Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά ξέρετε κανά γνωστό private server (κατά προτίμηση pvp αλλά και κάτι άλλο δεν με χαλάει)?

oxi :P

h peirateia skotwnei thn Blizzard kai to WoW :D LOL

Δημοσ.

Όχι ρε δεν το θέλω για να παίζω συνέχεια απλά τέλειωσε ο χρόνος της κάρτας και δεν έχω λεφτά για άλλη τώρα (σε καμιά βδομάδα) και μέχρι τότε λέω να παίξω σε κανά private.Αλλά τα θέλει κι αυτή η Blizzard,πολύ ακριβή.Κανάς άλλος να ξέρει?

Δημοσ.
Αλλά τα θέλει κι αυτή η Blizzard,πολύ ακριβή.

Το αν κατι ειναι ακριβο, το κρινουμε με βάση τον ανταγωνισμό του, και με αυτη τη λογική δεν βλέπω που ειναι πολύ ακριβή. Οταν κάποιος κάνει 1 πακέτο τσιγάρα την ημέρα, αυτη ναι αντικειμενικά είναι μια ακριβη συνηθεια. Αλλά τα 14 ευρω το μήνα αντικειμενικά πιστεύω πρέπει να ζούμε στην Αφρική ώστε να το θεωρούμε πολύ ακριβό. :D

Εγω για μια βδομάδα δεν θα ξεκινούσα ούτε καινούριο χαρακτήρα σε official server, πόσο μάλλον σε private!! Τί να πρωτοπρολάβεις σε 7-10μέρες? Να πας 15? Ε και? Αφού μετά θα γυρίσεις σε official και θα τον παρατήσεις.

Πάντως εγω τωρα με horde, χιλιες φορές προτιμάω το faction αυτό παρά τους alliance. Το νόημα είναι να δεις και κάτι διαφορετικό, τώρα το να είμαι όλη την ώρα στην Ironforge η την Stormwind δεν μου λέει κάτι! :)

Επίσης πολυ σημαντικο (το λέγατε πολλοί αλλά δεν μπορούσα να το καταλάβω) οι horde είναι ΣΑΦΩΣ πιο ωριμοι απτα παιδάκια που παίζουν alliance.. Ειμαι 24 παρα 3 μπαρες, και ΟΥΤΕ μια φορά δεν έχει γίνει καφρίλα στο group... Το ίδιο μου λένε και 2 φίλοι μου που παίζουν κ αυτοι horde (αλλα δυστυχως τις περισσότερες φορές αλλες ώρες).

FOR THE HORDE :P

150px-Horde-logo-wow-warcraft.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, καταρχίν να πω ότι DING 60!!!, μετά από 31 μέρες playing time. Το ξέρω ότι έκανα ρεκόρ του slower level up, αλλά αυτό για μένα δεν έχει καμμία σημασία, σημασία για μένα είναι να ευχαριστηθείς το παιχνίδι όπως εσύ νομίζεις.

Συνεχίζοντας απο το προηγούμενο post, σήμερα θέλω να αναφερθώ στον εξοπλισμό. Για κάποιον που ρώτησε, μέχρι στιγμής αυτά αναφέρονται σε ZG, και MC, (MC προς το παρόν έχω φτάσει μόνο μέχρι Luci), αλλά δεν ξέρω ακόμα για τα υπόλοιπα instances, βασικά παρενθετικά εδώ θα πώ το εξής:

Προς το παρόν δεν μπορώ να ακολουθήσω ένα πάρα πολύ καλό guild, ακόμα και αν αυτό σημαίνει μεγάλο όφελος για μένα, για έναν βασικό λόγο. Στον server μας βασικά υπάρχουν από τα πολύ καλά guilds 2 κατηγορίες:

Α. Διεθνή

Β. Εθνικά

Στα εθνικά δεν δέχονται ανθρώπους που ανήκουν σε άλλη χώρα εκτός από την δική τους. Από τα Διεθνή λοιπόν ξεχωρίζουν αυτή την στιγμή:

Α. Loot FTW

B. Warriors of Chaos

Γ. Lamer Crew

Από αυτά τα 3 μεγαλύτερα, διεθνή guilds στον server κανένα δεν μπορεί να συγκριθεί σε δύναμη με τα αντίστοιχα εθνικά. Αυτό δεν ξέρω γιατί συμβαίνει βασικά ένα ισπανικό (Valheru) και ένα Σουηδικό (Svea), δεν συγκρίνονται με τίποτα. Παρόλα αυτά οι Warriors of Chaos ξεχωρίζουν από τα διεθνή και εχτές κάνανε AQ40, ενώ στο πρόγραμμά τους έχουν BWL, MC σε πολύ συχνή βάση.

Τώρα το πρόβλημα είναι το εξής: Ενώ δέχομαι πρόσκληση απευθείας (ούτε καν registration μέσα από site), για τους Warriors of Chaos εχτές, μετά συνεχίζει ένας διάλογος ως εξής:

-Gladis: Eime poli busy tora, milao me 10 sigxronos lol...

-Nazre: Exo provlima me 2 gm afti tin stigmi, oi journeymen tha kanoun dispand, very soon, kai theloun na me metaferoun san class officer stous Void, giati beno MC simera..

-Gladis: oxi re se ligo tha se dei h gm, vasika ela IF asap..

-Nazre: ok

Πηγαίνω έξω από IF, με συναντάει εκεί, ο διάλογος συνεχίζει ως εξής:

-Gladis: Einai h Ainie, mila ths..

-Nazre: ok

-Nazre: Hello Ainie, im a friend of Gladis..

-Ainie: Hey

-Nazre: May i join ur guild pls ?

-Ainie: Sure, we looking for priests, but active ones..

-Nazre: Define "Active" pls

-Ainie: Program Raid everyday 8.30-2:00, after 2 full MC's u get ur first Epic gear, then is dkp starting system, 2 continued absents means kick from guild..

-Nazre: Interesting, was nice talking to u, will contact soon with for more info thx a lot.

-Ainie: ok

Αυτό εγώ δεν μπορώ να το ακολουθήσω, δεν ξέρω αν θα μπορώ στο μέλλον αλλά δεν με βλέπω να μπαίνω σε τέτοια προγράμματα.

Anyway κλείνω την παρένθεση εδώ, συνεχίζοντας για τον εξοπλισμό θέλω να πω μερικά πράγματα, αυτός θα εξαρτηθεί πολύ από το build. Αυτή την στιγμή εγώ προσωπικά ακολουθώ ένα build 20/31, Holy/Disp, και άρα δεν έχω επενδύσει στα μεγάλα healing abilities, επομένως το gear μου το ανέπτυξα με βάση το +healing, ως εξής:

-Head: Devout Crown: +24int, +15 spirit, +14 stamina

-Neck: Horizon Chocker: +14 int, +9 spirit, +6 stamina.

-Shoulders: Devout: +21 int, +spirit, +stamina

-Chest: Devout: +24int, +15 spirit, + stam. (enchant +3 all stats)

-Cloack: +12int, +10 frost res, +11 spirit (enchant +5 all res)

-wrist: +10 fire res, +10 int, +10 stam, +10 spirit.

-gloves: +15 int, +3 mana restore every 5 sec, +12 shadow res (+40 armor)

-Waist: Devout: +22int, +stam, +spirit

-Pants: Devout: +19int, +stam, +spirit (+40 armor)

-Feet: Εδώ έχω Devout, αλλά δεν το χρησιμοποιώ, (θα πω πιο κάτω), αντίθετα έχω Dragon Hide Boots: +10 fire ress, +18 healing/dmg, +16 int. (To devout εχει +10 int, +19spirit, +stamina). (+7 spirit)

-Ring 1: +14 int

-Ring 2: +14 int

-Trinket 1: +29 healing/dmg (equip)

-Trinket 2: +22 healing (equip), +30 mana every sec for 10 sec (use)

-Main Hand: +5 int, +15 healing dmg (one-hand mace),

-Off-Hand: Spell Bound Tome : +17 int, +spirit, +stamina.

-Wand: +4int, restores 3mana every 5 sec, +10 fire res.

Set bonus Devout: 6/8

+200 Armor

+23 healing/dmg

+chance when get hit to shield wearer with a shield for 350 dmg absorb.

Το τρίτο bonus το απαρνήθηκα βγάζοντας τα devout boots και κράτησα μόνο το +healing/dmg +armor, αντικαθιστώντας με Dragon Hide boots για το +18 dmg/healing, και περισσότερο int.

Τώρα με αυτόν τον εξοπλισμό, το mana pοοl είναι 7,2 k, αλλά πέφτει στα 6,5 k όταν αλλάζω σε fire ress gear, γιατί αφαιρώ βασικά το 1 ring για +22 fire ress, και αλλάζω και το +22 healing trinket για +8 all ress, και πέφτει ακόμα περισσότερο αν αντικαταστήσω το amulet με +15 fire ress (Drake fire), +stam, οπότε απαρνιέμαι το +14 int.

Με αυτά, (όλα blue και 2 πράσινα rings lol), το συνολικό fire ress είναι:

+15 από neck

+10 απο rist

+5 enchant cloack

+8 trinket

+22 ring

+10 wand

+10 boots.

Συνολικά 80 fire ress, και το mana pull πάει στα 6,3 k περίπου, ίσως και λίγο παραπάνω δεν θυμάμαι ακριβώς. Βασικά με το 2ο fire ress ring (άλλα +22) θυμάμαι ότι πέφτω στα 6k για να φτάσω 102 fire ress.

Πάντως 6k μου φτάνουν, έχω παίξει μια χαρά, αλλά αρκεί να μην γίνονται σπατάλες κλπ., χρησιμοποιώ inner focus αρκετά, και πάντα σε δύσκολες περιπτώσεις μπαίνω σε power infusion για 15% sec, 20% περισσότερο healing. Έχει 3 min cool down και σε μεγάλες μάχες μπορεί να το έχω 2 φορές.

Βασικά δεν έχω καλό εξοπλισμό, αλλά αυτά που έχω μουν κάνουν πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής, κάνω καλά την δουλειά μου θέλω να πώ. Σημειωτέον ότι Προχτές σε ΖG, και εχτές σε MC, στο healing meters (ειδικά εχτές με 40 άτομα, τα 20 full epic gear), το 40αρι raid είχε μέσα 3 epic bwl priests, και βγήκα με 12% πρώτος σε healing, o main healer τους 2ος me 8%. Καμμία σχέση, και ποτέ μα ποτέ δεν έμεινα απο μάνα.

Το build μου έχει ως εξής:

Disp 31

-Unbr Will 5/5

-Shield 3/3

-Fortitude 2/2

-Meditation 3/3

-M. Strenth 5/5

-Inner 1/1

-D. Spirit 1/1

-Power Infusion 1/1

-Mental Agility 5/5

-Silent Resolve 5/5

Holy 20

Renew 3/3

Focus 2/2

Holy Spec 5/5

Spell Warding 5/5

Recovery 3/3

Inspiration 2/3

Buffs:

Rank 2 Prayer of Fortitude: +70 stamina to all party members for 1 hour (regeant sacred candle: 9 silver each).

Rank 1: Prayer of Spirit: +40 spirit to all party members for 1 hour (regeant sacred candle).

Rank 1: Prayer of Shadow Protection: +60 shadow resistance to all party members for 20 minutes (regeant sacred candle).

Αλλα στοιχεία:

Gold Stuck 1650 gold. Έχω όμως αρκετά πράγματα που δεν έχω πουλήσει ακόμα, αλλά σκεύτομαι να αγοράσω epic mount οπότε θα πέσω πολύ πάλι.

Proffesions

Artisan Alchemist 300/300, Artisan Herbalist 300/300

Can make:

-Transmute Arcanite, undead/water/air/fire/earth.

-Greater Fire Protection

-Flask of Pertification

-Greater Arcane Protection

-Flask of Titans

-Greater Shadow Protection

-Greater Nature Protection

-Major Mana, Healing

-Moongoose

και πολλά άλλα, αλλά τα transmutes έχουν 2 days cd each.

Artisan Fishing 300/300

Artisan Cooking 300/300

Δεν έχω όμως πολύ καλές συνταγές εδώ μόνο το +6 mana reg, και το +6 healing reg, και φυσικά τα +12 stam, +12 spirit.

Αrtisan First Aid 300/300

Με neutralize poison, και rune bandages, αλλά δεν έχω κάτι άλλο.

Bags: 5X 16 slots

Bank: 4 slots, 3 X 16, 1 X 24 (Herb Bag)

2 Bank Alts

-Dischen Bank. Shards.

-Herb Bank.

Prequests:

-Onyxia Done

-MC done

-BWL done

Τέλος να πω ότι per raid, ένας priest κατά μέσο όρο σπαταλάει 30-40 reageants (3-4 gold) lol, σε major buffs, και φυσικά τα repair costs, περίπου 2 gold/raid.

Αυτά.

Δημοσ.

lol τιιιιι; σε 2 συνεχόμενα raids θα λείπεις;;;; ισα ρε.... επειδή δεν έχετε priest εσεις θα ****θώ εγώ; ουστ ρε...

δε λειτουργούν σε καμια περίπτωση ετσι τα μεγάλα guild...

και κάτι ακόμα. Ποτέ μα ποτέ μην εμπτιστεύεσαι healing & damage meters... απάτη απάτη απάτη... τίποτε αλλο

σε ένα raid αν κάτσεις και healareis συνέχεια πχ τον εαυτό σου και γεμάτος ζωη να είσαι στο healing meters θα βγεις πρώτος... επίσης τα δικά σου τα heal τα πιάνεις πάντα, αν ο αλλος healer είναι λίγο πιο μακρια απο το range σου τα δικά του heal δε θα τα μετρήσεις...

Δημοσ.
lol τιιιιι; σε 2 συνεχόμενα raids θα λείπεις;;;; ισα ρε.... επειδή δεν έχετε priest εσεις θα ****θώ εγώ; ουστ ρε...

δε λειτουργούν σε καμια περίπτωση ετσι τα μεγάλα guild...

και κάτι ακόμα. Ποτέ μα ποτέ μην εμπτιστεύεσαι healing & damage meters... απάτη απάτη απάτη... τίποτε αλλο

σε ένα raid αν κάτσεις και healareis συνέχεια πχ τον εαυτό σου και γεμάτος ζωη να είσαι στο healing meters θα βγεις πρώτος... επίσης τα δικά σου τα heal τα πιάνεις πάντα' date=' αν ο αλλος healer είναι λίγο πιο μακρια απο το range σου τα δικά του heal δε θα τα μετρήσεις...[/quote']

Συμφωνώ σε αυτό που λες δεν είναι αντιπροσωπευτικό, παρόλα αυτά δεν κάθεται κανένας να ασχοληθεί με "cheat heals", δεν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο, θα μπορούσα για παράδειγμα αντί μετά από wipe να ασχολούμε με ress, να αφήσω τους άλλους να κάνουν ress και εγώ να κάνω heals, ή full, mana και heals ξανά στον εαυτό μου κλπ, αλλά κανείς από τους healers δεν κάνει κάτι τέτοιο.

Για τα guilds τι να πω, αν είναι να ακολουθήσω τέτοιο πρόγραμμα για να πάρω epic, ε, ας μην πάρω ποτέ epic, τι να πω, μου φαίνεται πολύ περίεργο. Από την άλλη μεριά δείχνει το βαθμό που πρέπει να επενδύσεις σε αυτό το game αν θέλεις να φτάσεις ψηλά, απλά, πολύ απλά, όσοι από εμάς έχουν προσωπική ζωή (με όλα τα συνεπακόλουθα), δεν θα είναι σε θέση να επενδύσουν ποτέ τόσο πολύ, εκτός ίσως από περίοδο διακοπών. Και όλα αυτά συγκαταλέγοντας τον εαυτό μου στους ανθρώπους εκείνους που αγαπάνε πολύ αυτό το παιχνίδι.

Και κάτι άλλο εδώ, ας πούμε ότι θέλεις κάποιος priest να κάνει αυτό το epic quest, με το eye of divinity. Έλεος πραγματικά το τι πρέπει να κάνει κάποιος για να ολοκληρώσει αυτό το quest, το διαβάζω και έχω πάθει ατελείωτη πλάκα. Δεν το συζητώ στην αρχή που πρέπει να διεκπαιρεώσεις 5 υπό - quests, μετά πρέπει να βρεις raid 40 ατόμων, που να είναι ικανό να φτάνει μέχρι Manj, και εκεί με 40% πιθανότητα θα πάρει ΕΝΑΣ priest το eye.

Και πες ότι μετά από 2 μέρες raid φτάσαμε στο boss, τώρα δεν αρκεί να το σκοτώσουμε, πρέπει να σκοτώσουμε ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ τα 8 guardians, έτσι ώστε το boss να κάνει submit για να ανοίξουμε το chest του κλπ, ΕΛΕΟΣ.

Και πες ότι τα έκανες αυτά και πάλι δεν τελείωσες, πρέπει να βγάλεις έχοντας στην διάθεσή σου 1 super party 5 ατόμων και έχοντας στην διάθεσή σου, ότι υπάρχει σε buffs, potions, special abilities, ένα quest σχεδόν impossible, που αν αποτύχει 1 μόνο προσπάθεια πρέπει να περιμένεις 2 ώρες να ξαναπροσπαθήσεις κλπ. ΕΛΕΟΣ.

Δημοσ.

δεν ειναι ανάγκη να healareis τον εαυτό σου. Εστω οτι χάνεις ενεργεια ενας warrior και πέφτει heal απο 4-5 priests αναγκαστηκά κάποιοι θα κάνουν overheal αυτο το μετράει ο meter.

οσο για το benediction ε, εύκολο θα ήταν; δες τι πέρνεις όμως... εγώ είμαι ένα στάδιο πριν το divinity τώρα. Hand of lucifron, shazrah κλπ. Majordomo με τον καιρό... λογικά όταν φτάσουμε με το καλό εγώ θα το πάρω το divinity γιατι οι 4-5 priests που έχουν παραπάνω dkp το έχουν ήδη :) :) :)

ενα θα πω, καλό κουράγιο...

Δημοσ.

Kαλά τα guilds που κάνουν kick κάποιον μετά από inactivity 2 ημερών είναι τα GET A LIFE guilds. Και τουλάχιστον όσα ξέρω εγώ με τέτοια rules μπορεί να ήταν από τα καλύτερα guilds αλλά αργά ή γρήγορα γίνονταν disband.

Το mc αν το παίξετε σωστά είναι της πλάκας, το μόνο δύσκολο είναι η διάρκεια του. Μην κάνεις καμιά βλακεία και αγοράσεις το eye of shadow, βρες ένα lock και πηγαίντε να το farmαρετε winterspring. Στο τελικό στάδιο φρόντισε να έχεις holy waters από strat και immolations oils, να πάρεις μαζί σου 2 rofladins για να πάρεις τα buffs τους και τα λοιπά που σου προσφέρουν και είσαι έτοιμος. Δεν έχω πάρει ακόμα το bene αλλά εχω παρακολοθήσει την όλη διαδικασία και δεν είναι κάτι το δύσκολο. Στα τελευταία mc μας πέσανε τα 2 leafs και το ένα eye of divinity που έπεσε έφτασε τα 200dkp (εμείς παίρνουμε 1 dkp για κάθε boss που πέφτει και 1 dkp για κάθε epic +2bonus αν είμαστε στην ώρα μας στο instance οπότε καταλαβαίνεις ότι 200dkp ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ).

Δημοσ.

Εχει συζητηθει πολλές φορές και από μένα οτι οταν φτάσεις 60 και περάσεις ένα μήνα που πολεμάς να αποκτήσεις οσα μπλε set items δεν ειχες αποκτίσει μέχρι να φτασεις 60 (οντας καυλωμένος που -επιτέλους- 60άρισες) μετά έχεις την επιλογή είτε να λιωσεις BG, ειτε να πας σε ενα guild που φαρμάρει MC κλπ ώστε να σε "παρασύρει" μαζί του και να αποκτήσεις epic.

Eμένα αυτος ηταν ο λόγος που παράτησα τον rogue μου, και τώρα περιμένω να δω λιγο τί ειναι αυτά τα epic quests για solo που παίρνεις epic items χωρίς να είσαι σε ένα group με όλο το server.

To guild που περιγράφεις, ειναι απλά εξτρεμιστικό! Προφανώς είναι ή φυλακισμένοι ή σε κανένα χωριό 150 κατοίκων της Σουηδίας... Εκεί έχουν 3 επιλογές, ή αυτοκτονουν, ή γινονται pro-snowboarders ή φτιάχνουν εξτρεμιστικά guilds!!! :D

Εδω νομίζω ειμαστε ανθρωποι και το να λειψεις 2 μέρες μπορεί να συμβει στον καθένα!!! Δηλαδή ενα σαββατοκυριακο δεν μπορείς να ανέβεις εναν Παρνασσο, να πας ενα 2ημεράκι Ναυπλιο, κάπου τελοσπάντων να ξεφύγεις απτην βαβούρα της πόλης? Εκεί κλεισμένος μέσα να λιωνεις για τα epics? Μέχρι πότε? Αστο το συγκεκριμένο δεν ειναι για σενα και για μενα, υπάρχουν πολυ καλυτερα που και 2 βδομάδες να λείψεις οκ δεν εγινε και τίποτα... big deal! Στους infernals εγω περασα κορυφαία και ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα με κανεναν στο guild, αλλά θέλει κατανόηση και απτην πλευρά του παίχτη.

Εβλεπα δηλαδή παιδιά να τσαντίζονται και να φωνάζουν και ακομα και να φευγουν επειδή δεν τους πέρνανε στα raids. Εντάξει ρε παιδια οκ, αφού υπάρχει κανονας πχ 150 fire res, αν το έχεις εισαι eligible, αν οχι μάζεψε το και τα ξαναλέμε. Και ακομα και να το έχεις, οταν ειναι 10 ατομα του ιδιου class, ε δεν γινεται να πανε και οι 10, καποιος θα μείνει έξω! Και επίσης ΠΟΛΥ λογικό ειναι απτα 40 ατομα οι 10 να ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ, πολυ απλα γιατί εχουν την εμπειρία και ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν εκεί. :) Σα να λείψει τώρα απο raid ο paularas με τα 8/8 nightslayer (επιτέλους δεν νοιώθω τύψεις για το bracers που είχα ρε φίλε!!) επειδή του πήρε άλλος τη θέση. Ε δεν γίνεται. Γιατί αυτός (και ο οποιοσδήποτε έχει τόση εμπειρία και items) κάνει σαν 1.5 "μπλέ", μην πώ και 2!!

Δηλαδή δεν γινεται να ζητάς ΚΑΙ να παίζεις ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ να πατάς όποτε σου έρθει. Σα να μπω εγω τωρα με τον rogue και να τους πώ "κοιτάχτε μάγκες, λείπω 1 μήνα, αλλά τώρα πριν 5 λεπτά μπηκα πάλι οπότε κάντε με invite". Ε δεν παίζει! Και αν παίξει θα ξέρω (και θα εκτιμήσω) ότι γίνεται χαριστικά, δεν μπορω να το ζητάω κάθε φορά! :D

Δημοσ.
Kαλά τα guilds που κάνουν kick κάποιον μετά από inactivity 2 ημερών είναι τα GET A LIFE guilds. Και τουλάχιστον όσα ξέρω εγώ με τέτοια rules μπορεί να ήταν από τα καλύτερα guilds αλλά αργά ή γρήγορα γίνονταν disband.

Το mc αν το παίξετε σωστά είναι της πλάκας' date=' το μόνο δύσκολο είναι η διάρκεια του. Μην κάνεις καμιά βλακεία και αγοράσεις το eye of shadow, βρες ένα lock και πηγαίντε να το farmαρετε winterspring. Στο τελικό στάδιο φρόντισε να έχεις holy waters από strat και immolations oils, να πάρεις μαζί σου 2 rofladins για να πάρεις τα buffs τους και τα λοιπά που σου προσφέρουν και είσαι έτοιμος. Δεν έχω πάρει ακόμα το bene αλλά εχω παρακολοθήσει την όλη διαδικασία και δεν είναι κάτι το δύσκολο. Στα τελευταία mc μας πέσανε τα 2 leafs και το ένα eye of divinity που έπεσε έφτασε τα 200dkp (εμείς παίρνουμε 1 dkp για κάθε boss που πέφτει και 1 dkp για κάθε epic +2bonus αν είμαστε στην ώρα μας στο instance οπότε καταλαβαίνεις ότι 200dkp ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ).[/quote']

omg 200 dkp????????? rolf

Δημοσ.

Επειδή δεν ευχαριστιέμαι τα high lvl dungeons (κουράζομαι και μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να τρέχω μια ζωή mc,bwl,ony κλπ για.......1-2-5-10 items) αν έχω διαπιστώσει από τα forums μας ή και από συζητήσεις ότι κάποιος θέλει όπωσδήποστε ένα item (στην συγκεκριμένη περίπτωση το eye) bidάρω όλο το dkp μου σε αυτό το συγκεκριμένο item προκειμενου να εξαναγκάσω τον συγκεκριμένο να με overbidάρει τρελά. Είμαι το μοναδικό άτομο στο guild που παίρνει τα items του με το min bid που απαιτείται πολύ απλά γιατί χτυπάω μόνο items που οι άλλοι έχουν ή δεν χρειάζονται. Και γω ήθελα το eye αλλά θα το πάρω για 25dkp που είναι το min τελευταίος εξαναγκάζοντας όλους τους άλλους priest να χαλάσουν τα κέρατα τους γι'αυτό. Πολλοι θα με κράξετε γι'αυτή μου την λογική αλλά sorry δεν θέλω να χάσω την ζωή μου ανάμεσα σε mc, bwl και τα λοιπά. Ναι καθυστερώ πολύ να ντυθώ μέν αλλά δεδομένου του χρόνου που ξοδεύω για τα raids ντύνομαι πιο εύκολα από τον καθένα. Έχω πάρει μέρος σε 10 το πολύ high lvl instances (από την αρχή, έχω συμετάσχει σε πολύ περισσότερα από τη μέση και μετά) σε ένα guild που βρίσκομαι 1,5 μήνα και έχω πάρει 2 items από το prophecy set με το min bid που απαιτείται. Ενώ άλλοι είχαν ξοδέψει loads of dkp για τα συγκεκριμένα. Ξέρω πως κάποιος θέλει σαν τρελός το eye στο next mc, θα το πάρει το παλικάρι αλλά αφού σκάσω με την μια bid όλο μου το dkp, δηλαδή θα χαλάσει 150 τουλάχιστον για ένα item που θα πάρω 10-15 μέρες μετά με 25 ;). Μέχρι το τέλος απριλίου αρχές Μαίου θα είμαι full epic πολύ πολύ εύκολα. Η "λαμογιστική" ελληνική νοοτροπία κάνει παπάδες στο wow. Και ευτηχώς που είπα ο μοναδικός έλληνας παπάς διότι κανένας δεν μπορεί να πιάσει τις μεθόδους που χρησιμοποιώ.

Greek Lamogio FTW!!!!!!!

Δημοσ.

καλα εδώ παίζει και ρόλο το σύστημα dkp που έχει το κάθε guild. Εμείς δεν κάνουμε bid, ενα item έχει στανταρ αξία dkp και δικαίωμα να το πάρει έχει αυτός που έχει περισσότερο dkp

Δημοσ.

Egw thelw na rwthsw kati sxetiko me to expansion.Otan vgei to expansio ok merikoi to agorazoun ola kala kanoun log in paizoun chattaroun ktl!Autoi pou den exoun to expansion tha mporoun na kanoun log in?Ki an nai tha vlepoun tous users pou exoun setarei to expansion?p.x. ego exo to expansion kai o andrip de to exei kai eimaste sto idio guild.Tha ton vlepw online tha mporei na mpei?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...