evkar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 έχοντας σταματήσει το παιχνίι , εδώ και τρείς μήνες , αφού καθαρίσαμε όλα τα μεγάλα inst , έχει ανοίξει και ένα καινούργιο , στο silithus , αυτό εγώ δεν το πρόλαβα και δεν μπορώ να ξέρω την δυσκολία του , κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό που πραγματικά αξίζει στο παιχνίδι , είναι 1) τα pvp έκεί βλέπεις τι πραγματικά αξίζεις , και 2) το levelling ,΄που γίνεται όμως άπό κέφι και χαλαρά και όχι από εμμονή . Τα μεγάλα raids των 40 ατόμων τα σιχαινόμουνα αφάνταστα , και το κλίμα το στρατιωτικό που επικρατούσε εκεί , πράγμα που εν μου άρεσε καθόλου . Αφήστε που τα μεγάλα raids είναι η αποθέωση της κλίκας και των φατριών . Καμιά 20αρια είναι ο πυρήνας , που είναι πάντα μέσα , και οι άλλοι είναι η τσόντα για να συμπληρωθεί η 40αδα . Γιαυτό ,πάντα έλεγα , ότι δεν έπρεπε να υπάρχει τόσο μεγάλο χάσμα ανάμεσα στα high instances και στα ueberhigh , οσαναφορά τα drops . Αφήστε που ένα guild δεν μπορεί να κάνει π.χ. MC ή BWL , τι θα γίνει , θα μείνουν στάσιμοι ? Εδώ είναι foul η Blizz , έπρεπε να σκεφτεί και αυτούς τους παίκτες . Τέλος πάντων sorry που φλυάρισα πολύ , αλλά είπα να θυμηθώ λίγο τα παλιά .
thefirestarta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 25 MB το 1.9.4 -> 1.10 και 359 το full που τώρα κατεβάζω για την κάβα
Aias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 και ωρα που εκτιμαται οτι οι servers θα ανεβουν 17:00...
sarisn Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 http://www.3dgamers.com/dlselect/games/worldofwarcraft/wow-1.9.4-to-1.10.0-engb-patch.exe.html
andrip Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 έχοντας σταματήσει το παιχνίι ' date=' εδώ και τρείς μήνες , αφού καθαρίσαμε όλα τα μεγάλα inst , έχει ανοίξει και ένα καινούργιο , στο silithus , αυτό εγώ δεν το πρόλαβα και δεν μπορώ να ξέρω την δυσκολία του , κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό που πραγματικά αξίζει στο παιχνίδι , είναι 1) τα pvp έκεί βλέπεις τι πραγματικά αξίζεις , και 2) το levelling ,΄που γίνεται όμως άπό κέφι και χαλαρά και όχι από εμμονή . Τα μεγάλα raids των 40 ατόμων τα σιχαινόμουνα αφάνταστα , και το κλίμα το στρατιωτικό που επικρατούσε εκεί , πράγμα που εν μου άρεσε καθόλου . Αφήστε που τα μεγάλα raids είναι η αποθέωση της κλίκας και των φατριών . Καμιά 20αρια είναι ο πυρήνας , που είναι πάντα μέσα , και οι άλλοι είναι η τσόντα για να συμπληρωθεί η 40αδα . Γιαυτό ,πάντα έλεγα , ότι δεν έπρεπε να υπάρχει τόσο μεγάλο χάσμα ανάμεσα στα high instances και στα ueberhigh , οσαναφορά τα drops . Αφήστε που ένα guild δεν μπορεί να κάνει π.χ. MC ή BWL , τι θα γίνει , θα μείνουν στάσιμοι ? Εδώ είναι foul η Blizz , έπρεπε να σκεφτεί και αυτούς τους παίκτες . Τέλος πάντων sorry που φλυάρισα πολύ , αλλά είπα να θυμηθώ λίγο τα παλιά .[/quote'] συμφωνώ μαζί σου. Τα βαριέμαι αφάνταστα τα 4ωρα MC και γενικά τα μεγάλα instances. Οστοσο γι'αυτό που λές υπάρχουν και τα ενδιάμεσα zg και τώρα το AQ20. Το zg το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ δεν ξέρω γιατι. Πιο εύκολο απο MC, λιγότερα άτομα, πιο εύκολα drops και κυρίως δε χρειάζετε να κάτσεις 4 ώρες. 2 ωρίτσες κι έχεις ρίξει 4-5 bosses (δεν έχουμε φτάσει hakkar ακόμα, μας έχει μείνει μόνο η tiger)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ase mhn les gia ZG giati travaw ta mallia mou... x8es mazeuomaste na pame (oi kalytera equipped) mpas kai ri3oume Hakkar (giati pote den pame me ore3h oi perissoteroi variountai to ZG) skotwnoume 5 bosses kai pame Arlokk (Panther Boss)...ekei trwme ena hli8io wipe kai leme e twra thn exoume kai xtypame to gong gia na vgei pali...ee vgainei skotwnei ena Mage me ena hit (pwned ) kai e3afanizetai...den 3anavghke...to barrier apo thn porta eixe fygei kai opws katalavainete kateu8eian ticket se GM...eleos ti koulo bug htan auto...kai to spasimo htan oti den phgame Hakkar...sixtiri...
LuNaTiC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 As pei kapoios kapoion private pou na douleuei stadar
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 nomizw pws osoi exoun postarei edw kai paizoun WoW einai stous officials servers...kalh tyxh pantws an kai den nomizw na vreis private server pou na douleuei opws douleuoun oi official servers
polaki Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 LuNaTiC' date='αν θες να δεις λίστα με private servers για το wow δες εδώ http://www.wowstatus.net/serverlist.php.Παρεπιπτώντος,σ' αυτή σελίδα που δείχνει τους private servers εκεί που λέει User Online το N/A τι σημαίνει?Το καινούργιο patch πόσα mb θα είναι?[/quote'] N/A means Not Available/Not Applicable. Αν δυσκολευόμαστε να βρουμε group για quests σε server με 15,000 άτομα, φαντάσου τί ωραία που θα είναι να είσαι home alone!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι περισσότεροι servers ειναι πιο πολύ για πλάκα του host να δοκιμάζει πράγματα παρά για να παίξεις όντως.
LuNaTiC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Ma auto thelo na kano ... eipe kaneis oti tha pexei private server gia na kanei cariera? lol
sarisn Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ... kai pame Arlokk (Panther Boss)... xtypame to gong gia na vgei pali...ee vgainei skotwnei ena Mage me ena hit (pwned ) kai e3afanizetai...den 3anavghke...to barrier apo thn porta eixe fygei kai opws katalavainete kateu8eian ticket se GM...eleos ti koulo bug htan auto...kai to spasimo htan oti den phgame Hakkar...sixtiri... Ακριβώς το ίδιο δυνέβη και με μας χθες βράδυ!! Μιλάμε καρμπόν κατάσταση lol! Και ούτε εμείς πήγαμε Hakkar γιατί γίναμε wipe (από μαμακία μας βέβαια) σε κάτι πτηνά πριν φτάσουμε σε αυτόν =Ο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 kai na phgainate logika o Hakkar 8a eixe to buff ths Arlokk kai 8a ekane gouge to MT... se poion server eisai?
thefirestarta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 LOOOOL η Onyxia μας έχει ταράξει στα Deep Breaths O____o Μπας και ξέχασαν κάτι στα patch notes?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Και η guild μου είδε πως τα Deep Breaths είναι buffed. Καλά, χαμός για τις ανανεώσεις των Tier 0 armours. Τουλάχιστον πήρα τα bracers of heroism...έπεται συνέχεια grinding/farming/gold-losing... :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις