Sartiv Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Π.χ. πολλές φορές αγόρασα δεκάδες felslate ores που είχαν μπει καταλάθος προς 1g το ένα και τα μεταπώλησα αυτόματα 20 φορές πιο ακριβά... Το πιο πιθανο ειναι ο πωλητης να χακεψε καποιον και να του εκλεψε τα ores. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Έχει λιώσει ή γυναικα με το flying πήγε τον druid της 110 του πήρε mining herbalism και μέσα σε 1 βδομάδα μαζί με τα wq που κανει αν πεσει πανω τους στο farming έχει βγάλει 98 k.....μια χαρά . .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Το πιο πιθανο ειναι ο πωλητης να χακεψε καποιον και να του εκλεψε τα ores. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπήκε κάποιος στη διαδικασία να χακάρει λογαριασμό για να πουλήσει τα ores με 90% discount. Το πιο πιθανό είναι ο πωλητής να μπέρδεψε τις επιλογές "price per unit" με "price per stack". Συμβαίνει κάπου κάπου και τρίβω τα χέρια μου με ικανοποίηση, easy money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Συμφωνώ με erevus...ah farming αν είσαι γρήγορος και τυχερός παίρνεις χώμα τιμες σε ores και herbs λόγω λάθους στα stack. Μου έχει τύχει άπειρες φορες όπως το έχω πάθει και εγώ Απο βιασυνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Και εγώ την έπαθα. Είχα βάλει μια 20άδα starlight rose 40g. Κατευθείαν τα αγοράσανε όμως, δεν πρόλαβα να τα ακυρώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Log@n Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ειναι το γνωστο AH sniping, με πρωτο και καλυτερο το TSM addon (scannαρει συνεχως την τελευταια σελιδα του AH και μολις δει καποιο λαθος βαραει κουδουνακι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doomfury Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για Casual Ελληνικό Guild (ή έστω guild με πάρα πολλούς Έλληνες) με τους εξής περιορισμούς: -Horde Side -PVE ή RP realm (όχι PVP) -Οχι γεμάτο πιτσιρικάδες Αν έχετε υποψη σας κάτι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine.Ko Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για Casual Ελληνικό Guild (ή έστω guild με πάρα πολλούς Έλληνες) με τους εξής περιορισμούς: -Horde Side -PVE ή RP realm (όχι PVP) -Οχι γεμάτο πιτσιρικάδες Αν έχετε υποψη σας κάτι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Guild με 500 Unique 'Ελληνες παίκτες , 5 Raiding groups από Mythic μέχρι Full Casual , PvP Groups , με 2 Facebook pages , Forum και 200άρι TeamSpeak , 5 streamers και διάφορα άλλα σου κάνει ; https://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/O+M+E+G+A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doomfury Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Guild με 500 Unique 'Ελληνες παίκτες , 5 Raiding groups από Mythic μέχρι Full Casual , PvP Groups , με 2 Facebook pages , Forum και 200άρι TeamSpeak , 5 streamers και διάφορα άλλα σου κάνει ; https://www.wowprogress.com/guild/eu/twisting-nether/O+M+E+G+A Σε ευχαριστώ για την απάντηση Όπως γράφω, ένας απο τους βασικούς περιορισμούς είναι το realm να μην είναι PVP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Το γιατί οι Έλληνες μαζεύονται σχεδόν αποκλειστικά σε PvP servers ομολογώ πως είναι κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ. RP-PVE for life, κι ας μην παίζω RP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Γιατι πιο παλια ο Twisting nether συγκεκριμενα ηταν γεματος στους horder(μιλαμε ποσοστο 98%περιπου)και απο την στιγμη που δεν υπηρχε το cross realm,στην ουσια ειναι σαν να επαιζαν σε server μονο με horder. Επισης μην ξεχναμε οτι σε αυτη την χωρα μεχρι και σημερα υπαρχει κοσμος ο οποιος παιζει Lineage 2,αρα το(εν μερη ανυπαρκτο)world pvp τους αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine.Ko Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 o Twisting Nether είναι Horde-ο-κρατούμενος , Δεν τολμάει να σε αγγίξει alliance , σκέψου πως σε όλο το Legion Expansion δεν έχω κάνει ποτέ μου world pvp , δεν χρειάστηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Στα χαρτια ειναι μονο Horde(οπως και ο silvermoon μονο alliance)αλλα μιας και ενωσανε τους server για να βοηθανε αυτους τους λιγους που αποτελουν μειοψηφια σε διαφορους server οπως αυτον,εχουν αλλαξει τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Στα χαρτια ειναι μονο Horde(οπως και ο silvermoon μονο alliance)αλλα μιας και ενωσανε τους server για να βοηθανε αυτους τους λιγους που αποτελουν μειοψηφια σε διαφορους server οπως αυτον,εχουν αλλαξει τα πραγματα. ενώθηκαν servers με χαμηλό popupation που ήταν νεκροί ο silvermoon είναι γεμάτος με active παίχτες και δεν χρειάστηκε να ενωθεί με κάποιον άλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 ενώθηκαν servers με χαμηλό popupation που ήταν νεκροί ο silvermoon είναι γεμάτος με active παίχτες και δεν χρειάστηκε να ενωθεί με κάποιον άλλον Επειδη μαλλον αλλα γραφω και αλλα καταλαβαινουν καποιοι ας το πω πιο απλά. Φτιαξε ΤΩΡΑ ενα horde χαρακτηρα στον Silvermoon και πηγαινε Orgrimmar(ή και απεξω που κανουν pvp)και πες μου ποσους αλλους παικτες θα πετυχεις απο silvermoon και αν θα εχει απο διαφορετικους server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις