Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα. μια ερωτηση ενω κανω quest suramar για να ανεβασω το rep δεν περνω τπτ. κ σε αλλες περιοχες το ιδιο γινεται. γιατι? και δεν μιλαω για wq αλλα για απλα.

κ οχι τπτ αλλο ειχα σταματησει για 8 μηνες και τωρα τρεχω για να μπορεσω να πεταξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ίσως να πρέπει να το ξεκλειδώσεις 

εδώ έχει ένα guide για suramar αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις http://www.wowhead.com/comprehensive-suramar-guide

τι ακριβως να ξεκλειδωσω? εχω κανει q και ειμαι honored αλλα εχει σταματησει εκει. οτι q κ εαν εχω κανει απο τοτε ειδικα Suramar δεν εχω παρει κανενα rep.

πρέπει να ήταν ένα quest dalaran που σε πήγαινε suramar αν θυμάμαι καλά μετά από τόσο καιρό 

κανονικά θα πρέπει να το δεις σαν θαυμαστικό αν πατήσεις το χάρτη στην dalaran 

εδω κοιταξες ? http://www.wowhead.com/comprehensive-suramar-guide

τι ακριβως να ξεκλειδωσω? εχω κανει q και ειμαι honored αλλα εχει σταματησει εκει. οτι q κ εαν εχω κανει απο τοτε ειδικα Suramar δεν εχω παρει κανενα rep.

Στον guide που παρέθεσε ο aliakas:

How to earn reputation

The starting reputation is Unfriendly but there are several ways to increase your standing:

10466.jpg Don't forget to apply any available temporary reputation boost, such as the monthly Darkmoon Carousel buff.

συγνωμη νομιζα οτι δεν καταλαβε ο aliakas Οτι εχω ξεκλειδωσει την περιοχη κ εχω ανεβει πια honored απλα δν προχωραει η μπαρα οσα wq και εαν κανω κ οσα κανονικα q Κανω στην περιοχη της suramar. 

Εκτος κ εαν οσο πιο κατω κανεις q δεν τα πιανει για rep Nightfallen για αυτο ρωτησα. γιατι κανω καθημερινα wq+q σε ολη την περιοχη της Suramar αλλα η μπαρα κατω με το rep δν ανεβαινει πια εχει κολλησει.

τελος παντως σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας.

νομίζω ότι δεν έχεις κάνει όλο το chain quest στην suramar κάποιο quest  σου λίπη 

την είχα πατήσει και εγώ έτσι με τον αλτ που είχα  ανεβάσει  στα γρήγορα 

με βοήθησε αυτό το site https://www.icy-veins.com/wow/completed-quests-checker

για να δω ποιο quest δεν είχα κάνει 

• Like 1

τι έκανε ρε το κωλ........δο ο illidan μετά τον θάνατο  του Kiljaeden? Πραγματικά ρε boys ο μεγαλύτερος σκατ.......χαρακτηρας στο game από την αρχή μέχρι σήμερα . Μέχρι και ο Kadgar του λέει"what have you done?"

Γουστάρω συνέχεια , ζωγραφίζει η blizz.

τι έκανε ρε το κωλ........δο ο illidan μετά τον θάνατο του Kiljaeden? Πραγματικά ρε boys ο μεγαλύτερος σκατ.......χαρακτηρας στο game από την αρχή μέχρι σήμερα . Μέχρι και ο Kadgar του λέει"what have you done?"

Γουστάρω συνέχεια , ζωγραφίζει η blizz.

Εγώ τον πάω τον Illidan, έχει ένα σκοπό που τα κάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...