Evangelus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Παιδιά καλησπέρα σε όλους Βαγγέλης, παλιός gamer στο wow που επέστρεψα πάλι ..και λογω καταστάσεων λέω να ξαναβρώ ένα μικρό αποκούμπι στο gaming... Έχετε να προτείνετε κανένα καλό και σοβαρό (σοβαρο εννοώ σε συμπεριφορά, ενδιαφέρον chat κλπ, όχι progress-wise) guild με μέσο όρο ηλικίας μεγάλο? (είμαι 40άρης.....)...θα ήταν καλό να έχει και πολλούς Έλληνες Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι σε όλους σας καλό τριήμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 μπορειτε να βαλετε καρτα με token ? μου τελιωσε χθες και δεν μου το εμφανιζει σαν επιλογη οταν κανω login ....ουτε χθες ουτε σημερα . Μπηκα με εναν που τον εχω σαν bank μονιμα παρκαρισμενο στο ΑΗ και βλεπω Buyout Not Available Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 μπορειτε να βαλετε καρτα με token ? μου τελιωσε χθες και δεν μου το εμφανιζει σαν επιλογη οταν κανω login ....ουτε χθες ουτε σημερα . Μπηκα με εναν που τον εχω σαν bank μονιμα παρκαρισμενο στο ΑΗ και βλεπω Buyout Not Available Αυτη τη στιγμη κανει 236Κ το token, αν δεν εχει ο char σου αυτα τα λεφτα, δε μπορεις να αγορασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δηλαδή εσύ στο ΑΗ βλέπεις τιμή τοκεν ???? Ο χαρακτήρας έχει 700κ.... δεν μου το δείχνει όμως στο τοκεν σαν επιλογή λέει not available Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Εχω σταματησει το wow εδω και καμπουσους μηνες, βλεπω τη τιμη εδω: https://wowtoken.info/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Οποτε δεν είμαστε σίγουροι ..κάποιος που παίζει να μας πει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Παίδες, η τιμή του τόκεν είναι αναπάσα στιγμή ορατή όταν μπείς στο shop εντός του μενού του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα για να το αγοράσετε, μόνο από το AH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 ρε παιδια γιατι μπλεξαμε ?! Το ξερω οτι μπορω να δω την τιμη του τοκεν το ξερω οτι μπορω να το αγορασω απο το ΑΗ ... Παιζω wow με token εδω και 8 μηνες . Το θεμα εινια οτι απο χθες το απογευμα μεχρι σημερα το μεσημερι ελεγε Unavailable σε εμενα . Τελοσπαντων . Τελικα καταφερα να το παρω μου εδειξε τιμη στο login . Περα απο αυτο κανω το rogue quest για το mount . Και ειμαι στην Undercity ( Alliance ) Αυτος που σκεφτηκε αυτο το quest πρεπει να ηταν ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 lol για hunter πάντως κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ντάξει το rogue quest εύκολο ήταν. Μόνο στη stormwind που έπρεπε να φάω τον τύπο στο AH με παίδεψε λίγο γιατί την πρώτη φορά με φάγανε πριν προλάβω να πλησιάσω αλλά μετά σηκώθηκα απο πίσω του, τον έφαγα με μία επίθεση και έφυγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine.Ko Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν έχω δει καν το quest αυτό , δίνει τίποτα καλό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το class mount. Πρέπει να σκοτώσεις 4 npc στις 4 πόλεις των alliance ή horde αντίστοιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necrothaftis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 καλησπερα μια ερωτηση.εχω σταματησει το game εδω και 2 μηνες.εμαθα για τα class mounts.ξερει κανεις αν θα ειναι limited time?η θα μπορω να τα κανω και πολυ αργοτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 λογικα θα μπορεις να τα κανεις και αργοτερα αλλα οταν αλλαξει το expansion δεν νομιζω οτι θα καθησει κανεις να grindαρει reputation και class quest για να τα παρει. χλωμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ναι παιδιά τα rewards και quests είναι πάγια, στην καλύτερη να τα απλοποιησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις