Balantakos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Ασχολησου αποκλειστικα με το leveling πηγαινε 110 και μετα ολα τα αλλα. Δεν ασχολήσε με garrison, απλά το προσπερνάς. και εγω θα συμφωνησω με τον silverage τωρα που υπαρχει το legion δεν χρειαζεται να ασχοληθεις ΚΑΘΟΛΟΥ με το garisson.πηγαινε 110 κ μετα sto legion. Οταν φτασω legion θα ειναι αχρηστο δηλαδη το garrison? Λογω class order hall ? Οποιος θελει ας με κανει add παιδια, αμα δεν εχει προβλημα να τον ρωταω πραγματα κλπ, αν και τα βλεπω στο wiki οτι θελω. Εφτασα 95 με quest's μπαμ μπαμ, οποτε ειμαι σχεδον Legion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Οταν φτασω legion θα ειναι αχρηστο δηλαδη το garrison? Λογω class order hall ? Πιστεύω είναι γενικά κανόνας στα MMO πως, απο τη στιγμή που έχει βγεί content επόμενης βαθμίδας (στη συγκεκριμένη περίπτωση, lv110 Legion), το content των προηγούμενων expansion τρώει χοντρό devalue - έχει λίγο καιρό να παίξω WoW αλλά πιστεύω πλέον το garrison αξίζει μόνο για δύο λόγους: *Διάφορα exclusive vanity items (pets, mounts, transmogs, toys) απο τα buildings και/ή missions του garrison *Το XP potion (+20% για μια ώρα, για 100 Garrison Resources έκαστο) μέχρι να πας lv.99 Ίσως και για achievements, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο... (και ναι, μπορείς να "παίξεις" με missions/followers για να boost-άρεις λίγο το leveling process, αλλά σε βάθος χρόνου δεν εξοικονομείς ιδιαίτερο χρόνο σε σύγκριση με το απλό questing). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) 109 + 50% level πλεον, αιντε να παω 110 να ανοιξουν τα world quest + Suramar.. Edit (110) Εμφανιστηκαν παντου quest, δεν ξερω τι να κανω χαχα Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2017 από Balantakos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Παιδια κανα καλο τιπ για gold απο τους πιο εμπειρους θα θελα Εχω skining & herbalism αλλα δεν κανω δουλεια με αυτα μονο τα heavy leather εχουν κίνηση αλλα πεζουν πολυ οι τιμες τους Φαρμαρω primal air & primal fire που πωλούνται καλα με 1- 2 ωρες φαρμ βγαζω 3 - 4 Κ καθε μερα αλλα θα θελα κατι παραπανω Ειμαι 90 lvl στον silvermoon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 το mining πουλάει καλά και τα διαμάντια τα καλά (200 agi , intel κλπ). Στο silvermoon alliance γενικά ότι και να βάλεις στο ΑΗ πουλιέται , εύκολα ή δύσκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syban Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 έβαλα και εγώ κάρτα μετά από καιρό μήπως καταφέρω να κάνω τα quest για το flight mount στο legion, έχω πολύ δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Ειμαι 801 ilvl, ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να ανεβω σιγα σιγα? Για αρχη θελω να φτασω 825 για να μπορω να μπαινω στα dungeon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 21:00 έχει invasion. Πήγαινε κάνε τα world quest να μαζέψεις nethershards για να αγοράσεις item απο το broken shore. Με 400 shards παίρνεις 850 items. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 21:00 έχει invasion. Πήγαινε κάνε τα world quest να μαζέψεις nethershards για να αγοράσεις item απο το broken shore. Με 400 shards παίρνεις 850 items. μαζεψα 2Κ τα εκανα πριν δω το κομεντ σου βασικα...αλλα δεν εχω παει ακομα broken shore, δεν μπορω να περασω το τελευταιο stage στο scenario........................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Παιδια κανα καλο τιπ για gold απο τους πιο εμπειρους θα θελα Εχω skining & herbalism αλλα δεν κανω δουλεια με αυτα μονο τα heavy leather εχουν κίνηση αλλα πεζουν πολυ οι τιμες τους Φαρμαρω primal air & primal fire που πωλούνται καλα με 1- 2 ωρες φαρμ βγαζω 3 - 4 Κ καθε μερα αλλα θα θελα κατι παραπανω Ειμαι 90 lvl στον silvermoon υπάρχει κάποιος λόγος που έχεις μείνει 90 level? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 θα ναι horde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 υπάρχει κάποιος λόγος που έχεις μείνει 90 level? δεν εχω μεινει 90 περαστικος ειμαι για το 110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 δεν εχω μεινει 90 περαστικος ειμαι για το 110 είδα και εγραψες ότι φαρμαρεις mats γιαυτό μου έκανε εντύπωση. Τώρα όσο για τα του παιχνιδιού με τα gold αντικειμενικά με τις τιμές πλέον του τοκεν μόνο αν θες να το παίζεις κινέζος(δηλαδή να παίζεις το παιχνίδι μόνο για να βγαζεις gold)γίνεται να αγοραζεις τοκεν. Και αυτό για μένα χαλάει γενικά και το όλο νόημα του wow. Δηλαδή δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις/παίξεις από το να λιώνει κάθε μερα με τις ώρες φαρμαροντας? Οποίου του αρέσει γενικά το wow μία χαρά λογικό είναι να πληρώνει συνδρομή . εμένα φίλος μ αγόρασε 1 τοκεν μπας και καθόταν να λιώσει και μετάνιωσε τα gold που δώσε αφού ζήτημα να παιξε 3 μέρες και φυσικά είδε ότι gold απλα παίζοντας δεν βγαίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 έτσι διαβάζω και αναπολώ , καθώς μετακόμισα πρόσφατα βρήκα και τα παρακάτω.. ωραίες αναμνήσεις το γκειμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 είδα και εγραψες ότι φαρμαρεις mats γιαυτό μου έκανε εντύπωση. Τώρα όσο για τα του παιχνιδιού με τα gold αντικειμενικά με τις τιμές πλέον του τοκεν μόνο αν θες να το παίζεις κινέζος(δηλαδή να παίζεις το παιχνίδι μόνο για να βγαζεις gold)γίνεται να αγοραζεις τοκεν. Και αυτό για μένα χαλάει γενικά και το όλο νόημα του wow. Δηλαδή δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις/παίξεις από το να λιώνει κάθε μερα με τις ώρες φαρμαροντας? Οποίου του αρέσει γενικά το wow μία χαρά λογικό είναι να πληρώνει συνδρομή . εμένα φίλος μ αγόρασε 1 τοκεν μπας και καθόταν να λιώσει και μετάνιωσε τα gold που δώσε αφού ζήτημα να παιξε 3 μέρες και φυσικά είδε ότι gold απλα παίζοντας δεν βγαίνουν. Οχι δεν με ενδιαφερει να παρω τοκεν την συνδρομη την πληρωνω θελω να μαζευω gold για αργοτερα που ισως μου χρειαστουν να παρω gear , weapon προς το παρον εχω herlooms και τα αναβαθμιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις