Vasivouzoukos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εφιαλτης ειναι γενικα να πας exalted στα περισσοτερα factions,και το χειροτερο ειναι οτι αυτη την βλακεια την βαλανε σαν υποχρεωτικο πραγμα για τα νεα sub races του expansion. είχα από τον Ιανουάριο του 17 να παίξω και μπήκα τώρα μιας και μου δώσαν 1 δωρεάν εβδομάδα. είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, πάνε οι παλιές ημέρες που φόραγες ένα tabard και έκανες grind στα dungeon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/19/2018 στις 3:13 ΜΜ, Fulgore είπε https://www.plaisio.gr/search.aspx?query=world of warcraft&catalogue=all&mode=searchlist Δηλαδη μονο σε μενα η χρηματικη διαφορα ειναι τεραστια μονο και μονο για 1 εμβλημα? Όχι αλλα τουλάχιστον μοιάζει με collector's τώρα. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λίγα λόγια σου για την Τιράντα σκουλίκι! Πάντως έλεος, Τιράντα; Μόλις το πρωτοάκουσα λέω τί στο διάολο; Έτσι το προφέρουν; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) κομπλιμεντο εριξα στο ΜΙΛΦ. μου κανε εντυπωση ο τροπος που λικνιζε την κλαρα της ενω περπατουσε. ο model animator της πρεπει να ειναι μεγαλος μερακλης. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μια χαρά εύκολα ανεβαίνουν τα ρεπ στο legion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μολις μου ηρθε mail με invite για την beta 51gb ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Απο περιεργεια, εχεις κανει προπαραγγελια το BfA? Γενικοτερα παιζει να στειλουν invite για beta, σε ατομα που δεν το εχουν αγορασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Ναι το εχω κανει preorder αλλα νομιζω οτι δεν παιζει ρολο γιατι και ενας φιλος που δεν ειχε κανει preorder πηρε και αυτος προσκληση πριν 2-3 μερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 για ακομα μια beta δεν πηρα κλειδι ...... παιχτης απο day 1 πηρα κλειδι μονο στο MoP . Τα κριτηρια θεωρω οτι ειναι random και δεν εχουν να κανουν με το ποσο παιζεις / επαιζες ή αν το εχεις αγορασει ή οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ δεν έχω πάρει ποτέ κλειδί για beta απο blizzard. Είχα κερδίσει όμως απο ένα διαγωνισμό ένα beta κλειδί για MoP. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athinamj Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εγώ απο χθες με beta invitation πολύ χαρούμενη! Απο εποχή Cataclysm περίμενα....Πρώτες εντυπώσεις καλές. Δεν συνάντησα κανένα bug ακόμα, οι περιοχές όμορφες, με ωραία quest. Υπάρχει αλλαγή στο UI του παιχνιδιού. Τέρμα φυσικά τα artifact weapons, πίσω στην παράδοση! Οι classes βέβαια θέλουν ακόμα δουλίτσα αλλά κινούνται σε καλό δρόμο! Οσο προχωράω θα ενημερώνω! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από athinamj Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δεν θελω κλειδι. Θα μου χαλασει την μαγεια θα κανω υπομονη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Για την ώρα έκανα την αρχή .... ! Αντε καλο level up 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δοκίμασα την alpha. Έχει ένα ενδιαφέρον quest στην αρχή. Αλλά εντάξει, είναι μαρτύριο να παίζει χωρίς addons... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις