Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και για iOS athanatos.

Για τους toons δες την επιλογή "show new character models" στο System > Advanced. Αν το αποεπιλέξεις οι toons φαίνονται όπως είχαν αρχικά σχεδιαστεί στο vanilla (για παλιότερες κάρτες γραφικών υποθέτω).

Για το 7.3, 29 Αυγούστου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά έχει προσφορά για λίγες μέρες το Legion η Blizzard. Επειδή έχω μαζέψει bnet balance και θέλω να το "ξεφορτωθώ", έχω τη δυνατότητα να στείλω 1-2 παιχνίδια ως "gift" σε πιο φιλική τιμή από την προσφορά της Blizz.

Επίσης προσφέρω και gametime στη μισή τιμή.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ

Παιδια,εγω τσιμπησα το battlechest σε προσφορα 7μιση ευρω. Δεν εχω παιξει ποτε WoW και το ειδα στο plaisio,λεω δεν γαμιεται γιατι οχι. Λεω να ξεκινησω απο Οκτωβρη κυριως ετσι για το PvE.  

Απλα θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω καποια πουστια με free trials κλπ,ουτως ωστε να παρω παραπανω τζαμπα μερες subscription.Εχω ενα activation code πισω απο το cd 

Επισης,240 σελιδες in depth guide.Αξιζαν τα φραγκα μονο και για αυτο 

Νομίζω ο ένας μήνας δώρο συμπεριλαμβάνεται πια ανεξαρτήτως αν βάλεις ή όχι συνδρομή.

Το "free trial" ισχύει ουσιαστικά ως το 20 level αλλά είναι ανάξιο λόγου αφού πλέον σε αυτό φτάνεις σε μια μέρα το πολύ.

Καλό κάψιμο. :D

• Like 1

Μπορεις να παιξεις μεχρι 20level και τωρα οπως σωστα αναφερθηκε.

Το battlechest σου δινει προσβαση σε ολα τα expansion μεχρι 100 level εκτος του τελευταιου.

Επισης το battlechest εχει μεσα και 1 μηνα οπως αναφερθηκε.

δεν προκειται να παιξω εναν χρονο :P. Ρωταω αν μπορω να κανω τωρα στην αρχη καμια πουστια με trials+activation code

Εννοει οταν ΒΑΛΕΙΣ χρονο (παιχνιδιου), παιρνεις +1 μηνα οχι να συμπληρωσεις ημερολογιακα 1 χρονο.

• Like 5

τι cinematic ήταν αυτό με τον θάνατο της Xera? Θα μας τρελλάνει η blizz? Που τη βρήκε τόση δύναμη ο illidan να την καθαρίσει? Το ξεσκίσανε το lore .Σώνει και καλά να εξιλεώσουν το καθίκι τον illidan.

Προσέξατε ότι  μόνο ο Tyralion του την πέφτει για να τον καθαρίσει? Οι άλλοι , velen και σια κάνουν το τρελλό παγώνι. Για να δούμε τι θα δούμε.

τι cinematic ήταν αυτό με τον θάνατο της Xera? Θα μας τρελλάνει η blizz? Που τη βρήκε τόση δύναμη ο illidan να την καθαρίσει? Το ξεσκίσανε το lore .Σώνει και καλά να εξιλεώσουν το καθίκι τον illidan.

Προσέξατε ότι  μόνο ο Tyralion του την πέφτει για να τον καθαρίσει? Οι άλλοι , velen και σια κάνουν το τρελλό παγώνι. Για να δούμε τι θα δούμε.

Γιατί σώνει και καλά να αλλάξει; Ο Ίλινταν δεν έχει καμία σχέση με την Ζέρα. Εάν ο Ίλινταν είναι χαοτικός neutral η Ζέρα είναι χαοτική Καλή. Κάπου τα τσούγκρισαν όταν τον έδεσε αντίθετα με την θελησή του και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά.

Γιου ντόν φάκ γιθ δε γκόατ ντούντ!

• Like 1

Ερωτηση προς ολους οσους παιζουν ακομα WoW. Επειδη εχω σταματησει να το παιζω εδω και χρονια, πως βλεπετε το παιχνιδι σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια; Για μενα μετα το WOTLK το παιχνιδι αρχισε την κατηφορα αλλα πολυ λενε το αντιθετο. Εσεις τι λετε;

σε όποιον αρέσει το game το παίζει 

οι υπόλοιποι το κουβαδακι τους και σε άλλη παραλία 

δεν είδα την blizzard να εξανάγκασε πότε κανέναν να παίξει το game της  

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...