Erevus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Και για iOS athanatos. Για τους toons δες την επιλογή "show new character models" στο System > Advanced. Αν το αποεπιλέξεις οι toons φαίνονται όπως είχαν αρχικά σχεδιαστεί στο vanilla (για παλιότερες κάρτες γραφικών υποθέτω). Για το 7.3, 29 Αυγούστου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Για το 7.3, 29 Αυγούστου. με βλέπω να βάζω token από τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 πότε μπαίνει το 7.3 ξέρουμε ? 29.08.2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Παιδιά έχει προσφορά για λίγες μέρες το Legion η Blizzard. Επειδή έχω μαζέψει bnet balance και θέλω να το "ξεφορτωθώ", έχω τη δυνατότητα να στείλω 1-2 παιχνίδια ως "gift" σε πιο φιλική τιμή από την προσφορά της Blizz. Επίσης προσφέρω και gametime στη μισή τιμή. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Παιδια,εγω τσιμπησα το battlechest σε προσφορα 7μιση ευρω. Δεν εχω παιξει ποτε WoW και το ειδα στο plaisio,λεω δεν γαμιεται γιατι οχι. Λεω να ξεκινησω απο Οκτωβρη κυριως ετσι για το PvE. Απλα θελω να ρωτησω αν μπορω να κανω καποια πουστια με free trials κλπ,ουτως ωστε να παρω παραπανω τζαμπα μερες subscription.Εχω ενα activation code πισω απο το cd Επισης,240 σελιδες in depth guide.Αξιζαν τα φραγκα μονο και για αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 θα σου δώσει +1 μήνα δώρο όταν θα περάσεις χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 δεν προκειται να παιξω εναν χρονο . Ρωταω αν μπορω να κανω τωρα στην αρχη καμια πουστια με trials+activation code Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Νομίζω ο ένας μήνας δώρο συμπεριλαμβάνεται πια ανεξαρτήτως αν βάλεις ή όχι συνδρομή. Το "free trial" ισχύει ουσιαστικά ως το 20 level αλλά είναι ανάξιο λόγου αφού πλέον σε αυτό φτάνεις σε μια μέρα το πολύ. Καλό κάψιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Μπορεις να παιξεις μεχρι 20level και τωρα οπως σωστα αναφερθηκε. Το battlechest σου δινει προσβαση σε ολα τα expansion μεχρι 100 level εκτος του τελευταιου. Επισης το battlechest εχει μεσα και 1 μηνα οπως αναφερθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 δεν προκειται να παιξω εναν χρονο . Ρωταω αν μπορω να κανω τωρα στην αρχη καμια πουστια με trials+activation code Εννοει οταν ΒΑΛΕΙΣ χρονο (παιχνιδιου), παιρνεις +1 μηνα οχι να συμπληρωσεις ημερολογιακα 1 χρονο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 τι cinematic ήταν αυτό με τον θάνατο της Xera? Θα μας τρελλάνει η blizz? Που τη βρήκε τόση δύναμη ο illidan να την καθαρίσει? Το ξεσκίσανε το lore .Σώνει και καλά να εξιλεώσουν το καθίκι τον illidan. Προσέξατε ότι μόνο ο Tyralion του την πέφτει για να τον καθαρίσει? Οι άλλοι , velen και σια κάνουν το τρελλό παγώνι. Για να δούμε τι θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Εχουν μεινει 9 μερουλες απο την καρτα...κατι θα προλαβω να κανω στο argus... Και μετα βλεπουμε για ανανεωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 τι cinematic ήταν αυτό με τον θάνατο της Xera? Θα μας τρελλάνει η blizz? Που τη βρήκε τόση δύναμη ο illidan να την καθαρίσει? Το ξεσκίσανε το lore .Σώνει και καλά να εξιλεώσουν το καθίκι τον illidan. Προσέξατε ότι μόνο ο Tyralion του την πέφτει για να τον καθαρίσει? Οι άλλοι , velen και σια κάνουν το τρελλό παγώνι. Για να δούμε τι θα δούμε. Γιατί σώνει και καλά να αλλάξει; Ο Ίλινταν δεν έχει καμία σχέση με την Ζέρα. Εάν ο Ίλινταν είναι χαοτικός neutral η Ζέρα είναι χαοτική Καλή. Κάπου τα τσούγκρισαν όταν τον έδεσε αντίθετα με την θελησή του και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά. Γιου ντόν φάκ γιθ δε γκόατ ντούντ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κατερινα49 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ερωτηση προς ολους οσους παιζουν ακομα WoW. Επειδη εχω σταματησει να το παιζω εδω και χρονια, πως βλεπετε το παιχνιδι σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια; Για μενα μετα το WOTLK το παιχνιδι αρχισε την κατηφορα αλλα πολυ λενε το αντιθετο. Εσεις τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 σε όποιον αρέσει το game το παίζει οι υπόλοιποι το κουβαδακι τους και σε άλλη παραλία δεν είδα την blizzard να εξανάγκασε πότε κανέναν να παίξει το game της 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις