Balantakos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Με ένα toon και παίζοντας απλά φυσικά και δεν βγαίνουν. Εγώ έφτασα 10 toons στο 110, και με 2-3 ώρες χαλαρό gaming τη μέρα (κάνοντας WQ και τα εξαιρετικά κερδοφόρα order hall missions) μαζεύω κατά μέσο όρο 20.000 gold ημερησίως. Κι εγώ τη μισώ αφάνταστα αυτή την πόλη και οι Nightfallen - Kirin Tor είναι τα μοναδικά factions των οποίων τα WQ σπανίως κάνω, τα βαριέμαι αφόρητα. Ωστόσο, καλό είναι να τελειώσεις το grinding στη Suramar ώστε να πάρεις το flying το οποίο είναι MUST για τα WQ και το farming σε herbs - mines. Επίσης κατέβασε την εφαρμογή Warcraft Legion στο κινητό, με αυτή θα κάνεις offline πιο γρήγορα τα missions στο Order Hall. Σημερα εκατσα και ''ελιωσα'' λιγο στην suramar και ειμαι 8/11 αυτη την στιγμη... Πρεπει να ανεβασω αλλο λιγο REP , και χρειαζομαι και 1200 ancient mana (ελεος?) για να συνεχισω ενα quest... Εννοειται πως το εχω κατεβασει το app... add με αμα θες: LocoDiceGR#2161 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Ο καλύτερος τρόπος για να ανεβάσεις το rep σου εκεί είναι να κάνεις τακτικά ένα quest όπου εκπαιδεύεις withered και όσο πιο "μακριά" πας, τόσο πιο πολύ rep παίρνεις. Πάντως είναι ένα βαρετό και κουραστικό (και δυστυχώς time-gate) rep grinding. Είναι όμως και το πιο δύσκολο μέρος για να "ξεκλειδώσεις" το flying, άπαξ και το καταφέρεις μετά το grinding και το leveling των alts γίνεται παιχνιδάκι και είναι σαφώς πιο διασκεδαστικό! Α, επίσης ancient mana μπορείς να τα αγοράσεις (λίγο ακριβά βέβαια) από το ΑΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Ο καλύτερος τρόπος για να ανεβάσεις το rep σου εκεί είναι να κάνεις τακτικά ένα quest όπου εκπαιδεύεις withered και όσο πιο "μακριά" πας, τόσο πιο πολύ rep παίρνεις. Πάντως είναι ένα βαρετό και κουραστικό (και δυστυχώς time-gate) rep grinding. Είναι όμως και το πιο δύσκολο μέρος για να "ξεκλειδώσεις" το flying, άπαξ και το καταφέρεις μετά το grinding και το leveling των alts γίνεται παιχνιδάκι και είναι σαφώς πιο διασκεδαστικό! Α, επίσης ancient mana μπορείς να τα αγοράσεις (λίγο ακριβά βέβαια) από το ΑΗ. Πηγα και χαλασα ολο το gold, σε ancient mana χαχα, σιγα μην καθομουν να κανω mining τοσα πολλα. 9/11 συνεχιζω δυναμικα..αντε να τελειωνω και με αυτο.. Τωρα θελει exalted...για τα 2 τελευταια chapter....ffffffffssssssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εντάξει είσαι, 2-3 ώρες σου έμειναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Εντάξει είσαι, 2-3 ώρες σου έμειναν. Τι εννοεις, πως θα φαρμαρω τοσο πολυ rep σε 2 ωρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δεν μπορείς, απλά θα περιμένειος κάνοντας τα WQs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ειδα κατι σινεματικς απο το lore του WoW και μου αρεσαν παρα πολυ. θελω να αρχισω να διαβαζω απο την αρχη για το στορυ και τους χαρακτηρες υπαρχει καπου ηλεκτρονικα η σε βιβλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έχουν βγεί πολλά βιβλία. Αυτά που θα σου συνιστούσα είναι τα Warcraft Chronicle Volume 1 και 2 (του χρόνου θα βγεί το 3) που πιάνουν την ιστορία απο την αρχή της δημιουργίας του σύμπαντος αλλά δεν μπαίνουν σε πολλές λεπτομέριες για να μην χαθείς. Αν μπείς στο amazon μπορείς να διαβάσεις μερικές σελίδες για να δεις αν σου αρέσουν. Θα σου συνιστούσα επίσης να διαβάσεις στο internet την ιστορία του Lich King που είναι ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας στο παιχνίδι και αν σου αρέσει μπορείς να αγοράσεις ηλεκτρονικά το βιβλίο στο google store με λίγα ευρώ για τις λεπτομεριες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanatos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Παιδες καλησπέρα, εχω μια μικρη απορια. Σταματησα το game πριν 10 χρονια και ξανααρχισα πριν λιγες μερες. Εχω το πακετο το κανονικο-χωρις όμως ακομα το legion. Ειδα μεγαλη βελτιωση στα γραφικα σε σχεση με το παρελθον. Ψάχνοντας λοιπον λιγο στο νετ διαβασα ότι αγοράζοντας το legion ,περα από τα γνωστα που προσφερει( 100-110 level ktlp), θα εχω και νεα βελτιωση γραφικων. Κατι τετοιο ισχυει ή ηδη τη βελτιωση των γραφικων την εχω παρει από τα patch που εχουν μπει στο game? Εχω ένα μπερδεματακι σε αυτό το σημειο ( ευχαριστω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 οχι το Legion δεν θα σου κανει Upgrade τα γραφικα σου . Είσαι σε Patch 7.3 σε Patch Legion το ιδιο και τα γραφικα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanatos1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 οχι το Legion δεν θα σου κανει Upgrade τα γραφικα σου . Είσαι σε Patch 7.3 σε Patch Legion το ιδιο και τα γραφικα σου Ευχαριστω φιλε μου Με μπερδεψε ένα σημειο που διαβασα ότι με το legion μπαινει η επιλογή(ingame στα properties) για τρεις σκαλες παραπανω από το ultra που αυτή τη στιγμη είναι η ανωτερη επιλογή. ( ισως να μη το διαβασα καλα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Έχει κάποια χαρακτηριστικά που όντως βελτιώθηκαν τα γραφικά. Ένα από αυτά είναι η εμφάνιση των toons όπου επιλέγεις αν θες να φαίνονται με τα βελτιωμένα γραφικά ή όχι. Καλωσήρθες ξανά στο WoW και ετοιμάσου για πολλά μικρά σοκ από τις σημαντικές αλλαγές που θα δεις σε σχέση με πριν 10 χρόνια. Κατέβασε επίσης τις δύο app, Armory και Legion που είναι εξαιρετικά χρήσιμες (η πρώτη για AH και η δεύτερη για Order Hall missions). Κι όποιες απορίες έχεις, εδώ είμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ξεκιναει το εβεντ της Blizzard: https://www.twitch.tv/blizzard https://www.youtube.com/watch?v=w1JXvLQsx80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanatos1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Έχει κάποια χαρακτηριστικά που όντως βελτιώθηκαν τα γραφικά. Ένα από αυτά είναι η εμφάνιση των toons όπου επιλέγεις αν θες να φαίνονται με τα βελτιωμένα γραφικά ή όχι. Καλωσήρθες ξανά στο WoW και ετοιμάσου για πολλά μικρά σοκ από τις σημαντικές αλλαγές που θα δεις σε σχέση με πριν 10 χρόνια. Κατέβασε επίσης τις δύο app, Armory και Legion που είναι εξαιρετικά χρήσιμες (η πρώτη για AH και η δεύτερη για Order Hall missions). Κι όποιες απορίες έχεις, εδώ είμαστε. Οταν λες επιλεγω να φαινονται βελτιωμενα το toons τι εννοεις? Ολα τα γραφικα στο τερμα τα εχω+ εχω και το nvidia game experience που κανει τις βελτιστοποιησεις....υπαρχει και καποια αλλη επιλογη μεσα απο το μενου γραφικων του game για τα toons? Armory και Legion app εννοεις για android ,σωστα? ( σε ευχαριστω φυσικα για τις απαντησεις σου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 πότε μπαίνει το 7.3 ξέρουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις