Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το guild που είμαι κάνει κάθε Παρασκευή ~3ωρο raid TOS HC για τους casual παίχτες.

Δωσε αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες σε ποιον server τι faction κλπ μπορει να ενδιαφερονται μερικοι να ερθουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

(Υ.Γ. το grind όμως όσο ήταν έμεινε, ε; Και μιλάει άτομο που έκατσε και farmαρε στο 60lvl τα κωλόαρκουδάκια του Timbermaw Hold για exalted

αυτό με τα αρκούδια το είχα κάνει και εγω,δεν θυμάμαι καν το reward :P

κάθε πρωί καφέ και γενοκτονία αρκουδιών, άλλες εποχές 

τώρα με μια ώρα farm βγάζω ένα κάρο λεφτά και όταν το κάνω,το κάνω με πολύ βαριά καρδιά 

Ναι, αρχικά δεν είχε κανένα απολύτως reward το Timbermaw reputation, εκτός αν δεν κάνω λάθος ένα item που σε μεταμόρφωνε σε Timbermaw; Αν και αυτό παίζει να το βάλανε μετά στο game.

Ravenholdt and Shen'dralar say hi  :devil:

(όχι ότι κατάφερα ποτέ να ολοκληρώσω τα συγκεκριμένα, σε κάποια φάση απλά κάηκα εντελώς και το παράτησα).

Το rep των Timbermaw το έκανα και εγώ (απορώ γιατί) και ήταν εφιαλτικό timesink. Μάλιστα από Revered και πάνω δεν κέρδιζες πλέον reputation με απλά kills, αλλά από ένα drop item που το μάζευες ανά 5άδες και το επέστρεφες σε ένα rep quest για λίγο reputation.

Συνδυάστε: low drop rate του item + σχετικά low respawn rate των αρκουδιών + δυο τρεις άλλοι παίκτες που τύχαινε να φαρμάρουν επίσης = frustration!

Όταν έπιανες Exalted ξεκλείδωνε ένα quest που έπρεπε να σκοτώσεις έναν demon που είχε προκαλέσει το corruption στα Furbolgs, κι ο οποίος ήταν elite επομένως χρειαζόσουν ένα καλό party 5 ατόμων... (δεν υπήρχε τότε το multitag). Κι αν το κατάφερνες, σε έστελνε μετά Ironforge και εκεί έβγαζε ο βασιλιάς έναν λόγο και κέρδιζες τα 10 δευτερόλεπτα δημοσιότητας για ένα grinding μηνών. Συν ένα trinket που έκανε summon ένα μικρό furbolg για λίγα δευτερόλεπτα που σε έκανε heal και το οποίο πέθαινε με ένα hit. Pathetic!

Το χειρότερο όλων είναι πως πλέον μπορείς να πας Exalted με Timbermaw μόλις σε μια μέρα σωστού grinding...  :shock:

• Like 3

Γιατι να μην υπαρχει ακομα; Ολα τα rep υπαρχουν , και δεν υπαρχει λογος να διαγραφτει καποιο.

Εξαρτάται τι εννοείς "διαγραφεί". Απ'όσο ξέρω Shen'dralar και Zandalari Tribe για παράδειγμα δεν υπάρχει πλέον τρόπος να πάρεις reputation μαζί τους (και 2-3 άλλα πιο minor, όπως τα centaur tribes στο Desolace αν δεν κάνω λάθος).

• Like 1

Εξαρτάται τι εννοείς "διαγραφεί". Απ'όσο ξέρω Shen'dralar και Zandalari Tribe για παράδειγμα δεν υπάρχει πλέον τρόπος να πάρεις reputation μαζί τους (και 2-3 άλλα πιο minor, όπως τα centaur tribes στο Desolace αν δεν κάνω λάθος).

Οντως, δε το ειχα σκεφτει. Δεν πρεπει να υπαρχει τροπος οντως.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...