Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Defias Brotherhood / Ravenholdt βοηθα παναγια που πηγε .... WPVP με trolls να σε gangaρουνε παντου

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα μου έρθει το νέο expansion και έχω δώρο boost στα 100 . Το θέμα είναι ότι όλοι μου οι παίκτες είναι 90-100 όποτε το θεωρώ άχρηστο να το χρησιμοποιήσω σε αυτούς . Αποφάσισα να πάω σε άλλο σέρβερ μιας και αυτός που είμαι τώρα είναι σχεδόν νεκρός . Ποιον θα προτείνατε ;( alliance , pve αλλά και pvp και κυρίως θα με ενδιέφερε να έχει πολλές guild η και εσείς εάν παίζετε σε ποιον σέρβερ παίζεται

alliance , pve Silvermoon  και ασε τα pvp .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Defias Brotherhood / Ravenholdt βοηθα παναγια που πηγε .... WPVP με trolls να σε gangaρουνε παντου

alliance , pve Silvermoon και ασε τα pvp .

Ήμουν μικρός και ήθελα να levelαρω με αυτό το ωραίο άγχος του wpvp και να επιστρέφω ντυμένος για εκδίκηση μετά από κάτι μήνες :) γέρασα τώρα για τέτοιο gameplay θέλω καμιά ωριτσα ηρεμία χεχε

Χειρότερος realm ever.

Τι να πω κι εγώ που έπαιζα The Venture Co επειδή ήταν RP και έγινε merge με αυτόν τον καρκινοserver που να πέσει και να μην ξανανέβει ever

Τωρα που κολλαει εδω αυτη η μλκια ? Ο σερβος ειναι θηριο βεβαια αμα τους δεις απο κοντα σου κοβεται η μαγκια.

Και στο Nba ειναι συνηθες κατι  2,20 αναστηματα

Δεν κολλαει καπου.Εγραψε καποιος μια χαζομαρα για να μαζεψει μερικα likes και μπηκε στο wow χωρις καν να εχει καποια πραγματικη σχεση....

και δεύτερο legendary στο affli lock χθες αλλά δε έχω κάνει το Upgrade και θέλει και 14 μέρες @@! 

μια ερώτηση παιδιά, καθώς και τα δύο legend που έχω στον lock είναι ψιλοάχρηστα (τα bonus εννοώ) πόσα μπορείς να κάνει loot γενικά? Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πέσει και 3ο για το ίδιο σπεκ (δε μιλάω για equip) ? η κλειδώνει στα δύο ? 

τανκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες κάναμε με τη guild Emerald Nightmare HC και έπεσαν 3 legs από τρία διαφορετικά bosses.

Βροχή τα legs. Νομίζω το παραέχεσαν με το drop rate.

Έχω ήδη δύο στον DH και τώρα διαβάζω ότι το Anger of Half Giants θα το νερφάρουν οι πούστηδοι και θα μπαφάρουν τη ζώνη που έχω Cinidaria the Symbiote.

Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά θεωρώ ότι κάποια legs ήταν ψιλοάχρηστα όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Επεξ/σία από Zus

τωρα το καταλαβαν μερικοι οτι ειναι κοροίδια ? 600k / 30 euros με πτωση το gold πουλανε οι επιτηδειοι στον ακριβο silvermoon . Οσο θα πεφτει η αξια του gold θα ανεβαινει η τιμη του token μεχρι τα κινεζο 200k.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...