GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 εγω παλι στον Main εχω 3 legendary Και δεν μπορω να φορεσω το 3ο .... καθομαι με 2 .... τρελη μαλακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 το σύστημα των legendaries βοήθησε πολύ το παιχνίδι και κράτησε πολύ κόσμο μέσα. Γενικά τα πάνε καλά , αν σκεφτεί κανείς ότι είναι και 12 χρόνια παιχνίδι. Και το legion πιστεύω ότι είναι καλύτερο και από cata , panda , καλά για WOD δεν το συζητάμε καθόλου .Ακόμα έχουν εφιαλτες στην blizz με το σύστημα των garissons . Ακούγεται ότι αυτός που το σκέφτηκε .....αγνοείται η τύχη του , χαχα . Ούτε οι ίδιοι ξέρουν πόσο κόσμο έχασαν από το WOD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 και γαμω.. επιτελους παιζεις οσους αλτ θελεις και οτι spec θελεις με Invasions σε dt 110 απο 100, to 3o relic ανοιγει αυτοματα, artifact knowledge 40 κλπ... 5 λεπτα τη μερα ανα alt και σε 8 μερουλες ολοι 110. !! play χρονος = 35 λεπτα. + Βypass Εντελως Class Quests / Suramar / 7.1 /7.2 / πας Argus με τη μια...Αρκει να τα χεις στοn main και να εχεις και flying gia speed up.... Όπα, δεν το σκέφτηκα. Πρέπει να είσαι 100 για να πας argus ε; γτ έχω κάτι alt στα 70-80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) το σύστημα των legendaries βοήθησε πολύ το παιχνίδι και κράτησε πολύ κόσμο μέσα.Ναι τι ώρα ???? Βασικα το wod πάτωσε γιατί γενικά δεν είχε καθόλου υποστηριξη. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2017 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 το σύστημα των legendaries βοήθησε πολύ το παιχνίδι και κράτησε πολύ κόσμο μέσα. Γενικά τα πάνε καλά , αν σκεφτεί κανείς ότι είναι και 12 χρόνια παιχνίδι. Και το legion πιστεύω ότι είναι καλύτερο και από cata , panda , καλά για WOD δεν το συζητάμε καθόλου .Ακόμα έχουν εφιαλτες στην blizz με το σύστημα των garissons . Ακούγεται ότι αυτός που το σκέφτηκε .....αγνοείται η τύχη του , χαχα . Ούτε οι ίδιοι ξέρουν πόσο κόσμο έχασαν από το WOD. χα χα σωστός ο παίχτης με το WOD πήραν αυτό που άξιζαν για μένα panta και WOD τα ποιο αποτυχημένα xpansions της blizzard και το πληρώνει ακόμα πάντως με το legion φαίνεται να έχουν βάλει μυαλό για τα καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά πως πας argus πριν το lvl 110? γτ εγώ δεν βγάζω άκρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nalfein33 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Γτ να πας argus πριν το 110 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Έγραψε ο stefanos9 πιο πάνω για γρήγορο lvl up Με τα invasions.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Έχοντας παίξει το vanilla wow από τον Μάιο του 2005 ως end gamer σε Vanilla -> WoTLK (δεν έριξα CThun δυστυχώς, αλλά πήρα μέχρι και το mount του 10ριου ICC Glory of the Icecrown Raider) και λίγο end game στο Cataclysm, έχω να πω ότι το Legion το ευχαριστήθηκα ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ σε σχέση με το WOD και το Pandarean ακριβώς επειδή έχει γίνει τόσο casual πλέον. Δυστυχώς ο χρόνος μου πλέον είναι υπερβολικά περιορισμένος. Κάνω 2 δουλειές για να μπορώ να έχω ένα επίπεδο ζωής που κάποτε θεωρούσα δεδομένο. Κάνοντας όμως μια ανασκόπιση της ζωής μου, βλέπω ότι το παιχνίδι αυτό με έχει ακολουθήσει σε πάρα πολλά επαγγελματικά και προσωπικά βήματά μου και έχω βρει πολλές φορές την ψυχική ηρεμία και το σθένος να παλέψω τις δυσκολίες της RL ξεφεύγοντας λίγες ώρες παίζοντας WoW. Πλέον έχω αρκετούς μήνες να παίξω, αλλά είναι σίγουρο ότι στο επόμενο expansion θα είμαι πάλι με την Collector's edition στο χέρι. Sorry για το offtopic!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι οτι έγινε πολύ casual, είναι οτι έχει σταθερή ρωή νέου content και καλό story αφού έπιασε πια το ζουμί του WoW. Το WoD ήταν μια μαλακία και μισή με μηδενικό content. Το Pandaria πάλι ήταν μέτριο απο story αλλά δεν είχε content. Το Siege of Orgrimmar κράτησε πάνω απο 1 χρόνο μέχρι να βγεί το επόμενο και ο κόσμος βαρέθηκε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Casual θεωρώ εγώ ότι έγινε με το Looking for Raid, το οποίο σου έδινε τη δυνατότητα να δεις το content που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβλεπες ποτέ. Αυτό ήταν και καλό και κακό, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρό ότι είναι καλό. Αυτό έγινε βέβαια στο Cata, αλλά όπως είπες και εσύ σωστά τα 2 επόμενα expansions έπασχαν στο κομμάτι του content, παρόλαυτα δεν μπορώ να έχω ιδιαίτερη άποψη γιατί την εποχή του Pandarean το Diablo 3 λόγω της casualιάς του σχεδόν μονοπωλούσε τον λίγο χρόνο μου και ουσιαστικά απλά έφτασα το level cap και το άφησα. Άλλη φάση μεν, αλλά όταν έχεις 4-5 ώρες την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ελεύθερες, δεν μπορείς να παίζεις 2 games. Ειδικά από την εισαγωγή του LFR, θα ήταν ενδιαφέρον αν υπήρχε ένα διάγραμμα από τη συνδρομιτική βάση, δηλαδή πόσοι παίζανε και σταματούσαν την συνδρομή (όπως εγώ), και πόσοι καινούριοι μπαίνανε. Παλιά το end game content ήταν για λίγους, αλλά δεν ξέρω αν αυτό λειτουργούσε αποτρεπτικά (στο συνδρομιτικό κοινό) ή όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Έγραψε ο stefanos9 πιο πάνω για γρήγορο lvl up Με τα invasions.. Δεν εννοούσε τα invasion points του Argus αλλά τα invasions στα Broken Isles. Εκεί με heirlooms παίρνεις σχεδόν level ανά invasion. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η αρχή του ''κακου''ηταν το lfg βασικά. Κάποιος μάλλον ξεχνάτε παλιά πόσο χρόνο έπαιρνε να φτιάξεις group και να βγάλεις hc dungeon Απλά στο lfr ήταν πιο έντονο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Η αρχή του ''κακου''ηταν το lfg βασικά. Κάποιος μάλλον ξεχνάτε παλιά πόσο χρόνο έπαιρνε να φτιάξεις group και να βγάλεις hc dungeon Απλά στο lfr ήταν πιο έντονο. Ήταν μια φορά και ένα καιρό που ήθελε κανένα τρίωρο να βρεις/οργανώσεις/τελειώσεις ακόμα και τα "απλά" dungeons (π.χ. Dire Maul και Stratholme για τα Τ0,5 σετάκια), πόσο μάλλον η αρχική δυσκολία των πρώιμων heroics (ειδικά θυμάμαι Arcatraz/Mechanar/Botanica έτρωγες αυτόματα "πόρτα" αν δεν είχες συγκεκριμένο spec/gear λόγω δυσκολίας, πράμα που οδήγησε σε πολλά respec/reroll για να ολοκληρωθούν τα attunement για SSC/TK/BT ). Προσωπικά, αν και ποτέ δεν είμουν στο cutting edge του raiding (race για server firsts ή 5/week raiding) έχω δει και MC/ZG/AQ τον καιρό τους, έκανα και κάποιο progress raiding σε Kara/Gruul/SSC/TK - Naxx/Ulduar/ICC και πραγματικά με τα σημερινά δεδομένα θεωρώ πως το παιχνίδι είναι - αν όχι καλύτερο - τουλάχιστον αναπροσαρμοσμένο στα δεδομένα ενος fanbase το οποίο μεγάλωσε, απέκτησε υποχρεώσεις και προτεραιότητες εκτός του gaming και απλά έχει κανένα 2ωρο εδώ και εκεί για να παίζει και να θυμάται τα παλιά. (Υ.Γ. το grind όμως όσο ήταν έμεινε, ε; Και μιλάει άτομο που έκατσε και farmαρε στο 60lvl τα κωλόαρκουδάκια του Timbermaw Hold για exalted, όπως και τους πειρατές για το Insane - το οποίο είναι και το content που μου "σκότωσε" την όρεξη για grind επιτέλους Πλέον βλέπω κάτι mechanics όπως τα extra rep. chests που δίνει μετά το exalted και κάτι achievements για pets/dailies/WQs και νιώθω ένα πόνο στο στομάχι hehehe) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το guild που είμαι κάνει κάθε Παρασκευή ~3ωρο raid TOS HC για τους casual παίχτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις