Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασχολησου αποκλειστικα με το leveling πηγαινε 110 και μετα ολα τα αλλα.

Δεν ασχολήσε με garrison, απλά το προσπερνάς.

και εγω θα συμφωνησω με τον silverage τωρα που υπαρχει το legion δεν χρειαζεται να ασχοληθεις ΚΑΘΟΛΟΥ με το garisson.πηγαινε 110 κ μετα sto legion.

Οταν φτασω legion θα ειναι αχρηστο δηλαδη το garrison? Λογω class order hall ? 

Οποιος θελει ας με κανει add παιδια, αμα δεν εχει προβλημα να τον ρωταω πραγματα κλπ, αν και τα βλεπω στο wiki οτι θελω.

Εφτασα 95 με quest's μπαμ μπαμ, οποτε ειμαι σχεδον Legion.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οταν φτασω legion θα ειναι αχρηστο δηλαδη το garrison? Λογω class order hall ? 

Πιστεύω είναι γενικά κανόνας στα MMO πως, απο τη στιγμή που έχει βγεί content επόμενης βαθμίδας (στη συγκεκριμένη περίπτωση, lv110 Legion), το content των προηγούμενων expansion τρώει χοντρό devalue - έχει λίγο καιρό να παίξω WoW αλλά πιστεύω πλέον το garrison αξίζει μόνο για δύο λόγους:

*Διάφορα exclusive vanity items (pets, mounts, transmogs, toys) απο τα buildings και/ή missions του garrison

*Το XP potion (+20% για μια ώρα, για 100 Garrison Resources έκαστο) μέχρι να πας lv.99

Ίσως και για achievements, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο...

(και ναι, μπορείς να "παίξεις" με missions/followers για να boost-άρεις λίγο το leveling process, αλλά σε βάθος χρόνου δεν εξοικονομείς ιδιαίτερο χρόνο σε σύγκριση με το απλό questing).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

109 + 50% level πλεον, αιντε να παω 110 να ανοιξουν τα world quest + Suramar..

Edit (110) Εμφανιστηκαν παντου quest, δεν ξερω τι να κανω χαχα

Επεξ/σία από Balantakos
  • Like 1

Παιδια κανα καλο τιπ για gold απο τους πιο εμπειρους θα θελα 

Εχω skining & herbalism αλλα δεν κανω δουλεια με αυτα μονο τα heavy leather εχουν κίνηση αλλα πεζουν πολυ οι τιμες τους

Φαρμαρω primal air & primal fire που πωλούνται καλα  με 1- 2 ωρες φαρμ βγαζω 3 - 4 Κ καθε μερα αλλα θα θελα κατι παραπανω 

Ειμαι 90 lvl στον silvermoon 

το mining πουλάει καλά και τα διαμάντια τα καλά (200 agi , intel κλπ). Στο silvermoon alliance γενικά ότι και να βάλεις στο ΑΗ πουλιέται , εύκολα ή δύσκολα. 

21:00 έχει invasion. Πήγαινε κάνε τα world quest να μαζέψεις nethershards για να αγοράσεις item απο το broken shore. Με 400 shards παίρνεις 850 items.

μαζεψα 2Κ τα εκανα πριν δω το κομεντ σου βασικα...αλλα δεν εχω παει ακομα broken shore, δεν μπορω να περασω το τελευταιο stage στο scenario...........................

Παιδια κανα καλο τιπ για gold απο τους πιο εμπειρους θα θελα

Εχω skining & herbalism αλλα δεν κανω δουλεια με αυτα μονο τα heavy leather εχουν κίνηση αλλα πεζουν πολυ οι τιμες τους

Φαρμαρω primal air & primal fire που πωλούνται καλα με 1- 2 ωρες φαρμ βγαζω 3 - 4 Κ καθε μερα αλλα θα θελα κατι παραπανω

Ειμαι 90 lvl στον silvermoon

υπάρχει κάποιος λόγος που έχεις μείνει 90 level?

δεν εχω μεινει 90 περαστικος ειμαι για το 110

είδα και εγραψες ότι φαρμαρεις mats γιαυτό μου έκανε εντύπωση. Τώρα όσο για τα του παιχνιδιού με τα gold αντικειμενικά με τις τιμές πλέον του τοκεν μόνο αν θες να το παίζεις κινέζος(δηλαδή να παίζεις το παιχνίδι μόνο για να βγαζεις gold)γίνεται να αγοραζεις τοκεν. Και αυτό για μένα χαλάει γενικά και το όλο νόημα του wow. Δηλαδή δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις/παίξεις από το να λιώνει κάθε μερα με τις ώρες φαρμαροντας? Οποίου του αρέσει γενικά το wow μία χαρά λογικό είναι να πληρώνει συνδρομή . εμένα φίλος μ αγόρασε 1 τοκεν μπας και καθόταν να λιώσει και μετάνιωσε τα gold που δώσε αφού ζήτημα να παιξε 3 μέρες και φυσικά είδε ότι gold απλα παίζοντας δεν βγαίνουν.

είδα και εγραψες ότι φαρμαρεις mats γιαυτό μου έκανε εντύπωση. Τώρα όσο για τα του παιχνιδιού με τα gold αντικειμενικά με τις τιμές πλέον του τοκεν μόνο αν θες να το παίζεις κινέζος(δηλαδή να παίζεις το παιχνίδι μόνο για να βγαζεις gold)γίνεται να αγοραζεις τοκεν. Και αυτό για μένα χαλάει γενικά και το όλο νόημα του wow. Δηλαδή δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις/παίξεις από το να λιώνει κάθε μερα με τις ώρες φαρμαροντας? Οποίου του αρέσει γενικά το wow μία χαρά λογικό είναι να πληρώνει συνδρομή . εμένα φίλος μ αγόρασε 1 τοκεν μπας και καθόταν να λιώσει και μετάνιωσε τα gold που δώσε αφού ζήτημα να παιξε 3 μέρες και φυσικά είδε ότι gold απλα παίζοντας δεν βγαίνουν.

Οχι δεν με ενδιαφερει να παρω τοκεν την συνδρομη την πληρωνω 

θελω να μαζευω gold για αργοτερα που ισως μου χρειαστουν να παρω gear , weapon  προς το παρον εχω herlooms και τα αναβαθμιζω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...