Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μην συγκρίνεις, μηλα με πορτοκάλια. Δεν θα ρίξεις το boss, την πρώτη, ούτε την δεύτερη, ούτε την τρίτη , την 13 φορά θα το ρίξεις.. ξέρεις τα abilities του boss, τι θα αποφύγεις, ΠΟΤΕ θα το αποφύγεις, και πολλά άλλα ακόμα. Και ομως αγαπητε εισαι τελειως λαθος στο παραπανω. Ημουν σε μια απο τις κορυφαιες alliance guilds του Draenor επι Wrath εποχες. Lich king 25heroic δεν ξερω και εγω ποσο καιρο πολεμαγαμε @@. Επρεπε να παω σε αλλη guild για να τον ριξω. Το ιδιο και ragnaros 25hc(μετα σταματησα να ασχολουμαι με raiding). Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα αλλιως θα εβλεπες σε καθε server καμια 100ρια guild τους πρωτους 2 μηνες να ειχαν κανει clear τα raids. Εχω βαρεθει κυριολεκτικα να διαβαζω αυτο το πραγμα για το παλιο Heroic και τωρινο mythic raiding απο αρκετο κοσμο ''ελα μωρε πανευκολο εγινε το wow στα raids,η χαρα του casual'' λες και αυτος που το γραφει ηταν σε top guild τυπου Nihilum,method,Inner Sanctum,Envy κλπ Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν αναγνωριζω προσωπικα και την αντιστοιχη δυσκολια που εχει και το pvp απο ενα rating και πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια,μολις εβαλα εναν μηνα μεσα χωρις να εχω το legion,ψαχνω ενα guild που να μπορει να με βοηθησει στην επιστροφη μου στο παιχνιδι,σκοπευω αυτον τον ενα μηνα να μαθω καλα παλι το game και να μαζεψω το game time μου με gold αν αυτο γινεται,ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joemod Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια,μολις εβαλα εναν μηνα μεσα χωρις να εχω το legion,ψαχνω ενα guild που να μπορει να με βοηθησει στην επιστροφη μου στο παιχνιδι,σκοπευω αυτον τον ενα μηνα να μαθω καλα παλι το game και να μαζεψω το game time μου με gold αν αυτο γινεται,ευχαριστω! Επιθυμείς να μαζέψεις 200k gold σε ένα μήνα χωρίς να έχεις το legion? Μου φαίνεται δύσκολο, για να είμαι ειλικρινής και με το legion φαίνεται δύσκολο. Επίσης το παιχνίδι θα το μάθεις στο legion. 'Οπως και να έχει αν θες να συνεχίσεις έτσι χρειάζεται να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Σε ποιο server παίζεις; Alliance ή Horde. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις server/faction transfer (που είναι πανάκριβα παρεμπιπτόντως); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NMadGun19 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλησπερα κερδισα σε ενα διαγωνισμο ενα guest pass για το WOW τι ακριβως κανει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannacos21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Επιθυμείς να μαζέψεις 200k gold σε ένα μήνα χωρίς να έχεις το legion? Μου φαίνεται δύσκολο, για να είμαι ειλικρινής και με το legion φαίνεται δύσκολο. Επίσης το παιχνίδι θα το μάθεις στο legion. 'Οπως και να έχει αν θες να συνεχίσεις έτσι χρειάζεται να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Σε ποιο server παίζεις; Alliance ή Horde. Είσαι διατεθειμένος να κάνεις server/faction transfer (που είναι πανάκριβα παρεμπιπτόντως); Δεν εχω καποιον παιχτη σε κανενα realm αυτην την στιγμη οποτε θα ξαναρχισω απο την αρχη,πες μου που παιζεται να ξεκινησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλησπερα κερδισα σε ενα διαγωνισμο ενα guest pass για το WOW τι ακριβως κανει;; Τιποτα απολυτως ειναι αχρηστα τα guest pass. Παλια μπορουσες με αυτα να παιξεις μεχρι ενα αρχικο level(20 ή 30)αλλα πλεον μπορεις να το κανεις αυτο και χωρις το guest pass. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NMadGun19 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τιποτα απολυτως ειναι αχρηστα τα guest pass. Παλια μπορουσες με αυτα να παιξεις μεχρι ενα αρχικο level(20 ή 30)αλλα πλεον μπορεις να το κανεις αυτο και χωρις το guest pass. oκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Guild με 500 Unique 'Ελληνες παίκτες , 5 Raiding groups από Mythic μέχρι Full Casual , PvP Groups , με 2 Facebook pages , Forum και 200άρι TeamSpeak , 5 streamers και διάφορα άλλα σου κάνει ; https://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/O+M+E+G+A αυτό είχε ποσταρει ο @Constantine.Ko πριν 2-3 σελίδες λογικά είναι αυτό που ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας. Θελω να ξαναδοκιμάσω το παιχνιδι αλλα εχω ξεχασει τα addons Που ειχα. εχετε καμια γνωμη ποια μπορω να βαλω? ειμαι dps και με ενδιαφερουν πληροφοριες για τα dungeons-raids εστω κ για Lfr. Η τσαντα να ειναι ολοκληρη μια... Δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να μου κανει την ζωη πιο ευκολη. Ευχαριστω εκ τον προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια,μολις εβαλα εναν μηνα μεσα χωρις να εχω το legion,ψαχνω ενα guild που να μπορει να με βοηθησει στην επιστροφη μου στο παιχνιδι,σκοπευω αυτον τον ενα μηνα να μαθω καλα παλι το game και να μαζεψω το game time μου με gold αν αυτο γινεται,ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 πάντως από τον δεύτερο μήνα είναι εφικτό αν έχει και άπλετο χρόνο για farm αν δεν έχει το ξεχνάει άπλα εκεί που έχει φτάσει το token Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 πω το token πήρε 30Κ σε μια μέρα αα μόλις τι είδα είναι λόγω του Destiny 2 Does this mean I'll be able to use my Blizzard Balance to purchase Destiny 2? Yes! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας. Θελω να ξαναδοκιμάσω το παιχνιδι αλλα εχω ξεχασει τα addons Που ειχα. εχετε καμια γνωμη ποια μπορω να βαλω? ειμαι dps και με ενδιαφερουν πληροφοριες για τα dungeons-raids εστω κ για Lfr. Η τσαντα να ειναι ολοκληρη μια... Δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να μου κανει την ζωη πιο ευκολη. Ευχαριστω εκ τον προτερων https://mods.curse.com/addons/wow Εδω εχει τα παντα. πάντως από τον δεύτερο μήνα είναι εφικτό αν έχει και άπλετο χρόνο για farm Σε βαθος χρονου βεβαια το θεμα ειναι ποιος εχει απλετο χρονο για farming και το σημαντικοτερο ποιος εχει ορεξη για αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Από 65κ (?) τον Αύγουστο σε 200-230κ τον Μάϊο. Κοντά στις 3.5 φορές άνοδο. Όσο ήταν σε χαμηλά επίπεδα και έκανες την πλάκα σου και δεν πληρωνες γι αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Οσο ολοι φαρμαρουν για τo token, οσο θα ανεβαινει. Τυπικοτατο θεμα ζητησης - προσφορας. Οταν βαλθουν ολοι να πληρωσουν μια φορα συνδρομη ή να μη τα μετατρεπουν σε χρηματα για τα αλλα παιχνιδια, θα πεσουν οσο οι τιμες ακινητων στην Ελλαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις