Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι αυτό ισχύει αλλά είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έγραψες παραπάνω

αυτό που γράφεις τώρα είναι λειτουργία των servers της blizzard σε low level περιοχές που κάνουν lvl up έτσι ώστε να μην φαίνονται στον παίχτη άδειες 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θέμα είναι...Casual Ελληνικό Guild (ή έστω με πάρα πολλούς Έλληνες) σε PVE ή RP server, Horde Side, υπάρχει ?????

Δυστυχώς, ΔΕΝ αντέχω άλλο την κουλτούρα των Αγγλο-Σκανδιναβο-Ολλανδών...κουράστηκα...και είμαι λίγο μεγάλος σε ηλικία για να προσαρμοστώ στην κουλτούρα που διέπει το social-επικοινωνιακο κομμάτι τους, μετά την επιστροφή μου στο wow έπειτα απο 4 χρόνια...

Αν γνωρίζετε κάποιο Guild, θα εκτιμούσα πολύ να με ενημερώνατε

Το θέμα είναι...Casual Ελληνικό Guild (ή έστω με πάρα πολλούς Έλληνες) σε PVE ή RP server, Horde Side, υπάρχει ?????

Δες μηπως καποιο από αυτά σε καλύπτει

https://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=el&class=&spec=

Δυστυχώς, ΔΕΝ αντέχω άλλο την κουλτούρα των Αγγλο-Σκανδιναβο-Ολλανδών...κουράστηκα...και είμαι λίγο μεγάλος σε ηλικία για να προσαρμοστώ στην κουλτούρα που διέπει το social-επικοινωνιακο κομμάτι τους, μετά την επιστροφή μου στο wow έπειτα απο 4 χρόνια...

Ενω η Ελληνικη κουλτουρα του Ελληνα που γραφει τους παντες και τα παντα και κανει οτι θελει ειναι καλυτερη ε :rolleyes:

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ

Απ'οτι φαινεται ΟΛΑ τα Horde Guild ειναι σε PVP realm... απλά απίστευτο...

Ενω η Ελληνικη κουλτουρα του Ελληνα που γραφει τους παντες και τα παντα και κανει οτι θελει ειναι καλυτερη ε :rolleyes:

Μην αίσαι απόλυτος... πάντως μακράν καλύτερη των Αγγλο-Σκανδιναβο-Ολλανδών... η συγκεκριμένη τριπλέτα δεν παίζεται.... BY FAR!

Ευχαριστώ πολύ

Απ'οτι φαινεται ΟΛΑ τα Horde Guild ειναι σε PVP realm... απλά απίστευτο...

Μην αίσαι απόλυτος... πάντως μακράν καλύτερη των Αγγλο-Σκανδιναβο-Ολλανδών... η συγκεκριμένη τριπλέτα δεν παίζεται.... BY FAR!

Παντως δεν καταλαβαινω γιατι εχεις τοσο θεμα με pvp server. Δλδ και εγώ που επαιζα σε pvp server δεν επαιζε τοσο πολύ world pvp. Ειδικά αν δεν σε ενδιαφεριε να ψαχτεις.

Η πολυετης μου εμπειρια στο παιχνιδια αυτο μου εδειξε,ειδικα οταν ασχολιομουν με hardcore raiding απο το TBC μεχρι το cataclysm.

Οι πιο αναξιοπιστοι(σε φαση να δηλωνουν για raid και να μην πατανε (επειδη βαριουνται,τους ζαλιζει το κεφαλι η κοπελα/παρεα,εχει μπαλα και δεν ξερω και εγω τι),η επικοινωνια τους με αλλους παικτες,οι χαλια γραμμες μας (που ετυχε να μου το αναφερουν μεχρι και σε guild οτι κυριως οι Ελληνες τρωνε disconnect ,και αρκετοι παιζουν απο internet cafe)και αλλα ομορφα που διαβαζα οταν επαιζα χαλαρα(και ευτυχως για λιγο)σε Ελληνικους server(genjuros,twilight hammer,silvermoon)μεχρι και το Wrath σε σημειο οι ξενοι να ειχαν ξενερωσει ασχημα μου εδωσαν το δικαιωμα να γραφω τα παραπανω.

Δεν λεω οτι οι ξενοι γενικα ειναι οι καλυτεροι ever,αλλα μια τα διαφορετικα μυαλα/νοοτροπια που εχουν οσον αφορα τα παιχνιδια,μια ο (εστω και τυπικος)σεβασμος που εχουν προς τον αλλο και αλλα παρομοια,εκαναν και εμενα και αρκετους αλλους Ελληνες οταν τα κουβεντιαζαμε αυτα,να μας κανουν να προτιμαμε περισσοτερο τους ξενους (που σε γενικες γραμμες ειναι πιο συνεργασιμοι) παρα τους Ελληνες.

εγώ παιδιά νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με εθνικότητες αλλά με το τι άνθρωπος είναι ο καθένας 

μου έχουν τύχει και διαμάντια ελληνες όπως και motherf@ckers ξένοι 

• Like 1

τι είναι αυτά ωρέ , που βγαίνουν για το παιχνίδι? 

Αποτελέσματα της blizz και το Legion  είναι slide ahead από το WOD ? 

Δεν βλέπω να πάνε καλά τα πράγματα , όταν κατά γενική ομολογία , το Legion είναι από τα καλύτερα exp που  έχουν βγει. Βέβαια τις πατάτες της τις έκανε πάλι η blizz , αλλά παίζει να έχει σταματήσει και πολύς κόσμος . Το 7.2. δεν βλέπω να σταματάει την κατρακύλα. Για να δούμε , τι θα δούμε.

Το πρόβλημα που εχει το wow είναι το κλασικο πρόβλημα ολων των games και λεγεται επαναληψη και τι εννοω με αυτό , οσο καλο και να είναι το game όταν κανεις τα ιδια πραγματα απλα σε διαφορετικο σκηνικο είναι κουραστικο πχ παιζει ρολο αν κανεις Quest στην α η β περιοχη η το συνεχομενο κυνηγητο για gear η το reputation farming για να πεταξεις  οκ το καναμε μια δυο τρεις φτανει .

εγώ παιδιά νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με εθνικότητες αλλά με το τι άνθρωπος είναι ο καθένας 

Μα δεν ειναι θεμα εθνικοτητας υπο αυτη την εννοια αλλα θεμα αντιληψης αγαπητε αυτο ειπα. Δυστηχως οι Ελληνες απο θεμα αντιληψης,νοοτροπιας/ιδεων στα video games(εννοειται οχι το 100% αλλα ενα μεγαλο κομματι)ειναι για τα μπαζα.

Ειναι λογικο με βαση στατιστικων να σου τυχουν αρκετοι τραγικοι ξενοι για τον πολυ απλο λογο οτι παιζουν πολλαπλασιοι απο οτι εμεις(ο Ελληνας απο καποια ηλικια και μετα σταματαει τα video games γιατι ο περιγυρος του εχει κακη ιδεα για αυτα).

τι είναι αυτά ωρέ , που βγαίνουν για το παιχνίδι? 

Αποτελέσματα της blizz και το Legion  είναι slide ahead από το WOD ? 

Δεν βλέπω να πάνε καλά τα πράγματα , όταν κατά γενική ομολογία , το Legion είναι από τα καλύτερα exp που  έχουν βγει. Βέβαια τις πατάτες της τις έκανε πάλι η blizz , αλλά παίζει να έχει σταματήσει και πολύς κόσμος . Το 7.2. δεν βλέπω να σταματάει την κατρακύλα. Για να δούμε , τι θα δούμε.

Τι εννοεις?Δεν καταλαβα τιποτα. Ποια κατακρυλα?

Το πρόβλημα που εχει το wow είναι το κλασικο πρόβλημα ολων των games και λεγεται επαναληψη και τι εννοω με αυτό , οσο καλο και να είναι το game όταν κανεις τα ιδια πραγματα απλα σε διαφορετικο σκηνικο είναι κουραστικο πχ παιζει ρολο αν κανεις Quest στην α η β περιοχη η το συνεχομενο κυνηγητο για gear η το reputation farming για να πεταξεις  οκ το καναμε μια δυο τρεις φτανει .

Το wow ετσι ηταν εδω και χρονια δεν αλλαξε κατι. Και τις χρυσες εποχες του μεχρι Wrath ετσι ακριβως ηταν μετα απο λιγο καιρο οταν πηγαινες max level.

Το εχω ξαναγραψει απειρες φορες οτι το προβλημα του Wow αλλα και γενικα των αντιστοιχων mmorpg,ειναι οτι πλεον εχεις τεραστια ποικιλια παιχνιδιων στο pc για να κατσεις να καεις στο Wow.

Παλιά δεν υπήρχε τεράστια ποικιλία, τόσο στα PC όσο και στις κονσόλες; Εμένα μου φαίνεται απλώς ότι οι μεγαλύτεροι βαρέθηκαν ή δεν προλαβαίνουν και οι νεότεροι ασχολούνται περισσότερο με τα "games" των κινητών.

Παλιά δεν υπήρχε τεράστια ποικιλία, τόσο στα PC όσο και στις κονσόλες; Εμένα μου φαίνεται απλώς ότι οι μεγαλύτεροι βαρέθηκαν ή δεν προλαβαίνουν και οι νεότεροι ασχολούνται περισσότερο με τα "games" των κινητών.

Οχι δεν υπηρχε τετοια ποικιλια οπως τωρα.

To Wrath of the lich king που εκανε εδω και χρονια το ρεκορ κοσμου στο Wow ηταν το 2008,μια χρονια η οποια ηταν μεταβατικη για τις επομενες τοτε κονσολες(xbox360-ps3)και απο αυτη την γενια και κυριως στην τωρινη(2013 και μετα)ειναι που το Pc σε σχεση με παλια εχει τους περισσοτερους multiplatform τιτλους απο ποτε.

Να θυμισω οτι αυτη την περιοδο δεν ειχε κυκλοφορησει καν ουτε το lol(τελη 2009 βγηκε),ουτε dota 2(γενικα τα Moba παιχνιδια) ουτε καν counter strike και left for dead 2.

Δειτε για παραδειγμα ποσες επιλογες εχει καποιος ειτε σε παιχνιδια τυπου diablo,torchlight/PoE,ειτε σε Moba παιχνιδια,ειτε σε πρωτου προσωπου,ειτε σε rpg,ειτε σε indie,ειτε ειτε.

Τα παραπανω φυσικα μεταφραζονται σε προτασεις οι οποιες καλυπτουν ολες τις αναγκες(παντρεμενοι,ανεργοι,χωρισμενοι,φοιτητες κλπ)και ολα τα γουστα.

Γιαυτο το λογο και γενικα τα mmo δεν κρατανε τον κοσμο οπως πχ  τα moba παιχνιδια ή το counter strike(και γενικα τα fps παιχνιδια).

Γιαυτο ο κοσμος παλια ελιωνε στα expansion του wow ενω τωρα μετα απο 2μηνες μειωνεται δραστικα ο κοσμος του.

Και η Blizzard γιαυτο το λογο και εβγαλε το Overwatch και οχι επομενο mmo. Γιατι ειδε οτι το ενδιαφερον του κοσμου πλεον ειναι αλλου.

• Like 1

Αν και σε πολλά σημεία δεν θα συμφωνήσω, μου άρεσε πολύ αυτή η τεκμηριωμένη απάντηση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η χρυσή εποχή των MMORPG όντως φαίνεται να έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί (προσωπικά δεν με νοιάζει ιδιαίτερα μιας και ποτέ δεν υπήρξα μεγάλος fan, άσχετα αν κατά καιρούς δοκίμασα διάφορα τέτοια παιχνίδια ως casual).

Αισθάνομαι όμως σαν να γερνάω, γιατί αν τα LOL και DOTA2 θεωρούνται πως αυξάνουν την... ποικιλία, τότε ζήτω οι εποχές του SNES και του Megadrive.

• Like 1

Αν και σε πολλά σημεία δεν θα συμφωνήσω, μου άρεσε πολύ αυτή η τεκμηριωμένη απάντηση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η χρυσή εποχή των MMORPG όντως φαίνεται να έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί (προσωπικά δεν με νοιάζει ιδιαίτερα μιας και ποτέ δεν υπήρξα μεγάλος fan, άσχετα αν κατά καιρούς δοκίμασα διάφορα τέτοια παιχνίδια ως casual).

Αισθάνομαι όμως σαν να γερνάω, γιατί αν τα LOL και DOTA2 θεωρούνται πως αυξάνουν την... ποικιλία, τότε ζήτω οι εποχές του SNES και του Megadrive.

Μιλαμε για pc gaming. Συγκεκριμενα στον τομεα του online τα moba παιχνιδια οπως και ορισμενα fps ειναι που κυριαρχουν.

Δεν αυξανουν την ποικιλια τα moba,απλα καλυπτουν καλυτερα τον ''εθισμο'' των mmo rpg.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...