Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

RIP EU token. Βγηκε live στους αμερικανικους σερβερ η μετατροπη token σε battle net balance και η τιμη οπως ηταν αναμενομενο εχει εκτοξευθει και στο EU region, @180k atm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προλαβα ευτυχως και πηρα 2ο token.

Υ.Γ.: Ναι ανετα βγαινουν 60K απο class hall, με alts, με αποστολες, κτλ

Προσωπικα εβγαλα περιπου 180Κ το περασμενο μηνα παιζοντας 1-2 ωρες τη μερα.

Τί λέτε ρε παιδιά, 60k απο class hall; Απο πού;

500 + 1500 ειναι μονο τα gold quests. Διαφορετικά μπορεις να πας για το rune και το bonus που ειναι κανα 300+500. Αν υπολογισεις οτι παιζουν ευκολα 20 gold quests το μηνα και 5-10 για το rune και μπορεις μεσω της εφαρμογης να τα παρακολουθεις στενα τοτε ευκολα πας 60Κ απο class hall. 

Επίσης μπορει κανεις να φαρμαρει blood of sagreras που αντιστοιχουν to 1 σε 10herbs κλπ οπότε και παλι βγαινουν πολυ καλα λεφτά απο εκει. 

μεταξύ τον queues και τα διαλύματα στο lol που καήκαμε με τα παιδιά για λίγο καιρό επειδή δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα άλλο. τα 700~ τα αγόρασα 75g και τα πούλησα 91g.. να το token :P

http://imgur.com/a/fa2FJ

Το wpvp σε τι κατάσταση είναι?

Τωρα που υπαρχουν World Quest, συχνα μα πολυ συχνα συναντας "εχθρους" αλλα βασικα δε παιζουμε ξυλο, απλα θελουμε να κανουμε γρηγορα τα quests..

Ομως υπαρχουν ειδικες τοποθεσιες για pvp με quests που δινουν rewards. Εκει ναι πεφτει ξυλο. 

Να τολμήσω να φτιάξω pug mythic nighthold να βγάλουμε 1-2 bosses ή θα πάμε άκλαφτοι;

Heroic που δοκίμασα το διαλύσαμε σε Trilliax γιατί ήταν στόκοι και δεν τρώγαν τούρτες.

1 Ερωτησουλα εχω...με μια απλη απαντηση οποιος μπορει γιατι τα εχω κανει μπαχαλο στο μυαλο μου..

Εχω WOW 1 / WOW 2 / WOW 3...Ας πουμε οτι αγοραζω Legion & 2 μηνες συνδρομη....δεν θυμαμαι σε ποιο απο τα 3 εχω τον char...τι κανω? To upgrade και η συνδρομη μπαινει και στα 3?

Μπερδεμα.... :-D  :ph34r:

1 Ερωτησουλα εχω...με μια απλη απαντηση οποιος μπορει γιατι τα εχω κανει μπαχαλο στο μυαλο μου..

Εχω WOW 1 / WOW 2 / WOW 3...Ας πουμε οτι αγοραζω Legion & 2 μηνες συνδρομη....δεν θυμαμαι σε ποιο απο τα 3 εχω τον char...τι κανω? To upgrade και η συνδρομη μπαινει και στα 3?

Μπερδεμα.... :-D  :ph34r:

οχι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...