Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, xtonyx είπε για να παιξει κανεις το wow Ποσα θελει για να φτιαξει Pc για raids rbgs Κλπ κλπ..ειδα στο Bfa γραφουνε κατι για i7 4771 στα recommender specs rofl Ενα pc με i5 8400 ή ryzen 5 1600/2600+bμητρικη 8gb ram gtx 1050ti/1060 3gb κουτι+σκληρο 1
greg4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Με το pc της υπογραφής, αρκετά adons, σε 25αρι raid μπορεί να πέσω και 50fps @1440p. Με τα γραφικά 7/10, δεν μιλάμε για full... Με oc στα 4.5ghz κρατάει 60αρι και 100+ dalaran. Το wow είναι αρχαίο παιχνίδι και η χρήση st πάει σύννεφο
KilliK Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ειναι ομως καθαρα cpu based παιχνιδι με μηδαμινη υποστηριξη gpu τεχνολογιας. οποτε αν θελει καποιος να εχει ολα τα γραφικα στο φουλ, πρεπει να εχει μια δυνατη cpu.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, KilliK είπε ειναι ομως καθαρα cpu based παιχνιδι με μηδαμινη υποστηριξη gpu τεχνολογιας. οποτε αν θελει καποιος να εχει ολα τα γραφικα στο φουλ, πρεπει να εχει μια δυνατη cpu. Τι συστημα εχεις και το λες αυτο?
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Επειδη απαντηση στο παραπανω δεν βλεπω να παιρνω και επειδη ο Killik προφανως και εκφραζει μια αποψη χωρις να γνωριζει καποια πραγματα,να πω μονο οτι ακομα και οι ιδιοι στην Blizzard εχουν παραδεχθει οτι πανω απο 7-8/10 στα settings θα εχεις fps drops γιατι πολυ απλα η μηχανη γραφικων του Wow ειναι παλια και δεν μπορει να αξιοποιησει το νεο hardware,ακομα και το καλυτερο hardware της αγορας να εχεις. 3
Silverage Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Επειδη απαντηση στο παραπανω δεν βλεπω να παιρνω και επειδη ο Killik προφανως και εκφραζει μια αποψη χωρις να γνωριζει καποια πραγματα,να πω μονο οτι ακομα και οι ιδιοι στην Blizzard εχουν παραδεχθει οτι πανω απο 7-8/10 στα settings θα εχεις fps drops γιατι πολυ απλα η μηχανη γραφικων του Wow ειναι παλια και δεν μπορει να αξιοποιησει το νεο hardware,ακομα και το καλυτερο hardware της αγορας να εχεις. Εγώ τα έχω όλα τέρμα. Έτσι και αλλιώς πάντα έχει drops είτε low είτε ultra. Απλά έχω gsync και δεν καταλαβαίνω κολλήματα και stuttering. Και θέλω και το eye candy μου.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ενα παραδειγμα με τον τωρα κορυφαιο επεξεργαστη και καρτα γραφικων που υπαρχουν.Στην πολη μεσα οριακα 60-70fps. Cpu utility δεν ξεπερναει το 30%.Καλα μεσα στο raid 20-25%....
Gilmaru Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Λέω να ξαναρχίσω κι εγώ για λίγο μετά από πολλά χρόνια. Μου άνοιξε η όρεξη να παίξω healing class και δυστυχώς δεν έχω ευχαριστηθεί healing σε άλλο game όπως στο wow. Λογικά δεν θα καταλαβαίνω τι μου γίνεται μετά από τόσα expansions. Έχουμε τίποτα νεότερο για vanilla servers btw? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Gilmaru
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Gilmaru είπε Λέω να ξαναρχίσω κι εγώ για λίγο μετά από πολλά χρόνια. Μου άνοιξε η όρεξη να παίξω healing class και δυστυχώς δεν έχω ευχαριστηθεί healing σε άλλο game όπως στο wow. Λογικά δεν θα καταλαβαίνω τι μου γίνεται μετά από τόσα expansions. Έχουμε τίποτα νεότερο για vanilla servers btw? Ισως σε αυτη την Blizzcon τον Νοεμβριο να πουν κατι αφου θα εχει φυγει απο την μεση το release του expansion. Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω παντως οτι μου βγαζουν expansion ακριβως στο 15Αυγουστο. 2 ώρες πριν, Gilmaru είπε Λέω να ξαναρχίσω κι εγώ για λίγο μετά από πολλά χρόνια. Μου άνοιξε η όρεξη να παίξω healing class και δυστυχώς δεν έχω ευχαριστηθεί healing σε άλλο game όπως στο wow. Εγω ειχα ευχαριστηθει healing στο Rift(θα μου πεις πανω κατω τα ιδια ειναι),απλα δεν ειχε την ποικιλια του Wow σε classes.
aliakas Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 βγαίνει σε πέντε μέρες το bless online με καθαρό healing class (paladin)
Sartiv Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Ισως σε αυτη την Blizzcon τον Νοεμβριο να πουν κατι αφου θα εχει φυγει απο την μεση το release του expansion. Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω παντως οτι μου βγαζουν expansion ακριβως στο 15Αυγουστο. Υποψην πως μαλλον ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχει αργια στις 15 Αυγουστου. Σε αλλες χωρες ειναι μια νορμαλ μερα, μη σου πω και σαν η αρχη του φθινοπωρου.
Damachi Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μλκιες σιγα μη στηθουμε και στις 14 μεσανυχτα αποξω και απο τα πλαισια οπως σε αλλες χωρες ....
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Sartiv είπε Υποψην πως μαλλον ειμαστε η μοναδικη χωρα που εχει αργια στις 15 Αυγουστου. Σε αλλες χωρες ειναι μια νορμαλ μερα, μη σου πω και σαν η αρχη του φθινοπωρου. Δεν το λεω απο πλευρας αργιας,αλλα πιο πολυ οτι και παλι ειναι μεσα στο καλοκαιρι. Δηλαδη πιο παλια που τα εβγαζαν Σεπτεμβριο/Οκτωβριο τους πειραζε τοσο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις