Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 προσωπικά , από την αρχή του exp έπαιζα και παίζω frost mage. Το τι δούλεμα έφαγα στην αρχή για το συγκεκριμένο spec δεν λέγεται στο guild . Περνάει ο καιρός οι fire mages χτυπάνε πάτο , και μετά από 880-890 ilvl ο frost πετάει , και τώρα με το 7.2. είναι καθαρά OP. όσο για τους fire πάνε οι κατάρες στην blizz σύννεφο , Ακόμη και οι Arcane (ειδικά μετά από ilvl 900) είναι καλύτεροι. Γατάκια , παίξτε fire και ξύστε ....πάτο , χαχα . Ο frost mage ανεκαθεν θεωρουνταν pvp spec. Μετα η blizzard τον εκανε ιδανικο για Level up(και το water elemental κατι σαν το pet του hunter και του lock)και επειδη εγινε που εγινε αχταρμας το παιχνιδι απο πλευρας specs(κοινως παιζεις οτι θελεις),ναι φτασαμε σε σημειο ο frost να κανει και για pve. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine.Ko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Σε ποια guild και servers παίζετε? Αν θέλετε να raidάρετε και κατέχετε τα βασικά (tactics και ένα Minimum gear) το guild μου διοργανώνει social nighthold runs κάθε παρασκευή βράδυ. Τα πάντα πέφτουν oneshot άλλα όχι σε boost φάση.. όλοι πρέπει να παίζουν σωστά και να συνεισφέρουν το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 μια χαρα ειναι το 7.2 η νεα περιοχη ειναι πολυ καλη σου δινει κατι να κανεις . Εγω που παιζω 2 ωρες την ημερα max μονο για χαλαρωση μου αρεσει πολυ . Τωρα για το flying δεν παιζει να αλλαξουν τα req του οποιος δεν εκανε το part one εχει μεινει πισω και θα πρεπει να τρεξει να προλαβει . Αντε να μπει και αυτο να ανεβασουμε κανα alt . Εχω 2 στα 110 και 1 στα 108 . Οι υπολοιποι ειναι στα 100 λογω του pre exp event που εδωσε ουσιαστικα τζαμπα lvl up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 εγώ μόλις χθες έφτασα exalted με nightfallen και τελείωσα επιτέλους το part one δεν ξέρω τι να πρώτοφαρμαρω artifact power , τα νέα shards , rep με το νέο faction ,bosses , portals τα μοβ items από το νέο faction δίνουν 880+ ilvl αλλά τα 5k shards πονάνε αρκετά πολύ καλό το patch , happy farming @GaGaS_Thess λογικά θα τους πάμε όλους άνετα 110 και 850 ilvl με τα invations την επόμενη εβδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Σιχτίρ... με πείσατε να ξανακυλήσω κι εγώ ο αρχιcasual. ...βέβαια είχα ξεχάσει πόσο καιρό έχω να τρέξω το παιχνίδι, οπότε μόλις άνοιξα τον client μού ζήτησε 23GB update. Επιτέλους καιρός να μιλήσει η VDSL, γιατί τόσο καιρό τζάμπα την πληρώνω και την έχω να κάθεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Aliaka δώσε tag να σε κάνω add ωρε...!!! Γιατί στα invasions παλι ρζαμπα xp θα πεσει σύννεφο ?!?!?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cabir Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ψάχνω 1-2 άτομα που θέλουν να φαρμάρουν Mythic γιατί ξενέρωσα μόνος μου. Έχω Fury Warrior μου (iL886) το γυρίζω και τανκ άμα είναι να κάνουμε κάτι... και μπορώ να είμαι ονλινε 20/24. Είμαι Horde/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.Animus. Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Ξαναρχίζω το WoW μετά από χρόνια αποχής και θα ήθελα να μην το κάνω μόνος μου. Οπότε ψάχνω για παρεούλα στην αρχή για farming,lvling και στην συνέχεια για boss και τα υπόλοιπα καλά του endgame. Animus#2115 το tag και αν υπάρχει κάποια ελληνική guild είναι άμεσα καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ και ελπίζω να τα πούμε in-game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine.Ko Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Η Guild μου είναι 100% Ελληνόφωνοι και βρίσκεται Twisting Nether EU Horde , Περίπου 400-450 unique members (999 Guild Members... έχει Capάρει και kickάρουν τους alt μας...) έχουμε και το teamspeak συνήθως γράφει 100-150 users online. Υπάρχουν groupάκια που τρέχουν τα πάντα , από casual questing lvling , achievements , pvp , μέχρι mythic raid progress. "O M E G A" , και υπάρχει η αντίστοιχη σελίδα στο fb Οι κανονισμοί είναι λιγάκι αυστηροί άλλα προσφέρει οργάνωση και σχετικά ώριμο περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μετά το κράξιμο για τα assault που έβαλαν 1 την ημέρα και χρονικο οριο 6 ωρων απο 9 το πρωι μέχρι 3 το μεσημερι απο κοσμο που δουλευει ειναι σχολειο δεν μπορει κτλπ κτλπ τα ξηλωνουν απο το flying archie We’ve heard a lot of feedback and it’s clear to us that the cyclical Assaults schedule, and the design of the “do all 4” achievement for Pathfinder, weren’t compatible.World Quests come and go all the time during the day too, while people are at work or asleep, and it’s not a big deal because they’re largely interchangeable. But that would change if we had an achievement required for Pathfinder that asked you to do a specific checklist of world quests. A lot of the stress and concern about “missing” individual Assaults is tied to this achievement, so we’re removing the achievement from Pathfinder via hotfix.Once this hotfix is active, you will only need to reach Revered with the Armies of Legionfall and fully explore the Broken Shore to earn Legion flying. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sylvanas Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Πως σας φαίνεται το legion; άλλαξαν πολλά από το WoD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Πως σας φαίνεται το legion; άλλαξαν πολλά από το WoD; Καλυτερο σχεδον σε ολα(σε pvp δεν αλλαξαν και πολλα)και προφανως και αλλαξαν τα πραγματα. Μονο και μονο που δεν βασιζεται πλεον για τα παντα στο garrisson εγινε υπο μια εννοια αλλο παιχνιδι ας πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Flying mount επιτέλους *** το reputation τους ...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Flying mount επιτέλους *** το reputation τους ...! gz! Να γράψω και εγώ την άποψή μου. Μόλις συμπλήρωσα έναν μήνα παιξίματος του νέου expansion. Έχοντας παίξει όλα τα expansions (ξεκίνησα από την εποχή του vanilla να παίζω) μπορώ μετά βεβαιότητας να πω ότι είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ expansion της Blizzard. Τέτοιο ενθουσιασμό δεν βίωσα ούτε στο Wotlk, ούτε στο BC (τα άλλα 2 αγαπημένα μου xpacs). Φυσικά η άποψή μου είναι υποκειμενική. Ο λόγος που μου άρεσε τόσο πολύ είναι επειδή είμαι casual παίκτης και ουδόλως ενδιαφέρομαι για το raiding και στο Legion είναι πραγματικά η χαρά του casual παίκτη. Ο νέος κόσμος (Broken Isles) είναι μικρός σε έκταση (δεν χρειάζεται 15 λεπτά για να πετάξεις από τη μια άκρη στην άλλη) και είναι γεμάτος world quests τα οποία αντικατέστησαν τα βαρετά daily quests όπου έπρεπε να τρέξεις στον quest giver, να πάρεις το quest και μετά να του το επιστρέψεις. Τώρα βλέπεις στο χάρτη που έχει world quest, βλέπεις το reward, πηγαίνεις στο μέρος, το τελειώνεις και instant profit! Το ότι ο νέος κόσμος είναι πιο μικρός βοηθάει επίσης στο να φαίνεται και πιο populated, δεν θυμάμαι ποτέ ξανά τόσο πολύ κόσμο μαζεμένο να παίζει στον ανοιχτό κόσμο. Βοήθησαν σε αυτό βέβαια και τα server merging, αλλά καταλυτικό ρόλο έπαιξαν και τα world quests. Όσον αφορά τα tokens, είναι λογικό να έχει εκτιναχτεί η τιμή τους, αφού τα gold βγαίνουν εύκολα. Αν κάποιος κάνει τα emissary daily quests (4 τη μέρα) μπορεί έτσι απλά να μαζέψει τουλάχιστον 3.000 gold. Τα felslate ores μοσχοπουλάνε (30 - 40g το ένα στο ΑΗ), επίσης πουλάνε πολύ τα leathers, ακόμα και τα... ψάρια! Παίζοντας κατά μέσο όρο 4 ώρες τη μέρα όλο τον Απρίλιο, κατάφερα και αγόρασα 2 tokens! Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει να έχετε την εφαρμογή Armory ώστε να πουλάτε πιο εύκολα και πρακτικά στο AH και να εκμεταλλεύεστε και λάθη άλλων παικτών. Π.χ. πολλές φορές αγόρασα δεκάδες felslate ores που είχαν μπει καταλάθος προς 1g το ένα και τα μεταπώλησα αυτόματα 20 φορές πιο ακριβά... ΘΕΤΙΚΑ - Μου άρεσε πολύ ότι το level κάθε περιοχής προσαρμόζεται στο level σου. Εξαιρετική αλλαγή! Έτσι δεν χρειάζεται κάθε φορά να πας με τους alt σου στις ίδιες περιοχές για να κάνεις leveling. Ξεκινάς με έναν από το Highmountain και με τον άλλο από Azsuna. - Η προσθήκη των artifact weapons που ουσιαστικά δημιουργεί ένα νέο timesink. Παλιότερα φτάνοντας το high level ένιωθα μια βαρεμάρα (και τώρα τί; raiding; πφφ...), τώρα όμως μαζεύω AP για να κάνω level το weapon και να πάρω νέα traits. - Class hall. Τέλειο! Εκεί που είχαμε απομονωθεί με την χαζομάρα των garissons, τώρα βλέπω ξανά κόσμο, και πολύ κόσμο μάλιστα, στα class halls. - Γραφικά, τοπία, απλά υπέροχα. Τα καλύτερα ever, μαζί με Pandaria, με τη διαφορά ότι τώρα με επίγειο mount μετακινείσαι πολύ πιο εύκολα από περιοχή σε περιοχή, ενώ σε Pandaria και WoD ήταν πιο δύσκολο να βρω το σημείο εισόδου σε μια νέα περιοχή. - Προσεγμένα cinematics, πολύ ωραίο το βιντεάκι με Anduin Wrynn. Καλά, για soundtrack δεν το συζητάμε, για άλλη μια φορά η Blizzard έσκισε. ΑΡΝΗΤΙΚΑ - Ενώ όλες οι νέες περιοχές μου άρεσαν πάρα πολύ, με απογοήτευσε το Broken Isles από άποψη εμφάνισης και quests. Ακόμα θυμάμαι με νοσταλγία το Timeless Isle, ότι καλύτερο για τελική zone που έβγαλε ποτέ το WoW. - Με κούρασε πολύ η φάση της Suramar με τους guards διαρκώς να λένε "who's there?" και να με κυνηγάνε... Επίσης, κουραστικό το grinding του Nightfallen reputation, καθώς τα τελευταία 2 quests ανοίγουν μόνο αν φτάσεις 7.000 και 20.000 revered αντίστοιχα... sigh! Έκανα όλη τη σειρά των quests μόνο με τον main μου, δεν πρόκειται να πατήσω ξανά πόδι στη Suramar με κανέναν alt μου. Αυτός που σχεδίασε τη Suramar πρέπει να απολυθεί. - Αρκετές φορές κάποια mobs κάνουν reset λόγω σφάλματος. - Έχω την αίσθηση ότι οι Horde έχουν παραμεληθεί από την Blizzard από άποψη lore. Βέβαια εν μέρει λογικό είναι αυτό αφού το προηγούμενο expansion ήταν γεμάτο orcs... Ένα μεγάλο μπράβο στην Blizzard που για άλλη μια φορά έκανε το θαύμα της. Προσωπικά διαψεύστηκα πανηγυρικά, γιατί όταν πρωτοείδα το cinematic του Legion σκέφτηκα "πφφφ πάλι δαίμονες, πάλι Burning Legion, ξαναζεσταμένο φαγητό". Όμως, μπορώ να πω με σιγουριά πως το WoW είναι στα καλύτερά του! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 η blizzard όταν θέλει κάνει το θαύμα της βέβαια έχουν γίνει κάποια λάθη τα έχουμε επισημάνει οι περισσότεροι σε αυτό το threat αλλά το αποτέλεσμα είναι πολλή θετικό για το rep από την suramar που λες εγώ νομίζω ορθός υπαρχει αλλά θα έπρεπε να είναι ΒΟΑ δηλαδή να το κάνεις με τον main σου και τέλος όπως με το flight mount Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις