Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις μείνει κάμποσα expansion πίσω βέβαια :P

Οχι δεν με ενδιαφερει να παρω τοκεν την συνδρομη την πληρωνω

θελω να μαζευω gold για αργοτερα που ισως μου χρειαστουν να παρω gear , weapon προς το παρον εχω herlooms και τα αναβαθμιζω

για το gear μην σε απασχολεί καθόλου. Θα πάρεις εύκολα από world quests και φυσικά lfr.
  • Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω μεινει πολυ πισω ναι 5- 6 μερες ειναι που ξαναρχισα και μπενω κανα 2ωρο το βραδυ 

σε 2-3 μερες μπαινω legion 

Τα herllooms τα κραταω μεχρι το 110 λεβελ η οταν παίρνω απο Q κατι καλυτερο το φοραω ?

Δημοσ.

Επ, ηρθε και το 2ο leg...Prydaz (Neck)  :ph34r:

Πηρα επιτελους και το τελευταιο trait, Concordance of the Legionfall...εντωμεταξυ αυτο, αλλο εικονιδιο βλεπω στο icy veins...αλλο μου δειχνει εμενα...πως ακριβως λειτουργει?

Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά αλλάζει μόλις κάνεις τα quests στο broken shore 

το ίδιο μου είχε τύχει με έναν fury warrior που ανέβαζα(αν θυμάμαι καλά πάει καιρός)

Δημοσ.

Επ, ηρθε και το 2ο leg...Prydaz (Neck)  :ph34r:

Πηρα επιτελους και το τελευταιο trait, Concordance of the Legionfall...εντωμεταξυ αυτο, αλλο εικονιδιο βλεπω στο icy veins...αλλο μου δειχνει εμενα...πως ακριβως λειτουργει?

Όταν ανοίξεις και τα 35 traits, κάνεις ένα quest και σου ξεκλειδώνει καινούρια.

Δημοσ.

Όταν ανοίξεις και τα 35 traits, κάνεις ένα quest και σου ξεκλειδώνει καινούρια.

Ειμαι στα 51 traits...το 51ο trait (δηλαδη το τελευταιο, που παιρνεις και το achiev)... -> Concordance of the Legionfall,

εχει διαφορετικο εικονιδιο απο το guide στο icy veins...μηπως οταν μαξαρει αυτο αλλαζει logo?

Χαζη απορια βεβαια αλλα ειμαι περιεργος...

@aliakas Τα εχω κανει ολα τα Chapters εκτος απο suramar που ειμαι 2/11...δεν την μπορω αυτη την περιοχη καθολου...

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο το flying υπαρχει κανα guide γιατι εχει TO grinding του κερατα ...

Για αρχη κανε ολο το suraram :D που ειναι παρα πολλα τα quests.

Δημοσ.

Για αρχη κανε ολο το suraram :D που ειναι παρα πολλα τα quests.

αμα δεν ηταν αυτη η βλακεια με το αncient mana + rep θα τα ειχα κανει ευχαριστως....

Επισης η πολη, μου σπαει τα νευρα για να βρω κατι, world quest με το ζορι...

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά στην blizzcon νοεμβριου θα έχουμε ανακοίνωση για νέο expansion άρα μην σκατε με το παιχνίδι . Τουλάχιστον δεν είχατε την ''τυχη'' να πετυχετε suramar στις αρχές του expansion.....

• Like 1
Δημοσ.

και φυσικά είδε ότι gold απλα παίζοντας δεν βγαίνουν.

Με ένα toon και παίζοντας απλά φυσικά και δεν βγαίνουν. Εγώ έφτασα 10 toons στο 110, και με 2-3 ώρες χαλαρό gaming τη μέρα (κάνοντας WQ και τα εξαιρετικά κερδοφόρα order hall missions) μαζεύω κατά μέσο όρο 20.000 gold ημερησίως.

αμα δεν ηταν αυτη η βλακεια με το αncient mana + rep θα τα ειχα κανει ευχαριστως....

Επισης η πολη, μου σπαει τα νευρα για να βρω κατι, world quest με το ζορι...

Κι εγώ τη μισώ αφάνταστα αυτή την πόλη και οι Nightfallen - Kirin Tor είναι τα μοναδικά factions των οποίων τα WQ σπανίως κάνω, τα βαριέμαι αφόρητα.

Ωστόσο, καλό είναι να τελειώσεις το grinding στη Suramar ώστε να πάρεις το flying το οποίο είναι MUST για τα WQ και το farming σε herbs - mines.

Επίσης κατέβασε την εφαρμογή Warcraft Legion στο κινητό, με αυτή θα κάνεις offline πιο γρήγορα τα missions στο Order Hall.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...