sleepy_head Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 1 Ερωτησουλα εχω...με μια απλη απαντηση οποιος μπορει γιατι τα εχω κανει μπαχαλο στο μυαλο μου.. Εχω WOW 1 / WOW 2 / WOW 3...Ας πουμε οτι αγοραζω Legion & 2 μηνες συνδρομη....δεν θυμαμαι σε ποιο απο τα 3 εχω τον char...τι κανω? To upgrade και η συνδρομη μπαινει και στα 3? Μπερδεμα.... Νομίζω μπορείς να μπείς στο account management και από εκεί να δείς τους χαρακτήρους σου αν πάς να κάνεις realm transfer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 άμα βλέπω που έχει πάει το token ζαλίζομαι έχω αγορασμένα 4 tokens με τις normal τιμές των 60κ-70κ και μετανιώνω που δεν ρευστοποίησα όταν έπρεπε τα 400κ που έχω σε tokens anyway εντελώς εγκυκλοπαιδικα , μπορώ με το ευρωπαϊκό μου account να μπω σε us server ? εκεί το token είναι στα λογικά επίπεδα των 80κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 άμα βλέπω που έχει πάει το token ζαλίζομαι έχω αγορασμένα 4 tokens με τις normal τιμές των 60κ-70κ και μετανιώνω που δεν ρευστοποίησα όταν έπρεπε τα 400κ που έχω σε tokens anyway εντελώς εγκυκλοπαιδικα , μπορώ με το ευρωπαϊκό μου account να μπω σε us server ? εκεί το token είναι στα λογικά επίπεδα των 80κ 1) Δεν μπορεις να πουλησεις τα tokens τα οποια αγορασες. Ειναι soulbound. 2) Το ευρωπαικο account ειναι στην Ευρωπη, το αμερικανικο account ειναι στην Αμερικη. Μπορεις να παιξεις στην Αμερικη αλλα ξεκινας απο 0. ΕΠΙΣΗΣ!! Εκει οι τιμες στο AH ειναι προφανως στο μισο του ΑΗ της Ευρωπης. Οι τιμες των tokens διαμορφωνονται με βαση την οικονομια του ταδε region. Oυσιαστικα θα κανεις το ιδιο κοπο να βγαλεις και εκει τα λεφτα που χρειαζεται για το token. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 1) Oυσιαστικα θα κανεις το ιδιο κοπο να βγαλεις και εκει τα λεφτα που χρειαζεται για το token.Αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό. Πχ εάν τα λεφτά του τοκεν τα βγάζεις από φαρμινγκ χωρίς ΑΗ, τότε σε μια πιο φθηνή οικονομία, τα ίδια γκολντ θα αντιστοιχούν σε περισσότερα τοκενς, στον ιδιο χρόνο. Αλλά γιατί να φαρμαρεται, επαναλαμβανοντας συνέχεια το ίδιο υλικό. Το θέμα με τα RPG είναι η εξέλιξη της ιστορίας, η περιπέτεια. Και το WoW σίγουρα δεν τα προσφέρει αυτά πάρα για ένα μικρό, περιορισμένο χρονικό διάστημα. Από εκεί και πέρα παίζεις farmville με καλύτερα γραφικά και οχι RPG. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 1) Δεν μπορεις να πουλησεις τα tokens τα οποια αγορασες. Ειναι soulbound. πως σου ΄ρθε το αντίθετο ήθελα να είχα αγορασει και άλλα tokens στην λογική τιμή που είχα αγορασει και αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifes Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας παιδιά. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ τον τελευταίο διάστημα. Έχω μερικές απορίες και όποιος έχει χρόνο παρακαλώ να με βοηθήσει. Παίζω αρκετά χρόνια σε private servers και θέλω να πάω σε official. 1. Κάπου διάβασα ότι υπάρχει instant lvl up και επειδή βαριέμαι πολύ το lvling, θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να αγοράσω το Battle Chest και το Legion για να ενεργοποιηθεί το instant lvl up. Δηλαδή αν πάρω για αρχή το Battle Chest μόνο, θα πρέπει να κάνω lvling? 2. Θα πρέπει να περάσω όλα τα expansions ξεχωριστά σωστά ? Νομίζω πιάνει χώρο κοντά στα 30 giga. 3. Προτείνετε κάποιο server με ελληνική guild για pvp? Προτιμώ alliance αλλά αν υπάρχει δυνατή guild στα hordes δεν έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis76 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 1)Αν πάρεις το Battle Chest έχει όλα τα expansion μέχρι το Legion lvl 1-100 ,νομίζω (δεν είμαι σίγουρος 100%) ότι δεν έχει instant level υπήρχε instant level 90 αλλά όταν θα αγόραζες το προτελευταίο expansion Warlods of Draenor όταν είχε βγει. Instant level 100 θα πάρεις όταν αγοράσεις το τελευταίο expansion Legion ,το max lvl στο Legion είναι 110. Επίσης με το Legion έχεις και πρόσβαση στην Demon Hunter class η οποία ξεκινάει απο lvl 98. 2) Αγοράζοντας το Battle Chest ενεργοποίησε το account σου και θα κάνεις download το game μέχρι το legion , θα περάσει αυτόματα ολα τα expansion. Βασικά θα σου περάσει και το Legion αλλά θα πρέπει να το αγοράσεις για να πας στις καινούριες περιοχές και να παίζεις τα lvls 100-110.Στον υπολογιστή μου που είδα μου πιάνει χώρο 48gb. 3)Δεν γνωρίζω καθόλου για pvp παίζω pve horde και σε guild οτι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μεχρι το draenor εχει το battle chest.Το ειχα βρει γυρω στα 4.90 και τωρα το κανω install.Στο account μου ειδα οτι πριν τρια χρονια μου ειχαν δωσει free copy και ενα μηνα sub με ολα τα expansions που ειχαν βγει μεχρι τοτε.Τωρα κοιταω οτι εχουν βαλει και το draenor αλλα δεν εβαλα ποτε sub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 τα tokens τώρα τα εξαργυρωνουμε κατευθείαν σε battlenet balance δεν χρειάζεται να τα κουβαλάμε στο inventory ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 https://worldofwarcraft.com/en-us/news/20506167/earn-a-new-mount-for-azeroth https://www.youtube.com/watch?v=v2zoMQUCSrQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να τελειώσεις 10 match με ατομα από τη friend list αλλιώς δεν ισχύει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να τελειώσεις 10 match με ατομα από τη friend list αλλιώς δεν ισχύει ? Το πιστευω οτι ειτε δεν πατησες καν στο link,ειτε δεν κατεβηκες 2 γραμμες πιο κατω που ειναι ξεκαθαρο Play 15 Heroes of the Storm matches with a friend from your Battle.net® friends list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 πάτησα στο link, κατέβηκα 2 γραμμές έβαλα την εισαγωγή αλλά κανένας από το Wow που ξέρω δεν έρχεται . Αν θες στείλε να την πιούμε μαζί σε 15 match 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 πάτησα στο link, κατέβηκα 2 γραμμές έβαλα την εισαγωγή αλλά κανένας από το Wow που ξέρω δεν έρχεται . Αν θες στείλε να την πιούμε μαζί σε 15 match Το εκανα ηδη με αλλους 2 φιλους μου ο ενας γιατι raid αρει κανονικα Nighthold(ενω εγω πιο πολυ το εκανα επειδη ηταν ευκαιρια και ας μην εχω βαλει προς το παρον καρτα)και ο αλλος ηθελε να το τσιμπησει για αργοτερα που θα βαλει καρτα στο επομενο patch Προσωπικα ουτως ή αλλως αλλα mount εκτως απο Lich King και Mimiron δεν προκειται να χρησιμοποιησω αρα δεν με πολυ ενδιεφερε να σου πω την αληθεια. Καθε φορα που εμπαινα στο Ptr 3 mount παντα εβαζα απο την ατελειωτη λιστα. Mimirons head,Invincible και Black Qiraji. Τα 2 μετα κοπων και βασανων καταφερα και τα πηρα. Το 3ο παλι κλασσικα οχι αν και προσπαθω οποτε βαζω καρτα να κανω απο archaeology για το μπλε. Παλι καλα που δεν αγορασα το ακριβο mount με τους vendor των 200.000 ετσι οπως ανεβηκε η τιμη του token. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπόν κάνω άλλη μια προσπάθεια να παίξω το WoD που το έχω ήδη και με το καλό θα πάρω και το legion. Παίζω τελείως casual είμαι 98 με τον DK και μετά θα ανεβάσω και τον μάγο μου. Ώς casual δεν με απασχολει το να βγάζω χρήματα να έχω τα τελευταία enchants κτλ , αλλά περισσότερο το fun to play. Αν με το καλό πάρω το legion λέω να βάλω στο lvl 100 boost ή στον mage ή στον priest. Οπότε σκέφτομαι να τους αλλάξω και τα professions για να πάρουν το max απο το boost. Αξίζει π.χ. στον μάγο απο enchanting/herbalism να πάω σε mining/engineering? Φτιάχνεις πραγματάκια που να έχουν χαβαλέ και να βοηθούν στο daily gaming? Αλλιώς herbalism/alchemy ? Να προσθέσω ότι έχω 6 lvl 90 χαρακτήρες με όλα τα professions αλλά δεν θέλω να καώ (δεν έχω και τον χρόνο να τους παίζω όλους) και από ότι ακούω με τα weapon artifacts κτλ. μάλλον όλοι παίζουν κάποιον main , οπότε πρέπει να πάρω την απόφαση ποιος θα είναι ο main χαρακτήρας , και δεν θα μπορώ να παίζω με όλους για να έχω όλα τα professions ελεύθερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις