ετσι λοιπόν τωρα επιβραβέβεσαι για τον χρονο που εισαι ONLINE, και όχι για τον χρονο που εισαι IN RAID Αυτα τα λεω γιατι βλεπω γνωστους μου που με το που γινονται 60, απο εκει που παιζανε στον δικο τους χρονο, ξαφνικά τους πιανει ενα αμοκ να κανουν το προγραμμα τους αναλογα με τα raids. Και λενε "ω ρε πουστη, εχουμε raid σημερα και βαριέμαι". Ε τότε τί πας? Και η απαντηση ειναι οτι πάει επειδή δεν θελει να χάσει τα dkp και τα ιτεμς. Oπως εγω που για μια περίοδο κοιμομουν το μεσημερι γιατι το πρωι δεν την πάλευα (παιζοντας wow το βράδυ), ξυπναγα με ξυπνητίρι στις 8 γιατι 8.30 ειχαμε raids, καθόμουν 4 ωρες στο raid (πχ μεχρι τις 12.30-1 που τελειωνε) και μετά φάρμαρα 2 ωρες (2.30-3am) για να εχω τα υλικά (πχ bandages, λεφτα για να αγοράζω potions) για την επόμενη μέρα... Ε δεν ειναι και το πιο υγιεινο πράγμα να κάνεις! :D
polaki Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Λοιπον αρκετα μιλησα υπο την οπτικη γωνία του 60αρη rogue μου! LOL! Για shaman τώρα, ειμαι herb/alchemist. Herbalism έχω 140/150 και ανεβαίνω, no problem with that. Ομως alchemy, εχω κολησει στο 110/150 γιατι πολυ απλά ειναι ΟΛΑ green. Με αποτέλεσμα να σκίζομαι στο να μαζέυω χόρτα, για να φτιάξω πχ 8-9 green potions για να πάρω ΕΝΑ skill point. Που βρίσκω να εκπαιδευτώ λίγο να μάθω συνταγές που να είναι εστω κίτρινες??? Αυτός ο διάβολος μου έχει ρίξει την ψυχολογία.. Εγω πότε θα ανεβάσω alchemy skill, εγω πότε θα γίνω μανα? :D Επίσης αυτο που μισουσα σαν rogue, τα ριμάδια τα swiftthisle που κανανε 9g τα 20, τώρα τα αγαπάω!!!! LOL!!!! εχω 15g με απίστευτες σπατάλες, μόνο και μόνο επειδη εκει που κουρεύω το γκαζόν ανέμελος βρίσκω και κανα swifthistle και το πουλάω στους ρογκάκους!!! hahaha :D
Nazre Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 καλα εδώ παίζει και ρόλο το σύστημα dkp που έχει το κάθε guild. Εμείς δεν κάνουμε bid, ενα item έχει στανταρ αξία dkp και δικαίωμα να το πάρει έχει αυτός που έχει περισσότερο dkp Αυτό ισχύει και στο guild που είμαι τώρα, δικαίωμα για bid έχουν οι 2 μεγαλύτεροι σε dkp, πρώτα και μετά οι υπόλοιποι.
Nazre Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Λοιπον αρκετα μιλησα υπο την οπτικη γωνία του 60αρη rogue μου! LOL!Για shaman τώρα' date=' ειμαι herb/alchemist. Herbalism έχω 140/150 και ανεβαίνω, no problem with that. Ομως alchemy, εχω κολησει στο 110/150 γιατι πολυ απλά ειναι ΟΛΑ green. Με αποτέλεσμα να σκίζομαι στο να μαζέυω χόρτα, για να φτιάξω πχ 8-9 green potions για να πάρω ΕΝΑ skill point. Που βρίσκω να εκπαιδευτώ λίγο να μάθω συνταγές που να είναι εστω κίτρινες??? Αυτός ο διάβολος μου έχει ρίξει την ψυχολογία.. Εγω πότε θα ανεβάσω alchemy skill, εγω πότε θα γίνω μανα? :D Επίσης αυτο που μισουσα σαν rogue, τα ριμάδια τα swiftthisle που κανανε 9g τα 20, τώρα τα αγαπάω!!!! LOL!!!! εχω 15g με απίστευτες σπατάλες, μόνο και μόνο επειδη εκει που κουρεύω το γκαζόν ανέμελος βρίσκω και κανα swifthistle και το πουλάω στους ρογκάκους!!! hahaha :D [/quote'] -Για horde, δεν ξέρω καθόλου τι πρέπει να κάνεις, που πρέπει να πάς. Εγώ στους ally το alch, το 300, με μοναδική δέσμευση το lvl μου. Δηλαδή όσο ήμουν κάτω από 300 ήμουν γιατί δεν μπορούσα να πάω στην περιοχή του Master Trainer, για Artisan. -Εφόσον είσαι γύρω στα 150, κοίταξε να βρεις τον trainer για να γίνεις expert, αυτός συνήθως θα σου δώσει συνταγές για να ανεβάσεις το skill. -Όσο ακριβά και αν είναι τα υλικά, φτιάχνε potions μόνο και μόνο για να ανεβάσεις το skill και πούλα τα στο ΑΗ. -Μην αγοράζεις συνταγές απο ΑΗ. Κοίτα πρώτα να μάθεις μέχρι lvl 300 όσες μπορείς απο trainers, και ανέβασε το skill με αυτές. Μέχρι να μπεις σε μεγάλα dungeon θα δεις και κάποιες που μαθαίνονται ή φαρμάρονται από αυτά. Για παράδειγμα κάποια transmutes μαθαίνονται μέσα στο BRD, κάποια φαρμάρονται από Scholo, κ.ο.κ. -Ανέβαζε μαζί με το alhcemy και το fishing περίπου στο ίδιο επίπεδο. Blackmouth, Firefin, και αργότερα Stonescale's, είναι must για alchemist, σημειωτέον ότι τα Stonescale's αγοράζονται 2g στο server μου, και τα Stonescale Oil's 2,5 gold. -Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αγοράσεις κάποιες συνταγές. Στην αρχή αγόρασε όσες είναι αρκετά φτηνές και απλά δεν τις έχεις. Μετά αν κάποια είναι πολύ σημαντική και πολύ σπάνια και σου περισεύουν χρυσά τότε μπορείς να την αγοράσεις. Οι πιο ακριβές συνταγές στο server μου είναι τα flask's και τα protection, με αποκορύφωμα το greater fire protection που στο server μου έχει 400 gold min bid. -Για το herbalism. Το swiftshithle, φαρμάρεται ναι μεν, αλλά δύσκολα, γιατί βρίσκεται μέσα σε άλλα herbs. Έχει 10% πιθάνότητα να κάνει proc μέσα σε briarthorn, και 5% μέσα σε mageroyal. Βασικά μην περιμένεις να βγάλεις λεφτά απο το herbalism σε αυτό το επίπεδο και μην χάνεις πολύ χρόνο σε αυτό. Κοίτα απλά το herbalism να είναι το μεγαλύτερο δυνατό που μπορείς. Αργότερα υπάρχουν herbs, που αποφέρουν πολλά χρήματα και φαρμάρονται πολύ εύκολα, με αποκορύφωμα το icecap, το fadeleaf, dreamfoil, blindweed, και άλλα που θα τα έχεις σε πολύ μεγάλες ποσότητες και αποφέρουν πάρα πολλά χρήματα με μηδαμινό κόστος. 10 λεπτά π.χ. στο swamp of swarrows, αποφέρει 20-30 blindweed, 5-10 fadeleaf, που αυτό μεταφράζεται σε χρήματα γύρω στα 15 gold τουλάχιστον. Τώρα υπάρχουν και κάποια άλλα herbs που είναι επίσης κερδοφόρα, όπως είναι το ghost mashroom, αλλά φαρμάρονται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές. Αν θέλεις άλλες περισσότερες πληροφορίες για herbs πες μου να ποστάρω γιατί είναι πολλά, απλά εγώ δεν ξέρω καθόλου περιοχές hordes.
Nazre Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Επίσης για να ανεβάσεις απο 110 σε κοντά 150 για να κάνεις upgrade σε expert, βρες συνταγή healing potion (από trainer), φτιάχνεται με briarthorn, brweed, αλλά θα σου ανεβάσει το skill γρήγορα.
polaki Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 ωχ στραβωσα που πρεπει να ανεβάσω και fishing.... Τί ξενέρα... Το χρειάζομαι για συνταγές alchemist ή απλά επειδή καλό ειναι να το έχω? Μεχρι στιγμής έχω 2! LOL!!!! Περιοχες horde δεν με χαλάει ιδιαίτερα που δεν ξέρεις γιατί σε 5 περίπου levels ξεκινάω μόνο contested, οπότε χώώώσε!!! Για χορταράκια προφανως, γιατι για trainers λογικό ειναι να μην ξέρεις. Ο trainer μου δεν με ανεβάζει πάνω από 150 (λογικό) και συγχρόνως οι μόνες συνταγές που μου έδωσε ήταν ένα λάδι και κατι αλλα που ηταν πράσινα...Πακέτο. Απλα αγόρασα μια που σε κάνει giant για λιγο, η οποια εχει req: 90, οπότε λογικά ίιιιιιιιιιιισως είναι κιτρινη ακόμα για μένα... Το swiftthistle πολλές φορές το αγοράζω απο ανυποψίαστα low levelάκια. Ή αν βρω ευκαιρία στο ΑΗ τα τσιμπάω αμεσως. Επίσης αυτα που ο αλλος τα βάζει 1-1 ή 2-2, ο rogue δεν θα τα πάρει, ο rogue θα πάρει τις 20άδες, άντε 10δες. Με αποτέλεσμα λιγα να τα κάνω σκέτο bid και πολλές φορές να τα κερδίζω. Πχ εχτές κέρδισα 3 με 15silver. Ε δεν με χάλασε! Δεν ειναι αυτοσκοπός μου, αλλά οταν περνάω απο ΑΗ πάντα κοιτάζω για καλές τιμές swifthistle! Ειναι ενα κουσούρι που κουβαλάω απτον rogue (οταν αγοραζα φθηνά για το Blind ability) και τελικά μου έχει αποφέρει γυρω στα 25g μεχρι τωρα, αν και βεβαια εχω σπαταλίσει πολλά g για items
Nazre Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 ωχ στραβωσα που πρεπει να ανεβάσω και fishing.... Τί ξενέρα... Το χρειάζομαι για συνταγές alchemist ή απλά επειδή καλό ειναι να το έχω? Μεχρι στιγμής έχω 2! LOL!!!! Περιοχες horde δεν με χαλάει ιδιαίτερα που δεν ξέρεις γιατί σε 5 περίπου levels ξεκινάω μόνο contested' date=' οπότε χώώώσε!!! Για χορταράκια προφανως, γιατι για trainers λογικό ειναι να μην ξέρεις. Ο trainer μου δεν με ανεβάζει πάνω από 150 (λογικό) και συγχρόνως οι μόνες συνταγές που μου έδωσε ήταν ένα λάδι και κατι αλλα που ηταν πράσινα...Πακέτο. Απλα αγόρασα μια που σε κάνει giant για λιγο, η οποια εχει req: 90, οπότε λογικά ίιιιιιιιιιιισως είναι κιτρινη ακόμα για μένα... Το swiftthistle πολλές φορές το αγοράζω απο ανυποψίαστα low levelάκια. Ή αν βρω ευκαιρία στο ΑΗ τα τσιμπάω αμεσως. Επίσης αυτα που ο αλλος τα βάζει 1-1 ή 2-2, ο rogue δεν θα τα πάρει, ο rogue θα πάρει τις 20άδες, άντε 10δες. Με αποτέλεσμα λιγα να τα κάνω σκέτο bid και πολλές φορές να τα κερδίζω. Πχ εχτές κέρδισα 3 με 15silver. Ε δεν με χάλασε! Δεν ειναι αυτοσκοπός μου, αλλά οταν περνάω απο ΑΗ πάντα κοιτάζω για καλές τιμές swifthistle! Ειναι ενα κουσούρι που κουβαλάω απτον rogue (οταν αγοραζα φθηνά για το Blind ability) και τελικά μου έχει αποφέρει γυρω στα 25g μεχρι τωρα, αν και βεβαια εχω σπαταλίσει πολλά g για items [/quote'] -Από trainer, κάπου πρέπει να μάθεις το healing potion, θέλει briarthorn, bruiseweed, empty vial. Αυτό έχει lvl 110. -Το fishing θα σου δίνει blackmouth fish, με 2 τέτοια fish θα φτιάχνεις 1 blackmouthoil, αυτό χρησιμοποιήται στον αλχημισμο, στα εξής potions: -elixir of waterbreathing. -elixir of waterwalking. -swimspeed potion. -free action potion. -Απο fishing θα πιάνεις firefin snapper fish, με 2 από αυτά πάλι θα φτιάξεις fire oil. Αυτό χρησιμοποιείται στον αλχημισμό στα εξής potions: -elixir of firepower. -greater fire protection -elixir of greater firepower. -Επίσης σε υψηλό επίπεδο fishing και εφόσον κάνεις και το artisan fishing quest, σε 225+ και με fishing lure θα πιάνεις stonescale eil fish. Με 1 από αυτό φτιάχνεις stonescale oil. Αυτό στον αλχημισμό χρησιμοποιείται στα εξής potions: -Elixir of superior defence -Flask of pertification -Flask of Titans -Greater stonshield potion. -Αυτά τα fish είναι μόνο νομίζω, αλλά επειδή τα χρειάζεσαι σε μεγάλες ποσότητες, και επειδή αργότερα το stonescale δεν συμφέρει να το αγοράζεις, καλύτερα να γίνεις artisan fishing. Βασικά μέχρι expert γίνεσαι εύκολα, αλλά από κει και πέρα πρέπει να κάνεις το quest, το οποίο έχει μία σχετική δυσκολία, όχι πάρα πολύ μεγάλη όμως. -Πέρα από το giant growth (lvl 90), το blackmouth oi (lvl 80), και το healing που σου είπα πιο πάνω (lvl 110), απο trainer είναι και το elixir of wisdom (lvl90), αν θές μαθε και αυτό. Για οποιο herb ψάχνεις στο μέλλον από contested territories, πες μου να postaro.
polaki Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 ναι εχεις δικιο, ειχα αγοράσει βιαστικά και το healing και δεν πρόσεξα οτι μου ανοιξε το δρόμο ώστε να φτιάξω αρκετα και να πάω στα πιο προχωρημενα potions! Τωρα ειμαι 145 νομίζω, και πηγα Undercity για το training μεχρι 225.. Τζετ! Εχουν κανει restart τους server τωρα, ευκαιρια για σινεμαδάκι! LOL!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 shutdown tous exoun kanei...oxi apla restart...alla siga siga anoigoun pali...
evkar Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 εμείς στον δικό μας το guild επειδή βγάζαμε καμιά 350αρια epic τη βδομάδα από MC και BWL , στο τέλος οι officers αποφάσισαν να καταργήσουν το dkp και μοιράζανε τα epic drops ελεύθερα . όποιος ήθελε ,ρωτούσε :" να το πάρω? " , και δεν παίρνεις , λέγαν όλοι άλλοι , μετά ο επόμενος και παέι λέγοντας . Έτσι και τα 130 μέλη του guild είχαν ντυθεί γρήγορα , απλά και καλά .Nexus crystal ούτε ξέρω πόσα είχε η guild bank. Πρέπει να ήταν πάνω από 2000 κομμάτια. Ε,ρε ωραίες εποχές .
Toufas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 350 epic tin vdomada den perneis pou na xtipiese
thefirestarta Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 3 groups taytoxrona eixate re evkar?Se ka9e MC, BWL na trexoun to ena pisw apo to allo? O_o
evkar Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 350 epics τη βδομάδα τα βγάζεις . Είχαμε τρια raids που τρέχανε παράλληλα , κάθε εβδομάδα . Ήταν τρομερά κλειστό guild με πολύ ενρεγούς παίκτες . Μην σας τρομάζουν τα 350 , το ρεκόρ το έχει guild στην αμερική με 480 τη βδομάδα . Καλά περιττό να πω , ότι από ΜC και BWL ούτε απέξω δεν θα ξαναπέρναγα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις