Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια πιστευω οτι το παιχνιδι εχει κανει το κυκλο του και προσωπικα πλεον εμενα δε μου προσφερει κατι καινουριο, και πολυ δυσκολα θα παρω το νεο expansion. 

Αλλα ποτε δε ξερεις βεβαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δυστηχως η τιμη ειναι αυτη που ειναι λογω και του character boost που δινουν.Οποιος θελει φθηνοτερα,κλασσικα απο κλειδαδικα ή κουτατο οταν κυκλοφορησει.

Ο λογος που ανεβηκε η τιμη ειναι καθαρα λογω της μεγαλης αποδοχης του κοσμου απο το Legion,γιατι εν μερη και τα allied races ειναι ψιλο μπουρδες.

Εγω με βαση την τιμη αυτη μαλλον παλι για collector με βλεπω και να παιζω τους πρωτους 1-2μηνες και μετα παλι προς το τελος του expansion.Και αυτο γιατι το εν λογω expansion δεν με γεμιζει και πολυ απο πλευρας περιεχομενου,ειδικα στις αρχες.

Δε θεωρω τόσο τραγική την τιμή του

Το Legion είναι απλά εξαιρετικο...μακαρι να ακολουθησει και αυτο το expansion τα βήματα του

Μιλάμε για ενα διαχρονικό παιχνιδι (παιζω απο το 2004 στον Terenas), δε το εχει αφήσει στην τυχη του η Blizzard

Με το Legion επεστρεψα στο WoW μετα από 2 χρόνια....

Ας μη γκρινιαζουμε συνέχεια

Φιλικα,

Σταμάτης

Φιλε μου σταματη.  Δεν γκρινιαζουμε.  Παιζουμε απο day 1. Καλα κανει και το υπιστηριζει καλα κανει και βγαζει expansion.  Οθτε το 5 ευρω θα μας σωσει και θα γινουμε πλουσιοι.  Αλλα γιατι?  Αυτο με σκαει

Γνώμη μου πάντα....
Επαιζα το game από το vanilla μέχρι το τέλος του LK..... ( το παρακολουθούσα και μετά από φίλους γνωστούς που το έπαιζαν και σταδιακά το παρατούσαν )
Το παράτησα επειδή είχε γίνει επαναλαμβανόμενο και δεν μου πρόσφερε κάτι παραπάνω από ότι μου είχε προσφέρει  και τα είχα κάνει όλα ( ναι είχα τότε πολύ χρόνο στην διάθεσh 
μου  yup NoLifer :P )   γιατί απλά η Blizz δεν ανανέωση το game βγάζοντας ένα καινούργιο MMORPG WOW και να μεταφέρουν το Progress/skins/achievements στο νέο game και συνεχίζουν από εκεί ;

Αυτο που λατρευω με παιχνιδια σαν το Wow ειναι που ακομα και σε αυτο το θεμα ολως τυχαιως απο το πουθενα το μεγαλυτερο ενδιαφερον υπαρχει παντα στην κυκλοφορια του νεου expansion και μετα....οι περισσοτεροι εξαφανιζονται ολως τυχαιως :)

Εμφανιστηκε και σε κλειδαδικα το Battle στα 35ευρω

https://www.instant-gaming.com/en/2370-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-battle-for-azeroth-dlc/

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπα έχω tokens :P

και οι τέσσερις θέσεις στο account ωραίο δωράκι 

κατά τα άλλα η τιμή του μια χαρά είναι, από περιεχόμενο να δούμε γιατί το legion έχει βάλει ψιλά τον πήχη και έχω κακό προαίσθημα 

Επεξ/σία από aliakas

Δυστηχώς μεγαλώσαμε και απο εκεί που ήμουν όλη μέρα πάνω απο το παιχνίδι, τώρα ούτε λεπτό δεν μπορώ να μπω. Λυπάμαι που διαβάζω οτι το Legion ήταν πολύ καλό expansion, και δυστηχώς ήταν το πρώτο που δεν αγόρασα. Φυσικά δεν θα ακολουθήσει και αυτό που έρχεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 λεπτά πριν, galanos είπε

Να ρωτήσω... Για να ξεκινήσει κάποιος wow. Πόσα πρέπει να πληρώσει. Από το 0

Μόνο το κόστος της συνδρομής και σου δίνει δωρεάν μέχρι το προηγούμενο expansion, όταν φτάσεις στο τέλος και γουστάρεις παίρνεις και το τρέχων expansion και είσαι κομπλέ.

Και δωρεάν μέχρι το 20lvl χωρίς συνδρομή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...