Romanzo Criminale Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δε σε αδικώ.. μετά από 12 χρόνια, δε νομίζω να έχει μείνει εγκεφαλικό κύτταρο ζωντανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη συγνωμη αλλα με 1 χαρακτηρα level 110(demon hunter συγκεκριμενα)1level 100 μαλλον απο το boost και 2 90ρηδες δικαιολογουν την διπλασια τιμη,δηλαδη ολοι εμεις που εχουμε πολλαπλους χαρακτηρες και achievement ποσο επρεπε να πουλησουμε τα account μας(χωρια φυσικα και τα αλλα παιχνιδια που ειναι μεσα)?2000? Ουτε πολλα gold εχει το account,ουτε profession βλεπω στον κεντρικο χαρακτηρα ουτε τιποτα. Οσο για τα περι τιτλων ας τα δουν καποιοι πιο ειδικοι να μας πουνε ποσο δυσκολο ειναι να παρει καποιος με level 100 και 110 τους τιτλους αυτους http://www.maskedarmory.com/anonymous-wow-armory-profile-351370.html Δε σε αδικώ.. μετά από 12 χρόνια, δε νομίζω να έχει μείνει εγκεφαλικό κύτταρο ζωντανό. Επισης το να απαντας με ειρωνιες προς μελη που συμμετεχουν σε ενα θεμα,απο την στιγμη που μπηκες σε αυτο μονο με σκοπο την προωθηση της αγγελιας σου δεν ειναι οτι το καλυτερο.. Τελος οταν λεω μεταχειρισμενο λογαριασμος (οπως μαλιστα το εγραψα πιο πισω)σημαινει οτι εχει fixed ονοματα χαρακτηρων,race,server κλπ.Αν κατι θελει να αλλαξει ο ενδιαφερομενος θα πρεπει φυσικα να πληρωσει παραπανω χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 μολις εμαθα οτι ειμαι κωλοφαρδος μιας και δεν ειχα ιδεα οτι η αλεπου ειναι rare mount. Kαι να φανταστεις, έκανα 2-3 φορες τα Nightfallen WQ με τον dh xD Legendary drop και το αλεπουδακι, καλη φαση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 . Δηλαδη o δικος μου μετα απο σχεδων 12 χρονια achivs mounts παει 10000 με τετοια λογικη Σου δίνω εδώ και τώρα 10.000χρυσά για το λογαριασμό σου τότε !! ΥΓ: ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 μολις εμαθα οτι ειμαι κωλοφαρδος μιας και δεν ειχα ιδεα οτι η αλεπου ειναι rare mount. Kαι να φανταστεις, έκανα 2-3 φορες τα Nightfallen WQ με τον dh xD WoWScrnShot_111116_200834.jpg Legendary drop και το αλεπουδακι, καλη φαση Χθες μπηκα κανα μισαωρο κατα τις 11 παρα εισουν σε intance λεω θα μου μιλησει οταν βγει αλλα νυσταξα και εκλεισα ... ! Sorry θα το οργανωσουμε σημερα . Οσο αφορα το mount τι να πω ....ειμαι exalted .....κανω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ολα τα WQ για το mount στο Suramar....αλλα *** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Σου δίνω εδώ και τώρα 10.000χρυσά για το λογαριασμό σου τότε !! ΥΓ: ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ 10000 $ ειναι μεγαλε με ebay rates και κλεισαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 10000 $ ειναι μεγαλε με ebay rates και κλεισαμε Σόρυ 10κ$ ης αγκαίνστ δε ρούλζ! Άϊ όνλη τρέϊντ ίν γκόλντ. Τέϊκ ιτ όρ λίβ ιτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Παίδες , επειδή τελικά έχω βγει τελείως απο την φάση του WoW , προσπάθησα πάλι μπηοως και ξαναπαίξω και σε 2 μήνες sub δεν έπαιξα ούτε 5 ώρες, το account δεν το πουλάω εννοείται γιατί παίζω και όλα τα άλλα games της Blizzard, αλλά έχω καμια 55k gold στο WoW , κρίμα είναι να πάνε χαμένα, τι λέτε να τα κάνω? Σε 6 μέρες λίγει το sub και δεν θα ανανεώσω ποτέ ξανά οπότε μην πάει τσάμπα τουλάχιστον Υ.Γ. Σε κάποια φάση σκεφτόμουν να κάνω κανα event (π.χ. ανέκδοτα, καλιστεία κτλ. in game) και να τα δώσω στον νικητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 55k ειναι αστείο ποσό. εγώ απο 5κ με το λβλ απ και σε 2-3 μέρες 110 είχα 500κ. ειδικά με τις τιμές απο τα φυτά/ores. τώρα ανέβασα τον warrior για το alchemy Να συνεχίσω την κερδοσκοπία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Τα χαρίζει ο άνθρωπος.....τι θα πει αστείο ποσο... τοσα έχει τοσα χαρίζει !!!!!!!! Του την λεμε κιόλας !?!??! Επίσης θέλεις να μας πεις και εμας πως έβγαλες 500κ σε 3 μέρες να λύσουμε το πρόβλημα της συνδρομής μια και καλη??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Άμα μαζεύεις herbs, minerals ή και κάθεσαι μπροστά στο auction και κάνεις αγοραπωλησίες.Μερικοί αγοράζουν crafting mats ανάλογα με τις τιμές που παίζουν , κάνουν craft και πουλάνε τα flasks/pots/food για παράδειγμα..Επίσης dailies και world quests που δίνουν ~1k gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis2210 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα μου έρθει το νέο expansion και έχω δώρο boost στα 100 . Το θέμα είναι ότι όλοι μου οι παίκτες είναι 90-100 όποτε το θεωρώ άχρηστο να το χρησιμοποιήσω σε αυτούς . Αποφάσισα να πάω σε άλλο σέρβερ μιας και αυτός που είμαι τώρα είναι σχεδόν νεκρός . Ποιον θα προτείνατε ;( alliance , pve αλλά και pvp και κυρίως θα με ενδιέφερε να έχει πολλές guild η και εσείς εάν παίζετε σε ποιον σέρβερ παίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Έκατσα το Σαββατοκύριακο και ανέβασα τον priest απο 100-110. Βαρέθηκα την ζωή μου,τουλάχιστον 5 ώρες κάθε μέρα συνεχόμενα quests και dungeon. Πρέπει να βγάλουν κάτι σαν το potion στο draenor για περισσότερο exp γιατί αλλιώς δεν παλεύεται αμα έχεις καμιά 10ρια χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Τα χαρίζει ο άνθρωπος.....τι θα πει αστείο ποσο... τοσα έχει τοσα χαρίζει !!!!!!!! Του την λεμε κιόλας !?!??! Επίσης θέλεις να μας πεις και εμας πως έβγαλες 500κ σε 3 μέρες να λύσουμε το πρόβλημα της συνδρομής μια και καλη??? Δεν πειράζει αφού είναι αστείο ποσό, θα τα αφήσω και εγώ να κάθονται. Εγώ έπαιξα μέχρι και MoP και έφτησα αίμα για να τα μαζέψω , τώρα δεν ξέρω πόσο εύκολα μαζεύονται στα νέα expansions αλλά τουλάχιστον όσο έπαιζα εγώ ήταν θέμα και ο server που βρίσκεσαι . Τέλος όλα είναι σχετικά , κάποιος μπορεί να γουστάρει να φαρμάρει και να παίζει στο AH και να τα βγάζει, άλλως που μπορεί να έχει χρόνο να μπαίνει καμια ωρίτσα την μέρα μπορεί απλά να θέλει να παίζει PVP κτλ. , οπότε για αυτόν μπορεί να είναι και μια περιουσία τα 55k γιατί απλά θα έχει κάβα χωρίς να κάνει τίποτα απο τα παραπάνω. Οπότε μην τα ξεφτελίζουμε όλα Και όπως είπε και ο φίλτατος GaGaS_Thess, να τα χαρίσω ήθελα , που να έλεγα να τα πουλήσω κιόλας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Σε ποιόν server; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις