Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Main/alt προφανως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ε αυτό είναι ηλίθιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Φτιαξε ενα μονος σου. Αλλα οι περισσοτεροι κλασσικα βαριουνται της ζωης τους(γενικα μιλαω)και περιμενουν ετοιμο το party απο αλλον. Δεν ξέρω σίγουρα μιας και δεν παίζω πολύ καιρό αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό. Νομίζω πρέπει να έχεις μια ιδέα από την όλη φάση για να μπορέσεις να κάνεις τον raid leader. Όχι μόνο τι πρέπει να κάνεις εσύ στο fight αλλά και κάθε άλλος. Αν θες να κάνεις ένα καλό γκρουπ και να μπορέσετε να ρίξετε κάποια boss. Δλδ εγώ δεν βαριέμαι να κάνω τα invites ειδικά τώρα που τα group γεμίζουν μέσα σε 5 λεπτά αλλά αν το κάνω το πιο πιθανόν είναι ότι το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να wipearoume και μετά από κάθε προσπάθεια να ψάχνεις νέα άτομα γιατί οι περισσότεροι στο 2ο wipe κάνουν leave. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω σίγουρα μιας και δεν παίζω πολύ καιρό αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό. Νομίζω πρέπει να έχεις μια ιδέα από την όλη φάση για να μπορέσεις να κάνεις τον raid leader. Όχι μόνο τι πρέπει να κάνεις εσύ στο fight αλλά και κάθε άλλος. Αν θες να κάνεις ένα καλό γκρουπ και να μπορέσετε να ρίξετε κάποια boss. Δλδ εγώ δεν βαριέμαι να κάνω τα invites ειδικά τώρα που τα group γεμίζουν μέσα σε 5 λεπτά αλλά αν το κάνω το πιο πιθανόν είναι ότι το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να wipearoume και μετά από κάθε προσπάθεια να ψάχνεις νέα άτομα γιατί οι περισσότεροι στο 2ο wipe κάνουν leave. Αρα στα λογια μου ερχεσαι οτι πρωτες μερες ενος νεου raid δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα για οποιον θελει να φτιαξει ενα pug για αυτο. Βεβαια τροποι υπαρχουν ακομα και μεσω sites για να βρεις αξιολογα pugs,αλλα οπως καταλαβαινει καποιος απαιτουν αρκετο χρονο και υπομονη. Προφανως και οι περισσοτεροι raid leaders δεν θελουν να γεμισουν με κοσμο ο οποιος μπορει να παιζει χωρις addons,να εχει προηγουμενη εμπειρια μονο απο Lfr και παει λεγοντας,επειδη και αυτοι θελουν να φανε καμποσα boss ή για να προχωρησουν οσο μπορουν στο raid. Εδω και ποσα χρονια(κυριολεκτικα)ετσι ηταν καθε φορα που εβγαινε νεο raid τις πρωτες μερες που ηθελε κοσμος να το δει αυτο με pugs. Γιαυτο υπαρχουν οι guilds,αλλιως υπομονη λιγο καιρο να το μαθουν ολοι το raid(ειδικα αργοτερα που θα βγει και στο lfr)και θα ειναι πιο βατα και ευκολα τα Pugs.Ουτως ή αλλως,αυτο θα ειναι το end game του παιχνιδιου (μεχρι να βγει το επομενο raid)για μηνες και είναι και μερικοί ηλίθιοι που ζητάνε achievement (!). Εγω κυριως σε αυτο το σχολιο απαντησα οτι εχει καποια βαση που ζητανε achievement,δεν ειναι ολοι τους ηλιθιοι οπως κακως αναφερεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 O καλος ο raid leader ειναι το Α και το Ω....επισης μετα τον leader..καλως η κακως το ilvl. Αν εχεις αυτα τα αλλα βρισκονται στη πορεια ευκολα.... Καλα υπηρχαν και pugs χωρις αchivements αλλα με μετριο ilvl ποιο δυσκολο να μπεις... Παντως PUG οταν ριξαμε Εlesandre και Guldan επειδη ειχαμε και μερικα wipes υπηρχε τρελλο waitlist και αναπληρωναμε αμεσως και με καλυτερο ilvl ...μιλαμε waitlist με 15x 890+ !! μεσα ενω ζητουσαμε 880...ε αυτος με 880 δεν ειχε καμια τυχει να μπει... σε start up μπαινεις και 870 ομως.. Ολοι θελαν να ριξουv Guldan !.. Το waitlist δουλεψε καλα..προαπαιτουμενο βεβαια να μην παραιτηθει ο leader και ο βασικος πυρηνας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το ilvl εχει απαξιωθει τελειως σε αυτο το expansion απο την στιγμη που μπηκαν τα Mythic τοσο νωρις στο expansion. Αυτο οπως ειχαμε πει και στις αρχες εχει τα καλα του,εχει και τα κακα του. Προσωπικα κανω υπομονη για lfr ή ισως να περιμενω μια και καλη το επομενο raid οταν βγει για να ξαναπαιξω.Βλεπω και το Token που εχει παει η τιμη του στα 120κ και ακομα κλαιω που δεν ειχα αγορασει να υπαρχουν στα 60-64κ που ειχαν στις αρχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 WoW token eu 120k και θα παει και αλλο πανω μαλλον αρα οι συνδρομες πεφτουν. Νομος αγορας και ζητησης... Προβλεπω καποια μειωση στο 7.2 launch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 To 7.2 έχει μπει ptr? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι. Pathfinder Part2 (flying), νέο area broken shore, νέο artifact quest line, Νέο faction για exalted rep (το θες για το flying), νεα levels artifact traits + research, νεα WQs νομιζω loot 860, loot ilvls ανεβηκαν, karazhan splitted και mythic+, double traits στα νεα relic αλλα θες 50Κ resources, νέο raid Tomb of Sargeras με final boss Kiljaeden, νέο dungeon Cathedral of Eternal Light, κλπ .....και δεν ξερω τι άλλο....αυτά τα βασικοτερα. To raid παιζει να βγει live, ποιο μετα από το 7.2 και όχι σαν initial μερος του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Το ilvl εχει απαξιωθει τελειως σε αυτο το expansion απο την στιγμη που μπηκαν τα Mythic τοσο νωρις στο expansion. Αυτο οπως ειχαμε πει και στις αρχες εχει τα καλα του,εχει και τα κακα του. Προσωπικα κανω υπομονη για lfr ή ισως να περιμενω μια και καλη το επομενο raid οταν βγει για να ξαναπαιξω.Βλεπω και το Token που εχει παει η τιμη του στα 120κ και ακομα κλαιω που δεν ειχα αγορασει να υπαρχουν στα 60-64κ που ειχαν στις αρχες. Αντιθέτως, προστέθηκε το σκαλάκι μεταξύ max δυσκολίας και casual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ναι. Pathfinder Part2 (flying), νέο area broken shore, νέο artifact quest line, Νέο faction για exalted rep (το θες για το flying), νεα levels artifact traits + research, νεα WQs νομιζω loot 860, loot ilvls ανεβηκαν, karazhan splitted και mythic+, double traits στα νεα relic αλλα θες 50Κ resources, νέο raid Tomb of Sargeras με final boss Kiljaeden, νέο dungeon Cathedral of Eternal Light, κλπ .....και δεν ξερω τι άλλο....αυτά τα βασικοτερα. To raid παιζει να βγει live, ποιο μετα από το 7.2 και όχι σαν initial μερος του. Ξέρουμε στο περίπου πότε θα βγει? Μετά από 1.5 μήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Καπου εκει μεσα στο Μαρτη θα ελεγα .. Το high ιlvl πλεον ειναι λιγοτερο casual friendly.... titan forge και warforged δυσκολα πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα χω γραψει εδω και καιρο . nooooo λεγανε τα φανμποις μονο εμεις στα "high end raiding guilds" θελουμε να εχουμε 890+ ilvl και να πουλαμε boosts στους low peasants ... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2017 από dimyok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά ξέρετε καμια guild στον Sylvanas alliance αρκετά active που να κάνει raid και τα λοιπά? είμαστε 3 άτομα που ψάχνουμε.. Εγώ havoc DH 872 ilvl, ένας druid με tank main spec και ένας fire mage που σε λίγες μέρες θα είναι 885 ilvl μόλις κάνει το upgrade hall για το 2ο legendary.. Οποιος γνωρίζει ας μου στείλει ένα PM άμα γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 https://eu.battle.net/forums/en/wow/941518/ Προσωπικα ουτε σε pugs απο κει δε θα ηθελα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις