G_Zisis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε κανά link για το full patch 1.8.2?
polaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Katarxin file nazre se euxaristw parapoli gia ton xrono pou dietheses! Apo oti katalaba to pexnidi einai yperbolika bary (2 gb mnimis!!!!) kai apetei ena kala isorropimeno systima. Me alla logia efaga paketo' date=' mias kai to problima den afora mono tin karta grafikwn mou (katarameni genia FX!!!!). Opote pame gia anabathmisi kai to kako einai oti otan milaw gia anabathmisi mou skane kati xiliopentakosares sto mialo...... yparxei kanenas pou na exei dokimasei na to treksei se analogo pc me to diko mou??? Dyskola eee!! kai pali Nazre xilia euxaristw!!!![/quote'] Δεν συμφωνώ, εμενα ενας φιλος μου το παιζει σε 800άρακι Ρ3 με 256 μνημης. Εντάξει ΚΑΜΙΑ σχεση με το τι βλέπω εγώ, αλλά οτι παίζεται παίζεται.Ειδικά αν δεν το είχες δει σε καλυτερο pc μην αγχώνεσαι. Εγω βεβαια με το που το είδα έπαθα ενα πολιτισμικό σοκ,αλλά οκ, δεν γίνεται να τρεχει σε 1280Χ1024 στο 800άρι!!! Ο φιλος μου ας πουμε παίζει ανετα, και επειδή δεν υποστηρίζεται το direct X9 απτο συστημα του ελαφρώνει πολύ το παιχνίδι. Απ'οτι έχω δει απο θέμα επιδοσεων ειναι καλύτερο να το παίξεις με μια "καλη" (για την εποχή) direct X 8 καρτα γραφικων παρά μια "entry level" direct x 9, το γιατί νομίζω είναι προφανές. Οσο για τα 2gb ram, εντάξει μην υπερβάλουμε. Εγώ για δοκιμη τα εβγαλα και έπαιζα ολο το σαββατοκύριακο με 1gb, και η μονη διαφορά που είδα ήταν στο Sony Vegas που ειναι για video rendering Με 1gb εισαι 100% καλυμένος, και με 512 παίζεις ανετα απλά σαφώς και θα δεις μεγάλη διαφορά αν εχεις 1gb! Φυσικά το θεμα των επιδόσεων εχει να κάνει και με το που βρίσκεσαι, πχ αλλο να εισαι σε groupάκι 5 ατομα, και άλλο σε raid με 40 ατομα να κάνουν τις καφρίλες τους ταυτόχρονα. :D:D
NINJA_MOUSE Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Polaki se euxaristw kai esena! Tha paw na to agorasw kai o theos boithosss!
G_Zisis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε κανά link για το full patch 1.8.2? Κάποιος που να ξέρει plz????το χρειάζομαι!!
polaki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο απολαυση ειναι το να παίζεις χωρίς το αγχος του levelling.. Eγω με τον shaman που ειναι ο alt μου, προχωράω με πολύ αργά βήματα και ειναι τρέλα. Με τον rogue απτην αρχη ηθελα να τα "ζησω" ολα με τη μια, ολα βιαστικά. Και καπου βλεπω τωρα οτι δεν το χάρηκα οσο θα μπορούσα (και πραγματικα το χαρηκα οσο κανενα αλλο παιχνίδι!!). Παράδειγμα, το σαββατο έπαιξα 4 ωρίτσες, μια χαρά. Ειμαι level 20, χτες δεν επαιξα καθόλου, σημερα καθόλου. Θα μου πεις τί το απολαμβανεις τότε??? Κιομως! Ξερω οτι ειναι εκει και με περιμενει όποτε ΕΓΩ μπορώ και θέλω να παίξω, και δεν μου τρώει τον χρόνο ουτε με "αναγκάζει" να ασχοληθω. Αν δεν εχω 100% ορεξη να παίξω, απλα δεν μπαίνω, ενω πριν ΟΤΙ και να γινοταν ΠΑΝΤΑ θα εμπαινα as soon as possible! Και αυτο καπου μου δημιουργούσε ενα αγχος και έχανα ενα κομματι της χαράς που μου δίνει! Δεν ξέρω πόσοι απο σας έχετε 60άρη και δεν ενδιαφέρεστε για raids (οπως εγω που το παράτησα επειδη τα βαριομουν) αλλά δοκιμάστε να φτιάξετε εναν alt και παρτε το χαλαρά! Το ίδιο λέμε και με 2 αλλους φίλους μου (RL) που ξεκινήσαμε μαζι horde alts (αφού 60αρίσαμε απο εναν ο καθένας).
polaki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Κάποιος που να ξέρει plz????το χρειάζομαι!! Δεν υπαρχει full patch 1.8.2. Υπάρχει 1.8, απο κει και πέρα το .x κομμάτι ειναι τα patches που βγηκαν μετα απο αυτό, οπότε απλά κατέβασε την 1.8 αν τη βρεις, αλλά ειλικρινά μεταξύ μας τώρα, τι ακριβως τη θέλεις...???? Αφού ειμαστε ηδη στην 1.9 και το παιχνίδι δεν πρόκειται να σε αφήσει να παίξεις αν δεν αναβαθμίσεις στην 1.9.x... Μου μυρίζει private server?
LuNaTiC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 An pezei kanas private server kante mou kana msg endiaferome
sarisn Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο απολαυση ειναι το να παίζεις χωρίς το αγχος του levelling.. Eγω με τον shaman που ειναι ο alt μου' date=' προχωράω με πολύ αργά βήματα και ειναι τρέλα. Με τον rogue απτην αρχη ηθελα να τα "ζησω" ολα με τη μια, ολα βιαστικά. Και καπου βλεπω τωρα οτι δεν το χάρηκα οσο θα μπορούσα (και πραγματικα το χαρηκα οσο κανενα αλλο παιχνίδι!!). Παράδειγμα, το σαββατο έπαιξα 4 ωρίτσες, μια χαρά. Ειμαι level 20, χτες δεν επαιξα καθόλου, σημερα καθόλου. Θα μου πεις τί το απολαμβανεις τότε??? Κιομως! Ξερω οτι ειναι εκει και με περιμενει όποτε ΕΓΩ μπορώ και θέλω να παίξω, και δεν μου τρώει τον χρόνο ουτε με "αναγκάζει" να ασχοληθω. Αν δεν εχω 100% ορεξη να παίξω, απλα δεν μπαίνω, ενω πριν ΟΤΙ και να γινοταν ΠΑΝΤΑ θα εμπαινα as soon as possible! Και αυτο καπου μου δημιουργούσε ενα αγχος και έχανα ενα κομματι της χαράς που μου δίνει! Δεν ξέρω πόσοι απο σας έχετε 60άρη και δεν ενδιαφέρεστε για raids (οπως εγω που το παράτησα επειδη τα βαριομουν) αλλά δοκιμάστε να φτιάξετε εναν alt και παρτε το χαλαρά! Το ίδιο λέμε και με 2 αλλους φίλους μου (RL) που ξεκινήσαμε μαζι horde alts (αφού 60αρίσαμε απο εναν ο καθένας).[/quote'] Ξέρω πολύ καλά το συναίσθημα αυτό καθότι έχω δύο 60άρηδες (priest & mage), αλλά η αλήθεια είναι ότι και τους 2 τους ανέβασα σε χρόνο dt. Δεν έκανα το ίδιο όμως με τον lvl 36 rogue μου, τον οποίο παίζω πολύ χαλαρά, και τον συνεχίζω μόνο αφότου αποκτήσει full rest bonus
Nazre Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Εγώ δεν έχω 60αρι, αλλά εξαρχίς με τον main μου, το έχω δει έτσι το θέμα, δεν βρίσκω λόγο να βιάζομαι να τα δω όλα αμέσως και να γίνω αμέσως 60 για να μπαίνω παντού κλπ, το παιχνίδι το απολαμβάνω και έτσι.
G_Zisis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δεν υπαρχει full patch 1.8.2.Υπάρχει 1.8' date=' απο κει και πέρα το .x κομμάτι ειναι τα patches που βγηκαν μετα απο αυτό, οπότε απλά κατέβασε την 1.8 αν τη βρεις, αλλά ειλικρινά μεταξύ μας τώρα, τι ακριβως τη θέλεις...???? Αφού ειμαστε ηδη στην 1.9 και το παιχνίδι δεν πρόκειται να σε αφήσει να παίξεις αν δεν αναβαθμίσεις στην 1.9.x... Μου μυρίζει private server? [/quote'] Πρέπει να έχεις πολύ καλή μύτη γιατί για private servers το θέλω το patch. Ρε παιδιά αξίζει να παίζεις σε private server?
LuNaTiC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Oxi den axizei alla thelo na dokimaso kapoia pragmata... opoios exei server as mas pei
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 ante aurio vgainei to patch 1.10...kalo kouragio se emas...
G_Zisis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 LuNaTiC,αν θες να δεις λίστα με private servers για το wow δες εδώ http://www.wowstatus.net/serverlist.php.Παρεπιπτώντος,σ' αυτή σελίδα που δείχνει τους private servers εκεί που λέει User Online το N/A τι σημαίνει? Το καινούργιο patch πόσα mb θα είναι?
mindtrapper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 An thumamai kala to kainourgio patch itan ligotero apo 50mb. Mporei na thumamai lathos bebaia.
kolossos_22 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 an einai 50 mb kirile tah tin bgaloume ...min einai kamia 100 + mb....kai paigsoume ta mesanixta...
Προτεινόμενες αναρτήσεις