Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είδα κανένα ποστ εδώ

Τα εχω ξαναπει και πιο παλια αλλα αυτος ειναι ο κυκλος ζωης του wow(απο πλευρας ενδιαφεροντος και συμμετοχης)εδω και χρονια.

Δηλαδη μπολικη κουβεντα πριν κυκλοφορησει ενα expansion η οποια συνεχιζεται για τον επομενο 1-1.5μηνα αφ οτου βγει το expansion.

Ελαχιστος κοσμος ειναι αυτος που συνεχιζει να ασχολειται με το εν λογω παιχνιδι,για τον πολυ απλο λογο οτι

1)Υπαρχουν απειρες επιλογες στο pc gaming με 20-24ευρω τους 2μηνες

2)Δεν βγαινει πλεον το χρημα για token

3)Ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα μπουν σε raiding guild και θα ασχοληθουν

Αν ανακοινωθει ομως νεο expansion σε αυτη την blizzcon να δεις πως θα ανεβει απο το πουθενα η συμμετοχη :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα εχω ξαναπει και πιο παλια αλλα αυτος ειναι ο κυκλος ζωης του wow(απο πλευρας ενδιαφεροντος και συμμετοχης)εδω και χρονια.

Δηλαδη μπολικη κουβεντα πριν κυκλοφορησει ενα expansion η οποια συνεχιζεται για τον επομενο 1-1.5μηνα αφ οτου βγει το expansion.

Ελαχιστος κοσμος ειναι αυτος που συνεχιζει να ασχολειται με το εν λογω παιχνιδι,για τον πολυ απλο λογο οτι

1)Υπαρχουν απειρες επιλογες στο pc gaming με 20-24ευρω τους 2μηνες

2)Δεν βγαινει πλεον το χρημα για token

3)Ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα μπουν σε raiding guild και θα ασχοληθουν

Αν ανακοινωθει ομως νεο expansion σε αυτη την blizzcon να δεις πως θα ανεβει απο το πουθενα η συμμετοχη  :P

το λογικό για μένα είναι να ανακοινωθεί στην  blizzcon για του χρόνου 

οι multiboxers έχουν χαλάσει την οικονομία του wow γιαυτό και οι τιμές στο auction είναι στο πάτωμα και η τιμή όσο πάει και ανεβαίνει

Αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν αρκετοι(γενικα μιλώντας παντα)ειναι οτι σε σχεση με τις προηγουμενες εποχες που τα παιχνιδια της blizzard ηταν δημοφιλη για μηνες επι μηνων(starcraft 2,diablo 2,wow μεχρι lich king)γενικα δεν υπηρχε τοσο μεγαλη ποικιλια τοτε και εναλλακτικες οπως υπαρχει στα τελευταια χρονια στο pc gaming.

Απο το 2012-2013 βλεπουμε τα περισσοτερα παιχνιδια των κονσολων να κυκλοφορουν και στο pc,τα περισσοτερα mmo να εχουν γινει free to play(υπο περιορισμους φυσικα),να εχουμε επισης πολλα f2p παιχνιδια σε moba,παιχνιδια με καρτες και παει λεγοντας και με λιγα λογια πλεον υπαρχουν επιλογες στο gaming σε σχεση με παλια.

Και δεν ειναι και τυχαιο πως και τα κλειδαδικα αυτη την περιοδο πανω κατω ειναι που ξεκινησαν να γνωριζουν ανοδο σε πωλησεις και προτιμηση απο τον κοσμο.

Δεν κραζω το legion αφου σε γενικες γραμμες για μενα ειναι το καλυτερο expansion που ειδαμε μετα το lich king(ανα σειρα ετων εννοω),απλα ειναι τελειως διαφορετικοι οι καιροι σε σχεση με παλια.

Γιαυτο τον λογο και αρκετα πραγματα εχουν γινει πιο απλα ακομα και στο wow και(κακως)ξενερωνει ο κοσμος.

Για το flying mount ειμαι σιγουρος οτι το περιμενε κοσμος μονο και μονο για να φαρμαρει πιο γρηγορα(ειδικα οι druid με το herbalism κλασσικα party)και αρα για να αγορασει κανενα token,αλλιως σιγα την  προσθηκη.

Χρονος για καψιμο αγαπητε υπαρχει,αλλιως οι πωλησεις των video games θα ειχαν πιασει πατο.

Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει(ορεξη)κινιτρο οπως παλια που επαιζες γιατι εκτος των αλλων δεν υπηρχαν πολλες επιλογες.

Απλα ας σκεφτουμε μεχρι το 2010-2011 τι αλλα παιχνιδια μπορουσες να παιξεις στο pc,με το τελευταιο και πιο γνωστο expansion το Lich king και τι παιχνιδια μπορεις να παιξεις τωρα.

Οταν υπαρχουν παιχνιδια που ξεκινανε απο 1-2ευρω https://www.instant-gaming.com/en/search/?type%5B0%5D=steam&min_price=0&max_price=100&noprice=1&min_discount=0&max_discount=100&min_reviewsavg=10&max_reviewsavg=100&noreviews=1&gametype=all&all_cats=1&sort_by=price_asc&query=&page=2

προσωπικα δυσκολα βλεπω τον κοσμο γενικα να ασχολειται περαν του 1ου μηνα.

Ακομα και στο θεμα του guild wars 2 που δεν εχει καν συνδρομη,και εκει αν δειτε νεκρα το θεμα απο πλευρας ενδιαφεροντος.Μια απο τα ιδια και στο Final Fantasy 14.

Πανε οι εποχες των mmo παιχνιδιων και αυτο φανηκε φυσικα και απο το Overwatch.

Επισης αν καποιος εχει χρονο για καψιμο αυτος ο χρονος θα παει μονο σε raids δεν θα κατσει να γινει κινεζος για να βγαλει την συνδρομη.

Πετυχα πριν 1 εβδομαδα στην Αθηνα ενα μικρο guild meeting που ειχε ενας φιλος μου με μερικα ατομα της guild και 1 απο αυτους μαλιστα το δηλωσε ψυχρα οτι μονο με το wow ασχολειται γιατι απο λεφτα δεν(+σχετικα παλιο pc),και στο wow αν του κατσει πουλαει και σε κοσμο gold εκτος απο το token.

Ζωντανος farmer με λιγα λογια :D

α ναι το legion στο store της blizzard είναι με προσφορά -10 ευρώ στα 35 εν όψει 7.2 

Τρομερη προσφορα,τρεχουμε ολοι να παρουμε....

Ακριβοτερο απο κουτατο!

https://www.skroutz.gr/s/8205074/World-of-Warcraft-Legion-PC.html

ή και ψηφιακα http://www.allkeyshop.com/blog/buy-wow-legion-cd-key-compare-prices/

Μα δεν το εγραψα για αυτο το λογο.Το εγραψα υπο την εννοια οτι γενικα τα mmo δεν εχουν περαση πλεον οπως παλια κατι που ειναι γεγονος. Να και το cinematic

https://www.youtube.com/watch?v=ixtWdYkJbdE

Ανακυκλωση στην ανακυκλωση κυριολεκτικα.

Γενικά τα mmo έχουν πέσε τα τελευταία χρόνια και λογικό ειναι κορέστηκε ο κόσμος πλέον οτι και να βγεί , κάρτα έχω στο wow πιο πολύ να μπαίνω και να κάνω κανα quest κανα dungeon πολύ χαλαρά αν και οι φίλοι μου παίζουν ακόμα κάνουν raid κτλπ ( σε πολύ πιο χαλαραούς ρυθμούς 2 φορές την εβδομμάδα ) , πιο πολύ δηλαδή το έχω για χαλάρωμα και οταν δεν εχω καποιο αλλο παιχνίδι που με ενδιαφέρει αυτην την περίοδο αφου έπαιξα αυτα που ήθελα μεχρι στιγμής.

Βγαίνει και το patch την τετάρτη οποτε θα εχει αρκετά καινούργια πράγματα να κάνουμε αν και προσωπικά λατρεύω τα quests στο wow και προσπαθώ να τα κάνω ολα

για χαλάρωμα ?? εγω το είχα για τσίτωμα :P Μου χε φαει και χρόνια και τα νευρα "και βάζω μια Καράτουλα σε χασα τι σημαινει ?

(Τοπική Κοινότητα Καράτουλα Κυνουρίας)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...