Nazre Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 kala to patch den yphrxe periptwsh na mpei giati x8es den mphke stous US Servers...(adynaton na mpei stous EU kai oxi stous US ) e enta3ei me ena priest (kai shadow etsi?) mia xara gia 12% sthn Mar'li...alla 8elete kai druids paladins gia na vgazoun to poison dmg kai 1-2 mages toulaxiston na asxolountai me ta adds...apo ekei kai pera to Blessing of Freedom twn Paladins voh8aei arketa gia ta nets pou petaei h Spider... apo ekei kai pera xreiazontai kapoia potions...bandages...kata ta alla einai ena eukolo boss...pou na pate kai Jin'do Spider Boss Down!!! Επιτέλους μετά από 4 wipes εχτές. Από αυτά που μου λες πολλά τα κάναμε ήδη, μόνο αυτό που λες για τους pala's δεν ξέρω αν το κάνανε. Απίστευτο αυτό που έγινε εχτές στο 4ο wipe την είχαμε φτάσει στο 2%!!!!! και πάλι μας έριξε!!! Τελικά αυτό που παρατήρησα μετά το 4ο wipe ήταν ότι από τους 3 hunters που είχαμε δεν υπήρχε κανένα pet έξω και αυτό με παραξένεψε πάρα πολύ. Οπότε στο raid chat είπα "all pets out this time pls.." και βγήκαν 3 pets αλλά και 1 void!!! ούτε ο lock είχε έξω το pet του!! Την φορά εκείνη λοιπόν μπορώ να πώ με σχετική άνεση έπεσε και όχι οριακά ή κάτι τέτοιο. Τέλος καλό, τρελαθήκαμε όλοι από την χαρά μας, στο team speak γινότανε χαμός Δεν είμε πλέον Shadow, έχω κάνει respec Disp/Holy, όταν πάτησα το 58 lvl και αφού κατάφερα να μαζέψω κάποια χρήματα που ήθελα από solo play γύρω στα 900 gold. Με έμφαση στο Dishipline Tree και κάποια πράγματα από Holy, γιατί είναι πιο χρήσιμα στο raid και περιμένω και το patch να δω τι θα κάνω εκεί. Αυτή την στιγμή το Holy Tree είναι πολύ κακό για να επενδύσω πολύ. Κρίμα αυτό το patch, η πληροφορία που είχα ήταν λανθασμένη απο guild member.
polaki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Παιδες εδω και καποια μέρα παίζω εναν shaman.. εχει κάποιος εναν shaman να προτείνει κάποια class specific addons κυρίως για heal & totems? Χτες πήγα RC (entry level instance για horde) και ειμασταν εγω, ενας rogue, 2 warrior & 1 mage. Το βγαζαμε ευκολα αλλα ο rogue επερνε ολο το aggro πανω του και αναγκαζομουν να τον γιατρευω συνεχεια με αποτελεσμα να τελειωνει ολο το μανα μου και μετα να μου φωναζει οτι πως γινεται να μου τελειωνει τοσο γρηγορα και να κανω καλυτερο mana management!!!!!!!!!!! LOL!!!!! Εκεί τί να του πεις? Απλα του λεω τραβας τρελό aggro, κανεις 10 πραγματα λάθος και επειδη εχω rogue 60 και ξερω τι damage κανεις, σταματα το τρελο damage αλλιώς ξέχνα το heal :P Φυσικά αμέσως έγινε αγγελούδι!!! Η δύναμη του healer
Nazre Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Παιδες εδω και καποια μέρα παίζω εναν shaman.. εχει κάποιος εναν shaman να προτείνει κάποια class specific addons κυρίως για heal & totems? Χτες πήγα RC (entry level instance για horde) και ειμασταν εγω' date=' ενας rogue, 2 warrior & 1 mage. Το βγαζαμε ευκολα αλλα ο rogue επερνε ολο το aggro πανω του και αναγκαζομουν να τον γιατρευω συνεχεια με αποτελεσμα να τελειωνει ολο το μανα μου και μετα να μου φωναζει οτι πως γινεται να μου τελειωνει τοσο γρηγορα και να κανω καλυτερο mana management!!!!!!!!!!! LOL!!!!! Εκεί τί να του πεις? Απλα του λεω τραβας τρελό aggro, κανεις 10 πραγματα λάθος και επειδη εχω rogue 60 και ξερω τι damage κανεις, σταματα το τρελο damage αλλιώς ξέχνα το heal :P Φυσικά αμέσως έγινε αγγελούδι!!! Η δύναμη του healer [/quote'] Δεν έχω shaman, αλλά class specific addons θα βρείς στην δ/νση http://www.curse-gaming.com
polaki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 ναι τα εχω δει αυτα απτην εποχη του rogue, απλα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να πολυ πειραματιστω, ενα συγκεκριμένο που να χρησιμοποιεί καποιος και να γινεται update συχνα με νοιαζει.. Με τον rogue ειχα καταντησει (γιατι καταντια κατελειξε να ειναι) να εχω ΟΛΑ τα addons σχεδον που κανανε το ιδιο πράγμα, και με κάθε update να ανάβω κεράκι να παίξει έστω ΕΝΑ από αυτά...
Nazre Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 ναι τα εχω δει αυτα απτην εποχη του rogue' date=' απλα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να πολυ πειραματιστω, ενα συγκεκριμένο που να χρησιμοποιεί καποιος και να γινεται update συχνα με νοιαζει.. Με τον rogue ειχα καταντησει (γιατι καταντια κατελειξε να ειναι) να εχω ΟΛΑ τα addons σχεδον που κανανε το ιδιο πράγμα, και με κάθε update να ανάβω κεράκι να παίξει έστω ΕΝΑ από αυτά... [/quote'] Τα addons είναι scripts και πάντα θα έχεις αυτό το πρόβλημα ότι και να βάλεις, δεδομένου του ότι αν ένα patch τροποποιεί ή δημιουργεί νέες κλάσσεις αντικειμένων, τα παλιά scripts δεν δουλεύουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 emeis se ligotero apo 2 mhnes (oloi me blue h xeirotera items sthn arxh kai asfalws noobades) exoume ftasei na prospa8oume Ragnaros gia 2h fora kai na skotwnoume ta upoloipa 9 bosses gia thn plaka opws epishs na farmaroume Onyxia alla to katarameno to ZG den mas 8elei...ante mexri to 5o boss (Thekal) kai meta variomaste...oute 3anapatame meta na skotwsoume tous epomenous...kai psaxnoume me to dikano mesa sto guild atoma gia ZG...den aresei sthn pleiopshfia kai exw fri3ei giati to goustarw pio poly apo MC (opou ekei psaxnoume slots sto raid me to dikano giati oloi 8eloun items ) oso gia AQ20 oute syzhthsh mia fora phgame sto prwto boss to skotwsame fygame kai apo tote exoume na 3apathsoume...
Xorxhs! Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 εχετε παρατηρησει οτι ο Ευαγγελατος στην εκπομπη του χρησιμοποιει το Soundtrack απο WoW?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 hm oxi den vlepw thn sygkekrimenh ekpomph alla exw parathrhsei oti se ena trailer tou Ant1 gia to ti tainies 8a pai3ei xrhsimopoieitai h mousikh apo Warcraft 3
paularas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 kapws etsi imastan kai emeis me to zg. ospu mia mera leme na pame gia ena sovaro try zg kai apo tote ana 2 meres to en logo dungeon einai kathimerinos mas pelatis. pragmatika ean matheis to zg ektos apo ton hexxer ( den xreiazetai allwste na ton skwtoseis gia na fas ton hakar ) olo to ipoloipo dungeon einai paneukolo, bgainei mesa se liges wres kai einai idaniko gia na ntinetai me epic olo to guild. sas sinistw na prospathisete kai na to dokimasete...
NINJA_MOUSE Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 1) όχι 2) Γενικά είναι δύσκολο να το βρεις ' date=' ίσω από εξωτερικό 3) Η 5600 φοβάμαι ότι δεν θα σε ΄καλύψει , και η ram καλό θα ήτανε να είναι 1 γίγα. όσο πιο καλή η κάρτα , τόσο το καλύτερο , εμφανίζει τα τέρατα και τα elements γενικά πολύ πιο γρήγορα στην οθόνη . Συνιστάται από 6600 gt και πάνω .(τουλάχιστον έτσι λέγεται)[/quote'] kai egw distixos exw tin idia karta.. ti diathesimes analiseis exei to paixnidi? thellw na pw sou dinei epiloges na katebeis se analisei effe kai tetia? to exei dokimasei kaneis me antistixi karta se proto xeri? An px paizei se 800X600 kai ola ta details - tote tha exei problima?? aaaaaaaxxxx ante pali oi diakosares gia kartes grafikwn!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 kapws etsi imastan kai emeis me to zg. ospu mia mera leme na pame gia ena sovaro try zg kai apo tote ana 2 meres to en logo dungeon einai kathimerinos mas pelatis. pragmatika ean matheis to zg ektos apo ton hexxer ( den xreiazetai allwste na ton skwtoseis gia na fas ton hakar ) olo to ipoloipo dungeon einai paneukolo, bgainei mesa se liges wres kai einai idaniko gia na ntinetai me epic olo to guild. sas sinistw na prospathisete kai na to dokimasete... kala den eipe kaneis oti einai dyskolo mono oti variomaste na pame (dld oi alloi) oxi logo dyskolias alla epeidh apla den 8eloun...
Nazre Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 kai egw distixos exw tin idia karta.. ti diathesimes analiseis exei to paixnidi?thellw na pw sou dinei epiloges na katebeis se analisei effe kai tetia? to exei dokimasei kaneis me antistixi karta se proto xeri? An px paizei se 800X600 kai ola ta details - tote tha exei problima?? aaaaaaaxxxx ante pali oi diakosares gia kartes grafikwn!!! Αν δεν παίξεις σε 1024 ανάλυση, δεν θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος γενικά, εξαρτάται και από την οθόνη που διαθέτεις, αλλά γενικά στο παιχνίδι χρειάζεσαι χώρο να βλέπεις όσα περισσότερα μπορείς (19' TFT και 1024 που χρησιμοποιώ εγώ είναι μια χαρά). Σε περίπτωση TFT θέτεις μέσα από video οptions ρυθμό ανανέωσης 75h ή παραπάνω αν έχεις. Κάρτα γραφικών τουλάχιστον 6600 gt, τουλάχιστον 128 mb, αλλιώς δεν θα έχεις ικανοποιητική απόδοση, και το παιχνίδι φορτώνει πολύ σε απαιτήσεις ειδικά αργότερα μέσα σε raids. Για μένα 1G, μνήμη δεν είναι αρκετή αν πρόκειται για DDR. Αν πρόκειται για DDR2 οκ. Αν όμως έχεις mob με chipset μέχρι 475, τότε δεν μπορείς να βάλεις DDR2, οπότε DDR για μένα minimum θέλεις 2G. Γενικά ακόμα και αν αποκτήσεις αυτά, πάντα μέσα από τα video option κοίτα να απενεργοποιήσεις τις εξής επιλογές: -Glowing Effects. -Minimum to Average Distance. -Shadow Filters, Antialising. Γενικά κράτα minimum όσο μπορείς τις ρυθμίσεις και δεν θα έχεις ποτέ προβλήματα. Επίσης δεν χάνεται η ποιότητα του παιχνιδιού αν απενεργοποιήσεις ή θέσεις minimum κάποια πράγματα. Το παιχνίδι βασίζεται πολύ πέρα από την σύνδεσή σου, στο μέγεθος της επεξεργαστικής ισχύς του υπολογιστή σου και στην μνήμη RAM. Υπάρχει time sharing δυναμικά και πολύ μεγάλο ποσοστό παίζει από αρχεία που ήδη είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου και τα οποία γίνονται update εκείνη την στιγμή που παίζεις, δυναμικά. Εδώ αν δεις οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, κοίτα αν αυτό είναι δυνατό να αναβαθμίσεις και την cash (L2), ενώ αν χρειαστείς patsareis και το mob για καλύτερη διαχείριση μνήμης. Σε περίπτωση που αποφάσισες να βάλεις 2G DDR, κοίτα αν αυτή ανεβαίνει κανονικά στα windows, χρησιμοποιώντας διαγνωστικά εργαλεία συστήματος, ή μέσα από το bios. Aν το mobs σου διαθέτει 4 slots μνήμης εγώ θα πρότεινα 4Χ512 ή 2Χ1G. Οτιδήποτε άλλο τρέχει τον κίνδυνο κακής διαχείρισης μνήμης εξαρτάται εδώ πολύ από το mob που διαθέτεις (Περίπτωση μη αναγνώρισης IDE από το bios). Aν διαθέτεις όμως 2Χ512, και δεν θέλεις να τις αχρηστέψεις γιατί δεν βρίσκεις 512 κλπ, μπορείς να βάλεις 2Χ512, 2Χ1G για 3G μνήμη (κάτι το οποίο έκανα εγώ), αρκεί κάποιος να ελέγξει - ρυθμίσει την διαχείριση. Σε συχνή βάση κάνεις συντήρηση στο σύστημά σου, τρέχοντας εργαλεία ανασυγκρότησης δίσκων, registry cleaners, κ.ο.κ. για βέλτιση απόδοση, το παιχνίδι αν τρέχει πάνω σε sata δίσκo και όχι πολύ φορτωμένο είναι καλύτερο και ταχύτερο. Η ταχύτητα του σκληρού δίσκου παίζει ρόλο (μικρό αλλά σημαντικό). Συντήρηση στον δίσκο που τρέχεις λειτουργικό και παιχνίδι. Τρέξε κάποιο εργαλείο να κοιτάξεις ποια πράγματα φορτώνουν κατά την έναρξη του λειτουργικού. Αν δεν διαθέτεις κάποιο εργαλείο απο Start/Run πληκτρολόγησε msconfig να δεις τι ανεβαίνει μαζί με το λειτουργικό. Προσπάθησε να κρατήσεις μόνο τα άκρως απαραίτητα. Αν φορτώνουν 25-30 εφαρμογές (Applications) τότε υπάρχει πρόβλημα. Γενικά κράτα μόνο firewall, antivirus, κοίτα να φύγουν όλα τα άλλα που κατακρατάνε πόρους κατά την εκκίνηση. Φυσικά μία εφαρμογή εδώ που λειτουργεί online όπως καταλαβαίνεις επιβαρύνει πολύ περισσότερο ειδικά αν πρόκειται για server. Aν χρειάζεσαι άλλη βοήθεια πες μου να ποσταρω.
LuNaTiC Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 6600gt 1gb corsair ddr athlon 3500+ ola sto full kai paei poly kala
Sorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Και με το δικό μου σύστημα σε ανάλυση 1280Χ1024, με όλα τα γραφικά στο full, (εκτός απο το Antialiasing που είναι στην μέση) παίζει μια χαρά. Κανένα κόλλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις