Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, αν ξεκινησω το γκειμ μετα απο το δωρεαν χρονο μετα πως κινουμαι τι πρεπει να αγορασω συνδρομη/εχπ ?

συνδρομη αρχικα και αν φτασεις μεχρι τα 100level πρεπει να αγορασεις το Legion,το οποιο αν σε ενδιαφερει παιζει σε προσφορα στο Γερμανο .

Είπαν και για TBC servers ότι θα βγάλουν , δεν διάβασα κάτι τέτοιο ?

Για αρχη μονο για classic ειπαν.

https://worldofwarcraft.com/en-us/battle-for-azeroth

Εδω ολες οι ως τωρα πληροφοριες μαζεμενες για το expansion.

Οπως παντα οι alliance στις allied classes εχουν τα καλυτερα μωρα :P

Και φυσικα και αυτο το expansion θα εχει character boost διαθεσιμο

Advance a new or existing hero character to level 110 instantly, and be ready to join your new allies in battle!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

συνδρομη αρχικα και αν φτασεις μεχρι τα 100level πρεπει να αγορασεις το Legion,το οποιο αν σε ενδιαφερει παιζει σε προσφορα στο Γερμανο .

αα ωραια, εχει κωδικο μεσα? επειδη δεν εχω σιντιερα στο πισι 

Release date έχουμε;

Το Legion χτυπάει άνετα WLOTK σε ποιότητα xpac. Για να μην πω πόσο μλκας έμεινα όταν είδα τα ξεχωριστά homelands που είχαν φτιάξει για κάθε class. (έχω να παίξω κοντά χρόνο, δεν θυμάμαι πως λέγονται)

Τέλος δεν αναφέρεται πουθενά PvP, αλλά όσοι θυμάστε στο ToC είχαμε PvP boss. Ίσως και τώρα να έχουμε διαφορετικά raids με βάση το faction.

Καλημέρα,

Άσχετο με την κουβέντα. Βλέποντας τον Ion Hazzikostas στη blizzcon αναρωτήθηκα αν μιλάει Ελληνικά. Ξέρει κανείς σας; 

της βγαλανε και δικο της αγαλματακι, να πηγαινει ασορτι με το νεο exp:   :-D

https://gear.blizzard.com/us/wow-sylvanas-statue-collectible

sylv.png

"Μόνο 350$". Μου αρέσει :( 

Καλημέρα,

Άσχετο με την κουβέντα. Βλέποντας τον Ion Hazzikostas στη blizzcon αναρωτήθηκα αν μιλάει Ελληνικά. Ξέρει κανείς σας; 

Σχεδόν το αποκλείω. Ο άνθρωπος απ' όσο ξέρω απλώς είχε γιαγιάδες και παππούδες Έλληνες, συνεπώς το πιθανότερο είναι να είναι δεύτερης γενιάς Έλληνας στις ΗΠΑ και να μην ενδιαφέρθηκε ποτέ να μάθει ελληνικά

Οπως και αρκετοι αλλοι δεν εχουν καμια σχεση με ελλαδα. Τα επωνυμα τα εχουν απλως για να ειναι "πιασαρικα" 

PR guy ειναι δηλαδη μερος της εικονας ειναι να παρουσιαζεται "super approachable"

Αυτό που έκανε το Vanilla WoW ιδιαίτερο ήταν η κοινότητα. Δεν υπήρχαν Cross Realms, οι παίχτες ήξεραν ο ένας τον άλλον και γνώριζαν ότι ο τάδε είναι καλός Healer ή κλέβει items από τα Dungeon. Επίσης θυμάμαι που ήμουν σε Guild και η λίστα φίλων μου ήταν γεμάτη με ονόματα από άτομα που συναντούσα καθημερινά στο παιχνίδι. Ή οι άπειρες ώρες συζήτησης στο Chat στα Barrens. Τότε δεν ήταν το παιχνίδι Casual και φτιαγμένο για Solo παίχτες. Θυμάμαι αποστολές που έπρεπε να βρεις άλλα 2 άτομα για να σκοτώσετε έναν Rare ή Elite NPC στα 10 Level ή να καταφέρεις να κάνεις αποστολές στην Duskwood δίχως βοήθεια. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι που το έκαναν ιδιαίτερο άσχετα αν είχε αρκετά ελαττώματα.  

Αυτό που έκανε το Vanilla WoW ιδιαίτερο ήταν η κοινότητα. Δεν υπήρχαν Cross Realms, οι παίχτες ήξεραν ο ένας τον άλλον και γνώριζαν ότι ο τάδε είναι καλός Healer ή κλέβει items από τα Dungeon. Επίσης θυμάμαι που ήμουν σε Guild και η λίστα φίλων μου ήταν γεμάτη με ονόματα από άτομα που συναντούσα καθημερινά στο παιχνίδι. Ή οι άπειρες ώρες συζήτησης στο Chat στα Barrens. Τότε δεν ήταν το παιχνίδι Casual και φτιαγμένο για Solo παίχτες. Θυμάμαι αποστολές που έπρεπε να βρεις άλλα 2 άτομα για να σκοτώσετε έναν Rare ή Elite NPC στα 10 Level ή να καταφέρεις να κάνεις αποστολές στην Duskwood δίχως βοήθεια. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι που το έκαναν ιδιαίτερο άσχετα αν είχε αρκετά ελαττώματα.  

Επιπλέον, ήταν καινούργιο και το πρώτο MMO για πολύ κόσμο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...