Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Re paidia simera esteila tin forma gia energopoiisi dls 384/128 (kserw kserw kaloriziko!!). Thellw na sas rotisw ' date='aksizei twra i agora tou WoW , i mipws argisa! thellw na pw oti an to agorasw kai ksekinisw na paizw exei mellon san paixnidi? mou ekanan doro to dungeons and dragons alla apo oti diabasa sto sxetiko thread einai ligo patata... Etsi psaxnomai gia ena online game pou tha me aporofisei (oxi na me katastrepsei :) ) . Me tin 384 tha mporw na paizw i mipws eprepe na balw 512?

euxaristw ek twn proterwn

kostas ninja[/quote']

Αξίζει πολύ το παιχνίδι κατά την γνώμη μου. Ωστόσο είναι και πάρα πολύ εθιστικό. Αυτό εξαρτάται από σένα. Προσωπικά επειδή έχω πάρα πολλά άλλα πράγματα με τα οποία ασχολούμε, μεταξύ των οποίων όχι μόνο επαγγελματικά-εκπαιδευτικά θέματα αλλά και διάφορα άλλα hobbies, προσωπική ζωή κλπ, προσπάθησα να μοιράσω τον χρόνο μου έτσι ώστε να μπορώ να παίζω με κάποια συχνότητα, όχι όμως κάθε μέρα. Αν δεις τον εαυτό σου να τρέχεις στο pc σου κάθε μέρα και να σταματάς όταν πια έχεις εξαντληθεί και χρειάζεσαι ύπνο (καμιά φορά ούτε τότε σταματάς..) τότε ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

384 είναι μια χαρά με τους περισσότερους providers αρκεί να ακολουθείς πρωτόκολλο ethernet. Usb modem = πολύ κακή επιλογή για on-line gaming.

Αυτά, αν θές κάτι άλλο σε βοήθεια πες μου να ποστάρω.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει τελευταία.. καταρχίν περιμένω σήμερα να βγει το patch από ότι έχω ακούσει σήμερα βγαίνει..

Δεύτερον Onyxia Pre Quest is done, πήρα το amulet. Εκανα και MC Pre Quest, αλλά αυτό μου φάνηκε γελείο μπροστά στο Onyxia.

Τρίτον σε lvl 58 που είμαι τώρα, δέχθηκα πρόσκληση για ZG!!!! από άλλο guild μέσα στο ΠΣΚ. Το Σάββατο με πήραν σε 20 άτομα raid, και ήμουν ο μοναδικός priest στο raid!!! Το snake boss το ρίξαμε χωρίς wipe, 1 wipe και μετά ρίξαμε το bat boss, και....

Σάββατο: 2 wipes spider boss, κανένα αποτέλεσμα.

Δευτέρα: 3 wipes spider boss, κανένα αποτέλεσμα.

Πολύ καλή εμπειρία, κατά τα άλλα, βασικά με έχουν ψήσει να μπω στο guild τους, κάτι μου λέγαν για dkp's κλπ.

Μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάσαν κάπως, 3 raid leader μας δίναν οδηγίες ζωντανά μέσω team speak, άλλη φιλοσοφία, πολύ οργάνωση, βασικά ένιωθα σαν να κάνω σεμινάριο.

Παρόλα αυτά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση των members. Τόσα πολλά wipes στο spider boss και κανένα αποτέλεσμα. Οι mages να μην είναι ικανοί να κρατήσουν τα adds και ο ένας ειδικά έπεφτε στα 2 πρώτα sec's της μάχης χωρίς να προλαβαίνεις κάν να το δεις, το main tank επίσης να μην χειρίζεται την κατάσταση σωστά στα charges του boss, ο main rogue και ο alt rogue να χάνουν τα interrupts με αποτέλεσμα μετά το 12% που την φτάσαμε να ξανακάνει heal.

Σε 2 ειδών τακτικές αποτύχαμε παταγωδώς, στην πρώτη όλοι πάνω στο boss και 1 group από mages+1 hunter στα adds, πλήρης αποτυχία αλλά εκεί την φτάσαμε 12%. Στην δεύτερη όλοι στα adds εκτός από τα tanks, καλύτερη μάχη με περισσότερη διάρκεια, αλλά και πάλι αποτυχία, γιατί το dps πάνω σε αυτήν δεν ήταν σε καμμία περίπτωση αρκετό για να την ενοχλήσει ιδιαίτερα και όταν πια όλοι είχαμε εξαντλήσει mana-energy potions κλπ αυτή ήταν ακόμα στο 50% και ήδη είχαν πέσει αρκετοί.

Καλή εμπειρία πάντως, αισθανόμουν διαφορετικά με την ζωντανή μετάδοση μέσω του team speak.

Δημοσ.

Ο σκοπός του παιχνιδιού ποιός είναι; Άντε και έφτασες level 60 (max νομίζω)' date=' μετά; (Βέβαια μέχρι να φτάσεις, πρέπει να έχεις λιώσει...)

[/quote']

Το σκοπό του παιχνιδιού θα τον ανακαλύψεις εσύ νομίζω. Δεν πρόκειται για έναν βασικό στόχο, εξαρτάται από σένα πως θέλεις να περνάς καλύτερα το χρόνο σου μέσα στο παιχνίδι. Ο κόσμος είναι τεράστιος, και οι δυνατότητες που προσφέρονται είναι πολλές. Πολλοί μέχρι τώρα από αυτούς που έχω έρθει σε επαφή εγώ σαν βασικό στόχο έχουν το fast level up, να αποκτήσουν γρήγορα εμπειρία, έτσι ώστε κάποια στιγμή να μπορέσουν να συμμετέχουν σε dungeons που θα τους προσφέρουν τα ultimate items. Ατομο κεντρικό δηλαδή παιχνίδι, hardcore, όπου μοναδικός στόχος είναι τα δίνεις όλα για να γίνεις ο καλύτερος κλπ. Ενώ φαίνεται ότι αυτός είναι ένας στόχος για μένα αυτό χάνει την ουσία του παιχνιδιού και ίσως χάνει και την διασκέδαση. Υπάρχουν πολλά mini games μέσα στο παιχνίδι, υπάρχει η φιλοσοφία ομάδας, και οι ανταμοιβές έρχονται έτσι και αλλιώς, αλλά και οι εμπειρίες είναι τόσες πολλές, διαλέγεις και παίρνεις.

Προσωπικά εγώ δεν έχω μπει στην λογική του πυρετού να κάνω αυτό να κάνω εκείνο. Κάνω τα πολύ βασικά και κοιτάω να περνάω τον χρόνο μου όπως μου αρέσει στο παιχνίδι. Δεν στοιχειώνομαι στην νόρμα των αντικειμένων, του να κερδίζω συνεχώς χρήματα και items. Κάνω κάποια πράγματα για να βελτιώσω τα items-golds μου, αλλά μετά κοιτάω να κάνω και ότι άλλο νομίζω ότι γουστάρω εκείνη την στιγμή που παίζω (μπορεί να θέλω να βοηθήσω έναν φίλο μου, μπορεί να θέλω να ψαρεύω με τις ώρες κλπ). Αυτό εξαρτάται από σένα.

Θα δεις πάντως ότι τείνει ο κόσμος του warcraft να συμπηκνώνεται σε έναν πυρετό αντικειμένων, δόξας και δύναμης, καπιταλισμού. Κοινωνικά φαινόμενα που αποτυπώνουν μία πραγματικότητα. Το θέμα είναι αν σε αυτό το παιχνίδι μπαίνεις για να ζήσεις μια φαντασιακή εμπειρία όπως την θες εσύ. Αυτόν τον στόχο κοίταξε να μην τον χάσεις κατά την γνώμη μου. Το τι έχεις εσύ στην φαντασία σου πλάσει για τον χαρακτήρα σου, το πως θές να τον ζωντανέψεις σε έναν φαντασιακό κόσμο. Το να αναπαράγεις μία τύπου πραγματική ζωή μέσα από ένα φαντασιακό παιχνίδι, απλά χάνει την ουσία, όλα αυτά κατά την γνώμη μου.

Εγώ προσωπικά περνάω πάρα πολύ ωραία και μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Παίζω σε συχνή βάση αλλά όχι σε επίπεδο hard core. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα, να διαβάσω, να δοκιμάζω πράγματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι hardcore. Απλά με αυτά που ασχολούμαι κοιτάω να τα κάνω όσο καλύτερα μπορώ, να αποκτώ καλές σχέσεις με τους άλλους, να παίζω καλά τον χαρακτήρα μου, αλλά συγχρόνως για μένα μεγάλο ρόλο παίζει το να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό κάτι το οποίο εσύ έχεις στο νου σου.

Το να είμαστε όλοι το ίδιο, να κάνουμε όλοι το ίδιο, αυτό πρέπει να κάνει o priest, αυτό πρέπει να κάνει ο mage κλπ, όλα αυτά εγώ προσωπικά τα βλέπω σαν μία λιωμένη πατάτα.

Τι κρίμα που εγώ δεν θέλω να αισθάνομαι τον εαυτό μου πουρέ. Συγνώμη αλλά αυτό που ακούει στο όνομα φαντασία - δημιουργικότητα, εμένα ακόμα μου λέει πολλά πράγματα.

Αυτές τις σκέψεις μοιράζομαι μαζί σου, φιλικά.

Δημοσ.

Ε,κοίτα, αφού λες ότι υπήρχε τόση οργάνωση τότε είναι θέμα χρόνου και εμπειρίας να το βγάλετε. Αυτό που είχα καταλάβει τον καιρό που έπαιζα και έκανα raids* ήταν ότι το βασικό συστατικό ενός καλού raid group ήταν ο leader που κατείχε το know-how.Αν το έχεις αυτό και τα members μπορούν να ακολουθούν οδηγίες τα άλλα είναι θέμα χρόνου ;)

*

Raids έκανα πριν από κάνα χρόνο.Οι EU servers ήταν ακόμα ανώριμοι τότε μιας και τότε αρχίζανε τα MC raids.Στο Server μου εκτός απο 1-2 μεγάλα guilds όλα τα άλλα ήταν μικρά.Μη μπορώντας να κάνουμε κάποιο Guild Raid (μιας και δε θέλαμε να μπούμε στα "μεγάλα guilds") αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε αν μπορούμε να φτιάξουμε ένα raid group από "randoms" δηλαδή άτομα που ήταν από διαφορετικά guilds.Ο πυρήνας του group απαρτιζόταν απο άτομα που γνωριζόμασταν μεταξύ μας.Το project πέτυχε τελικά και τότε αποδείξαμε ότι δε χρειάζεται να είσαι μέλος κάποιου μεγάλου guild για να δεις και να φας Ragnaros και Onyxia.Αυτή τη στιγμή το project συνεχίζεται στον Stormreaver με την ονομασία Stormraids και από ότι μαθαίνω έχει πάρα πολλά μέλη και γνωρίζει αρκετά μεγάλη επιτυχία. ;)

Δημοσ.

Φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη απάντησή σου. Τα έγραψες πολύ ωραία! Μπορώ να πω οτι συμφωνώ μαζί σου παρόλο που δεν έχω "πιάσει" ακόμα την ιδεολογία γενικώς των RPG.

Υπάρχει κανένα λεξικό - γλωσσάρι για αυτούς του όρους που διαβάζω στα παραπάνω ποστς; Γιατί ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω τίποτα! :D

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα λεξικό - γλωσσάρι για αυτούς του όρους που διαβάζω στα παραπάνω ποστς; Γιατί ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω τίποτα! :D

Το παιχνίδι έχει την δική του argo. Αν σε κάποιο σημείο κάτι σε ενδιαφέρει και δεν το καταλαβαίνεις λόγω άγνωστων λέξεων, πόσταρέ το και θα πάρεις απάντηση, και φυσικά ότι άλλη απορία έχεις. Οι λέξεις που δεν γνωρίζεις είναι από items, dungeons, talents, spells κλπ κλπ μεγάλος όγκος πληροφοριών που συγκεντρωμένος δεν είναι πουθενά, μεμονομένα όμως αν ρωτήσεις κάτι κάποιος σίγουρα θα σου απαντήσει.

Δημοσ.

Να κάνω μια βασική ερώτση (όσο χαζή κι αν ακούγεται)

Η διαφορά του PVE και του PVP ποιά είναι;

Αν έχω καταλάβει σωστά, στο 1ο δεν μπορεί να σου επιτεθεί ο οποιωσδήποτε ενώ στο 2ο όποιος γουστάρει στην πέφτει;

Αυτό γίνεται μόνο αν είναι απο αντίθετες φυλές; Αν είναι απο ίδια, το μόνο που κάνεις είναι το duel;

Γιατί τώρα στην αρχή που είμαι, δεν έχω δεχτεί επίθεση απο κανέναν. Μάλλον, πρέπει να πάω σε άλλα μέρη φαντάζομαι ε; Γιατί ακόμα στην Goldshire είμαι.

Και κάτι άλλο. Όλοι οι servers έχουν τους ίδιους χάρτες ή αλλάζει και η τοπολογία;

Καταλαβαίνω οτι θα σας ακούγοντε χαζά αυτά, αλλά είμαι πολύ αρχάριος σε αυτό το παιχνίδι και θέλω να το μάθω γιατί μου αρέσει πολύ.

Δημοσ.
Να κάνω μια βασική ερώτση (όσο χαζή κι αν ακούγεται)

Η διαφορά του PVE και του PVP ποιά είναι;

Αν έχω καταλάβει σωστά' date=' στο 1ο δεν μπορεί να σου επιτεθεί ο οποιωσδήποτε ενώ στο 2ο όποιος γουστάρει στην πέφτει;

Αυτό γίνεται μόνο αν είναι απο αντίθετες φυλές; Αν είναι απο ίδια, το μόνο που κάνεις είναι το duel;

Γιατί τώρα στην αρχή που είμαι, δεν έχω δεχτεί επίθεση απο κανέναν. Μάλλον, πρέπει να πάω σε άλλα μέρη φαντάζομαι ε; Γιατί ακόμα στην Goldshire είμαι.

Και κάτι άλλο. Όλοι οι servers έχουν τους ίδιους χάρτες ή αλλάζει και η τοπολογία;

Καταλαβαίνω οτι θα σας ακούγοντε χαζά αυτά, αλλά είμαι πολύ αρχάριος σε αυτό το παιχνίδι και θέλω να το μάθω γιατί μου αρέσει πολύ.[/quote']

Για μένα καμμία ερώτηση δεν είναι χαζή, καταλαβαίνω απόλυτα ότι τώρα έχεις πάρα πολλές απορίες, απλά ρώτα, εγώ τουλάχιστον είμαι διαθέσιμος να απαντήσω σε ότι ξέρω.

- Η διαφορά του server ο οποίος χαρακτηρίζεται ως PVE, από έναν server ο οποίος χαρακτηρίζεται ως PVP είναι η εξής:

Οι server χωρίζονται σε 3 είδη.

Α. PVE Rolling Playing. Εδώ δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ μάχη με άλλον char στο παιχνίδι. Δεν ξέρω καν αν επιτρέπονται τα duels, σε επιλογή διαλόγου γιατί δεν έχω παίξει ποτέ σε τέτοιον server.

