Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πάντως με 5 νέα για μένα dungeons στο dungeon finder και με νέα ολόκληρη περιοχή με νέο faction 

είναι ότι πρέπει για μένα να μου κρατήσει το ενδιαφέρον για 1-2 μήνες και βλέπουμε

looking good

εσείς καθίστε να μιξοκλαιτε  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατα την γνώμη μου και ας παίζω casual το legion ειναι απο τα καλύτερα expansion που εχουν βγεί διότι παίζεις το παιχνίδι πλεον οπως θέλεις εσυ , το patch που βγήκε χτες ειναι αρκετά καλό και πράγματα να κάνεις για να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα και αργότερα θα ανοίξει και το raid του sargeras.

Απο εκει και πέρα για τα οσο ειπώθηκαν το μονο που εχω να πώ ειναι οτι τα 13 euro τα πληρώνω για να εχω το απαραίτητο support απο την εταιρία σε servers σε updates και στα πάντα οπως και πολύ καλά κάνει σε σχέση με τα f2p δεν με χάλαγε ποτε να δίνω αυτα τα χρήματα για να έχω αυτα που προανέφερα και το experience του παιχνιδιού που παίζω να ειναι smooth , τελος για ακόμη μια φορά αν το παιχνίδι ειναι καλό πλέον η οχι για ακόμη μια φορά ειναι προσωπικό το καθενός αν δεν θές δεν το παίζεις πας σε κατι αλλο που θα σου αρέσει περισσότερο

• Like 2

παιδιά αν κάποιος πάιζει 2 φορές την εβδομάδα για 2 ωρες τη φορά αυτό σημαίνει 16 ωρες το μηνα που σημαινει πως ειναι κατω απο 1 ευρώ η ώρα. με ελάχιστο παιχνίδι και παλι ειναι πολυ φτηνη ψυχαγωγία σε πολύ καλή ποιότητα. ενταξει ναι υπαρχουν ενα καρο δωρεαν παιχνιδια - κανενα δεν εχει το μεγεθος, το περιεχομενο και την ποιοτητα του WoW. δε το λεω εγω η ιστορία το λέει (13 ετων) και ακομα ο κοσμος ασχολειται, στο Dalaran γινεται λαϊκο προσκύνημα έχει άπειρο κόσμο.

τεσπα, ειναι σουπερ θεμιτο καποιος να μη θελει να πληρώνει. αλλο αυτο (παιξε κατι αλλο) και αλλο να μπαινεις να καις χρονο για να φαρμαρεις το τοκεν. μην το κανεις καθολου. γνωμη μου παντα.

αυτο που θελω να ρωτησω. το καινουριο area με το καινουριο faction που πρεπει να φτασουμε revered για να πεταξουμε θα εχει bonus cache για τα world quests οπως εχουν και οι υπολοιπες περιοχες;

επισης αυτα τα πρασινα icons στο χαρτη ειτε με μια φατσα ειτε με ενα σκαφος τι ειναι; στο ενα πηγα ειχε ενα rare στο αλλο ενα διαστημοπλοιο που εριχνε mobs συνεχεια. τι κανουμε με αυτα;

"

επισης αυτα τα πρασινα icons στο χαρτη ειτε με μια φατσα ειτε με ενα σκαφος τι ειναι; στο ενα πηγα ειχε ενα rare στο αλλο ενα διαστημοπλοιο που εριχνε mobs συνεχεια. τι κανουμε με αυτα;

"

Πήγαινε από κάτω , βρες custom group και φάρμαρε nethershards μέχρι να βαρεθείς.

Τα λεγόμενα των φίλων πιο πάνω επιβεβαιώνουν όσα έγραψα και χαίρομαι για αυτό .. το παιχνίδι έχει γίνει πολύ καλύτερο με πλούσιο content για τους casual παικτες..

Δυστυχώς όμως μεγάλη πατάτα για όσους κάνουν Mythic Raid..

Το πολύ πολύ να παρατήσουμε το raiding και να κάτσω να κάνω όλα τα quest που έχω αφήσει χρόνια τώρα... ίσως δω και τα cinematics.

• Like 1

γιατί τι σε χαλάει ?

εσύ συνέχισε να κάνεις αυτό που σου αρέσει (Mythic Raid)

και εμείς (casuals) αυτό που μας αρέσει (Mythic dungeons +)

aliakas, on 30 Mar 2017 - 03:56 AM, said:

snapback.png

εσείς καθίστε να μιξοκλαιτε  

Η συζητηση/κουβεντα σε forum εγινε ''μιξοκλαιμε''?Μαλιστα το μαθαμε και αυτο.

το ήξερα ότι ηταν τραβηγμένο άλλα what the hell :P

To expansion εχει κυκλοφορησει απο 1 Σεπτεμβριου(αρα πανω απο μισο χρονο)ουτως ή αλλως. Επισης αυτα που εγραψα πιο πισω στεκουν μια χαρα αν κοιταξει καποιος το ενδιαφερον/συμμετοχη/σχολια στην αρχικη περιοδο κυκλοφοριας του expansion(πως ηταν δηλαδη)στις αρχες,και ποια ειναι σημερα.

πως σας φαίνεται το broken shore ?

Προσωπικά το βρίσκω βαρετό , συνεχές φαρμάρισμα και το gear lvl κοντά στο 855-860 άρα αδιάφορο. Μάλλον σαν catch up μοιάζει για τους καινούργιους , αλλά με το σύστημα των AP και το Suramar rep ,άντε να σκεφτεί κανείς να ξεκινήσει νέο παίχτη. Καλά για flying αν δεν έχεις κάνει ήδη το πρώτο part , μέχρι να φτάσεις να μπορείς να πετάξεις θα έχει τελειώσει το exp.

Πολύ καλό expansion ,αλλά στο rep grinding το παρακάνανε.Και καθόλου alt frendly

Φτιάχνω και εγώ έναν mage και σκέφτομαι το ατελείωτο φαρμάρισμα AP για τα traits και με πιάνει η καρδιά μου.

Μάλλον θα περιμένω καμιά εβδομάδα να ξεκλειδώσω πρώτα το flying για να είναι λίγο πιο υποφερτό.

Μου αρέσει το broken shore αρκετά και για εμένα που απολαμβάνω τα quests / world quests κτλπ ειναι τέλεια , για το gear εντάξει υποτίθεται οτι μαζεύεις απο τα instances κτλπ ετσι και αλλιώς το gear απο τα world quests μεχρι ενα σημείο σου φτάνει μετα πας σε dungeons , τώρα για το flying ναι αν δεν εχεις φροντίσει απο πριν να κάνεις το πρώτο part θέλει αρκετό φαρμάρισμα οσο αφορά τα reputation αλλα νομίζω θα το κάνουν πιο εύκολο τους επόμενους μήνες για να το πάρουν ολοι.

Υ.Γ : Μου αρέσει αρκετά το καινούργιο instance το cathedral και τα bosses εχουν ενα πολύ καλό επίπεδο δυσκολίας δεν ειναι pew pew φαντάζομαι οτι το mythic keystone θα ειναι αρκετά παλούκι

Υ.Γ 2 : Είχα αφήσει για λίγο καιρό τα pets και ήρθε η ώρα να ξανα πιαστώ μαζί τους + το dungeon που έβαλαν για pet battles :)

προσωπικά , από την αρχή του exp έπαιζα και παίζω frost mage. Το τι δούλεμα έφαγα στην αρχή για το συγκεκριμένο spec δεν λέγεται στο guild . Περνάει ο καιρός οι fire mages χτυπάνε πάτο , και μετά από 880-890 ilvl ο frost πετάει , και τώρα με το 7.2. είναι καθαρά OP. όσο για τους fire πάνε οι κατάρες στην blizz σύννεφο , Ακόμη και οι Arcane (ειδικά μετά από ilvl 900) είναι καλύτεροι.

Γατάκια , παίξτε fire και ξύστε ....πάτο , χαχα .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...