Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομιζω οτι τα gold που θέλει ή μηνιαία συνδρομή πλεον απλα δεν βγαίνουν με τίποτ.... τώρα που θα πετάμε κιόλας και το farming θα είναι πιο ευκολο το θεωρώ απίθανο να βγάλει κάποιος 200κ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Αν τα legion assaults δινουν καλο exp ευκαιρια να ανεβασετε τους ξεχασμενους alt 100αριδες γρηγορα.

Θυμιζει legion invasions η ολη φαση πριν το expansion.

Ες αύριον τα σπουδαία  :-)

Εμενα μου θυμιζει προσπαθεια

1)να τραβηξει κοσμο πισω

2)να παραμεινει αυτος ο κοσμος και να εχει κλασσικα κατι να κανει.

Προσωπικα οσους και να πας 110 οταν βαριεσαι να παιξεις το παιχνιδι δεν εχει καποιο νοημα.

Ουτε το level up ειναι πραγματικα δυσκολο ή χρονοβορο.

• Like 1

Γενικα ειτε σας αρεσει ειτε οχι, υπαρχουν ΠΟΛΥ καλυτερα παιχνιδια απο το wow, που πλεον εχει γινει πολυ πολυ casual.

Παω στοιχημα οτι ΚΑΝΕΙΣ απο δω δε κοιταει το lore, βλεπει το κιτρινο θαυμαστικο , κλικ, βλεπει τι quest items/kills πρεπει να κανει και το δινει πισω. Τιποτα αλλο.

Μετα κανει 100 φορες το ιδιο dungeon μπας και πεσει το titanforged και μετα αλλα 100 πραματα που τα κανει καθε μερα ιδια ακριβως για να πας full gear, και οταν πας full gear τσουπ το επομενο patch.

Γενικα δεν ευχαριστιεμαι πια αυτο το "grinding", γι'αυτο σταματησα και δε προκειται να ξανασχοληθω ,προς το παρον τουλαχιστον.

• Like 1

Εγω θα ασχοληθω στο τελευταιο patch πριν το επομενο expansion.Αν το 7.2 ειναι το τελευταιο τοτε θα βαλω 1 μηνα συνδρομη μολις ειναι διαθεσιμο το raid στο lfr(λογω alt).

Εγώ προσωπικά κάνω οτι θέλω να κάνω σε κάθε patch σταματάω για κανα 2 μήνες και μολις βγεί καινούργιο content που να έχει ομως κυρίως quests κτλπ το ξανα αρχίζω , δεν με κυνηγάει δηλαδή πλέον το παιχνίδι ( μετα απο 11 χρόνια ) το παίζω οπως θέλω εγώ, οι αλλοι φίλοι κανουν raids κτλπ 2 φορές την εβδομμάδα , εμενα πάλι δεν με ενδιαφέρει κανω το δικό μου πρόγραμμα ( τα raid γίνονται κυρίως τα βράδια και ειτε εχω προπόνηση ειτε βαριέμαι να κάθομαι μεχρι τις 12 να παίζω ) αν ειναι και κάτσει και έχω όρεξη παω καμια φορά με κανένα pug

• Like 1

Παίζω WoW κάποια χρόνια τώρα...

Mythic Raiding  , στο "O M E G A" guild (Ελληνόφωνο guild)..

Παρότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το περιβάλλον του guild community ,η εμπειρία μου σαν mythic raider από το Legion είναι η χειρότερη που είχα ποτέ...

Το παιχνίδι έχει γίνει απίστευτα Casual Friendly (Προφανώς πιο εμπορικό) και δυστυχώς το άπειρο grinding υπερτερεί οποιουδήποτε skill.

Titanforged - Legendaries και ένα σωρό μπαρούφες που ξεσήκωσαν από το Diablo III επειδή στέρεψαν από ιδέες , επιβραβεύουν τους casual παίκτες με πολύ χρόνο , κυριολεκτικά ρίχνοντας την αξία του mythic gear.

Αν ήμουν φοιτητής - άνεργος - παιδί -εισοδηματίας   με απεριόριστο χρόνο και χωρίς την απαραίτητη ωριμότητα , διάθεση ή ικανότητες για Mythic raiding το game είναι κορυφαίο στην παρούσα φάση , με άπειρο content και είμαι σίγουρος πως θα το απολάμβανα. Κάτι σαν diablo III open world..

• Like 2

2 ηταν τα μεγαλα λαθη αυτου του expansion κυριως.

1)Ετσι οπως κανανε το gear up απο τα mythic dungeon. Δεν γινεται dungeon,εστω και Mythic να πεταει ιδιο ή καλυτερο gear σε σχεση με τα raids(δεν λεω mythic raids γενικα λεω) χανεται ολο  το νοημα.

2)τα random legendary drops. Ισως η μεγαλυτερη βλακεια που εκαναν ποτε οσον αφορα το gear. Χαθηκε η μοναδικοτητα τους,χαθηκε ο κοπος που εβαζε καποιος για να αποκτησει 1 και πως ξεχωριζε απο τους υπολοιπους οταν το ειχε.

Legendary bracers,legendary finger,αντε σε λιγο να βγαλουν και legendary βρακι που βλεπεις γυμνο τελειως τον παικτη. Ελεος δηλαδη.

• Like 1

να πω κι εγώ την ιστορία μου.

το παιχνίδι το παρακολουθώ από το vanilla αν και ποτέ δεν εκανα raids. εβγαινε το καθε expansion το κατεβαζα, εκανα το leveling επαιζα και μερικα dungeons και τελος. αυτά μεχρι και το cataclysm. το pandaria το εχασα τελειως και επανηλθα δυνατα περυσι τετοια εποχη οποτε επαιξα αρκετα το WoD και εκει εκανα και LFR raids. Με χαλουσε πολύ η φαση με το garrison ποσο μεγαλη ανοησια που απομονωσαν τον κοσμο.

