aliakas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 πω τι γαμωquest βάλαν οι άνθρωποι Here we go...again :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 καλημερα. μια ερωτηση ενω κανω quest suramar για να ανεβασω το rep δεν περνω τπτ. κ σε αλλες περιοχες το ιδιο γινεται. γιατι? και δεν μιλαω για wq αλλα για απλα. κ οχι τπτ αλλο ειχα σταματησει για 8 μηνες και τωρα τρεχω για να μπορεσω να πεταξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 ίσως να πρέπει να το ξεκλειδώσεις εδώ έχει ένα guide για suramar αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις http://www.wowhead.com/comprehensive-suramar-guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 ίσως να πρέπει να το ξεκλειδώσεις εδώ έχει ένα guide για suramar αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις http://www.wowhead.com/comprehensive-suramar-guide τι ακριβως να ξεκλειδωσω? εχω κανει q και ειμαι honored αλλα εχει σταματησει εκει. οτι q κ εαν εχω κανει απο τοτε ειδικα Suramar δεν εχω παρει κανενα rep. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 πρέπει να ήταν ένα quest dalaran που σε πήγαινε suramar αν θυμάμαι καλά μετά από τόσο καιρό κανονικά θα πρέπει να το δεις σαν θαυμαστικό αν πατήσεις το χάρτη στην dalaran εδω κοιταξες ? http://www.wowhead.com/comprehensive-suramar-guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 τι ακριβως να ξεκλειδωσω? εχω κανει q και ειμαι honored αλλα εχει σταματησει εκει. οτι q κ εαν εχω κανει απο τοτε ειδικα Suramar δεν εχω παρει κανενα rep. Στον guide που παρέθεσε ο aliakas: How to earn reputation The starting reputation is Unfriendly but there are several ways to increase your standing: Normal quests — playing through Suramar's storylines earns you most of the reputation Repeatable quests — There are 3 NPCs in Shal'Aran that you can feed with Ancient Mana for 50 net reputation each on a daily basis. World quests — grant 50-250 reputation (per quests) Dalaran Emissary quest — The Kirin Tor of Dalaran grants you 750 reputation – Greater Nightfallen Insignia Unlocking Leyline Feeds — nets you 750 reputation overall (75 per quest) Witherd Army Training — up to 425 reputation once in every 3 days – Arcane Tablet of Falanaar & Arcane Remnant of Falanaar Class Hall missions — Nightfallen Insignia 250 rep BoA token bonus reward (can be mailed between your characters) Don't forget to apply any available temporary reputation boost, such as the monthly Darkmoon Carousel buff. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 συγνωμη νομιζα οτι δεν καταλαβε ο aliakas Οτι εχω ξεκλειδωσει την περιοχη κ εχω ανεβει πια honored απλα δν προχωραει η μπαρα οσα wq και εαν κανω κ οσα κανονικα q Κανω στην περιοχη της suramar. Εκτος κ εαν οσο πιο κατω κανεις q δεν τα πιανει για rep Nightfallen για αυτο ρωτησα. γιατι κανω καθημερινα wq+q σε ολη την περιοχη της Suramar αλλα η μπαρα κατω με το rep δν ανεβαινει πια εχει κολλησει. τελος παντως σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 νομίζω ότι δεν έχεις κάνει όλο το chain quest στην suramar κάποιο quest σου λίπη την είχα πατήσει και εγώ έτσι με τον αλτ που είχα ανεβάσει στα γρήγορα με βοήθησε αυτό το site https://www.icy-veins.com/wow/completed-quests-checker για να δω ποιο quest δεν είχα κάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 τι έκανε ρε το κωλ........δο ο illidan μετά τον θάνατο του Kiljaeden? Πραγματικά ρε boys ο μεγαλύτερος σκατ.......χαρακτηρας στο game από την αρχή μέχρι σήμερα . Μέχρι και ο Kadgar του λέει"what have you done?" Γουστάρω συνέχεια , ζωγραφίζει η blizz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 spoiler alert για το cinematic απο το raid https://www.youtube.com/watch?v=MVb8RuFz6gE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 τι έκανε ρε το κωλ........δο ο illidan μετά τον θάνατο του Kiljaeden? Πραγματικά ρε boys ο μεγαλύτερος σκατ.......χαρακτηρας στο game από την αρχή μέχρι σήμερα . Μέχρι και ο Kadgar του λέει"what have you done?" Γουστάρω συνέχεια , ζωγραφίζει η blizz. Εγώ τον πάω τον Illidan, έχει ένα σκοπό που τα κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 είμαι ο μοναδικός να φανταστώ που όποτε βλέπω video σε mmo πατάω Esc και σιχτιρίζω τους devs ιδικά στα dungeons φεύγουν και *** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ο Illidan είναι uber cool, μακράν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στον κόσμο του WoW. Τόσο, που είχα αγοράσει figure του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Τι ακριβώς έγινε στο τέλος; Γιατί έχω μείνει λίγο πίσω στο Lore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 hype mode on Ισως το επομενο expansion με τον πλανητη Argus ως νεο region? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις