chill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Αυτά έχουν τα άλλα class polaki μου!!!! Εγώ είδα LFM priest and..... for ubrs. Και τους ξηγήθηκα εξ αρχής ότι θέλω το blood και για να μην έχουμε μλκίες raid leader και master looter. Priest power!!!!!!!!!!!!!! OBEY me!!!!!!
NINJA_MOUSE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Re paidia simera esteila tin forma gia energopoiisi dls 384/128 (kserw kserw kaloriziko!!). Thellw na sas rotisw ,aksizei twra i agora tou WoW , i mipws argisa! thellw na pw oti an to agorasw kai ksekinisw na paizw exei mellon san paixnidi? mou ekanan doro to dungeons and dragons alla apo oti diabasa sto sxetiko thread einai ligo patata... Etsi psaxnomai gia ena online game pou tha me aporofisei (oxi na me katastrepsei ) . Me tin 384 tha mporw na paizw i mipws eprepe na balw 512? euxaristw ek twn proterwn kostas ninja
thefirestarta Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 H θεία Onyxia έκανε το θαύμα της!Nemesis Skullcap
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 nai pragmati...stormrage shmera...
pseira Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 judgement/dragonstalker gia mas....to epomeno einai diko mou epitelous...
andrip Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Αυτά έχουν τα άλλα class polaki μου!!!! Εγώ είδα LFM priest and..... for ubrs. Και τους ξηγήθηκα εξ αρχής ότι θέλω το blood και για να μην έχουμε μλκίες raid leader και master looter. Priest power!!!!!!!!!!!!!! OBEY me!!!!!! αμα ήταν να στο πέρναν θα στο πέρναν. Και να στο πέρναν το blood τι θα έκανες; Θα σηκωνώσουν και θα έφευγες; λολ
chill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Λολ το blood ειναι green item και από την στιγμή που ήμουν master looter πως ακριβώς θα μου το έπαιρναν?
mindtrapper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Den ginetai master looting sto blood nomizo. Opoios prolabei to pernei.
Reginald Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Το Blood οντως δεν γινετε Master looting,το βλεπουν ολοι οσοι εχουν το quest κ ο Drakki πεταει απο 1 εως 3...οποιος προλαβει ειναι συνηθως.
chill Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Master looter ήμουν πάντως και το πτώμα με το που έπεσε το lootεψα εγώ. Οπότε δεν ξέρω αν είναι πιθανόν να το πάρει και κάποιος που δεν είναι ml. Σημασία έχει πως εγώ το πήρα μιας και κανένας άλλος δεν πλησίασε (το ML λειτούργησε αποτρεπτικά πιθανότατα διότι και γω αν δεν ήμουν ML δεν θα προσπαθούσε να το πάρω ασχέτως αν γίνεται ή όχι)
kaiowas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 exoume liwsei sta wipe shmera....kamia 15wipes sto AQ boss Battleguard Sartura epi 4 wres. trexei panw katw mazi me ta adds san trelo kai skotwnei olo ton kosmo. oi rogues palevoun na ta krathsoun stunned alla den ginete douleia. skotwnoume 1-2 add to poly... kamia idea apo kapion pou xei vgalei to boss? tanking ta kanoume sto megalo dwmatio h sto hall?
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 sto megalo domatio. emeis vazoume diades apo groups na troei to kathena to diko tou add.oi warlocks aneta to pezoune mpalaki xoris na tous akoumpaei, kai na eiste ligo spread. meta stun sto boss kai ante geia.
Sorath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μα το Θεό, δεν καταλαβαίνω τίποτα απο όσα γράφετε εδω μέσα. Δανίστηκα απο το ξαδερφάκι μου το παιχνίδι και έπαιξα μερικές ωρίτσες. Στην αρχή έχασα τον μπούσουλα, αλλά σύντομα έμαθα τουλάχιστον τα βασικά. Αισίως έφτασα level 7 αλλά νιώθω πολύ τιποτένιος ακόμα.... LOL.... Πάντως, αρκετά δύσκολο το παιχνιδάκι ρε γαμώτο. Και μάλλον αξίζει όταν θα το παίζεις με φίλους και όχι μόνος. Αλλά είναι πολλά τα λεφτά... Αξίζει τώρα να δώσω 70€ περίπου για να μπορώ να παίζω 3 μήνες; (αγορά + prepaid card). Ο σκοπός του παιχνιδιού ποιός είναι; Άντε και έφτασες level 60 (max νομίζω), μετά; (Βέβαια μέχρι να φτάσεις, πρέπει να έχεις λιώσει...) Πως περνάει έτσι η ώρα ρε γαμώτο; Είπα χθες να παίξω καναμισάωρο, έκατσα 1 1/2 ώρα και ούτε που το κατάλαβα....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις