Balantakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 προσπάθησα με χαρακτήρα lvl-100 άλλα δεν τα κατάφερα να βρω τον δράκο το έκανα σύμφωνα με το video πάντως θα ξανά προσπαθήσω ευχαριστώ πολύ δεν τα βρισκεις με την πρωτη φορα που θα το κανεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Έβγαλα το Antorus normal με pugs. Μου αρέσει πολύ σαν raid. Θα έλεγα οτι είναι το καλύτερο που έχουν βγάλει ως τώρα. Ειδικά το fight του Argus είναι πολύ ωραίο και δεν έχει ηλίθια mechanics όπως ο Kil'jaeden που πρέπει να κάνεις soak κυκλάκια 10 φορές το λεπτό για να μην φάς wipe ή να τρέχεις στα σκοτάδια σαν μαλάκας. Τα μόνα περίεργα fight είναι του Varimathras που πρέπει να είσαι με τους άλλους και αν φύγεις μακριά δεν μπορούν να σε healάρουν, Eonar που δεν είναι boss fight στην ουσία αλλά add fight και είναι γελοίο και Coven που βγάζουν τα add με τους μωβ κύκλους που σε κάνουν 1 shot και πρέπει να τα κάνεις cc για να περάσεις. Τώρα θέλω να το βγάλω σε heroic και αν μπορέσω mythic. Διαφωνω, το fight του Ki'jaeden ειναι η αποθεωση του teamwork. Ακομα και ο τελευταιος πρεπει να συνεργαστει αψογα. Αυτο ειναι το νοημα του raid κατ'εμε και οχι να μπαινω και να καθαριζω ολα μονος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Άντε 1 φορά soak, 2 φορές, 3, 4, 5, εδώ το παραχέσανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ξεκίνησα και εγώ τελικά μετά απο MoP , ανεβάζω τον mage μου έπαιξα λίγο και DemonHunter ωραίος φαίνεται ώς DPS. Μεγάλωσα κιόλας δεν μπορώ να πατάω 100 κουμπιά οπότε μάλλον θα πάω απλά με αυτούς τους 2. Στον mage έχω tailoring και enchanting , στον DM τίποτε ακόμη, έχετε κάποια πρόταση για professions? Raiding δεν θα κάνω , οπότε world quests και γενικά roaming ( ok θα δώ και κανα raid αλλά δεν ξέρω ακόμη τι παίζει με mythic κτλ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 προσπάθησα με χαρακτήρα lvl-100 άλλα δεν τα κατάφερα να βρω τον δράκο το έκανα σύμφωνα με το video πάντως θα ξανά προσπαθήσω ευχαριστώ πολύ Βρες που ειναι το Obsidian sanctum στο Northrend και παρτον απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrkain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 το βρήκα ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα.. μια ερωτηση θελω εναν τροπο-οδηγο-βοηθεια για να βγαζω καποια gold γτ ειμαι λιγο ασχετος ... οχι πολλα gold ισα ισα ν αγοραζω τα flask/gems/ench για τα raid.. δλδ 1000-1500 ανα 1-2 μερες ειναι καλα.. για τετοια φασι ..μπορει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα.. μια ερωτηση θελω εναν τροπο-οδηγο-βοηθεια για να βγαζω καποια gold γτ ειμαι λιγο ασχετος ... οχι πολλα gold ισα ισα ν αγοραζω τα flask/gems/ench για τα raid.. δλδ 1000-1500 ανα 1-2 μερες ειναι καλα.. για τετοια φασι ..μπορει καποιος? Απ ο,τι ξερω, κανε τα WQ - chest και θα εμφανιστουν ευκολα missions με golds στο class hall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα.. μια ερωτηση θελω εναν τροπο-οδηγο-βοηθεια για να βγαζω καποια gold γτ ειμαι λιγο ασχετος ... οχι πολλα gold ισα ισα ν αγοραζω τα flask/gems/ench για τα raid.. δλδ 1000-1500 ανα 1-2 μερες ειναι καλα.. για τετοια φασι ..μπορει καποιος? κανε quest / world quest / raids και θα μαζεψεις μια χαρα. Δεν χρειαζεσαι οδηγο. Και τα mission στο Class hall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 τα μισσιον στο κλασσ χουλ μου δινουν 150gold πανω κατω.. πως τα κανω upgrade? γιατι σε κατι βιντεακια εβλεπα κατι 500-600+1500 μπονους..world quest κανω ..εβγαλα το φλαι με τοσα world ;quest alla ta gold moy dn ta eida na anebenoyn να φανταστω δν ειναι νομιμο απο αποξη τις blizzard να αγορασω gold απο κατι σαιτ π λενε 200.000gold 10 ευρο p.x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να αγοράσεις απο τη blizzard token στα 20€ και να το πουλήσεις για 280k αλλά δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου. Αν είσαι rogue έχει και ένα εβδομαδιαίο quest που σου δίνει 5000g. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 main char druid feral.. τους αλλους τωρα τους ανεβαζω... ενα antourus normal με κοστιζει πολυ... ξεκινησα να παιζω wow απο τον 20 σεπτεμβριου δλδ 2μηνες .. δν ειχα ξανα παιξει ποτε ξανα... τον πηγα απο 1 lvl 110... δλδ δν πηρα το boost για αυτο το τσαμπιον ηθελα απο το 0 να παιξω για να καταλαβω το γκειμ.. οποτε μονο lvl quest και τωρα raid.. δν ασχοληθηκα ποτε με economy kai gold farming για αυτο ρωταω.. σκεφτομαι να αρχισω να ασχολουμε λιγο με φλασκια να κανω να τα πουλαω στο auction house..αξιζει ? δν βρικσω αλλο τροπο για gold ευκολο κ γρηγορο ( για 1000γολντ την μερα μου φτανουν ισα ισα τα σκ για μπαινω στο raid καβατζομενος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ανέβασε alchemy να έχεις 2ωρα flask. Συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 πως ανεβαζεις alchemy ? δεν εχω ασχοληθεί καθολου με προφεσιονσ... μονο mythic/raid κ gear... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 πως ανεβαζεις alchemy ? δεν εχω ασχοληθεί καθολου με προφεσιονσ... μονο mythic/raid κ gear... Γραψε στο γουγλη(google)alchemy guide αλλιως παρε gathering professions αν δεν θες να ασχοληθεις καθολου(γιατι για να ανεβασεις θα πρεπει να δωσεις και χρηματα)τυπου mining/herbalism/skining. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις