Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμένα μετά από 500 ώρες στον hunter μου μόλις μου έπεσε το πρώτο μου legendary από reward κασελάκι των world quests ,απλώς το επισημαίνω 

για τον shamano healer μου ούτε λόγος :P

Παίζω από 20/9 και προχθες πήρα το δεύτερο legendary. Δεν μπορώ να το φορέσω ακόμα, αλλά σε 9 μέρες θα είμαι κομπλέ, όταν άλλοι με πολύ περισσότερο gametime από εμένα δεν έχουν πάρει καν το πρώτο.

Συμπέρασμα: RNG is a bitch, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα το τσιμπήσεις το Leg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το legy το τσιμπας απο οτι φαινεται, σε 2 μηνες το χειροτερο.....αλλα πρεπει να κανεις grindαρισμα... πχ emissaty cashes or mythic+ or raids κλπ....η pvp wins ...η συνδιασμο.... δηλαδη αν απλα δεν εχεις "progress" σε κατι απο αυτα δεν θα ερθει ευκολα μπορει και καθολου...

δηλαδή και 2 ζωες gametime αν εχει καποιος, αν δεν εχει ανοιξει καμια 30αρια emissary caches, η δεν εχει βγαλει ποτε raid κλπ....ε δεν θα ερθει....

εγω κυνηγω το δευτερο, αν είμαι ατυχος θα το εχω τα χριστουγεννα.....

Χθες μου έπεσε legendary στο cache του class hall. Σήμερα μεσημέρι που είχε φύγει η γυναίκα μου, έκανα ένα mythic MoS +4 και έπεσε το δεύτερο. Δε με χάλασε καθόλου, τέρμα κωλος.

Την καλη τιμη που την ειδες?

Ειναι πλεον γελειο καποιος με την αγορα του legion να εχει και ενα level 100ρη με το boost και φυσικα τον 100ρη demon hunter ουτως ή αλλως.

28ευρω εχει το legion

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-wow-legion-cd-key-compare-prices/

και αλλα 8ευρω το battlechest

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-world-of-warcraft-battle-chest-cataclysm-30-days-eu-cd-key-compare-prices/

Αντε πες και ενα 10ευρω για τον υπολοιπο χρονο και gold(ειναι γελειο πλεον να βγαλει καποιος gold,ειδικα οταν μιλαμε για 30κ)

Επισης ο main demon hunter με ανυπαρκτα  professions οπως βλεπω και χωρις καποια αξιολογα achievement να δικαιολογουν την τιμη.

Εμενα το''δεν προλαβαινω λογω δουλειας''πιο πολυ μου βγαζει σαν''ψαχνω να βρω κοροιδο''΄φιλικα παντα.

Με λιγα λογια πανω 46ευρω βλεπω να βγαινουν πανω κατω αυτα απο πλευρας αξιας,και μιας και μιλαμε για μεταχειρισμενο λογαριασμο πανω απο 35-40ευρω δεν βλεπω να επιανε στην καλυτερη των περιπτωσεων(δεδομενου και της επιλογης server και ονοματων/χαρακτηρων που μπορει να μην αρεσουν σε καποιον).

Αν καποιος συμφωνει ή διαφωνει εδω ειμαστε.

Να σημειωσουμε οτι το battlechest παιζει να το εχω βρει και 5 $ και μονο το κουτι με τα βιβλια αξιζει

Τωρα οπως λεει ο Fulgore ειναι απλως γελοιο να ζητανε τα κερατα τους για τυχαρπαστους λογαριασμους

. Δηλαδη o δικος μου μετα απο σχεδων 12 χρονια achivs mounts παει 10000 με τετοια λογικη :-D

αστον να το πουλάει όσο θέλει εσάς τι σας νοιάζει ? 

Γιατι μπηκε και ανεβασε εδω την αγγελια αν και κανονικα δεν επιτρεπεται η προωθηση αγγελιων σε αλλα θεματα.

Επισης μπορει να παρει και μια δευτερη αποψη για το αν το account του το εβαλε πολυ ή λιγο απο πλευρας τιμης.

Πιο πολύ για το δεύτερο.

Όσο για αυτόν που σχολίασε για την τιμή, θα τον κάνω recruit να δουλέψει στην εταιρία μου. Θα κλείσουμε σε 1 μέρα.

Αν εσύ δεν υπολογίζεις τον χρόνο που έχεις δαπανήσει για να ανεβάσεις έναν παίχτη, να έχει κάποια achievments, mounts, gold κ.α. τότε πρόβλημά σου. Πάρε έναν καινούριο λογαριασμό (μιλάω υποθετικά), ξεκίνα να ανεβάζεις παίχτη, κάνε τα quest, κάνε τα achievments για titles κτλ κτλ και μετά έλα να στον αγοράσω όσο έκανε το expansion. Πιστεύω θα είναι τίμια τιμή. Ειδικά όταν είναι μεταχειρισμένο, μιας και έχει και φθορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγα μην εχεις και εταιρια με τετοια ασχετοσυνη και θρασος να βαζεις αγγελια εδω. Σου απαντησε ο Fulgore "businessman" . Κανονικα επρεπε να σε χρεωσει και για την εκτιμηση αξίας :-D

Επεξ/σία από dimyok

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...