B. PVE με δυνατότητα PVP. Εδώ απλά σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις σε flag pvp σε οποιαδήποτε περιοχή και αν είσαι και να παίξεις μάχη με άλλον char αντίπαλου fraction δεν μπορεί όμως ποτέ κανείς να σου επιτεθεί αν δεν το θέλεις. Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα pvp. Και πάλι δεν γνωρίζω τίποτε άλλο δεν έχω παίξει ποτέ σε τέτοιον server.

Γ. PVP servers (επιλογή μου). Σε αυτούς τους servers τα δύο βασικά fractions Alliance και Hordes έχουν εκτός από τις δικές τους περιοχές και κάποιες περιοχές στον κόσμο που ονομάζονται Contested Territories. Πάνω από το mini map σου γράφει πάντα σε ποια περιοχή βρίσκεσαι. Αν αυτή η περιοχή είναι με πράσινα γράμματα τότε είναι περιοχή που ανήκει στο fraction σου, αν είναι με πορτοκαλί γράμματα τότε αυτή η περιοχή είναι contested και τέλος αν είναι με κόκκινα γράμματα η περιοχή ανήκει στο αντίπαλο fraction.

-Όταν βρίσκεσαι σε πράσινη περιοχή κανένας δεν μπορεί να σου επιτεθεί. Μπορείς όμως να περάσεις σε κατάσταση pvp, να θέσεις δηλαδή pvp flag. Τότε στο εικονίδιο του χαρακτήρα σου, κάτω αριστερά απο το πορτραίτο σου, θα εμφανιστεί η σημαία του fraction-race που έχεις και αυτό σημαίνει ότι είσαι σε κατάσταση pvp. Αυτό όμως είναι δική σου επιλογή. Επίσης άλλος τρόπος φυσικά είναι να κάνει duel είτε με αντίπαλο fraction, είτε με δικούς σου μέσα από πλαίσιο διαλόγου, επιλέγεις τον char που θέλεις και κάνεις δεξί click πάνω στο portraito του και επιλέγεις duel. Η Τελευταία περίπτωση είναι να επιτεθείς εσύ. Ενώ το αντίπαλο fraction δεν μπορεί να επιτεθεί σε σένα σε πράσινη περιοχή, μπορείς ωστόσο να επιτεθείς εσύ σε αυτούς. Σε αυτήν την περίπτωση το flag σου γίνεται αυτόματα pvp και μπορεί πλέον και εκείνος να σου επιτεθεί. Επίσης αντίπαλο fraction που βρίσκεται σε πράσινη δική σου περιοχή θα το βλέπεις με κίτρινα γράμματα το όνομα του κλπ, όσο είσαι σε pve, και αν περάσεις κάτω από τις συνθήκες που περιγράφω παραπάνω σε pvp θα τον δείς με κόκκινα γράμματα.

-Στην πορεία του παιχνιδιού περνάς σε κάποιες contested territories, αυτές στο χάρτη σου θα εμφανίζονται με πορτοκαλί γράμματα. Σε αυτές το flag σου γίνεται αυτόματα pvp, μπορείς να επιτεθείς στο αντίπαλο fraction που συναντάς ή αυτό σε σένα. Δεν μπορείς να αλλάξεις σε pve σε αυτές τις περιοχές.

-Τέλος κάποια στιγμή θα φτάσεις σε κόκκινες περιοχές, αυτές είναι δικές τους, δεν μπορείς να επιτεθείς σε κανέναν char δικό τους εκτός αν σου επιτεθούν πρώτα εκείνοι.

-Συμπληρωματικά θα πώ αν και δεν ξέρω κατα πόσο είναι σχετικό με αυτό που ρωτάς ότι υπάρχουν στους pvp servers και battlegrounds, τόποι δηλαδή αποκλειστικά για pvp game, όπου μπαίνουν π.χ. 10 Alliance vs 10 Hordes και παίζουν ένα αποκλειστικό παιχνίδι pvp, μέχρι κάποιος να νικήσει. Αν θές πληροφορίες για αυτό μπορείς να ρωτήσεις εδώ στο forum.

Για το τελευταίο που ρωτάς το παιχνίδι είναι ίδιο για όλους στους servers όσον αφορά τις τοποθεσίες, quests, chars κλπ, μπορεί να αλλάζουν κάποιες λεπτομέρειες αλλά όχι σημαντικές όπως τιμές σε items, κ.ο.κ. αλλά όχι διαφορές τύπου αυτοί δεν έχουν Goldshire και έχουν κάτι άλλο.

Δημοσ.

Φίλε Nazre είσαι καταπληκτικός! Δεν ξες πόσο πολύ με βοήθησες. Χίλια ευχαριστώ.

Έχω μπει τώρα και στο World Of Wacracft διαβάζω κάποια manual και σιγά σιγά καταλαβαίνω τι παίζει.

Πιο ενδιαφέρον φαίνεται το PVP και ευτυχώς που απο τύχη έχω επιλέξει τέτοιο server γιατί απο οτι κατάλαβα δεν μπορείς να αλλάξεις μετά. Πρέπει να ξεκινήσεις νέο χαρακτήρα.

Thanks again!!!

Δημοσ.
Φίλε Nazre είσαι καταπληκτικός! Δεν ξες πόσο πολύ με βοήθησες. Χίλια ευχαριστώ.

Έχω μπει τώρα και στο World Of Wacracft διαβάζω κάποια manual και σιγά σιγά καταλαβαίνω τι παίζει.

Πιο ενδιαφέρον φαίνεται το PVP και ευτυχώς που απο τύχη έχω επιλέξει τέτοιο server γιατί απο οτι κατάλαβα δεν μπορείς να αλλάξεις μετά. Πρέπει να ξεκινήσεις νέο χαρακτήρα.

Thanks again!!!

Φίλε μου ευχαρίστησή μου, ναι δεν μπορείς μετά να αλλάξεις όπως πολύ σωστά λες, πρέπει να κάνεις καινούργιο χαρακτήρα, αλλά το κυριότερο δεν μπορείς να μεταφέρεις απο server σε server χρήματα items κλπ, όπως μπορείς όταν έχεις 2 chars στον ίδιο server και μέσω ταχυδρομείου.

Δημοσ.

ωραιος Nasre, δεν παει και πολυς καιρος απο τοτε που ρωταγες πραγματα και τωρα βλεπω οτι το κατέχεις και βοηθάς τους νέους!

Το Role Playing υπάρχει επιλογη νομιζω για μάχη με αλλο faction, αλλά η διαφορά ειναι οτι ειναι κυριως για πιο "ρεαλιστική" συμμετοχή στο παιχνιδι.. Που σημαίνει οτι μιλας σα να μιλαει ο χαρακτηρας σου. βεβαια οι ΠΟΛΥ hardcore players μπορει να ειναι πχ ο ενας Night Elf & ο αλλος Human Warlock και να μην γουστάρει ο night elf να ειναι στο ιδιο group με τον warlock επειδη και καλά ειναι τελείως ενάντια στη λογική των "evil/demonic" spells...

Το ειχα δει αυτο σε ενα φορουμ και με παραξένεψε, αλλά οκ ειναι πως αρεσει στον καθένα να παίζει..

Εγω pvp και πάλι pvp... Δεν υπάρχει τιποτα καλυτερο απτην αγωνια του να κανεις quest και να φοβασαι μην στην πέσει καποιος!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Πάντως πρέπει να έχει κάψει πολύ κόσμο αυτό το παιχνίδι. Δεν το πίστευα οτι θα το πάθαινα κι εγώ. Η ειρωνία είναι που δουλεύα τον ξαδερφό μου (17ετών) που έχει κολλήσει με το DOTA.

Οχι και τίποτα άλλο, 26 χρονών είμαι και δεν μπορώ να πω οτι έχω χρόνο για να παίζω και WoW. Ξυπνάω καθημερινές στις 7:00 και χθές έπαιζα απο τις 22:00 μέχρι τις 02:30. Ούτε που πήρα χαμπάρι πότε πέρασε η ώρα....

• Super Moderators
Δημοσ.
Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει τελευταία.. καταρχίν περιμένω σήμερα να βγει το patch από ότι έχω ακούσει σήμερα βγαίνει..

Δεύτερον Onyxia Pre Quest is done' date=' πήρα το amulet. Εκανα και MC Pre Quest, αλλά αυτό μου φάνηκε γελείο μπροστά στο Onyxia.

Τρίτον σε lvl 58 που είμαι τώρα, δέχθηκα πρόσκληση για ZG!!!! από άλλο guild μέσα στο ΠΣΚ. Το Σάββατο με πήραν σε 20 άτομα raid, και ήμουν ο μοναδικός priest στο raid!!! Το snake boss το ρίξαμε χωρίς wipe, 1 wipe και μετά ρίξαμε το bat boss, και....

Σάββατο: 2 wipes spider boss, κανένα αποτέλεσμα.

Δευτέρα: 3 wipes spider boss, κανένα αποτέλεσμα.

Πολύ καλή εμπειρία, κατά τα άλλα, βασικά με έχουν ψήσει να μπω στο guild τους, κάτι μου λέγαν για dkp's κλπ.

Μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάσαν κάπως, 3 raid leader μας δίναν οδηγίες ζωντανά μέσω team speak, άλλη φιλοσοφία, πολύ οργάνωση, βασικά ένιωθα σαν να κάνω σεμινάριο.

Παρόλα αυτά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση των members. Τόσα πολλά wipes στο spider boss και κανένα αποτέλεσμα. Οι mages να μην είναι ικανοί να κρατήσουν τα adds και ο ένας ειδικά έπεφτε στα 2 πρώτα sec's της μάχης χωρίς να προλαβαίνεις κάν να το δεις, το main tank επίσης να μην χειρίζεται την κατάσταση σωστά στα charges του boss, ο main rogue και ο alt rogue να χάνουν τα interrupts με αποτέλεσμα μετά το 12% που την φτάσαμε να ξανακάνει heal.

Σε 2 ειδών τακτικές αποτύχαμε παταγωδώς, στην πρώτη όλοι πάνω στο boss και 1 group από mages+1 hunter στα adds, πλήρης αποτυχία αλλά εκεί την φτάσαμε 12%. Στην δεύτερη όλοι στα adds εκτός από τα tanks, καλύτερη μάχη με περισσότερη διάρκεια, αλλά και πάλι αποτυχία, γιατί το dps πάνω σε αυτήν δεν ήταν σε καμμία περίπτωση αρκετό για να την ενοχλήσει ιδιαίτερα και όταν πια όλοι είχαμε εξαντλήσει mana-energy potions κλπ αυτή ήταν ακόμα στο 50% και ήδη είχαν πέσει αρκετοί.

Καλή εμπειρία πάντως, αισθανόμουν διαφορετικά με την ζωντανή μετάδοση μέσω του team speak.[/quote']

kala to patch den yphrxe periptwsh na mpei giati x8es den mphke stous US Servers...(adynaton na mpei stous EU kai oxi stous US :P )

e enta3ei me ena priest (kai shadow etsi?) mia xara gia 12% sthn Mar'li...alla 8elete kai druids paladins gia na vgazoun to poison dmg kai 1-2 mages toulaxiston na asxolountai me ta adds...apo ekei kai pera to Blessing of Freedom twn Paladins voh8aei arketa gia ta nets pou petaei h Spider...

apo ekei kai pera xreiazontai kapoia potions...bandages...kata ta alla einai ena eukolo boss...pou na pate kai Jin'do :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...