Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είμαι παίχτης απο vanilla (second release)

δεν χρειάζονται νέα bgs τα υπάρχοντα είναι αρκετά 

αυτός που κάνει raiding έχει το τοπ gear στο game συνολικά και έτσι είναι το σωστό κατά την γνώμη μου 

το λάθος που κάνετε είναι ότι διαχωρίζετε το pvp από το pve κοματι 

αυτό πάει τελείωσε και σωστά κατά την γνώμη μου  

όσο για τα click εντάξει το αφήνω ασχολίαστο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτος που κανει raiding εχει το top pve gear γιατι με pve ασχολειται. Ετσι ηταν εδω και ποσα χρονια το παιχνιδι.

Απλα η εταιρεια ειδε οτι οσο περναγε ο καιρος(ειδικα μιας και μπηκε και το token στην μεση)απο το να μοιραζεται πορους σε pve και pvp τα εκανε αχταρμα/ενωσε για να ασχολειται πλεον με το pve αποκλειστικα.

Και εγω του pve ειμαι περισσοτερο και δεν με πειραζει(οπως και εσυ φανταζομαι)αλλα αυτο δεν σημαινει οτι οσοι αφιερωναν περισσοτερο χρονο στο pvp του wow δεν ξενερωσαν ασχημα με τις οποιες αλλαγες.

το λάθος που κάνετε είναι ότι διαχωρίζετε το pvp από το pve κοματι 

αυτό πάει τελείωσε και σωστά κατά την γνώμη μου  

μα είναι διαφορετικά πράγματα φίλε μου.

Έτσι μας έμαθε τόσα χρόνια. Και τσούπ έρχεται στο τελευταίο expansion και σου λέει πάει to resilience..

Εμένα δεν μου αρέσει το raiding.

Έχω 2-3 φίλες/ους και παίζω bg's, arenas. οκ κάνουμε και κάνα world quest.

Γιατί όμως να αναγκαστώ να βρώ heroic/mythic raiding guild με οτι αυτό συνεπάγεται - συγκεκριμένες ώρες online κ.τ.λ- για να είμαι competitive;

Για ποια κωμωδία μιλάς ρε φίλε; -- μήπως έχεις μπερδευτεί λιγάκι;

• Like 1

μα είναι διαφορετικά πράγματα φίλε μου.

Έτσι μας έμαθε τόσα χρόνια. Και τσούπ έρχεται στο τελευταίο expansion και σου λέει πάει to resilience..

Εμένα δεν μου αρέσει το raiding.

Έχω 2-3 φίλες/ους και παίζω bg's, arenas. οκ κάνουμε και κάνα world quest.

Γιατί όμως να αναγκαστώ να βρώ heroic/mythic raiding guild με οτι αυτό συνεπάγεται - συγκεκριμένες ώρες online κ.τ.λ- για να είμαι competitive;

Απλα πλεον επειδη το εχουν κανει ετσι παιζεις αποκλειστικα για χαβαλε και για να περναει η ωρα,δεν κυνηγας κατι καλυτερο σε σχεση με παλια αυτο ειναι ολο.

άλλοι έχουν μπερδευτεί 

το resilience δεν ήταν από την αρχή στο game  

τώρα ίσως με καταλάβεις 

Γιατι μονο στο pvp ειναι που εφεραν τα πανω κατω?

Στα professions δεν εκαναν εγκλημα που τα εκαναν εν μερη αχρηστα?

Με τα garrison εν μερη δεν κατηργησαν τις κεντρικες πολεις στο προηγουμενο Warlords?

Για να μην μιλησω παλι για τα random legendaries απο mobs λες και παιζουμε diablo.

Δεν ειναι οτι αποφασισε να συγκεντρωσει το pvp μονο στα bg για να πεσει ολη η δουλεια στο pve.

Και στο pve εχει κανει τεραστια λαθη.

Βασικα για τον συμφορουμιτη πιο πανω που λεει για mythic raiding για gear δεν χρειαζεται καν αγαπητε.

Και το raiding εν μερη ανουσιο εγινε απο πλευρας gear με τα mythic dungeons.....

Στα professions δεν εκαναν εγκλημα που τα εκαναν εν μερη αχρηστα?

Με τα garrison εν μερη δεν κατηργησαν τις κεντρικες πολεις στο προηγουμενο Warlords?

ναι όντως και το έγκλημα στα profs παραμένει 

από το φιάσκο του garrison πάντως έμαθαν και η τωρινή του εκδοχή είναι η ευχάριστη έκπληξη για μένα 

δηλ πως κάτι άχρηστο και επιζήμιο μπορεί από τους κατάλληλους ανθρώπους να μετασχηματιστει και να γίνει χρήσιμο και ενδιαφέρον 

άλλοι έχουν μπερδευτεί 

το resilience δεν ήταν από την αρχή στο game  

τώρα ίσως με καταλάβεις 

Το resilience δεν ήταν απο την αρχή στο game. Υπήρχε όμως PvP gear... .  Με 1400 rating έπαιρνες boots,hands,waist.Με 1800+rating έπαιρνες shoulders,helmet, με 2κ weapon, κ.τ.λ.

Mετά ατ παίρνανε όλοι απλά με weekly points μέσω rbg's, arenas.

άστο το κουράσαμε.

διαφορετικά πράγματα θεωρούμε κωμωδία..

mythic raiding για clickers.. χαχχαχαχα , ναι γίνεται αν αγοράζεις boost από πραγματικούς mythic raiders...

η ενοποίηση PvE-PvP gear προφανώς και ήταν ένα βήμα προς την Diablo-ποίηση του παιχνιδιού.. Άλλα αν δεν κάνω λάθος το gear έχει αξία μόνο στο Open world pvp.. σαν να μην έχει καμία απολύτως αξία δλδ.

Αμφιβάλεις οτι υπάρχουν mythic raiding clickers;

οπως είπα 10-15 άτομα, 3-4 abilities, move away from void zones - έτσι και αλλιώς έχετε 17 addons όπως gtfo-move, db, healbot, scada, mantra, και το κακό συναπάντημα...

Μην συγκρίνεις,  μηλα με πορτοκάλια.  Δεν θα ρίξεις το boss, την πρώτη, ούτε την δεύτερη, ούτε την τρίτη , την 13 φορά θα το ρίξεις.. ξέρεις τα abilities του boss, τι θα αποφύγεις, ΠΟΤΕ θα το αποφύγεις, και πολλά άλλα ακόμα.

Έλα αντιμέτωπος τώρα με εναν αντίπαλο που δεν ξέρεις τι θα κάνει και πότε, που πρέπει να προσαρμοστείς σε αυτα που κάνει, να απαντήσεις σωστά, αλλιώς το λαθος σημαίνει game over ( και δεν μιλάω για open wpvp ούτε rbg's.). -3vs3, 5vs5.

Έχει ενδιαφέρον η κουβέντα.  Σε λίγο θα μας πείτε οτι χρειάζεται πιο πολύ skill να είσαι Pve raider.....   χαχαχαχα...

Είναι τελείως διαφορετικό το pvp από το pve όταν φυσικά παίζεις σε υψηλό επίπεδο .... δηλαδή ανήκεις στο τοπ 100 των παικτών παγκοσμίως

Με όσα γράφεις προφανώς δεν γνωρίζεις τι απαιτείται για να είσαι σε αυτή την κατάταξη στο pve. Όσο για το skill των pvpers πραγματικά είναι ένα χάρισμα που είναι παντελώς άχρηστο εκτός του PvP... το διαπιστώνω όταν οι τρομεροί pvpers μας σκουπίζουν τον πάγκο επειδή δεν μπορούν να συνεργαστούν με αλλά 19 άτομα με απόλυτη προσήλωση και συντονισμό για 10 λεπτά.

Οπως rank 2500+ δεν πάει ο οποιοσδήποτε , έτσι θέλει σοβαρη δουλειά για να είσαι στους κορυφαίους PvE ranked.

Average μπορείς να είσαι σε όλα

Το αν μπορεί να συνεργαστεί με άλλα 10 άτομα είναι θέμα χαρακτήρα και ηλικίας.. μάλλον ψαχτείτε για νέο roster...

Ήμουν σε ένα guild για όσους ξέρουν απο defias brotherhood, Bloodwind. requirements: 2.2k+ rating σε 3vs3 bracket, και 18+ ηλικία.

Αν ήσουν elitist jerk έτρωγες πόρτα. 

μετά μιλάς για τους 100 τοπ παίκτες παγκόσμια...  αυτό είναι το υψηλό επίπεδο;;

ok σαν να λέμε 7 φορές rank 1 δηλαδή...

πάλι συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια, ξέρεις τους 100 τοπ pvpers παγκόσμια; η νομίζεις οτι είναι αυτοί οι youtubers του κώλου;

και για μένα το skill των pver είναι άχρηστο εκτός του pve. 

Είστε pve guild. Οι σοβαροί pvpers δεν κάνουν join pve guild. 10 χρόνια τώρα, σε ελληνικό guild δεν έχω παίξει. Μακράν τα χειρότερα...

Μάλλον δεν καταλαβες όσα γράφω .... δεν υπάρχει σύγκριση είναι τελείως ανόμοια το pvp με το pve.

Θέλουν τελείως διαφορετικό skillset.

Ένας top pvper δεν είναι αυτόματα και top στο pve και αντίστροφα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...