Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα φτιάξω ένα hunter που μόλις πάει 60 θα χρησιμοποιήσω το μπουστ από το εξπανσιον. Για πείτε τι επαγγέλματα πιστεύετε αξίζουν?Εγώ σκέφτομαι alchemy,και enchanting. 

Έχω ήδη στο ένα μου χαρακτήρα herbalism, minning.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια, ειναι ευκολο καποιος να κανει λιστα με ελληνικα pve guilds?ξερετε αν υπαρχει κανενα ελληνικο guild για hardcore raiding που να εχει βγαλει 3/3 mythic tov?

Καλησπερα παιδια, ειναι ευκολο καποιος να κανει λιστα με ελληνικα pve guilds?ξερετε αν υπαρχει κανενα ελληνικο guild για hardcore raiding που να εχει βγαλει 3/3 mythic tov?

http://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=el&class=&spec=

Απ οτι βλέπω με 3/3 όχι

A δεν μου αρρσουν αυτα αναγκαστικα να κανω παλι WQs και αρκετο ΝΗ για να παρω το πρωτο upgrade σε 940... next week το 2ρο και τερμα...LFR μετα και κλεινουμε μεχρι 7.2

Αχ δεν υπαρχει μεγαλυτερη πορωση lol

απλα μια ωριτσα τη βδομαδα ενα +10 και ενα +12 για weekly....να σε 886+ και να ριχνεις σε Heroic Raiders που ξημεροβραδιαζονται στα πρωτα normal και heroic

A δεν μου αρρσουν αυτα αναγκαστικα να κανω παλι WQs και αρκετο ΝΗ για να παρω το πρωτο upgrade σε 940... next week το 2ρο και τερμα...LFR μετα και κλεινουμε μεχρι 7.2

Αχ δεν υπαρχει μεγαλυτερη πορωση lol

απλα μια ωριτσα τη βδομαδα ενα +10 και ενα +12 για weekly....να σε 886+ και να ριχνεις σε Heroic Raiders που ξημεροβραδιαζονται στα πρωτα normal και heroic

ξεχασες βεβαια τι θα σου δινει το weekly chest γιατι στους raiders πέφτουνε γενικα αντικείμενα και διαλεγεις στο weekly chest ομως μπορει και 4 εβδομαδες συνεχομενα να  σου δινει το ιδιο item με διαφορετικα stats. (εμενα μου δινει ring παράδειγμα)

οσο για τα mythic plus ελπίζεις σε ενα καλο 885+ αλλα δεν ειναι σίγουρο.

@ΡΧΙΔΙΑ δινει μια απογοητευση ειναι πεταμενα λεφτα το διμηνο που ανανεωσα και οταν μου ριχνει 3 η φορα ιδιο item στον ιδιο χαρακτηρα που το χω ηδη ε να πανε να μ@μηθουνε . Tα titonforged ειναι πλεον πολυ σπανια γιατι νερφαρανε το drop chance και αν τυχει θα ειναι αχρηστο πιθανοτατα θα γεμισεις αχρηστα rings...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Τallix ναι παιζει και αυτο που λες..αλλα προχτες καηκα λιγο 2 βραδυα και καθαρισα σχεδον ολο το ΝΗ normal και 9/10 clear γιατι ηθελα τα essences για το upgrade αμεσα.... μου κατσε μονο ενα 875 life relic με 2 extra rolls! Και δεν ειμασταν και πολλοι ξερεις κλασικο 2-3-9 συστημα που δουλευει καλα... !

Τελος παντον ενω τα mythic cache εμενα μου καθονται...τουλαχιστον εχεις 1 880 885 κλπ ευκολα.

Ωραιο Βοss ο Star Augur μου αρεσε..O Botanist μας δυσκολεψε λιγο...

Gul Dan τον ριξαμε today, pug group 880+  2/4/14 , μετα από 5 wipes . Μου δωσε ένα Τ19 παλι καλα....

LEGION will be the last expansion for me ..

Επεξ/σία από stefanos9

Την Τετάρτη που βγήκε θέλανε min 860 ilvl, τώρα βλέπω όλοι ζητάνε 880+ και είναι και μερικοί ηλίθιοι που ζητάνε achievement (!).

Παίζουν όμως και γκρουπ με 870. Όντως αυτό με το achiev einai ηλίθιο.

Εδω και χρονια ισχυει αυτο με το achievement στις πρωτες μερες ενος νεου raid,δεν ειναι κατι το καινουργιο.Και επισης καθε φορα που ειχε γραφτει κατι τετοιο παντα επαιρνες και την αναλογη απαντηση.

Βρισκεις στραβα/κουλα αυτα που ζητανε τα διαφορα raid?Φτιαξε ενα μονος σου. Αλλα οι περισσοτεροι κλασσικα βαριουνται της ζωης τους(γενικα μιλαω)και περιμενουν ετοιμο το party απο αλλον. Ε αυτος ο αλλος μπορει να μην εχει ορεξη να wip αρει με τις ωρες και καλως ή κακως προσπαθει να βρει τροπους να ξεχωρισει καπως τα ατομα απο την σαβουρα.

Τα ιδια ισχυανε και με το gearscore και τα achievement απο Wrath και μετα που πρωτομπηκαν και τα achievement στο παιχνιδι.Και παλι τοτε αρκετα φιντανια για να ξεγελασουν το gearscore πηγαιναν και εβαζαν full pvp gear.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...