Constantine.Ko Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Οι PVE - RP σέρβερς δυστυχώς είναι νεκροί φίλε μου και κακώς αποκλείεις τους μεγάλους PvP από τις επιλογές σου. Όταν λέω πως δεν μας έχουν αγγίξει alliance στον Twisting Nether , δεν υπερβάλω.., Βέβαια ΑΝ ο σκοπός σου είναι να παίξεις καθαρά RP τότε μπορώ να σε καταλάβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 οι pve servers είναι νεκροί ? τι άλλο θα ακούσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Οι PVE - RP σέρβερς δυστυχώς είναι νεκροί φίλε μου και κακώς αποκλείεις τους μεγάλους PvP από τις επιλογές σου. Όταν λέω πως δεν μας έχουν αγγίξει alliance στον Twisting Nether , δεν υπερβάλω.., Βέβαια ΑΝ ο σκοπός σου είναι να παίξεις καθαρά RP τότε μπορώ να σε καταλάβω... Ριξε μια ματια στον silvermoon που είναι pve αλλα είναι full alliance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aptosid Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλημέρα. Άρχισα να παίζω απο τα τέλη burning crusade, σχεδόν δέκα χρόνια τώρα μπορεί και παραπάνω. Αν και διάβασα σχεδόν όλο το thread, θα διαφωνήσω στην άποψη οτι πρόκειται απο τα καλύτερα expansion. Αυτό το ap grind με artifact weapons και όλο το broken shore, invasions μου φαίνεται πολύ πολύ βαρετό. Ο βασικός λόγος όμως είναι το pvp. Έχω παίξει εώς 2.7κ rating σαν holy paladin(arena master), 2.4k σαν hunter σε εποχές wotlk,cataclysm. the venture co.-defias brotherhood servers. Αφαιρέσανε το pvp gear γιατί; πως να συναγωνιστείς έναν heroic geared raider που τους πετυχαίνεις σε world pvp situation, οταν απλά κάνεις world quest; τύποι που πιιο πρίν δεν ήξεραν τι σημαίνει keybind τώρα είναι bosses. Δεν ξέρω ίσως φταίει η ηλικία πια(37), ίσως φταίει οτι μείναμε ελάχιστοι απο παλιά(2-3), αλλά για μένα το expansion αυτό είναι απογοήτευση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Tank druid δεν πέφτει με τίποτα σε pvp αν έχει καλό gear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joemod Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Καλημέρα. Άρχισα να παίζω απο τα τέλη burning crusade, σχεδόν δέκα χρόνια τώρα μπορεί και παραπάνω. Αν και διάβασα σχεδόν όλο το thread, θα διαφωνήσω στην άποψη οτι πρόκειται απο τα καλύτερα expansion. Αυτό το ap grind με artifact weapons και όλο το broken shore, invasions μου φαίνεται πολύ πολύ βαρετό. Ο βασικός λόγος όμως είναι το pvp. Έχω παίξει εώς 2.7κ rating σαν holy paladin(arena master), 2.4k σαν hunter σε εποχές wotlk,cataclysm. the venture co.-defias brotherhood servers. Αφαιρέσανε το pvp gear γιατί; πως να συναγωνιστείς έναν heroic geared raider που τους πετυχαίνεις σε world pvp situation, οταν απλά κάνεις world quest; τύποι που πιιο πρίν δεν ήξεραν τι σημαίνει keybind τώρα είναι bosses. Δεν ξέρω ίσως φταίει η ηλικία πια(37), ίσως φταίει οτι μείναμε ελάχιστοι απο παλιά(2-3), αλλά για μένα το expansion αυτό είναι απογοήτευση. Ίδια ηλικία. Το PvE καλό, με ποικιλία. Πάντοτε όμως ήμουν PvPer. Κάθε expansion "θα, θα, θα". Κάθε expansion εκνευρισμός. Κάποια στιγμή στα μέσα Γεννάρη έληξε η συνδρομή και δεν ανανεώθηκε γιατί η κάρτα είχε λήξει. Λέω στον εαυτό μου: "Κάποια στιγμή στις επόμενες μέρες θα βάλω τη νέα κάρτα". Ακόμα να τη βάλω. Παίζω άλλα παιχνίδια. Συνάδελφοι που παίζω μαζί το σταμάτησαν κι αυτοί. Το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, θέλω να ξαναμπώ, αλλά δε θέλω να βάλω ένα ευρώ (δε θα μου λείψουν τα 13 ευρώ παρεμπιπτόντως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 καλά ρε γατάκια περιμένατε να έχετε το ίδιο gear με κάποιον που έχει λιώσει με τις ώρες σε mythic raiding κάνοντας απλά μερικές αρένες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aptosid Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 καλά ρε γατάκια περιμένατε να έχετε το ίδιο gear με κάποιον που έχει λιώσει με τις ώρες σε mythic raiding κάνοντας απλά μερικές αρένες ? Αν απο τα λεγόμενα μου, εσυ κατάλαβες αυτό, πιάνεις πουλιά στον αέρα αετέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν απο τα λεγόμενα μου, εσυ κατάλαβες αυτό, πιάνεις πουλιά στον αέρα αετέ... Βασικα εχει δικιο αυτος. Γενικα η τωρινη κατασταση του wow ειναι: Οσο περισσοτερη ωρα αφιερωνεις στο παιχνιδι, τοσο καλυτερο gear θα εχεις. Σαν στο Diablo 3. Τοσο απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν απο τα λεγόμενα μου, εσυ κατάλαβες αυτό, πιάνεις πουλιά στον αέρα αετέ... τι θα έπρεπε να καταλάβω δηλαδή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 καλά ρε γατάκια περιμένατε να έχετε το ίδιο gear με κάποιον που έχει λιώσει με τις ώρες σε mythic raiding κάνοντας απλά μερικές αρένες ? Ο ανθρωπος σου λεει οτι παλια το pvp ξεχωριζε απο το pve και λογω resilience και λογω του πως επρεπε να παρεις το pvp gear. Τωρα πας και κανεις world quest και Lfr και εχεις κορυφαιο pvp gear χωρις καθολου κοπο. Ποσο πιο ξεκαθαρα δηλαδη να το γραψει? Τι δουλεια εχει το mythic raiding με το pvp και τις αρενες? Επειδη τα κανανε ολα ενα αχταρμα? Και εγω του pve ειμαι αλλα κακα τα ψεματα το wow αν ειναι κατι που κατεστρεψε εν μερη ειναι το pvp,φανταζομαι επειδη οι περισσοτεροι της εβρισκαν με bg απο pvp και εμπαιναν και σε αυτα με pve gear απο παλια ουτως ή αλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 δεν κατέστρεψε τπτ μια χαρά κάνουν αρένες και bgs και ξαναλέω όταν οι άλλοι έχουν 2Κ ώρες σε raiding μην περιμένουν τα pvp γατάκια να τον ρίχνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aptosid Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τι σχέση έχει αυτό που λες με pvp; Ρίχνεις ενα boss με άλλα 10-15 άτομα χρησιμοποιείς 3-4 abilities, μετακινείσαι απο τα void zones και gg. καλός raider γίνεσαι και clicker παίκτης αν είσαι.. έχεις παίξει pvp 3vs3 πάνω απο 2.2κ rating; Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 και ποιος σου είπε ότι το pvp κοματι του game είναι αυτόνομο από το pve κομμάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 και ποιος σου είπε ότι το pvp κοματι του game είναι αυτόνομο από το pve κομμάτι ? Εχεις παιξει wow πριν το pandaria(τοτε δεν ηταν ή στο warlords που βγαλανε το pvp gear?)να προλαβεις τοτε που το pvp ηταν ξεχωριστο του pve και πως επαιρνες το τοτε Gladiator gear με resilience? Επισης για ποιο λογο αυτος που κανει raiding να εχει καλυτερο gear στο Pvp απο αυτον που παιζει σχεδον αποκλειστικα pvp? Το μεγαλο αρνητικο του Legion ολως τυχαιως ειναι το pvp κομματι του. Αληθεια που ειναι τα νεα battlegrounds στο legion? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις