jmirko15 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 τωρα το καταλαβαν μερικοι οτι ειναι κοροίδια ? 600k / 30 euros με πτωση το gold πουλανε οι επιτηδειοι στον ακριβο silvermoon . Οσο θα πεφτει η αξια του gold θα ανεβαινει η τιμη του token μεχρι τα κινεζο 200k. Πουλάνε 30eu τα 600k στον Silvermoon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Οποιος απολαμβανει το παιχνιδι και νιωθει οτι δεν παιζει με το ζορι,μια χαρα πληρωνει για συνδρομη αφου προφανως θα απολαμβανει το παιχνιδι και τα 10ευρω τον μηνα ειναι αντικειμενικα ψιχουλα αν υπολογισουμε ποσα αλλα παιχνιδια θα αγοραζει τον χρονο αν αφιερωνει αρκετο χρονο στο Wow+φυσικα τις οποιες υποχρεωσεις εχει. Ετσι ηταν παντα το Wow. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Οποιος απολαμβανει το παιχνιδι και νιωθει οτι δεν παιζει με το ζορι,μια χαρα πληρωνει για συνδρομη αφου προφανως θα απολαμβανει το παιχνιδι και τα 10ευρω τον μηνα ειναι αντικειμενικα ψιχουλα αν υπολογισουμε ποσα αλλα παιχνιδια θα αγοραζει τον χρονο αν αφιερωνει αρκετο χρονο στο Wow+φυσικα τις οποιες υποχρεωσεις εχει. Ετσι ηταν παντα το Wow. 10 ευρω τον μηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 10 ευρω τον μηνα? συνδρομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 συνδρομη. ναι, που λεει 10 ευρω για 1 μηνα και δεν το βλεπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τώρα όντως ρωτάς ή θέλεις να κάνουμε την ανάλυση του 12,99 τον μήνα ή 10ε το 6μηνο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 ναι, που λεει 10 ευρω για 1 μηνα και δεν το βλεπω? http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-gamecard-world-of-warcraft-60-days-prepaid-time-card-europe/ https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft-subscription 11ευρω η 6μηνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τώρα όντως ρωτάς ή θέλεις να κάνουμε την ανάλυση του 12,99 τον μήνα ή 10ε το 6μηνο? οντως ρωταω γιατι κοιτουσα να παρω για 2 μηνες. http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-gamecard-world-of-warcraft-60-days-prepaid-time-card-europe/ https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft-subscription 11ευρω η 6μηνη. ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έπειτα απο καιρο ειπα να γυρίσω στην αρρώστια του WOW. Έπαιζα (raid etc) στην εποχή του TBC οποτε όπως καταλαβαίνετε το WoW για μενα ειναι απλά ένας χαμός , αλλα που θα παει θα βρω τα πατήματα μου. Ωστόσο ο λόγος που μπαίνω Σ αυτο το thread ειναι άλλος. Οποίος μπορεί και ξέρει κ οταν βρει χρονο ας μου πει πως πρεπει να βάλω τα settings . Εννοω στο system .. Το σύστημα ειναι της υπογραφής μου + AoC Agon AG271QG για οθόνη με 144hz + Gsyng.. Στα γραφικά με 8/10 δηλαδή ultra πιάνω 99 fps,ειναι καλα; Οποίος μπορεί ας με βοηθήσει ! & αν ειναι κανένας πρόθυμος για βοήθεια in game @ stormrage ας μου στείλει μήνυμα Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τι οθονη εχεις ? Γιατι αν εχεις οπως εγω μεγαλη 27" αλλα με refresh rate 60 hz δεν πα να βαζεις και 200fps ποσα νομιζεις οτι θα βλεπεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 https://www.amazon.co.uk/dp/B01GTODWPU?smid=A3P5ROKL5A1OLE&tag=AssocID&linkCode=df0&creative=22206&creativeASIN=B01GTODWPU&tag=geizhals07-21 Αυτή ακριβώς εχω φιλε μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έπειτα απο καιρο ειπα να γυρίσω στην αρρώστια του WOW. Έπαιζα (raid etc) στην εποχή του TBC οποτε όπως καταλαβαίνετε το WoW για μενα ειναι απλά ένας χαμός , αλλα που θα παει θα βρω τα πατήματα μου. Ωστόσο ο λόγος που μπαίνω Σ αυτο το thread ειναι άλλος. Οποίος μπορεί και ξέρει κ οταν βρει χρονο ας μου πει πως πρεπει να βάλω τα settings . Εννοω στο system .. Το σύστημα ειναι της υπογραφής μου + AoC Agon AG271QG για οθόνη με 144hz + Gsyng.. Στα γραφικά με 8/10 δηλαδή ultra πιάνω 99 fps,ειναι καλα; Οποίος μπορεί ας με βοηθήσει ! & αν ειναι κανένας πρόθυμος για βοήθεια in game @ stormrage ας μου στείλει μήνυμα Ευχαριστω Μια χαρα εισαι αγαπητε.Και 10/10 να βαλεις τα settings παλι δεν θα δεις τρελες διαφορες. Ασε που ουτως ή αλλως σε Mmo παιχνιδια η λεξη Optimization δεν υφισταται. Κοιταξε να απολαυσεις το παιχνιδι και μην σπαταλας τσαμπα χρονο σε ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Λές φιλε Fulgore ? Εγω όντως ετσι ακριβώς ειμαι μεσα στο dalaran.. Στην οθόνη να το "τρέχω" 144hz στο system του παιχνιδιού; Ειμαι εντάξει δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ναι μια χαρα εισαι. Τα κουτακια στο μονιτορ σου ειναι στην ουσια επιβεβαιωση οτι σου αναγνωριζει το monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ναι μια χαρα εισαι. Τα κουτακια στο μονιτορ σου ειναι στην ουσια επιβεβαιωση οτι σου αναγνωριζει το monitor. Ωραία τέλεια , σ ευχαριστω πολυ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις