lefteris210 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Το pvp gear από bg όσο αφορά του legion τα βάλανε; Στην αρχή δεν είχαν στους npc τπτ νεότερο κ από jewels ούτε λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Engineering νομίζω είναι το πιο άχρηστο profession. 3 μήνες προσπαθούσα να πουλήσω ένα mount και τελικά το έδωσα με χασούρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Engineering νομίζω είναι το πιο άχρηστο profession. 3 μήνες προσπαθούσα να πουλήσω ένα mount και τελικά το έδωσα με χασούρα όπως έγραψα εμένα δεν με απασχολεί το θέμα των χρημάτων, να έχει πραγματάκια χρήσιμα για όταν παίζεις με απασχολεί μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τα profession τα καταστρεχαν απο πλευρας ουσιας και μοναδικοτητας. Καποια professions Που ξεχωριζουν απο τα αλλα ειναι Herbalism Mining skinning Τα προτιμαει καποιος συνηθως στους alt του που δεν θα κατσει να ασχοληθει με τα professions ή να φαει ενα καρο χρηματα ή για να βοηθησουν το level up αλλων profession το Herbalism βοηθαει κλασσικα το Alchemy(χρησιμο Profession για οσους κανουν raids με guild αλλα υπερβολικα δυσκολο για να μαθεις ολες τις συνταγες στο legion.Μεγαλη βλακεια της εταιρειας εδω)και αν θυμαμαι καλα και το Inscription που δεν γνωριζω πλεον τι χρησιμοτητα εχει. Το Mining παλι βοηθαει κλασσικα τα Jewelcrafting και Blacksmithing κυριως οπως και το Engineering Και εδω το mining το προτιμουσαν πιο παλια οι plate users κυριως λογω του Blacksmithing. Το Jewelcrafting παλι ο οποιοσδηποτε. Το tailoring εν μερη δεν πολυ χρειαζεται καποιο δευτερο profession για να ανεβει οπως και το Enchanting. Το tailoring συνηθως το προτιμουσαν cloth users πιο παλια.Το enchanting παλι το προτιμαει ο οποιοσδηποτε. Τελος skining και leatherworking προτιμουσαν κυριως οι leather users,και το skining ειναι το μονο gathering profession που βοηθαει πραγματικα το leatherworking. Αυτα ισχυαν παλια τουλαχιστον που τα professions ειχαν πραγματικο νοημα,λογο υπαρξης και σου εφευγε και μια περιουσια για να τα ανεβασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 όπως έγραψα εμένα δεν με απασχολεί το θέμα των χρημάτων, να έχει πραγματάκια χρήσιμα για όταν παίζεις με απασχολεί μόνο Τότε alchemy και herbalism. Τα πιο χρήσιμα απ'όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστώ παίδες θα αλλάξω το enchanting σε alchemy στον μάγο, πάντως το dk τον 100ρισα στο μπαμ ούτε το 1/5 του χάρτη δεν έχω ανοίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια ερωτηση κρισεως. Εχω το παιχνιδι με τα πρωτα expansions και το warlords of draenor. Τα ειχα αγορασει με σκοπο να ξεκινησω το game αλλα μετα το βγηκε το overwatch και σταματησα τα παντα... Τελικα αξιζει να ξεκινησω?? Εχω παιξει ελαχιστα στο free month που εδινε μαζι με το battlechest (καπως ετσι λεγεται) και εχω και ενα lvlboost απο το warlords of draenor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Τι εννοείς αν αξίζει? Αν δεν έχει παίξει ποτέ και σου αρέσουν τα mmorpg εννοείται πώς αξίζει , είναι τεράστιο το παιχνίδι. Τώρα αν σε κρατήσει το endgame content είναι άλλο καπέλο, θα σου δώσει πάντως αρκετές ώρες παιχνιδιού και ας μην πάρεις απο τώρα το expansion. Επίσης αφού δεν έχεις ξαναπαίξει εγώ θα πρότεινα να κρατήσεις το boost για άλλον χαρακτήρα. Θα χάσεις την μπάλλα αν ανεβάσεις κατευθείαν τον πρώτο σου. Παίξε να χαρείς , να μάθεις τον κόσμο που είναι τεράστιος και τον χαρακτήρα σου, αν πάρεις το boost θα κοιτάς τον χαρακτήρα σου με 30 spells και δεν θα ξέρεις τι να πατήσεις και μπορεί να απογοητευτείς. Αυτή η δική μου άποψη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Το boost έχει tutorial τώρα που σου μαθαίνει τουλάχιστον το βασικό dps spec - τώρα για tanking και healing spec άστο - απλώς μην πάρεις κάνα druid που έχει 4 speks και 30 button spells στην αρχή Παλιά όλα τα class είχαν πολλά και σύνθετα τώρα με 4-8 keybinds έχουν απλοποιηθεί αρκετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 το fishing τι παλουκάρα έχει γίνει ρε παιδιά . Τοχουν αλλάξει τελείως , και δεν μιλάμε απλά να το πας 800 .Αλλά το artifact είναι όλα τα λεφτά . Πρέπει πρώτα να βρεις τα baits ,μετά όλα τα σπάνια ψάρια σε όλο το legion , και μετά αρχίζει το ταξίδι. Μπράβο τους , ένα πεθαμένο profession του έδωσαν κάποιο ρόλο ρε παιδί μου . Άσε που με cooking μαζί βγάζεις ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Για τα άλλα professions μόνο το mining βλέπω να δίνει λεφτά. Κοπτορατούδες , δερματάδες κλπ πεθαμένα όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 και τα λουλούδια δίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σύμφωνα με το mmo-champion την Τετάρτη έρχεται το 7.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Σύμφωνα με το mmo-champion την Τετάρτη έρχεται το 7.2 Ειναι γνωστο αυτο εδω και 2 εβδομαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δεν είδα κανένα ποστ εδώ και είπα να το γράψω για να ξέρει κάποιος που ίσως θέλει να μπει να παίξει και περιμενει το flying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Για το flying παρεμπινοντως θελει ενα χρονοβορο και μακρυ achievement. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις