Balantakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, greg4 είπε Δοκίμασα την alpha. Έχει ένα ενδιαφέρον quest στην αρχή. Αλλά εντάξει, είναι μαρτύριο να παίζει χωρίς addons... ElvUI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Σας αρέσει το elvui; Εγώ που το δοκίμασα για λίγο *** μου φάνηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Το 99% των addon δεν παίζουν στην alpha έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 11 ώρες πριν, Silverage είπε Σας αρέσει το elvui; Εγώ που το δοκίμασα για λίγο *** μου φάνηκε. Δεν το χρησιμοποιω οχι, απλα ειδα τον Towellie που το χρησιμοποιει στην Beta γιατι δεν δουλευει το Lui που εχει αυτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Στις 4/27/2018 στις 2:15 ΜΜ, greg4 είπε Το 99% των addon δεν παίζουν στην alpha έκδοση ωχ, γιατι; αλλαξανε τελειως το API framework? πανε καλα; α, καλα, πανε τα map addons και WeakAuras: https://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20762318007?page=1 οποτε θα ξεκινησω το καινουργιο addon σε κανα χρονο αφοτου βγει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Μουρθε μπετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Καλησπερα παιδια θελω να κανω καποια ερωτηση,επαιξα το ''trial'' αλλα μονο trial δεν ειναι,δεν σου δινει την δυνατοτητα να δεις τιποτα απο το παιχνιδι..υπαρχει καποιος τροπος να δεις ολο το παιχνιδι καπως ωστε να καταληξεις αν θα το παρεις ή οχι; Ειναι κριμα να δωσεις τοσα λεφτα και στο τελος να μην σου κανει αισθηση,αν ξερει κανεις ας με βοηθησει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Giannacos21 είπε Καλησπερα παιδια θελω να κανω καποια ερωτηση,επαιξα το ''trial'' αλλα μονο trial δεν ειναι,δεν σου δινει την δυνατοτητα να δεις τιποτα απο το παιχνιδι..υπαρχει καποιος τροπος να δεις ολο το παιχνιδι καπως ωστε να καταληξεις αν θα το παρεις ή οχι; Ειναι κριμα να δωσεις τοσα λεφτα και στο τελος να μην σου κανει αισθηση,αν ξερει κανεις ας με βοηθησει!! https://www.skroutz.gr/s/3248834/World-Of-Warcraft-Battle-Chest-PC.html 1μηνας ολα τα expansions διαθεσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Παντως το γεγονος οτι εχει ΑΚΟΜΑ 12 ευρω συνδρομη το μηνα , με ξεπερναει.. (και μη λετε για τα tokens, γιατι και αυτα απαιτουν ΠΟΛΥ χρονο farming) Δε ξερω αν υπαρχει αλλο MMORPG που να εχει τετοια συνδρομη. Διορθωστε με εαν ειμαι λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Sartiv είπε Παντως το γεγονος οτι εχει ΑΚΟΜΑ 12 ευρω συνδρομη το μηνα , με ξεπερναει.. (και μη λετε για τα tokens, γιατι και αυτα απαιτουν ΠΟΛΥ χρονο farming) Δε ξερω αν υπαρχει αλλο MMORPG που να εχει τετοια συνδρομη. Διορθωστε με εαν ειμαι λαθος. Final Fantasy 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι για ασιατες και δε παει καθολου καλα εδω . Ακομα σκεφτομαι να το ανοιξω μη κατρακυλισω στα σκληρά Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από Damachi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, Giannacos21 είπε Καλησπερα παιδια θελω να κανω καποια ερωτηση,επαιξα το ''trial'' αλλα μονο trial δεν ειναι,δεν σου δινει την δυνατοτητα να δεις τιποτα απο το παιχνιδι..υπαρχει καποιος τροπος να δεις ολο το παιχνιδι καπως ωστε να καταληξεις αν θα το παρεις ή οχι; Ειναι κριμα να δωσεις τοσα λεφτα και στο τελος να μην σου κανει αισθηση,αν ξερει κανεις ας με βοηθησει!! Το παιχνίδι ξεκινάει απο τα 12,50 € και σου δίνει και 1 μήνα δωρεάν συνδρομή . Ουσιαστικά το παίρνεις τζάμπα με τον 1 μήνα δώρο που σου δίνει . Νομίζω δεν είναι πολλά λεφτά . Αν δυσκολεύεσαι να τα δώσεις λόγω οικονομικών θα σου πρότεινα να μην μπεις καν στην διαδικασία να ασχοληθείς γιατί κάθε μήνα τα 13 € είναι μανίκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Τα παλια addon dailies world check προκαλουν αποσυνδεσεις ? ξενερωσα χτες επεφτε και lag ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Damachi είπε Τα παλια addon dailies world check προκαλουν αποσυνδεσεις ? ξενερωσα χτες επεφτε και lag ..... ΓΕΝΙΚΑ εαν τα addons ειναι για τις εκδοσεις παλιοτερων patches του wow, μονο προβληματα θα προκαλεσει. Τσεκαρε αν εχει βγει νεοτερη εκδοση για το τωρινο patch, δε ξερω ποιο ειναι. Lag σε καμια περιπτωση δεν προκαλουν τα addons. Θεμα internet (ειτε του server ειτε του σπιτιου σου ειτε της περιοχης σου) ειναι οχι addons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τα χω ανανεωσει και παλι μου τα βγαζει κοκκινα .... Χτες ειχε 250ms lagspikes και η forthnet tikitaka interleaved . πρεπει να κανω 40χλμ για να παω kote για το κλπαιχνιδο Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Damachi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις