Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτό με τα αρκούδια το είχα κάνει και εγω,δεν θυμάμαι καν το reward :P

κάθε πρωί καφέ και γενοκτονία αρκουδιών, άλλες εποχές

τώρα με μια ώρα farm βγάζω ένα κάρο λεφτά και όταν το κάνω,το κάνω με πολύ βαριά καρδιά

Νομίζω από timbermaw hold rep έδινε το enchant +15agility στο όπλο που ήταν τοπ τότε. Αν θυμάμαι καλά γι'αυτό το farmarane πολλοί γιατί αν ήσουν enchanter έβγαζες αρκετά gold
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

σωστα liapisftw ειχε οντως reward to enchant recipe μολις πηγαινες exalted, ειχα μια φιλη που σκοτωνε τοτε τα αρκουδια επι μερες για να το παρει μιας κ ηταν enchanter, τι καψιμο επεφτε κ κεινες τις μερες ηταν αλλο πραμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

γαμάτο game αλλά πολύ εξαρτώμενο από την σύνδεση του ιντερνετ...δλδ αν ανοίξει η αδερφή μου youtube την ώρα που είμαι σε raid άντε γεια 200+ latency,σπάσιμο game αν μοιράζεσαι την σύνδεση με άλλους

εγώ πάντως παίζω κανονικά με κάτω απο 90 ms και με το youtube ανοιχτό στην μικρή που πέφτει για ύπνο και ακούει παραμυθάκια για να κοιμηθεί και με τον ANT1 Web TV στο laptop της γυναίκας . Δεν φταίει το παιχνίδι αλλά η χάλια γραμμές της Ελλάδας ...

• Like 2

Ε το πιο πιθανο ,αντε να φυγει η βλακεια του artifact power,suramar και mythic+1000 dungeons.

Δεν ειναι θεμα το artifact power, αλλωστε φαρμαρεις "αυτοματα" και εισαι σε καλο επιπεδο, ζητημα να εχεις διαφορα μονο 800 basic stat απο τους αλλους αμα παιζεις κανονικα χωρις πιεση που θεωρειται ελαχιστη διαφορα.

Δεν ειναι θεμα το artifact power, αλλωστε φαρμαρεις "αυτοματα" και εισαι σε καλο επιπεδο, ζητημα να εχεις διαφορα μονο 800 basic stat απο τους αλλους αμα παιζεις κανονικα χωρις πιεση που θεωρειται ελαχιστη διαφορα.

Δεν το λεω υπο αυτη την εννοια απλα οπως και τα garrison δεν μαρεσαν εξ αρχης σαν υλοποιηση στο παιχνιδι.

Το ιδιο και το suramar φυσικα αλλα και τα mythic dungeon που τα βαλανε τοσο νωρις και με τετοια rewards.

λογικα θα εχουμε ανακοινωση του expansion . Καπου χθες διαβασα στο mmo-champion ότι καταλαθος βγηκε στον αερα η beta 8.0.0 αλλα μετα απο λιγη ωρα κατεβηκε 

λογικα θα εχουμε ανακοινωση του expansion . Καπου χθες διαβασα στο mmo-champion ότι καταλαθος βγηκε στον αερα η beta 8.0.0 αλλα μετα απο λιγη ωρα κατεβηκε 

Σιγουρα θα ανακοινωθει expansion, αυτο περιμενω για να κανω μια ανανεωση να ειμαι ετοιμος  :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

υπαρχει καποιο addon που να κρυβει το default art background στα bags/bank slots?

Νομίζω είτε το Baud Bags είτε το Bagnon έχουν κάποιο functionality για να "πειράζεις" τα background images του bag UI, αν και δεν είμαι σίγουρος αν το κάνουν μέσω κάποιου plugin όπως το Masque ή αν είναι standalone.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...