Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επαναφέρουν ξανά το Vanilla.

Σκ@τά, πάνε τα σχέδια να παίξω τόσες παιχνιδάρες που κυκλοφορούν εκεί έξω...

• Like 1
Δημοσ.

Επαναφέρουν ξανά το Vanilla.

Σκ@τά, πάνε τα σχέδια να παίξω τόσες παιχνιδάρες που κυκλοφορούν εκεί έξω...

θα αργησει πολυ το vanilla απο οτι λεει ο towelliee στο twitter τωρα...

FOR THE ALLIANCE. pre-order σιγουρο.

• Like 1
Δημοσ.

Hyped, θα ξαναζήσουμε ωραίες παλιές εποχές. Το έχω παρατήσει το παιχνίδι από το WoD, θα το ξαναρχίσω  :-D

• Like 3
Δημοσ.

ποιος θα ασχοληθεί με vanilla servers όμως απο την στιγμή που το περιεχόμενό τους είναι παλιό κ ολοκληρωμλένο?

Εγώ σίγουρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Και πανω που ειχα συνηθησει να παιζω alliance ερχεται η sylvanas μας κανει τα τρελα της και τωρα πρεπει να κανω reroll σε horde ε οχι κυριε δικαστα αυτο ειναι αδικο.

• Like 2
Δημοσ.

ποιος θα ασχοληθεί με vanilla servers όμως απο την στιγμή που το περιεχόμενό τους είναι παλιό κ ολοκληρωμλένο?

Χιλιαδες. Το θεμα ειναι οτι θα αργησει να βγει.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι τρομερα απογοητευμενος απο το εν λογω expansion κυριως λογω του ξεκαρφωτου story. Δηλαδη εκει που ημασταν ετοιμοι για μαπες με Sargeras σου λεει''παιξτε μαπες μεταξυ σας''......

Επισης τι σοι raids θα κανουμε ρε blizzard οταν το selling point του expansion ειναι η κοντρα μεταξυ alliance και Horde?

Για τους classic servers καλα τα νεα μονο και μονο επειδη ειναι κατι που ηθελε ο κοσμος.

Προσωπικα πανω απο μηνα δεν μπορεσα να παιξω σε vanilla/tbc/wotlk server .

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι τρομερα απογοητευμενος απο το εν λογω expansion κυριως λογω του ξεκαρφωτου story. Δηλαδη εκει που ημασταν ετοιμοι για μαπες με Sargeras σου λεει''παιξτε μαπες μεταξυ σας''......

Επισης τι σοι raids θα κανουμε ρε blizzard οταν το selling point του expansion ειναι η κοντρα μεταξυ alliance και Horde?

αυτό ακριβώς σκέφτομαι και γω 

αν δώσουν περισσότερο έμφαση στο pvp και αφήσουν το pve στο έλεος του θεού κακό του κεφαλιού τους 

γιατί κακά τα ψέματα το wow είναι ένα pve game με pvp arenes και αυτό είναι όλο 

όποιος θέλει ένα καθαρά pvp game έχει πολύ καλύτερες επιλογές από το wow 

θα δούμε τι θα πει και ο Ion 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ απογοητεύτηκα πολύ και απο τα διπλά continents και απο το story που δεν κολλάει πουθενά. Πολύ φοβάμαι πως θα είναι μάπα. Άσε που πάλι θα πρέπει να μαζεύουμε μαλακίες για το artifact neck.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

ρε μαγκες,το vanilla WoW τι ακριβως ειχε που το νοσταλγουν ολοι . Και αν ειναι απλα πιο χαρντκορ αποτι καταλαβαινω,γιατι  κανουν rollback σε ξεχωριστους server αντι να σφιξουν το υπαρχον content στα γουστα των παικτων?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι ανεπισημοι βανιλα σερβερς ειχαν γυρω στο μισο εκατομμυριο παικτες. επομενως υπαρχουν αρκετοι που θα ασχοληθουν.

το ερωτημα ειναι το Classic θα θελει ξεχωριστη συνδρομη, η θα ειναι μερος της κανονικης;

Για τους classic servers καλα τα νεα μονο και μονο επειδη ειναι κατι που ηθελε ο κοσμος.

Προσωπικα πανω απο μηνα δεν μπορεσα να παιξω σε vanilla/tbc/wotlk server .

filler ειναι. και αναμενομενο. θελουν να κανουν ενα διαλειμμα απο το στορυ με την Burning Legion, που ουσιαστικα ειναι και ο κορμος της ολης μυθολογιας του παιχνιδιου. μπορει να περιμενει.

το μονο κακο ειναι οτι παλι ξεχασανε την Queen Azshara.  :-(

ρε μαγκες,το vanilla WoW τι ακριβως ειχε που το νοσταλγουν ολοι . Και αν ειναι απλα πιο χαρντκορ αποτι καταλαβαινω,γιατι  κανουν rollback σε ξεχωριστους server αντι να σφιξουν το υπαρχον content στα γουστα των παικτων?

ειχε πιο hardcore content, οπως raids με 40 ατομα που κραταγανε μερες.

ενω το υπαρχον περιεχομενο εχει προσαρμοστει στα γουστα/αγαγκες των παικτων που εχουν απομεινει. εχει γινει πιο casual γιατι εχουν περασει 10 χρονια και oι παικτες  εχουν μεγαλωσει, εχουν οικογενειες και δουλειες. που σημαινει λιγοτερο χρονος για το παιχνιδι.

με το Classic, η Βlizzard ικανοποιει και τις δυο πλευρες του core player base, τους hardcore και τους casual.

ελπιζω μονο να μην αργησει να το υλοποιησουν.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...