Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Engineering νομίζω είναι το πιο άχρηστο profession. 3 μήνες προσπαθούσα να πουλήσω ένα mount και τελικά το έδωσα με χασούρα

όπως έγραψα εμένα δεν με απασχολεί το θέμα των χρημάτων, να έχει πραγματάκια χρήσιμα για όταν παίζεις με απασχολεί μόνο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα profession τα καταστρεχαν απο πλευρας ουσιας και μοναδικοτητας. Καποια professions Που ξεχωριζουν απο τα αλλα ειναι

Herbalism

Mining

skinning

Τα προτιμαει καποιος συνηθως στους alt του που δεν θα κατσει να ασχοληθει με τα professions ή να φαει ενα καρο χρηματα ή για να βοηθησουν το level up αλλων profession

το Herbalism βοηθαει κλασσικα το Alchemy(χρησιμο Profession για οσους κανουν raids με guild αλλα υπερβολικα δυσκολο για να μαθεις ολες τις συνταγες στο legion.Μεγαλη βλακεια της εταιρειας εδω)και αν θυμαμαι καλα και το Inscription που δεν γνωριζω πλεον τι χρησιμοτητα εχει.

Το Mining παλι βοηθαει κλασσικα τα Jewelcrafting και Blacksmithing κυριως οπως και το Engineering

Και εδω το mining το προτιμουσαν πιο παλια οι plate users κυριως λογω του Blacksmithing. Το Jewelcrafting παλι ο οποιοσδηποτε.

Το tailoring εν μερη δεν πολυ χρειαζεται καποιο δευτερο profession για να ανεβει οπως και το Enchanting.

Το tailoring συνηθως το προτιμουσαν cloth users πιο παλια.Το enchanting παλι το προτιμαει ο οποιοσδηποτε.

Τελος skining και leatherworking προτιμουσαν κυριως οι leather users,και το skining ειναι το μονο gathering profession που βοηθαει πραγματικα το leatherworking.

Αυτα ισχυαν παλια τουλαχιστον που τα professions ειχαν πραγματικο νοημα,λογο υπαρξης και σου εφευγε και μια περιουσια για να τα ανεβασεις.

• Like 1

όπως έγραψα εμένα δεν με απασχολεί το θέμα των χρημάτων, να έχει πραγματάκια χρήσιμα για όταν παίζεις με απασχολεί μόνο

Τότε alchemy και herbalism. Τα πιο χρήσιμα απ'όλα.

• Like 1

Παιδια ερωτηση κρισεως.

Εχω το παιχνιδι με τα πρωτα expansions και το warlords of draenor. Τα ειχα αγορασει με σκοπο να ξεκινησω το game αλλα μετα το βγηκε το overwatch και σταματησα τα παντα... Τελικα αξιζει να ξεκινησω?? Εχω παιξει ελαχιστα στο free month που εδινε μαζι με το battlechest (καπως ετσι λεγεται) και εχω και ενα lvlboost απο το warlords of draenor.

Τι εννοείς αν αξίζει? Αν δεν έχει παίξει ποτέ και σου αρέσουν τα mmorpg εννοείται πώς αξίζει , είναι τεράστιο το παιχνίδι.

Τώρα αν σε κρατήσει το endgame content είναι άλλο καπέλο, θα σου δώσει πάντως αρκετές ώρες παιχνιδιού και ας μην πάρεις απο τώρα το expansion.

Επίσης αφού δεν έχεις ξαναπαίξει εγώ θα πρότεινα να κρατήσεις το boost για άλλον χαρακτήρα. Θα χάσεις την μπάλλα αν ανεβάσεις κατευθείαν τον πρώτο σου.

Παίξε να χαρείς , να μάθεις τον κόσμο που είναι τεράστιος και τον χαρακτήρα σου, αν πάρεις το boost θα κοιτάς τον χαρακτήρα σου με 30 spells και δεν θα ξέρεις τι να πατήσεις και μπορεί να απογοητευτείς. 

Αυτή η δική μου άποψη

• Like 1

Το boost έχει tutorial τώρα που σου μαθαίνει τουλάχιστον το βασικό dps spec - τώρα για  tanking και healing spec άστο - απλώς μην πάρεις κάνα druid  που έχει 4 speks και 30 button spells στην αρχή   :-D Παλιά όλα τα class είχαν πολλά  και σύνθετα τώρα με 4-8 keybinds έχουν απλοποιηθεί αρκετά. 

• Like 1

το fishing τι παλουκάρα έχει γίνει ρε παιδιά . Τοχουν αλλάξει τελείως , και δεν μιλάμε απλά να το πας 800 .Αλλά το artifact είναι όλα τα λεφτά . Πρέπει πρώτα να βρεις τα baits  ,μετά όλα τα σπάνια ψάρια σε όλο το legion , και μετά αρχίζει το ταξίδι. Μπράβο τους , ένα πεθαμένο profession του έδωσαν κάποιο ρόλο ρε παιδί μου . Άσε που με cooking μαζί βγάζεις ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Για τα άλλα professions μόνο το mining βλέπω να δίνει λεφτά. Κοπτορατούδες , δερματάδες κλπ πεθαμένα όλα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...