μολις βγηκε το legion ευτυχως εστρωσε η φαση και γενικα μου αρεσει παρα πολυ. εμενα μου αρεσει που μπορω να κανω gear up χωρις να χρειαζεται να ειμαι σε πορωμενο guild κανοντας απλα WQ και LFR. Νομιζω πως οι 20χρονοι που παιξανε το 2004 WoW παραμενουν μεχρι και σημερα οι βασικοι του παικτες και επειδη πλεον δουλευουν και εχουν οικογενειες το παιχνιδι η Bliz το εκανε αναγκαστικα πιο casual. 

επισης εφαγα μεγαλο fear of missed out για παλια raids και expansions και παω και τα κανω σολο και με την ευκαιρια μαζευω και mounts

120 περιπου μεχρι τωρα :) με ashes of al' ar, αυτο που ριχνει ο elegon και το αγαπημενο μου το infinite time reaver <3

επισης πραγματικα δε μπορω να αντιληφθω γιατι καποιος να κανει grind για το token; για να γλιτωσεις 10 ευρω; 3 καφέδες δηλαδή; κριμα δεν ειναι να γινεται το παιχνιδι "εργασια";

• Like 3

επισης πραγματικα δε μπορω να αντιληφθω γιατι καποιος να κανει grind για το token; για να γλιτωσεις 10 ευρω; 3 καφέδες δηλαδή; κριμα δεν ειναι να γινεται το παιχνιδι "εργασια";

Στα αλλα συμφωνω απολυτα, εδω διαφωνω καθετα. Στην συντριπτικη πλειοψηφια των MMORPG δεν υπαρχει συνδρομη 13 ευρω το μηνα, τα περισσοτερα ειναι πλεον free. 

Και οπως ανελυσε πολυ ορθα ο Fulgare παραπανω, υπαρχουν πολυ καλτυερα παιχνιδια σ'αυτη τη τιμη. 

Και μην ξεχνας, ειμαι σιγουρος οτι πανω απο το 50% που παιζει το wow εχει σιγουρα σφιχτη οικονομικη πολιτικη και δε θα γουσταρει να σκαει 13 ευρω το μηνα για ενα χαζοπαιχνιδι.

Τα περισσοτερα παιχνιδια εγινα f2p γιατι πολυ απλα δεν τους βγηκε το μοντελο με τις συνδρομες. Ολα με αυτο ξεκινησαν. Μονο στο wow και στο FF 14 ειναι που εχουν μεινει με συνδρομη και ολως τυχαιως θεωρουνται τα καλυτερα mmorpg στο pve κομματι τους.

Το wow πλεον με το token εχει 2 κατηγοριες παικτων κυριως.

1)Αυτοι που ευχαριστιουνται το παιχνιδι και επειδη αφιερωνουν τον μεγαλυτερο gaming χρονο τους σε αυτο δεν τους πειραζει η συνδρομη. Σε αυτη την περιπτωση ισα ισα που τους βγαινει και φθηνοτερα αφου σε γενικες γραμμες δεν πολυ αγοραζουν αλλα παιχνιδια.

2)Αυτοι που παιζουν το παιχνιδι και φαρμαρουν gold για την συνδρομη ή για να πουλησουν τα gold. Προφανως αυτη η κατηγορια ειναι γνωστη και ως chinese farmer αφου πρωτα τους ενδιαφερει να βγει η συνδρομη για να μην πληρωσουν και μετα ολα τα αλλα σε 2ρη και 3η μοιρα.

Τα παραπανω τα αναφερω υπο την προοπτικη οτι ο αλλος θα κανει raid,αλλιως δεν υπαρχει καποιος λογος να παιζει καποιος καθε μηνα wow και να πληρωνει συνδρομη για να κοβει βολτες σε Stormwind ή Orgrimmar γιατι καποια στιγμη θα τελειωσει απο quest/alts/achievements οσο και να ασχολειται.

Επισης αυτος ο οποιος θα ασχοληθει με τα raids(ειτε λιγο τυπου 2φορες raids την εβδομαδα,ειτε πολυ)δεν εχει ορεξη να καθεται να φαρμαρει καθε μηνα τα gold που χρειαζεται η συνδρομη. Απο την στιγμη που παιζει το παιχνιδι γιατι το ευχαριστιεται,προφανως και δεν τον πειραζει να πληρωνει 10ευρω το μηνα για αυτο.

Στη πλειοψηφια οπως λες κανενα δε μου εδωσε οσα το wow οταν επαιζα, γι αυτο και πληρωνεις, εχεις παιξει f2p mmo? Εγω σταματησα μετα απο 25-heroic lich king, με την τοτε guild μου στον Jaedenar, Flare-eu - Sublime

επαιζα αρκετα χρονια, μονο wow, και πιστευω κανενα παιχνιδι δε θα με κανει να περασω το ιδιο καλα, το θεωρω δεδoμενο, να ξοδευουμε ωρες να ριξουμε karazhan, και στη συνεχεια black temple με απιστευα wipes etc..εγω ξεκινησα καθαρα για το pvp του και αρενες, οταν μπηκε το Outland exp, brutal-pvp gear etc, 2700+ arena rating

ειναι τερμα casual τωρα εννοειται γτ κανεις δεν εχει χρονο, να φαρμαρει ολη μερα και να κανει heroic - mythic raids / dungeons

To εγκλημα το κανανε τοτε με το pvp του που αφαιρεσανε τα res stats, δεν νομιζω να εχει αξια πλεον η αρενα, αλλα δε παιζω για να ξερω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...