Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ερωτηση προς ολους οσους παιζουν ακομα WoW. Επειδη εχω σταματησει να το παιζω εδω και χρονια, πως βλεπετε το παιχνιδι σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια; Για μενα μετα το WOTLK το παιχνιδι αρχισε την κατηφορα αλλα πολυ λενε το αντιθετο. Εσεις τι λετε;

Αν είσαι casual, τότε το WoW ΤΩΡΑ είναι στα καλύτερά του.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξανα εβαλα το wow πριν λιγες μερες μετα απο 1 χρονο και μολις εφτασα 110. 1 λεπτο αργοτερα σηκωσα ενα item που εδινε 10.4 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ artifact power. Τι σκατα? συμβαινει κατι τετοιο η απλα ειμαι κωλοφαρδος?

Πιο συγκεκριμένα, πλέον το Artifact Knowledge - το οποίο πολλαπλασιάζει το Artifact Power που δίνουν τα AP tokens - είναι το ίδιο globally για όλους τους παίκτες και (θα) ανεβαίνει σε συγκεκριμένα διαστήματα χωρίς research, γι'αυτό αν είχες καιρό να παίξεις θα δεις πως βλέπεις τα ίδια νούμερα AP με παίκτες που το ανέβασαν σιγά-σιγά μέχρι το 40 :P

(Πάλι καλά δηλαδή, έχω 3-4 alt που μείνανε παρατημένοι γιατί μεταξύ άλλων δεν προλάβαινα να κάνω WQ για AP σε όλους :P)

και γαμω.. επιτελους παιζεις οσους αλτ θελεις και οτι spec θελεις με Invasions σε dt 110 απο 100, to 3o relic ανοιγει αυτοματα, artifact knowledge 40 κλπ...

5 λεπτα τη μερα ανα alt και σε 8 μερουλες ολοι 110. !! play χρονος = 35 λεπτα.

+ Βypass Εντελως Class Quests / Suramar / 7.1 /7.2 / πας Argus με τη μια...Αρκει να τα χεις στοn main και να εχεις και flying gia speed up....

Ηunter + Mage πηγαν Argus τσακ μπαμ με 55 artifact traits ! , οσα σχεδον ειχε ο main Resto μου μετα απο 7 μηνες ατελειωτου ap grinding, απειρων mythic+ και raids...gear up για πλακα πας 880

Σαν timeless island ενα πραμα , σου δινει και 880 gear να στελνεις σε αλλους alts...και βρεχει και legendaries...

2 καλα ηταν ...ενω τωρα με 5-6 δεν ξερεις τι να φορεσεις ρε αδερφε....

• Like 1

Ποσο θα κρατησουν τα invasions?

Λογικα το τελευταιο raid ειναι και τον Νοεμβριο ανακοινωση για expansion.

Συνηθως οταν βρεχει gear αυτο γινεται.

Παντως το ολο θεμα των artifact μεγαλη μπουρδα που το εβαλαν...

• Like 2

LoL guild inv :P

FVs0R84.png

αυτό με τους alt είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας να τους λέμε ότι ήταν λάθος

και ότι κανένας δεν προκειτε να ξανάκανε το campaign από την αρχή 

επιτέλους άκουσαν την φωνή της λογικής , κάλιο αργά παρά ποτέ.

χθες μάλλον κάποιος εκατομμυριουχος μάζεψε όλες τις πρώτες ύλες από το ah(δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά)

βρήκα σχεδόν 500Κ στο mail μου 

μας κακό μαθαίνουν :P

σημερα δεν ηταν να ανεβει το artifact knowledge ?

εμένα πάντως είναι κολλημένο στο 42 εδώ και καιρό 

και φαντάσου ότι επέλεξαν την casual εκδοχή

υπαρχει η εκδοχή του blade and souls που σε κάθε lvl που παίρνει το όπλο σου πληρώνεις και ένα πολύ σεβαστώ ποσό(item από το αγοράζεις από το  AH)

Ποσο θα κρατησουν τα invasions?

Λογικα το τελευταιο raid ειναι και τον Νοεμβριο ανακοινωση για expansion.

Συνηθως οταν βρεχει gear αυτο γινεται.

Πάντα ήθελα να έχω το Ashbringer.

χθες μάλλον κάποιος εκατομμυριουχος μάζεψε όλες τις πρώτες ύλες από το ah(δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά)

βρήκα σχεδόν 500Κ στο mail μου 

μας κακό μαθαίνουν :P

Έχω να παίξω κοντά 8 μήνες. Νομίζω πως το κάνουν αυτοί που θέλουν να έχουν μονοπώλιο σε συγκεκριμένα item categories στο AH. "Είμαι ο μόνος που πουλάω το X herb που είναι συστατικό του Y potion που είναι απαιτητό από τους raid leaders για το νέο raid. Άρα μπορώ να το βάλω ό,τι τιμή θέλω και να βγάλω τρελό κέρδος". 

Για δες αν αυτός που τα αγόρασε τα έχει ξαναβάλει με μεγαλύτερη τιμή. 

• Like 1

Ναι αλλο το θεμα εμφανισης σαν skin και αλλο αυτο το χαζο συστημα του grinding για να εχεις παραπανω dmg.

Καλα για τα περι legendary στον δρομο(kill απο random mobs)ισως οτι πιο χαζο εχει γινει στο παιχνιδι.

Για δες αν αυτός που τα αγόρασε τα έχει ξαναβάλει με μεγαλύτερη τιμή. 

όντος τα leather που βλέπω τα έχει βάλει κάποια με μεγαλύτερη τιμή(τα πήρε 70 και τα έχει βάλει 85 το ένα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...