Sartiv Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Παιδια πιστευω οτι το παιχνιδι εχει κανει το κυκλο του και προσωπικα πλεον εμενα δε μου προσφερει κατι καινουριο, και πολυ δυσκολα θα παρω το νεο expansion. Αλλα ποτε δε ξερεις βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δυστηχως η τιμη ειναι αυτη που ειναι λογω και του character boost που δινουν.Οποιος θελει φθηνοτερα,κλασσικα απο κλειδαδικα ή κουτατο οταν κυκλοφορησει. Ο λογος που ανεβηκε η τιμη ειναι καθαρα λογω της μεγαλης αποδοχης του κοσμου απο το Legion,γιατι εν μερη και τα allied races ειναι ψιλο μπουρδες. Εγω με βαση την τιμη αυτη μαλλον παλι για collector με βλεπω και να παιζω τους πρωτους 1-2μηνες και μετα παλι προς το τελος του expansion.Και αυτο γιατι το εν λογω expansion δεν με γεμιζει και πολυ απο πλευρας περιεχομενου,ειδικα στις αρχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δε θεωρω τόσο τραγική την τιμή του Το Legion είναι απλά εξαιρετικο...μακαρι να ακολουθησει και αυτο το expansion τα βήματα του Μιλάμε για ενα διαχρονικό παιχνιδι (παιζω απο το 2004 στον Terenas), δε το εχει αφήσει στην τυχη του η Blizzard Με το Legion επεστρεψα στο WoW μετα από 2 χρόνια.... Ας μη γκρινιαζουμε συνέχεια Φιλικα, Σταμάτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Φιλε μου σταματη. Δεν γκρινιαζουμε. Παιζουμε απο day 1. Καλα κανει και το υπιστηριζει καλα κανει και βγαζει expansion. Οθτε το 5 ευρω θα μας σωσει και θα γινουμε πλουσιοι. Αλλα γιατι? Αυτο με σκαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Έχει πετύχει κανένας πουθενά ελλάδα για προπαραγγελία του collector ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Γνώμη μου πάντα.... Επαιζα το game από το vanilla μέχρι το τέλος του LK..... ( το παρακολουθούσα και μετά από φίλους γνωστούς που το έπαιζαν και σταδιακά το παρατούσαν ) Το παράτησα επειδή είχε γίνει επαναλαμβανόμενο και δεν μου πρόσφερε κάτι παραπάνω από ότι μου είχε προσφέρει και τα είχα κάνει όλα ( ναι είχα τότε πολύ χρόνο στην διάθεσh μου yup NoLifer ) γιατί απλά η Blizz δεν ανανέωση το game βγάζοντας ένα καινούργιο MMORPG WOW και να μεταφέρουν το Progress/skins/achievements στο νέο game και συνεχίζουν από εκεί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αυτο που λατρευω με παιχνιδια σαν το Wow ειναι που ακομα και σε αυτο το θεμα ολως τυχαιως απο το πουθενα το μεγαλυτερο ενδιαφερον υπαρχει παντα στην κυκλοφορια του νεου expansion και μετα....οι περισσοτεροι εξαφανιζονται ολως τυχαιως Εμφανιστηκε και σε κλειδαδικα το Battle στα 35ευρω https://www.instant-gaming.com/en/2370-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-battle-for-azeroth-dlc/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μπα έχω tokens και οι τέσσερις θέσεις στο account ωραίο δωράκι κατά τα άλλα η τιμή του μια χαρά είναι, από περιεχόμενο να δούμε γιατί το legion έχει βάλει ψιλά τον πήχη και έχω κακό προαίσθημα Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από aliakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δυστηχώς μεγαλώσαμε και απο εκεί που ήμουν όλη μέρα πάνω απο το παιχνίδι, τώρα ούτε λεπτό δεν μπορώ να μπω. Λυπάμαι που διαβάζω οτι το Legion ήταν πολύ καλό expansion, και δυστηχώς ήταν το πρώτο που δεν αγόρασα. Φυσικά δεν θα ακολουθήσει και αυτό που έρχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χμμ https://www.skroutz.gr/s/13943294/World-Of-Warcraft-Battle-For-Azeroth-PC.html https://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-World-Of-Warcraft-Battle-For-Azerothpc-DCT-PCT-04410.htm Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Διπλό φάουλ και δε στηρίζουμε preorders και όχι πλαίσιο - μόνο για χαρτικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 The WoW Trading Market Discord is giving away 30m+ worth of TCG Mounts! Here is the link: https://discord.gg/D7Ttp5U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 μπηκα μετά απο ένα χρόνο, χάος δεν ξέρω τι γίνεται χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Να ρωτήσω... Για να ξεκινήσει κάποιος wow. Πόσα πρέπει να πληρώσει. Από το 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syban Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, galanos είπε Να ρωτήσω... Για να ξεκινήσει κάποιος wow. Πόσα πρέπει να πληρώσει. Από το 0 Μόνο το κόστος της συνδρομής και σου δίνει δωρεάν μέχρι το προηγούμενο expansion, όταν φτάσεις στο τέλος και γουστάρεις παίρνεις και το τρέχων expansion και είσαι κομπλέ. Και δωρεάν μέχρι το 20lvl χωρίς συνδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις